Faaborg Pharma konkurrence

4. april 2019

Jeg savner flere blomster i haven og glæder mig vildt til at mine kæmpe lyserøde buske springer ud. Lige fortiden overvejer jeg hvilke Dahlia jeg skal investere i i år, og om dem jeg glemte at få op i vinters, måske har overlevet. Der har jo stort set ikke været vinter denne sæson. Tiden bruges også på at nyde og teste en del nye produkter jeg har modtaget til test. Dem som jeg ikke brød mig om, har jeg frasorteret og skriver IKKE om dem. Det vil jeg ikke bruge min fritid på. Derfor finder du kun de produkter der er kommet igennem mit kritiske nåleøje her på bloggen. Vi starter med de lyserøde og slutter af med en konkurrence. Resten af blogindlægget indeholder derfor reklame.

Det er lidt lyserødt

 

 

Peter Thomas Roth, også kaldet maskekongen, har igen lanceret en maske der overrasker mig positivt. Den store lyserøde til højre er at finde i bla. Magasin. Jeg stornyder at lægge den på ansigtet en langsom morgen og nyde en kop te, imens jeg læser nyhederne 10 minutter. Længere tid behøver den nemlig ikke hvorefter den let fjernes med koldt vand på en klud. Masken er udviklet på baggrund af innovativ plantebaseret bioteknologi med rosen-stamceller, der er med til at øge vores cellefornyelse og dermed reparere vores huds ældningstegn. Hele 9 rose ingredienser baseret på stamceller fra roser, rosenolie og rosen-ekstrakt har PTR forenet i denne let kølende anti-ageing maske. Jeg oplevede et virkelig velvære efter de kun 10 minutter på ansigtet i form af en langt mere opstrammet fornemmelse i huden. Som i virkelig forandring. Det opblødes selvfølgelig lidt når der efterfølgende kommer serum og dagcreme på. Den er især velegnet til os med moden hud og er ekstra lækker at bruge hvis den lige står i køligt inden brug ( fx i køleskabet). Jeg er fan her.

Darphin er som tidligere skrevet et godt valg, til de som ønsker naturlig hudpleje i luksusklassen. Uden at det koster en jetjager. De har nu lanceret ovenstående De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream, som bestået af 74 % ingredienser af naturlig oprindelse. En ultra let gel-creme der beskytter vores øjenomgivelser imod miljømæssige påvirkninger, den reducerer synlige hævelser og mørke rande lover de, samt lindrer med fugt til den sarte hud. Jeg har testet den og den Er virkelig fjer let. Så let at jeg prøvede at bruge den i hele ansigtet, for den er bare skøn. Det egner den sig dog ikke til, så der gik jeg for vidt. Til gengæld er den top lækker og kølende ved mine øjne. Den inderholder bla. Kamille, havtorn og pæon. Sælges god førende hudplejeklinikker og spaer.

 

 

Body Wash, Body lotion Mix & Match

 

 

Vi er storforbrugere af ovenstående produkter her i familien. Body Wash især. Med 4 voksne i huset og 2 badeværelser er der brug for at fylde op jævnligt og her er det virkelig dejligt, når produkterne kommer i store, men stadig handy og pæne emballager.

Ecooking har lanceret en bodylotion der er velegnet til alle hudtyper, da den er dermatologisk testet og vegansk. Det særlige ved denne bodylotion er, at den indeholder hyaluronsyre som gennemfugter huden samt B3-vitamin der hjælper med at deducere fine linjer samt forbedrer strukturen i huden. Den opstrammer, fugter og plejer på en og samme gang. Dejligt. Du kan finde den i landets Matas, mange livsstilsbutikker og Bahne.

iLoveEcoEssentials er en dansk serie af hippe hudplejeprodukter der sætter baren højt. De naturlige og økologiske ingredienser er enkle, socialt ansvarlige og repræsenterer en politik om at gøre verden et bedre sted. Jeg ser ofte deres produkter i Tv-programmer fra både hoteller og private hjem efterhånden. Du kan læse hvad jeg tidligere har skrevet om dem lige Her.

SACHAJUAN, som du kan finde i fx Magasin, har været på vores hylder i flere år efterhånden. Deres serie Ginger Flower er lækker luksus med Earth silk Technology ( en patenteret fremstillingsprocess fra svensk dyrket havre. Havrefibrene kan dermed dykke helt ned i de dybere lag af huden og fugte samt pleje den), der forsigtigt både renser og giver fugt til huden. Den dufter vildt godt af citron, ingefær samt blomster.  Jeg har skamrost dem tidligere bare i en anden fin emballage, hvilket du kan læse lige Her.

 

 

 

Har du været på Apoteket for nyligt? Jeg kommer der lidt for ofte må jeg indrømme, men det er ikke kun efter plaster eller medicin. På Apoteket finder jeg nemlig også et stort udvalgt af kosttilskud og god hudpleje. En af serierne er fra Faaborg Pharma, der med deres serie Ultimate har lavet en eksklusiv ansigtsplejeserie som mindsker  alderstegn (rynker og fine linjer) samt pigmentforandringer. Serien Ultimate indeholder blandt andet en Eye Serum og Face serum. Face serum er en målrettet serum mod pigmentforandringer og fine linjer. Den har en dejlig let konsistens uden at fedte eller klistre som nogle sera kan. Der skal en dagcreme oven på bagefter denne. Eye serum er på samme måde let og arbejder målrettet på at udglatte, løfte og pleje den sorte hud omkring øjnene. Seriens Micellar Water ( vi kvinder elsker Micellar Water her i huset ) er blid og effektiv til at rense huden. Produkterne er allergicertificerede og forhandles både på Apoteket samt mange andre butikker og webshops. Det er en skøn prisvenlig DANSK serie. 

 

Panthenol salve er til tør, irriteret og belastet hud på hele kroppen.

En salve der næsten bør være i enhver husholdning tænker jeg. Efter at have brugt den er par uger ser jeg nogle langt finere albuer hos mig selv. Den svier en lille smule på min psoriasis når jeg smører den på, men svien forsvinder efter kort tid og huden føles velplejet og klør og revner ikke. Salven er især god til alt fra røde næser, tørre læber, beskadigede brystvorter, tørre hænder, neglebånd og efter for megen sol. Indeholder vitamin B5 som fremskynder den naturlige opheling af huden. Må meget gerne anvendes flere gange dagligt.

 

KONKURRENCE

 

Faaborg Pharma har været så gavmilde at de vil forkæle 55 …..af mine faste læsere og følgere på henholdsvist bloggen her, Instagram og Facebook. 55 heldige vil få lov til at modtage hele 2 tuber Pathenol salve hver. Du kan se tuberne på billedet herover. For at deltage her på bloggen skal du skriver hvorfor du gerne vil vinde 2 tuber af lige denne salve. Bare ganske kort. Jeg finde de 50 heldige udfra samtlige deltagere på både bloggen, IG og FB og du må gerne deltage alle 3 steder for større muligheder . Konkurrencen kommer først på IG og FB når vi nærmer os weekenden. Vinderne på bloggen offentliggøres midt i næste uge på dette opslag. Held og lykke.

 

 

Konkurrencen er slut og vinderne her på bloggen bedes selv skrive til Faaborg Pharma inden 3 dage for at få deres præmie på mail mr@faaborgpharma.dk

 

Vinderne er :

 

Dorthe Bille

Charlotte Lyngsted Nielsen

Nanna Hasfeldt

Maria Seidelin

Tina ( 5. April kL 8.14)

Kamilla Hviid Øbro

Heidi (4.april kL. 14.03)

Gitte Frigaard

Lis Nielsen

Carina Wolff

Lise Kaltoft

Camilla Hovej 

Tania Væggemose

Kirsten LN

Amanda Lykke Pedersen

 

Du kan måske også lide

54 Kommentarer

 • Besvar Tina 10. april 2019 at 9:40

  Hej Anne,
  tak for at jeg er en af de heldige til at tage disse to tuber salve i brug 🙂
  Altid dejligt at følge dig og dine aktiviteter 🙂
  Har sendt mails.
  En smuk dag ønskes 🙂

  • Besvar Anne 11. april 2019 at 9:30

   Hej Tina 🙂 Hvor er det dejligt at læse du blive glad og kan lide at følge bloggen. Jeg er utrolig glad for at du er med i flokken her. Hav en skøn dag. Bh Anne

 • Besvar Pia Clemmensen 10. april 2019 at 4:47

  For at boote min tørre hud,og se om den også evt kan afhjælpe lidt på min psoriasis

 • Besvar Filippa 10. april 2019 at 4:03

  Til mine tørre ben

 • Besvar Mads 9. april 2019 at 19:26

  Jeg ønsker at vinde dette produkt da jeg har meget tørre hænder og det så kan hjælpe mig den vej igennem.

 • Besvar Gitte Leth 8. april 2019 at 17:29

  Fordi min hud generelt er ret tør, og godt kunne bruge en lækker creme;)

 • Besvar Laila Hellesøe 8. april 2019 at 16:22

  Vi har en anden creme fra Faaborg, som er super god. Tror denne vil være rigtig god til min datters tørre hud ❤️

 • Besvar Dorte Poulsen 8. april 2019 at 16:00

  Jeg lider meget af tørre hænder, især om vinteren.
  Tror måske denne salve kan gøre underværker?✔️
  Så krydser fingre for at jeg bliver den heldige?? til at vinde den dejlige giveaway .
  God forår??

 • Besvar Jeanne Hørdal 8. april 2019 at 15:37

  Ohh mega lækkert ???
  Vil være så fedt at vinde ?

 • Besvar Margrethe Lillegaard 8. april 2019 at 14:20

  Ville være så dejligt at vinde og er jo et produkt mod tør hud ☘️?‍♀️? håber jeg på heldet???‍♀️ Og krydser fingre @jeannetbertelsen

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 8. april 2019 at 13:06

  Min moster har eksem og jeg har hørt at denne crem skulle være virkelig god ??

 • Besvar Charlotte Lyngsted Nielsen 7. april 2019 at 19:11

  Jeg har revnede albuer og har prøvet flere cremer uden positivt resultat. Ville være dejligt hvis denne creme kunne gøre tricket

 • Besvar Helle Rick 7. april 2019 at 18:04

  Hvor gavmildt ? Jeg har meget tør hud på mine skinneben og håber salven kan fugte og smøre dem godt. ?

 • Besvar Nanna Hasfeldt 7. april 2019 at 17:38

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg tror at den vil kunne hjælpe på min atopiske eksem ?

 • Besvar Eva Persson 7. april 2019 at 17:36

  Den creme lyder genial til min mand og datters tørre hud ?❤️

 • Besvar Louise A Jensen 7. april 2019 at 17:31

  Det kunne jeg godt bruge til mine tatoveringer ?

 • Besvar Louise 6. april 2019 at 20:43

  Wauw for en giveaway

 • Besvar Marta J. Jacobsen 6. april 2019 at 19:20

  Som du selv skriver – En salve der næsten bør være i enhver husholdning 🙂 Jeg har Vitiligo og især de steder hvor jeg er ramt er min hud meget tør. Her kunne jeg godt bruger denne “super salve” samt til mine tørre hænder; pga. ingen opvaskemaskine. Så alt opvask skal klares med mine bare hænder.

 • Besvar Maria Seidelin 6. april 2019 at 9:28

  Pga medicinsk behandling tørrer min hud helt vildt ud, så derfor vil jeg gerne prøve 🙂

 • Besvar Pia Leth 6. april 2019 at 8:52

  Jeg har meget tørre albuer så de her salver vil gøre det hele meget nemmere for mig.
  Alt er krydset her. Håber ??☀️?

 • Besvar Ulla Wolter 5. april 2019 at 19:25

  Åhh, det ville jeg elske at vinde. ??Min datter med ocd, har meget tørre og sprukne hænder grundet håndvask, samt en mand med nyligt opstået eksem. God weekend ?

 • Besvar Tina 5. april 2019 at 8:14

  God formiddag Anne,
  jeg elsker også godt med blomster og planter i haven, det er så smukt og livgivende 🙂
  Skønne produkter og positivt at du selv lader nåleøjet bestemme.
  Hold da op en konkurrence, så gavmildt af Faaborg-Pharma 🙂
  Jeg vil meget gerne vinde den gode salve fra Faaborg-Pharma idet jeg har tørre læber, fået en lille irritation ved det ene bryst, fået tør hud da jeg er meget ude her på landet. Det ville gavne mig i hverdagen og B5 som sårhealer mv. må jeg lige læse mere om 🙂
  En smuk dag/weekend ønskes du og familien 🙂

 • Besvar Natascha Appel 5. april 2019 at 6:02

  Det kunne være dejligt når nu jeg skal til at amme igen, kan huske en god salve hjalp de første par uger sidste gang.

 • Besvar Helle 5. april 2019 at 5:06

  Kunne være skønt med en salve til mine tørre område så som albuer og ben ☺️

 • Besvar Kamilla Hviid Øbro 4. april 2019 at 19:42

  Min søn på 6 år har virkelig tør hud – jeg er sikker på det vil være godt for ham med noget ordentligt creme.!

 • Besvar Camilla Hovej 4. april 2019 at 18:50

  Min datter lider af børneeksem selvom hun efterhånden er godt oppe i teenageårene. Det genere hende en del, så det kunne være dejligt med en god tube creme til hende 🙂

 • Besvar Ulla Søgård 4. april 2019 at 17:49

  Den lækre creme vil værre god til mine tørre hænder og mon ikke den vil være god til tør hud på min hæle, det er da et forsøg værd ?

 • Besvar jane Tvede 4. april 2019 at 17:01

  er sikker på at det ville være godt til min tørre hud. har prøvet så mange forskellige uden held . så vil blive meget glad for at være iblandt de heldig og prøve den creme

 • Besvar Charlotte Arp 4. april 2019 at 16:23

  Vil elske at vinde denne creme og prøve den på mine psoriasis- pletter. Har også tendens til små områder af hård hud på hænderne og generelt har jeg bare tør hud mange steder. Krydser fingre ??❤

 • Besvar Pernille Stievano 4. april 2019 at 16:14

  Både jeg og min datter har det samme problem som dig med tørre albuer. Især klager min datter tit når hun er kommet i seng, at hendes albuer kløer.

 • Besvar Tania Væggemose 4. april 2019 at 16:01

  Det er bare en super god salve til tør og irriteret hud. Derfor vil jeg gerne vinde 2 tuber af denne salve.

 • Besvar Anne Marie Nielsen 4. april 2019 at 15:23

  Min datter lider ofte af eksem, vi vil rigtig gerne prøve denne salve, som et alternativ til hormoncremer.

 • Besvar Heidi 4. april 2019 at 14:03

  Jeg vil rigtig gerne vinde de 2 tuber Pathenol salve og dele den med en veninde, da vi begge døjer rigtig meget med eksem forskellige steder i stressede perioder ☺️

 • Besvar Stina Foller 4. april 2019 at 13:57

  Jeg skal have en ny tatovering og cremen er helt perfekt til, at smøre på bagefter.

 • Besvar Kirsten Aakerman 4. april 2019 at 13:50

  Ville være fantastisk til de tørre pletter jeg har

 • Besvar KirstenLN 4. april 2019 at 12:35

  Den vil jeg virkelig gerne prøve. Jeg døjer med soleksem på armene, nede ved håndleddene, og bare en gang havearbejde i forårsvejret er desværre nok til at vække den, så jeg vil gerne forkæle huden der lidt ekstra.

 • Besvar Pia Hansen 4. april 2019 at 12:12

  det vil være skønt at have en universal salve der altid er til hjælp til pleje af overbelastet og skadet hud. og som beskyttende og mindsker kløe og irritation.
  den vil være perfekt til en lille barnenumse hudafskrabninger, solskadet hud, også ideel til pleje af ømme brystvorter efter amning. det kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde 😀

 • Besvar Maibrith Henneberg Poulsen 4. april 2019 at 12:03

  Jeg døjer meget med tør hud div. steder, så vil helt vild gerne prøve dette produkt?

 • Besvar Lise Kaltoft 4. april 2019 at 11:58

  Den ville jeg gerne vinde – jeg har ikke prøvet den, men er glad for Faaborg Pharmas andre produkter. Jeg tænker, at den ville være god til både min datter, der døjer med rød hud, samt min mand, som har den mest sarte og trælse hud!

 • Besvar Gitte Frigaard 4. april 2019 at 11:57

  Jeg døjer med eksem agtigt udslæt på knæene, der skal den da afprøves ❤️

 • Besvar Jenny Clausen 4. april 2019 at 11:52

  Ville være fedt at prøve til min knas tørre hud jeg krydser fingre 🙂

 • Besvar Carina Wolff 4. april 2019 at 11:48

  Mine skinneben er SÅ tørre hele året rundt – så det kunne være dejligt, hvis denne salve kunne hjælpe lidt på det 🙂

 • Besvar Karina 4. april 2019 at 11:37

  Jeg kun være sjove prøve kun hjælp med min sindsyg tør hud

 • Besvar Hanne Lisa Thomsen 4. april 2019 at 11:09

  Jeg døjer med grusomt tørre hænder, jeg kunne vældig godt tænke mig, prøve cremen❤ Men det er der jo også, mange andre der vil??
  Rigtig god dag til dig❤

 • Besvar Dorthe Bille 4. april 2019 at 11:07

  Mine drenge har tit tør og rød hud om munden og på kinderne. Jeg tror denne salve er lige noget for dem

 • Besvar Lotte Gårn Gulstad 4. april 2019 at 10:57

  Kaster med begejstring mit lod efter salven????? Døjer med et par genstridige tørre plamager i ansigtet og meget tør hud på hænderne??Ønsker dig en dejlig dag??‍♀️??☀️

 • Besvar Marlene Høj 4. april 2019 at 10:56

  Mine hænder er ofte tørre med sprukne neglebånd – Jeg vasker nemlig ofte hænder på mit arbejde og afspritter hænderne flere gange i timen. Mine hænder har brug for lidt ekstra pleje og kærlighed ?

 • Besvar Pia Merete Eriksen 4. april 2019 at 10:54

  Jeg vil gerne vinde, da jeg tænker, at salven sandsynligvis vil kunne hjælpe på mine tørre og kløende ben

 • Besvar Lis Nielsen 4. april 2019 at 10:46

  Vinteren er altid ekstra hård ved min hud, og jeg savner en god salve

 • Besvar Anette Ninon 4. april 2019 at 10:45

  Ville være et fint alternativ til min psoriasis ???

 • Besvar Heidi Nielsen 4. april 2019 at 10:42

  Det lyder som en salve, der ville gøre underværker herhjemme, da flere af os bøvler med netop tørre albuer og hænder.
  Jeg krydser fingre?

  Hilsen Heidi

 • Besvar Lis Vinter 4. april 2019 at 10:41

  Det vil være dejligt at vinde, jeg har altid så tørre hænder og intet hjælper – så måske vil denne hjælpe !

 • Besvar Lone Charlotte Sørensen 4. april 2019 at 10:38

  Jeg ønsker at vinde den lækre creme, da det er et produkt til tør hud ?? Og det har jeg i den grad. Cremen bliver man afhængig af – super produkt ?

 • Besvar Amanda Lykke Pedersen 4. april 2019 at 10:36

  Super lækkert, det er en af mine yndlings cremer så jeg smider da lige et lod ??

 • Skriv en besked