IDUN Minerals i forårsfarver og link til -25% rabat.

17. marts 2017

 

IDUN Minerals er testet “Grøn kolbe” af Forbrugerrådet Tænk. Det vil sige at produkterne ikke indeholder ingredienser som er fx hormonforstyrrende, allergifremkaldende, miljøbelastende mv. Det er i sig selv en rigtig god grund til, at min begejstring for disse produkter holder ved. Tænk at man kan bruge makeup med god samvittighed.

Jeg har fået lov til at teste nogle af de nye forårsfarver og som I kan se på billedet, er det en fantastisk smuk blid farvepalet. De 2 nailpolish er farverne Topas samt Bergskristall. Den lyseste er næsten neutral når den kommer på neglene, men giver præcist det ekslusive look der trender nu i Nude-skalaerne. Den mørke er smuk smuk tonet med lidt blommefarvet og begge lakker har holdbarhed på mine aktive hænder, uden at skalle af vel at mærke, i op til 5-6 dage. Den lyse skal lige have et opfriskende lag indimellem på 3. dagen syntes jeg.

Begge farver matcher perfekt til den matte lipstick i farven Krusbär, som er en mat og meget smuk lidt mørk Nude-farve. Den er nem at matche til forårets farver i garderoben men også til vinterens, hvis man stadig putter sig i de varme trøjer i april såmænd. Den er virkelig holdbar selvom jeg både drikker en masse the og spiser en del frugt i løbet af dagen.

 

Emballagen på især IDUN’s Minerals Foundation er hel lille kunstnerisk fortælling at se på og selve  produktet lever til fulde op til mine forventninger. Med den super bløde Kabuki er denne foundation utrolig let at fordele i ansigtet og man kan meget nemt vælge hvor dækkende et lag man ønsker at bruge. Jeg bruger ikke det store tykke lag foundation i det daglige, så jeg er ekstra glad for den lethed der i at bruge produkterne fra IDUN’s.

 

En enkelt god mascara i sit private sortiment er vist en drøm for os alle. Jeg har en del at skifte imellem må jeg indrømme, men den her GULL Maximized Lashes giver virkelig fuld gas på fylde og længde på vipperne uden at der er klumper eller den drysser. Den er helt helt perfekt til lange smukke vipper der ser tætte og sunde ud, uden at jeg har brugt forlangende vippeserum nogensinde. Den indeholder hele 9,5 ml så man får virkelig noget for pengene.

 

Alt i alt må jeg siger, at forårsfarvene og produkterne her fra IDUN Minerals til fulde lever op til mine personlige kvalitetskrav for god make-up. Nemme at bruge, meget holdbare, smukke farver og med en sund tanke bag produkterne. De kan købes i mange Helsekostbutikker, hos Matas og lige nu er der faktisk -25% hos Skinandtonic.dk.

 

Produkterne er givet til mig i gave til at teste. Ord og holdninger er 100% mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked