Havearbejde og Ecooking.

16. april 2017
Ecooking

 

Der er ikke just fantastisk havevejr, men nu skulle mine roser beskæres og det er virkelig ikke noget jeg er en ørn til. Det at se efter skud på en gren, eller et øje, er for mig en evig gåde selvom jeg har set diverse Youtube og havebøger. Man kan roligt sige at jeg ikke har det store grønne bevis i blomsterbeskæringer.

Før jeg gik i haven forkælede jeg ansigtet  med Ecooking Fugt Serum og en gang ansigtscreme, samt smurte hænderne i vidunderet: Multibalm også fra Ecooking (og gave fra butikken Skinandtonic.dk som du finder lige her.)  Multibalm  indeholder tidselolie, E-vitamin, Shea Butter og Delisens som hjælper mod kløe og smerter. Balmen har rigtigt mange anvendelses muligheder bla:

– Tørre områder fx. ansigt, hæle, hænder og albuer

– neglebånd

– ved eksem

– brandsår/mærker

Mine hænder får lige en tur med denne balm igen efter havearbejdet og vask, så de forbliver bløde og evt rifter fra havearbejdet kan hele hurtigt op. Jeg bruger den samtidigt lige til at smørre mine altid tørre albuer.

FUGT Serum fra Ecooking  er fyldt med hyaluronsyrer, som er en naturlig del af kroppen. Hyaluronen forsvinder gradvist jo ældre vi bliver. Derfor forekommer der dybere rynker og linier med alderen. Ecooking Fugt Serum booster simpelthen fugten i huden og jeg mærker den perfekte mæthed når jeg bruger natcremen ovenpå. Dagcremen giver mig ikke helt mæthedsfornemmelse nok endnu, men det kommer helt sikkert efter et par ugers brug af denne serum.

 

Skinandtonic.dk som du finder her har -25 på produkterne her i påsken.

 

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked