Glimmer og glitterjul.

12. december 2018
Indeholder produkter sendt til test.

 

Julen nærmer sig og der snakkes om mulighed for hvid Jul i år, kan jeg se i medierne. Det ville da være skønt med lidt lys i mørket i form af sne og frost i juleferier syntes jeg. 2 uger mere og så er det jul. Mørket på denne årstid er  ved at være ret dominerende og det er endda ikke tid til at vende mod lyset endnu før den 22. December. Lys, glimmer og glitter fylder mange hjem, butikker samt huse og haver og det er så smukt og hyggeligt. Der er lysfest både ude og inde og man kan give den lidt ekstra gas med makeup også.

 

Lys, glimmer og glitter.

Too Faced Under The Christmas Tree er en total cute gaveidé til hende der elsker farver. Når man åbner den smukke lyserøde æske, kommer der et 3-delt juletræ frem, som i hver etage gemmer på et væld af muligheder for at lave den perfekte makeup. Her er både lys, glimmer og glitter. Hele 18 øjenskygger i både matte og glimmer- samt glitterfarver samt 3 produkter til at ramme ansigtet ind, gemmer sig i de 3 lag. Jeg er især betaget af disse 3: grøn,sølv og kobber der blinker om kap med stjernerne på en vinterhimmel. Dertil den legendariske mascara Better Than Sex i luksusudgave, som giver en dyb mørk farve samt længde og volume til dine vipper. Jeg har testet den og den god også til os med tynde vipper. Sættet koster  370 kr.

 

 

 

 

 

Becca Shimmering Skin Perfector™ Gold Lava er den highlighter du skal ønske dig til vinterens fester. Den er lavet i begrænset antal og Limited Edition lige HER hvor prisen er 315 kr. Den indeholder 24 karat lava guld og fremhæver smukt de områder du bruger den på. Jeg kan sagtens tone den ud til at give mere eller mindre shine og har med glæde blended den med min rouge også. Meget lækker cremet at arbejde med på huden.

 

 

Lano Lips All Stars Cracker er en sød lille gave der indeholder hele 2 overraskelser nemlig en Super Balm der er lavet af 100% naturlige ingredienser som plejer og giver fugt  – en lille livsreder vil mange sige, samt en håndcreme. Den koster 140 kr. og du finder den lige HER.

 

Sephora Lipstories har et væld af farver at vælge imellem og jeg har prøvet farve 51, som er smuk kobber/guldfarvet, der passer virkelig godt til vinterens gyldne farver i makeup og julens fester. Den gir gas med glimmer, men ikke mere end at den stadig er anvendelig også til hverdag om aftenen syntes jeg. Prisen er 90 kr. Lækker lidt blød kvalitet i konsistensen.

 

 

Det var lidt tip til jer om lys, glimer og glitter til vinterens mørke dage og tip til julegaver.

Bedste hilsner Anne

Husk at deltage i konkurrencen om allergivenlig dyne og pude fra NÆNSOM lige her, samt luksus hudplejesæt fra de_CURE lige her.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Helene 13. december 2018 at 13:17

  så lækkert alt sammen og smukt fotograferet! Glædelig St. Lucia alle sammen <3

 • Besvar Tina 12. december 2018 at 15:42

  Glædelig 12.december kære Anne!
  Tak for tips til alle de smukke produkter:-)
  Hvor er det bare en fin snemand du har med.
  Aften hilsner herfra:-)

 • Skriv en besked