Ecooking – “food for your skin”.

5. marts 2017
Ecooking

 

 

Nu har jeg set de flotte hudplejeprodukter fra Ecooking rigtig mange steder på de forskellige medier og i butikker i storbyerne, så jeg blev ekstra glad da muligheden bød sig, at jeg kunne teste dem på egen hud. Jeg skal teste: Derma ruller, Super serum, Fugtmaske, Natcreme samt Peel Maske. Masser af gode mulighed for små hjemmebehandlinger og jeg er igang;). Emballagen er lige i øjet efter min smag, og nogle produkter jeg gerne vil have stående på min badeværelseshylde til smukt skue og daglig brug. Kan sagtens forstå at mange butikker beretter om et godt salg, for der er kræset om blikfanget.

Men har produkterne noget at byde på inde i krukker, flasker og tuberne? Det får jeg nu afprøvet og laver en Update senere sammen med en konkurrence, i samarbejde med folkene bag Ecooking.

Tina Søgaard er ophavskvinde til Ecooking. Et skønhedsbrand, der består af enkle salver, olier, serummer og cremer, der kan afhjælpe alt fra fine linjer, tør hud, sår og akne til at give huden nyt liv. Kvalitetsserien er skabt ud fra hendes eget ideal om ikke at gå på kompromis. Og det er årsagen til, at de er så effektive.

På hjemmesiden her , skriver Ecooking:

Ecooking er nøje gennemtænkte recepter og bæredygtighed

Hver eneste recept på hvert eneste produkt er nøje gennemtænkt og sammensat, og netop derfor er der ikke én gennemgående ingrediens i samtlige produkter. De store spørgsmål: hvad virker? Og hvad skal der til? guider også her produktionen. Ecooking udvikler til stadighed nye produkter ud fra disse to principper, og altid med omsorg for slutbrugeren -testet på hele Tinas familie og vennekreds.

Recepterne er udviklet til en serie til hele familien, som er så mild og ren, at nogle af produkterne kan spises, og samtidig har den ønskede virkning på dit ansigt, dit hår og din krop. Huden er kroppens største organ. En sund hud er vigtig for dit helbred og velbefindende. Din hud beskytter dig mod kulde, varme og sygdomme

Ecooking har valgt at erstatte noget af vandet i produkterne med økologisk blomstervand (agurke-ekstrakt) for at give en endnu højere grad af økologi, og hele tiden monitoreres udviklingen indenfor de ingredienser, som Ecooking er baseret på.

Det er et bevidst valg ikke at komme yderemballage på produkterne for at skåne miljøet.

Emballagerne købes ind i DK for også at tænke Co2 ind i konceptet, og etiketterne er trykt på et materiale, der ikke belaster naturen.

 

Hvilke produkter fra billedet ville DU gerne have chancen for at vinde ? 

 

Produkterne er sponsoreret til at teste af firmaet Ecooking.

Du kan måske også lide

22 Kommentarer

 • Besvar Marlene 16. marts 2017 at 19:20

  Vild med håndsæben??

  • Besvar Anne 17. marts 2017 at 6:56

   Den har jeg tilgode at prøve 🙂

 • Besvar Christina Isabella Brandt Karlsson 15. marts 2017 at 19:34

  ECOOKING ?? dermaroller

 • Besvar Jane 14. marts 2017 at 20:38

  Ecooking❤❤

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 8. marts 2017 at 9:06

  Dermarolleren, fugtmasken og peel-masken vil jeg vældig gerne have fingrene 😀

  • Besvar Anne 8. marts 2017 at 11:40

   Peelmasken er jeg igang med, den er virkelig en der sætter gang i huden så kan sagtens følge dit ønske. Dermaroller er jo helt kult at bruge så den er nærmest et Must Have 😉

 • Besvar Lise Thomsen 6. marts 2017 at 15:01

  Jeg vil rigtig gerne prøve dermarulleren og super serumet❤

  • Besvar Anne 6. marts 2017 at 18:48

   Det kan jeg godt forstå, men man skal være lidt modig syntes jeg, men det er vi kvinder jo også oftets 😉

 • Besvar Bonnie Halberg 6. marts 2017 at 11:18

  Super serum eller E vitamin serum ville da være super lækkert at vinde ???

  • Besvar Bonnie Halberg 6. marts 2017 at 11:19

   Ups fejl i mail før..dette er den rigtige ???

   • Besvar Anne 6. marts 2017 at 14:28

    ??det kender jeg godt med de små taste fejl. Super serum lyder også utrolig god og den tester jeg lige nu nemlig

 • Besvar Dorthe Normann 6. marts 2017 at 10:07

  Ville også gerne prøve dermaroller og serum ???

  • Besvar Anne 6. marts 2017 at 14:29

   Det er lidt grænseoverskridende med alle de nåle syntes du ikke ??

 • Besvar Lene Svejgaard 5. marts 2017 at 21:46

  Vil meget gerne prøve super serum sammen med min roller ???

  • Besvar Anne 6. marts 2017 at 14:29

   Den lyder også helt magisk den super serum. Hvilken roller bruger du ? Og hvad renser du med ? Det skal jeg have lært nemlig

 • Besvar Stina Brandhøj 5. marts 2017 at 19:38

  Jeg kunne tænke mig at vinde natcremen, tænker at den må dufte lige så dejlig som deres øvrige produkter.

  • Besvar Anne 6. marts 2017 at 14:30

   Natcremen dufter helt vidunderlig oG den er spækket med fugt står der. Perfekt

 • Besvar Marie Rasmussen 5. marts 2017 at 14:32

  Vil gerne prøve Ecooking Super Serum ♡ Rigtig god søndag til dig og dine trofaste læsere ♡

 • Besvar Lotte Lux Larsen 5. marts 2017 at 13:57

  Jeg kunne drøngodt tænke mig at vinde dermarolleren til min problemhud. ? Glæder mig til at høre om resultaterne.

  • Besvar Anne 6. marts 2017 at 14:31

   Den skulle være virklig god den dermaruller med serum, men også vildt grænseoverskridende at bruge synes du ikke ? Nåle hele vejen rundt på den roller ??

 • Besvar Lisbeth Krogh 5. marts 2017 at 13:49

  Vil rigtig gerne prøve natcremen og dermarolleren ????

  • Besvar Anne 6. marts 2017 at 14:31

   Jeg tager mod til mig og prøver begge dele det lover jeg, og finder en god præmie til kommende konkurrence

  Skriv en besked