Jeg er blevet forkælet.

19. januar 2017

 

Sponsoreret.

Jeg modtog en skøn pakke den anden dag. I pakken gemte sig denne hudplejeserie udviklet af  Akademikliniken, som du kan læse om her. Som jeg tidligere har skrevet om, er min hud max presset af den tørre luft både inde og ude, når det er vinter. Den næsten klør af tørhed i ansigtet hvilket er yderst ubehageligt. Lidt ligesom en maske jeg har lyst til at tage af.

Pure Lift Serum ( som du kan købe her) er dejlig nem at lægge på ansigtet, trods huden er extrem tør. Serumet absorberes hurtigt og er en anti-age serum, der virker intens fugtgivende og udglattende på huden. Ovenpå benytter jeg den lækre Pure Antioxidant creme, som virkelig vinder hos mig allerede når jeg åbner låger og ser at der er “pumpesystem” på, istedet for at jeg skal have en finger ned i hele bøtten hver dag. Max lækkert i min optik. Det er en let og smidig creme, som hurtigt fordeler sig og trænger ind i huden. Den er intens fugtgivende og bidrager også til at udglatte fine tørhedslinjer. Lige hvad min hud trænger til især i min alder og den kan købes her. Dufter skønt af mild rosmarin og citron.

Pure radiance cleanser (som kan købes her) er mild exfolierende hvilket er perfekt for at få den tørre vinterhud poleret lidt. Dufter skønt af mild granatæble og tørrer ikke huden ud. Jeg har valgt at vente et par dage med at bruge denne yderligere, for at min sarte hud langsomt kan vende sig til de aktive stoffer i serum og cremen. Allerede nu kan jeg nemlig en lidt prikkende varme i huden som viser tegn på at der er bedring på vej og jeg kender min hud godt nok til, at det skal ske med små skridt.  Det samme med Pure berry toner, der giver maser af fugt via spray og kan benyttes ovenpå makeup i løbet af dagen. Den kan købes her.

Jeg er taknemmelig for at må prøve disse lækkerier og må sige at havde jeg ikke fået muligheden havde jeg nok ikke opdaget dette lækre mærke. Nu vil jeg helt klart besøge deres stand i Magasin, som sælges hele serien, for at høre mere om hvad mere gemmer sig i serien, for jeg kan lide den.

 

Indlægget er sponsoreret men meningerne er 100% mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked