Man kan let blive afhængig af LÆKKER hud !

2. juni 2017

 

De kloge ord kommer fra søde Gitte, som ses på billedet:  “Man kan hurtigt blive afhængig af LÆKKER hud ” og jeg må sige at jeg giver hende 100% ret. Efter at have besøgt Gitte til min første ansigtsbehandling i mange år, så er jeg helt enig med hende. En time i hendes kyndige hænder og min hud var forandret og afhængig.

Det startede med, at jeg modtog en gave i form af lækre luksusprodukter fra PH-Formula, som lige nu har lanceret en ny serie P.O.I.N.T. Jeg fik den sødeste mail fra Beauty Akademiet, som du finder her, om jeg ville deltage i en lækker ansigtsbehandling med PH-Formula produkter Hos Skøn Hud klinikken i Mariager, som du finder her,  sideløbende med, at jeg afprøvede de nye produkter fra serien P.O.I.N.T. sammen med HYDRA fugtserum og E.X.F.O. cleanse. Alle produkter jeg ikke kendte i forvejen. Det skyldes at serien kun forhandles på anerkendte veluddannede klinikker samt online hos disse hvis man har en personlig kode dertil fra sin kosmetolog.

Jeg er pænt kritisk med hvad jeg udsætter min hud for så efter at have læst om PH-Formula og talt med et par troværdige hudeksperter i mit netværk, sagde jeg selvfølgelig JA-tak. Godt jeg gjorde det for sikke en oplevelse og forkælelse jeg har modtaget.

Pakken med nyhederne fra PH-Formula er de her 3 nye luksusbomber.

 

 

P.O.I.N.T. produkterne tester jeg nu og vil komme med et særskilt indlæg omkring dem. Kan dog fortælle allerede nu, at de 3 nyudviklede luksuscremer indeholder hver sin innovative formel og er hver især målrettet alderstegn, opstramning og beskyttelse. Perfekt til en kvinde som mig. Perfekt til de fleste ikke ?

 

Da jeg ankom til skønne Mariager, hvor jeg iøvrigt har boet da jeg tog min uddannelse i bankverdenen, så jeg med det samme at det er i samme hus Gitte har klinik og butik,  som jeg i sin tid fik speciallavet min vielsesring for mange år siden. Det var ligesom kærlighed fra første møde kan I nok forstå, da jeg trådte ind på matriklen. Gitte tog godt imod mig, for jeg var en smule spændt, og hun fik mig hurtigt til at få tillid til at lægge mine hudfolder i hendes hænder. Kompetent og fuld af både humor og seriøsitet forklarede hun mig hvad PH-Formula er, hvordan det er opstået i sin tid, og hvad alle byggestenene i deres produkter kan hjælpe huden med, uanset hvilke udfordringer vi måtte have næsten. Jeg blev spurgt ud til mine rutiner og hvad jeg særligt så som mine udfordringer i ansigtet. Mine særlige udfordringer er de lidt grove porer på midterpartiet, noget mange andre også døjer med trods gode hudrutiner ved jeg.

Derfra valgte hun min behandling og gik igang. Gitte har sendt mig følgende beskrivelse af min behandling:

 

“Kære Anne, jeg sammensatte en personlig Skin Resurfacing behandling bestående af:

Mild, men effektiv afrensing i EXFO Cleanse, der både renser og blidt exfolierer huden.

Herefter blev huden primet med en skin primer der bl.a. affedter huden og gør den klar til den efterfølgende “syre-behandling” af huden.

Huden blev “slebet” peelet med DERMABRATION creme der bl.a. har et højt indhold at retinoider, der booster kollagendannelsen og sætter gang i hudfornyelsesprocessen i huden.
Samtidig mindskes fine linier og rynker og din hud får en glattere og mere jævn overflade.
For at arbejde målrettet med at mindske dine porer valgte jeg at bruge vores INSTANT maske på dig, den løfter vævet og virker sammentrækkende på dine porer.
Den genskaber hudens glød og udstråling og gør din hud klar og blød – den fornemmelse da du selv fik lov at mærke. Samtidig er der masser af antioxidanter i masken.

Efter masken gav jeg din hud et “skud” koncentreret C-vitamin, dels for at fremme kollagencirkulationen, og styrke din huds eget værn mod solen men også for
at stimulere og øge cirkulationen i huden. Det giver masser af glød og power.

Til slut fik du EYE , en opstrammende peptide-spækket øjencreme, på og POST Recovery creme – en 24-timers creme med masser af fugt (hyaluron) og Urea der
plejer og blødgør huden.

SPF sprang vi over da du så ikke skulle rense af i aftes – ellers afsluttes en pHformula ansigtsbehandling ALTID med solbeskyttelse enten i form af deres solcreme
eller der farvede CC-creme med spf. 30.

Det jeg som behandler elsker ved pHformula, er at jeg kan skabe hurtige resultater i mine kunders hud, selv med et lille hjemmeplejeprogram, da produkterne er meget effektive og kan kombineres på kryds og tværs så jeg ALTID kan lave et hudplejeprogram der passer til den enkelte kundes hud.
Ingen kassetænkning her 😉 “…….

Bingo…læs lige hendes sidste kommentar igen 😉 Det viser høj faglighed og respekt for kundens ønsker i min optik.

Jeg svævede fra Mariager, rosernes by, med en hud så let at den næsten ikke kunne mærkes siger jeg jer. Den var tydeligt minimeret i porerne og en fantastisk udstråling. Jeg var varm i huden så var ikke til pynt den aften, men dagen efter vågnede jeg vitterligt op med en strålende gylden hud som jeg sjældent har set mig selv. For første gang i lang tid valgte jeg slet ikke at bruge anden makeup end mascara og så ellers bare H.Y.D.R.A serum og P.O.I.N.T creme den gule Multi protect med SPF i. Sådan har jeg fortsat hele ugen nu og stornyder det.

Du kan booke en tid ved dygtige Gitte  i både Mariager eller Randers hvor der er forskellige behandlinger at vælge imellem fra PH-Formula , som alle tilrettes din personlige hud og ønsker. Mariager byder på meget mere end Dansk Saltcenter og musselmalet i den største antikbutik langs fjorden 😉

 

Indlægget er sponsoreret men holdningerne helt mine egne og link er uden fortjeneste til mig. Jeg linker kun af venlighed for jer som gerne vil prøve at opleve det samme og noget lignende med PH-Formula.

 

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Annekakadu.dk - FOREO Luna 2 – Luksuriøs hudplejeteknologi. 19. juli 2017 at 9:31

    […] efterlades blød og frisk. Jeg er vild med min cleanser fra PH Formula som skrevet om tidligere her, og denne her fra FOREO er en god konkurrent. Der er selvfølgelig også lavet en cleanser til […]

  • Skriv en besked