Smukke julegaver under 100 kr.

10. december 2018
Indeholder produkter sendt til test.

 

Siden SEPHORA åbnede butik i Aarhus, har jeg kikket ind i butikken flere gange. Lige nu bugner butikken af de mest herlige gaveæsker til julegaver eller forkælelse til én selv. Deres design er simpelthen så smukt og eventyrligt på æskerne og indholdet fejler bestemt heller ikke noget. Der er MANGE søde gaveidéer til under 100 kr derinde. Vil du ofre mere, er der også mulighed for at give den gas. Se lige den her eventyrlige palet.

 

Sephora

 

 

Inde i den åbner sig et væld af muligheder for at skifte look med hele 20 forskellige øjenskygger, 3 ansigtspudder og en lip stain. Der er både glitrende og matte nuancer og du finder den i deres butikker eller HER til kun 295 kr. Jeg vil elske at lege med de farver og det samme vil min voksne datter, så der skal vist købes en mere hjem.

 

 

Gaveæsken Once upon a night – Mini Brush er super cute med sin lille glimmer etui i æsken. Og se lige den søde Sleep Mask til bare 55 kr. Dertil er en heldig sød uglelampe i samme serie. Det fine kort er klar til at skrive til/fra på og indeholder en mini mascara der definerer vipperne på fineste vis med ekstra længde. Kortet kan også hænges på juletræet.

 

Der er masser af skønne, skønne og absolut prisbillige gaveideer i SEPHORA´ s Webshop.

Natuglen er Mega cute og hvem vil ikke elske at have den stående tændt her i de mørke måneder? Min datter på 19 har sat den på værelse ovre ved hendes beautysager. Once upon a Night hedder den og koster 95 kr inkl batteri i. Der står den nu og skaber vinterhygge. Se også bare de her herlige crackers og den lille øjenskyggepalet til bare  50 kr. Badesalt der både glimter og dufter i de smarte rør og en mini mascara klar til at give til en kære veninde eller værtindegave. Alt sammen koster under 100 kr stykket.

 

 

 

 

 

Mangler du stadig at købe gaver til én der elsker beautyprodukter, så giv lige SEPHORA et kik. Der er som sagt noget for enhver pengepung.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked