Muti Face produkter.

19. februar 2017

 

Hvor heldig kan man næste være? Jeg har fået lov til at teste denne serie fra MUTI FACE på min egen hud, og er meget begejstret. Det er ikke bare ren reklamesnak det her, det er ærlighed. Serien blev nomineret sidste år til at være blandt skønhedsfavoritterne af Costumes læsere. MUTI står for Moderne, Unique, True, Intelligent.  Designet taler for sig selv: smukt grafisk design simpelthen.

MUTI FACE serien bruger hyaluronsyre i den højeste renhed og skaber dermed de bedste betingelser for en effektiv behandling af rynker og en fugtmættet hud. Hyaluronsyre er naturlig del af vores hud, og den som sørger for hudens fugtproduktion, så bør den også være en naturlig del af effektiv hudpleje mener firmaet. Jeg har helt ærligt ikke meget forstand på kemi og svære ord i den sammenhæng, men det lyder logisk og som sund fornuft. De udvalgte ingredienser er baseret på naturlige indholdsstoffer og er i allerhøjeste grad også hudvenlige skriver firmaet, så den er jeg med på at teste. Alt det som på ingen måde bidrager til at beskytte mod ældning af huden eller på nogen måde er kontroversielt i sin virkning, har intet at gøre i Muti Face ansigtspleje.

Derfor anvender firmaet hverken parabener eller silikoner, mineralolier eller paraffiner i Muti Face.

 

 

Jeg har testet serien nogle uger og må sige den en lækker at bruge. Deres serum er nem at fordele på selv en meget tør hud, hvor jeg ellers tidligere har oplevet, at især serum kan være vanskeligt at fordele på min hud om vinteren, fordi den er så tør at dråberne suges ind før det når at blive fordelt. Ved den her går det nemt og den trænger ind i huden i løbet af få minutter. Ovenpå har jeg brugt Anti-age Day Cream SPF 20 og føler at huden er godt mættet med fugt. Øjnene bliver forkælet med Øjencremens lette geleagtige konsistens, som har en kølende og drænende virkning og reducerer hævelser omkring selv de mest sarte øjne. En must-have for fine og følsomme øjenomgivelser. Om natten har jeg brugt seriens natcreme og igen følt mig tilpas dækket ind af behov for fugt. Den meget rige og nærende Anti-Age Night Cream Plus hjælper sensitiv og tør hud som min simpelthen.

Serien er fra Tyskland og består indtil nu af 6 forskellige produkter og kan bla. købes her hos Natur Skøn samt hos Storm Fashion her. Priserne er yderst fornuftige og starter ved 290kr. Lige om lidt kan du også finde MUTI hos Magasin.

 

Produkterne har jeg modtaget i gave, men holdningerne er helt mine egne.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

  • Besvar Lisbeth Krogh 25. februar 2017 at 0:46

    Vil rigtig gerne prøve luksus olien til ansigtet. Kan ikke finde det rigtige sted at skrive, er det her?

    • Besvar Anne 25. februar 2017 at 6:54

      Ja det er det 🙂

    Skriv en besked