Lakshmi made with Joy

16. juni 2017

 

Jeg skal være rigtig opmærksom på at pleje mine læber i sommerhalvåret især. Sol og mæske, hvis vi er heldige, varme er med til at udtørre dem særligt i de her måneder og det er derfor ekstra godt med Lip Gloss hvis man samtidigt gerne vil pynte sig lidt. Det vil jeg og jeg er ret fascineret af mærket LakShmi.

Lakshmi har lavet en hel makeupserie og jeg har i gave modtaget 3 smukke Lip Gloss i farverne: 03 Brighten Salmon, 04 Glitter Pomegranate samt 02 Pearl Pink. Den øverste Brighten Salmon har en smuk næsten Nude farve med et strejf af kobber. Meget smuk tone som kan bruges til næsten alt slags tøj og en naturlig Makeup. Den midterste 04 Glitter Pomegranate er der mere knald på. Når den kommer på læberne får den en dyb varm rødtonet farve med glimmer i. Den frisker op i ansigtet simpelthen og er alligevel nem at tone ned, da den har en transperant konsistens også. Farven 02 Pearl Pink ser violet ud, men når den kommer på læberne er den super smuk rosa og meget meget smuk til en let gylden hud uanset makeup eller ej ellers i ansigtet. 

Alle disse Lip Gloss reflekterer let i lyset uden at være ren bling bling syntes jeg. Med det lette transperante look er de perfekte til sommerdresset og de holder i mange timer på læberne.

 

LakShmi er certificeret økologisk naturlig kosmetik og du kan se deres sortiment her hvor du også finde deres hudplejeserie. Jeg har tidligere testet deres solprodukter og kan kun sige GO for de her produkter, som er produceret med omtanke og smukt emballeret. Du finder link direkte til disse Lip Gloss her.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked