IDUN Minerals samt rabatkode.

2. april 2017
IDUN mineral

 

Jeg har tidligere testet IDUN Minerals her på bloggen og jeg blev meget begejstret. Denne gang har jeg fået mulighed for at teste deres Norrsken illuminating Foundation, Stippling børste og lipgloss. Hvor heldig kan man lige være;).

SkinandTonic.dk der har en webshop hvor de sælger gode brands som IDUN, Ecooking, ECRU mfl vejledte mig super godt med at foreslå at bruge IDUN Stippling brush, som du finder lige her

Det er en helt ny måde at lægge makeup på for mig. Virkelig et godt værktøj som fordeler flydende foundation til alt fra et naturligt look til et mere dækkende. Det bestemmer du selv alt efter hvor meget du ønsker at dække huden med. Jeg benytter den ved at pumpe 1-2 gange af min foundation direkte ud på børsten, og så lægge den på ansigtet i cirkulære bevægelser. Nemt og særdeles lækkert let look.

Jeg har testet NORRSKEN i farven Freja, da jeg har en helt almindelig let gylden hudfarven. Ingen spraytan eller lign, bare naturlig farve. Norrsken fra IDUN Minerals er en flydendende foundation der består af højrensede mineralpigmenter og nordisk tyttebærbærfrø olie der er rig på antioxidanter og som giver huden masser af glød og fugt. Du finder NORRSKEN lige her.

 

Sidst men ikke mindst har jeg testet IDUN LIPGLOSS. Denne lipgloss er lækker cremet men på ingen måde klistret eller smager af parfume eller noget andet.En plejende og højpigmenteret lipgloss med mineraler der giver fantastisk glans.Glossen indeholder højrensende mineraler, nordisk multebærolie samt E-vitamin. Du finder den i mange smukke farver lige her.

 

 

Du har nu selv mulighed for at afprøve IDUN Minerals, Ecooking, ECRU mm hos webshoppen Skinsandtonic.dk .

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Helene H. Junker 13. april 2017 at 12:51

  Hej Anne.
  Kanon blog :O) Er blevet vild interesseret i produkterne fra IDUN MINERALS.
  Hva farve er lipglossen, som du skulle afprøve? Jeg har shoppet på¨SKIN&TONIC men rabatkoden virkede ikke?? Er det over? Jeg købte CONCEALER IDEGRAM fra IDUN og håber på et mirakel for min hud. Vender tilbage med alle de spændende input på din blog. Ha en dejlig påske. kh Helene H. Junker

  • Besvar Anne 16. april 2017 at 12:11

   Hej Helle. Tak for dine søde ord om bloggen. Det varmer. Jeg har prøvet farven Cornella, den er skøn blid coralfarvet og lidt nude. Rabatkoden virkede en uge så den er udløbet , men der er her i påsken -25% rabat igen på mange produkter på deres webshop.
   Rigig god påske til dig også.
   Kh Anne

  Skriv en besked