P.O.I.N.T of no return fra PH-formula ?

19. juni 2017

 

 

For godt en måned siden modtog jeg den skønneste pakke fra PH-Formula med de nye luksusprodukter fra serien P.O.I.N.T. ,samt en E.X.F.O cleanser og H.Y.D.R.A serum. Samtidigt blev jeg foræret en ansigtsbehandling hos Skøn Hud i Mariager hos dygtige Gitte, som du kan læse mere om her. “Resultatskabende fra punkt til prikke” skriver firmaet om den nye serie.

 

PH-Formula er et hudplejesystem, som bevæger sig imellem de konventionelle Beautyprodukter og medicinske behandlinger. Derfor sælges produkterne også kun ved en autoriserede PH-Formula behandlere. Noget af det som produkterne fra firmaet er meget kendt for er evnen til at transportere de gode ingredienser ned i de dybere lag i huden, så de virkelig virker hvor de skal. PHFormula er målrettede “behandlinger” , der er designet til at tilbyde os et alternativ til kliniske indgreb og indsprøjtning. Præcist der hvor jeg er i mit liv lige nu og her med min hud.

 

E.X.F.O Cleanse er en rensecream, der dufter mildt af yoghurt syntes jeg. Tidligere har jeg altid brugt rensesæbe, for jeg kan godt lide, at det skummer op når jeg renser mit ansigt, men dette let cremede renseprodukt kan meget mere end at tage makeup af. Den er også med til at eksfoliere huden blidt og lader du den sidde på ansigtet 5 min er den en perfekt peelende ansigtsmaske. Jeg er bestemt blevet fan af den selvom jeg i starten virkelig savnede min sæbeoplevelse i ansigtet. Huden føles med denne cleanser både ren, glat og velfugtet efter brug hver dag.

 

H.Y.D.R.A serum er en fugtbombe for huden. Den dufter mildt af mandler  og konsistensen er ikke tynd som vand , men er perfekt til at arbejde med. Faste bløde dråber som er umådeligt lette at fordele i ansigtet også hvis man har ekstrem tør hud. Denne serum er fyldt med gode produkter som hyalyron, glucoaminoglykaner og en lang række antioxidanter. HYDRA optimerer hudens fugt og booster udstrålingen med en dejlig frisk glød. Jeg var skeptisk som altid når det handler om serum, fordi de ofte er så tynde , hvilket gør at de ikke når at blive fordelt i min hud før de trænger ind. Denne her er til gengæld godkendt til fulde af mig. Den glider let og problemfrit på huden og ned i de underliggende lag fornemmer jeg.

 

 

P.O.I.N.T er resultatskabende fra punkt til prikke, skriver PH-Formula om deres nye produktlinje.

P.O.I.N.T Multi protect har jeg brugt som dagcreme, da den indeholder SPF 15 og samtidigt  er den en fugtgivende anti-age creme. Den er målrettet til den sarte og stressede hud, men kan bruges af alle som vil forkæle sin hud ekstra. Jeg syntes den er et rigtig godt valg også under makeup, da den virkelig holder min hud gennemfugtet hele dagen vel at mærke og alligevel formår at være et godt underlag for makeup, de dage jeg vælger at bruge det.

P.O.I.N.T age reverse giver max på opstramning og reducerer synlige alderstegn samt fremmer hudens elasticitet. Det at den særligt øger kollagenproduktion og reparation af synlige alderstegn er jo ren luksus og den kan bruges som både dag- og natcreme. Jeg har valgt at gemme denne til senere brug, når de andre POINT-kugler er brugt op.

P.O.I.N.T Extra Firm har fokus på opstramning og reducerer også linjer og rynker. Den er desuden målretttet til at give glød til huden samtidigt med dens fugtende, plejende og helende egenskaber.  Som natcreme er den ren balsam. Hver aften har jeg renset først med EXFO Cleanser og derefter serum på, for så at slutte af med denne her. Det betyder at hver morgen er jeg vågnet op med en hud der er gennemfugtet og velplejet. Ingen stram hud ved kinderne eller øjne. Virkelig en skøn måde at starte dagen på.

Alt i alt er serien ren guf for huden syntes jeg. POINT er særdeles lækker at arbejde med både med eller uden makeup, den holder huden gennemfugtet og velplejet hele døgnet og de gode ingredienser er lækker for huden simpelthen. Det er luksus over alle grænser. POINT koster omkring 1200kr stykket for 50 ml, så de er i den dyre ende må man sige, men de er meget drøje og hvis man holde sig for øje at alle ingredienserne virkelig arbejder godt for din hud så er de bestemt værd at afprøve og investere i syntes jeg. I en enkelt kugle er der til omkring 4 måneder tænker jeg.

Har du fået lyst til at prøve serien selv, kan finde dine PH-prikker hos din lokale forhandler Her.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked