Man kan jo altid…

19. december 2018

 

Ja det kan man jo. Man kan jo altid give sig til at ryde op i huset, vaske tøj, pudse de enorme vinduer vi har, støvsuge eller …bage en kage. Det sidste kan jeg absolut bedst finde tid til. Ryde op og alt det andet er virkelig ikke min spidskompetence, trods jeg har haft godt 50 år at øve mig i. Bevares vi bor hjemligt og hyggeligt siger de fleste, men ikke specielt rent til at der kan komme hygiejnekontrol på besøg og slet ikke det sidste 1/2 år med byggeri i kælderen. Det støver enormt i hele huset. Alt er hvirvlet ind i gråt støv fra pudsede gipsplader.

 

 

Så jeg bager ind imellem en kage og forsøder tiden og familien med. Det går langsomt fremad i kælderne og der skal både kaffe og lidt kage til mandens mange arbejdstimer efter job, for at holde energien oppe hver aften. Der er nu spartlet vægge 4 gange i 1 rum. Det samme rum som har fået 4 lag isolering og gipsplader op i loftet for at lyddæmpe og nu er klar til af få sidste lag loft på. Det bliver desværre ikke smukke stukloftet, som der ellers var tidligere i kælderen, men ret ukønne lyddæmpende loftplader. Vi gør vores bedste for at vælge materialer der lyddæmper til rimelige penge men også pænere end æggebakker trodsalt. Det er et kæmpe arbejde at lave den kælder, når man ikke er uddannet håndværker eller har det i sit netværk. De andre rum står stadig total rå og ubamhjertelige at se på i mørkets dyb.

Forkælelse for sanserne.

En ny duft har fundet vej til mig og det er Carven Lˋ ABSOLU. Duften af grøn mandarin blandet med Ylang Ylang og Jasmin med tuberose. En intens duft der lader omgivelserne stoppe op og kikke efter dig på den gode måde. Brug den varsomt, gerne lidt før du skal ud af døren og sidde i måske en lille bil med andre, for den dufter ikke anonymt, men skønt især efter 1/2 times tid syntes jeg. Feminin og elegant med sensuelle blide toner i. Prisen er fra 425 kr. i Magasin.

 

Julegaverne er ved at være i hus.

Der mangler stadig nogle stykker, til at jeg kan krydse af på julelisten. Julegaver til begge børn er ikke helt i hus endnu, men vi håber at de kommer med GLS eller PostNord meget snart. Vi er alene igen i år juleaften. Sådan er det desværre altid, for mine forældre ønsker ikke at komme her den aften, men er sammen med andet familie. Vi kan ikke flytte os pga min datters autisme, for hende er det nemlig en aften, der ikke ses frem til på samme måde, som vi andre. Der er brug for ro og struktur og det laver vi selvfølgelig, så hun også kan deltage. Alt er klar efter et program vi har kørt i mange år efterhånden.

Et sidste tip om gaver til dem der har næsten alt. Jeg har nemlig fundet endnu et par rigtig gode ting til fx børnenes morfar og min gemal.

 

 

Renseskum, lige til at stille ved håndvasken eller i bruseren, fra dygtige Beauté Pacifique. Denne Masculinity Renseskum er en skum der er mild nok til at kunne bruges af alle hudtyper og renser også den måske fedtede hud pænt. Den kan derfor bruges af både mand og søn her i huset. De deler også hårvoks og shampo, så det er nemt. Prisen for denne rens er 175 kr.

Masculinity Anti-Age Creme fra samme serie er mere målrettet min gemal eller børnenes morfar, men kan også bruges af sønnen faktisk. Det er en A-vitamin creme der arbejder på at reparere huden. De 2 typer A-vitamin den indeholder arbejder dybt ned i huden for at gendanne collagen. Cremen nedsætter også produktionen af fedtstof i huden samt har propolis i til at bekæmpe uren hud. På grund af den kraftige A-vitamin skal man starte blidt om med at bruge den kun hver 2. dag i starten. Prisen er 349 kr.

 

Kvalitet kan vi lide.

Når man har rundet 50 år som vi har, mærker vi hvordan man sætter ekstra meget pris på kvalitet. Det er også sneget sig ind på mænd i min familie, at kvalitet i form af en god negleklipper, pincet etc der virkelig når sammen, når man skal bruge det, og ikke er ubrugeligt pga af at stålet ikke samles, er en lise for ens tålmodighed og resultat. Tweezerman er svaret på god kvalitet og deres små skarpe pincetter lavet af kirurgisk stål er møg gode til at fange de små uønskede hår på kinden, læben, i næsen etc. Super gaver til manden der har alt også. Det samme med det lille fikse spejl der kan forstørre 10 x og har lys i. Perfekt til når der rettes bryn eller tages kontaktlinse ud. Det kan nemt sættes fast på væg eller vægspejl da der er en lille sugekop på bagsiden. Ideelt til toilettaeken på tur. Prisen er 199 kr. i Magasin.

 

Det sidste jeg lige manglede til mig selv.

 

Rodial suede lips

 

December bringer mørke døgn med sig, men det er ikke kun der at mørket er. Jeg har mørke rande under øjnene og inde i øjenkrogen ofte. Der sker fx. når jeg har haft endnu en nat, hvor jeg er vågnet op kl 3-4 stykker og så ikke kan falde i søvn igen. En concealer er min ven sammen med en times søvn opad dagen. RODIAL  har lavet en pokkers god en af slagsen: diamond concealer. Den er lækker cremet og særdeles let at fordele blødt dækkende på min hud og inde i krogen især. Så ser jeg knap så søvndrukken ud for mine omgivelser. Jeg er også faldet for deres julerøde Suede lips Power Play. Den er perfekt RØD. Dyb og flot dækkende på læberne. Den er blød i konsistens men er kniv skarp til at lave flotte kanter alligevel. Min voksne datter på 19 er solgt over den nærmest. Endnu en gave idé hvis du lige står og mangler.

 

 

Så er denne uge også snart slut og børnene går på særdeles velfortjent juleferie. Det bliver godt at have begge børn hjemme og lidt ned i gear. Så skal der laves kælderværelse for fuld skrue nogle dage.

 

Bedste hilsner 

Anne

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked