Balsam for sjælen.

16. november 2018
Indeholder produkter sendt til test.

 

 

Weekenden nærmer sig og den er særdeles kærkommen. Der har været store udfordringer grundet autismen og omgivelsernes manglende respekt og forståelse herfor. Æv. Vi giver ikke op, men kæmper videre. En ankesag er på vej om manglende støtte til transport og så et par mails der lige skal formuleres i den rigtige tone. Det tager tid. Og kræfter. Kræfter der kunne bruges langt bedre i vores liv.

 

 

 

 

Derfor tog jeg den smukke vej hjemad den anden dag. Stinesminde i Himmerland er så utrolig smuk og jeg kan kun anbefale at køre ad de små skovveje fra Oue ned til Stinesminde og ud  igen ved Valsgård. Når jeg trænger til at aflede dårlige vibrationer, er det altid godt for mig, at se på noget smukt. Det kan være håndarbejde, et stykke vintagestof, kunst eller naturen. Stort som småt. Smuk emballage og skønne dufte kan i den grad også sætte mit humør i positive retninger.

 

 

Julen nærmer sig med Decléor.

En overdådig beauty julekalender. Det er vist det rigtige ord: Overdådig. Decléor laver hudpleje, der er balsam for både hud og sjæl. De arbejder nemlig med aromaterapi på baggrund af æld gamle kinesiske traditioner og erfaringer med æteriske olier som basis. Mange profesionelle hudplejeklinikker verden over har taget serien til sig, men den kan nu også købes i fx . Magasin. Serien indeholder flere flotte gaveæsker specielt lavet her op til jul, så vi alle kan hengivelse til et juleunivers med nærende produkter der dufter himmelsk naturligt.

 

Årets funklende gyldne julekalender hedder “For December I just want to glow” og koster 695 kr tiltrods for, at der er produkter til en samlet værdi for hele 2.020 kr inde i æsken.

 

Den er vildt smuk med sine guld dekorationer. Et super godt køb du som sagt kan finde i Magasin ( også online) samt landet over hos Decléor forhandlere.

 

Sidste års julekalender slog benene væk under mig, så jeg var slet ikke i tvivl om at dette års julekalender fra Decléor skulle jeg også på jagt efter. Den indeholder nemlig 24 låger med fugtgivende bestsellers som Prolagene Flash Mask, Aromessence Lavandula Olie Serum samt Aroma Comfort Moisturizing Body Milk. Bag de 24 låger er der 21 Deluxe rejsestørrelser samt 3 i fuld størrelse. Jeg glæder mig som et lille barn. Der er noget særligt cute over designet syntes jeg.

 

Konkurrence

 

 

Annemette Voss har igen skabt en smuk bagebog og denne gang en julebog med masser af gode opskrifter til julebag. Jeg kan nævne: vaniljekranse, honningkagehjerter, brunkager af de klassiske opskrifter, men der er også nyheder som fx lakridskage med gylden ganache og små nytårstærter. Bogen koster 159kr hos fx SAXO. 

 

 

Bogen er udgivet af Politikens Forlag. Jeg skal helt sikkert bage disse 3 ting på foto her.

 

 

NY vinder udtrukket da Betinna ikke skrev til age efter sin præmie desværre. Den nye vinder er Maibritt – send mig en mail på april24@live.dk inden 3 dage.

 

Slut…..stort tillykke til Bettinna Rindom og tusind tak til jer som har deltaget og læser med her på bloggen. Bettinna send mig en mail på april24@live.dk med din adresse samt mobilnummer til pakkelabel.

2 heldige kan vinde hver deres Julebag af Annemette Voss. 1 på bloggen og 1 på min FB. Du må gerne deltage begge steder for dobbelt change for at vinde. Du kan deltage her på bloggen ved at skrive hvilke småkager du plejer at bage til jul, så kan vi inspirere hinanden lidt også.

 

Vinderen findes på onsdag og skrives i dette her indlæg. Man skal selv tjekke efter om man har vundet og sende mig en mail på april24@live.dk inden 3 dage. Ellers findes en ny vinder. Husk det nu;)

 

Med disse nyheder ønsker jeg jer en rigtig god weekend.

Du kan måske også lide

29 Kommentarer

 • Besvar Tania Væggemose 18. november 2018 at 14:54

  Vaniljekranse, klejner, pebernødder, brunkager og havregrynskugler.

 • Besvar Marlene Høj 18. november 2018 at 14:54

  Jødekager, pebernødder og vanillekranse ?

 • Besvar Mette 17. november 2018 at 19:16

  Vaniljekranse, jødekager og havregrynskugler ❤️

 • Besvar Pia Barrett 17. november 2018 at 17:15

  Mine opskrifter er gået i arv i familien.
  Vi skal have pebernødder og vaniljekranse, rutebiler og finskbrød, jødekager og chokoladekranse, brunkager og Christmascake ?

 • Besvar Louise Olsen 17. november 2018 at 17:14

  Brunkager, vaniljekranse, pebernødder, specier og så laver jeg havregrynskugler samt årets småkage der varierer.

 • Besvar Jeanette 17. november 2018 at 16:21

  Vanillekranse og Jødekager ??

 • Besvar Marianne 17. november 2018 at 15:14

  Når vi når december skal der altid bages 3 slags småkager til familien. Fedtebrød er mine børns favorit småkage, måske fordi det minder dem om deres barndoms jul?Derefter bages der Finskkbrød fordi det er min bedre halvdels favorit og til sidst Vaniljekranse som alle i familien synes hører julen til. Ønsker dig en dejlig weekend?

 • Besvar Mette-Marie 17. november 2018 at 8:19

  Vi bager gingerbread og pynter med glasur ?

 • Besvar Annemette Caspersen 17. november 2018 at 7:13

  Jeg elsker at bage jødekager. Jeg bruger altid forskellige udstikkere, så de bliver lidt anderledes end dem man køber. Og så smager de bare himmelsk.

 • Besvar Andrea 17. november 2018 at 5:51

  Vaniljekranse???

 • Besvar Louise R 16. november 2018 at 21:32

  Brunkager og pebernødder??

 • Besvar Else Flamsted 16. november 2018 at 21:03

  Mig og min mand bager pistaciesnegle (man kan finde opskriften på Odense Marcipans hjemmeside under påskeopskrifter) og svenske chokoladesnitter. Vi laver 3-dobbelt portion af hver slags, så får mine forældre + bror og familie et hold af hver. Min mor bager vanillekranse og Ruth-kager (en småkage med nødder og chokolade), som vi så får.

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 16. november 2018 at 20:04

  Jeg bager pebernødder, brunkager og nogle familien kalder netteguf?

  • Besvar Anne 25. november 2018 at 13:12

   Stort tillykke Maibrith…da den 1. Vinder ikke skrev tilbage med sin adresse er du den nye vinder. Send mig en mail på april24@live.dk med din adresse inden 3 dage . Vh Anne

 • Besvar Maria Loberg-shin 16. november 2018 at 19:41

  Jeg bager altid vaniljekranse, kokoskranse, pebernødder, brunkager. Ville elske at vinde den lækre bog, til samlingen, af bagebøger. ??❤️

 • Besvar Bettina Rindom 16. november 2018 at 19:16

  Uhh det ville være skønt med inspiration til at udbygge vores julesmåkage traditioner ?. Vi bager pleskner, cookies med nødder og chokolade, håkonskager, vanillekranse, finsk brød, russiske brunkager , julemands huer, jødekager, pebernødder, citron marcipan specier, kokosmakroner, christiansfelder honningkager, peberkagehus og som regel et par nye småkager vi falder over op til jul.
  På arbejdet har jeg altid nogle stænger dej liggende på køl, så mine morgenfritidshjems børn møder ind til duften af jul og de kan traske til skole på en lille småkage, det er så hyggeligt!

  • Besvar Anne 21. november 2018 at 9:05

   Stort tillykke Bettinna, du har vundet en Julebagebog . Send mig en mail på april24@live.dk med din adresse samt email og mobilnummer til pakkelabel

   • Besvar Anne 25. november 2018 at 13:10

    Da du desværre ikke har skrevet tilbage efter din præmie trækkes en ny vinder ?

 • Besvar Charlotte From 16. november 2018 at 18:59

  Vi har ikke mange forskellige julesmåkager, men vi har altid vanilliekranse og fra sidste år også citronspecier efter min svigermors opskrift ♥️?

 • Besvar Nicole Kølbæk 16. november 2018 at 18:43

  Jeg har en opskrift på pebernødder fra Den Gamle By i Aarhus, og den er blevet bagt hvert år siden jeg var 10, så det er ved at være 18. år vi bager dem på ???☺️

 • Besvar Eva P 16. november 2018 at 16:28

  Vi bager julesmåkager 3 generationer sammen i år skal vi bage den 15 Dec.
  Min lillebror laver dej til pebernødder
  Min mor klejnedej
  Jeg: vanilliekansedej
  Min datter: 3 i en småkager efter oldemors kogebog.

  Vi laver kagerne i fællesskab og vil elske inspiration til nye opskrifter

  • Besvar Linda Midtgaard 16. november 2018 at 18:40

   Har altid bagt julesmåkagerne med min mor og opskrifter fra min farmor.. og nu deltager næste generation også?

 • Besvar Tina 16. november 2018 at 15:33

  God eftermiddag Anne,
  sikke noget med din datter og den manglende forståelse, jeg bliver helt gal på jeres vegne.
  Jeg håber I får styr på det.
  Til jul bager jeg gerne: vaniljekranse, jødekager, brunkagehus og kæmpe klejner:-)
  Så køber jeg gode pebernødder og brunkager.
  Men jeg vil elske at lade mig inspirere i Annemettes nye julebagebog:-)
  For jeg er nok lidt for kedelig og bager bare det sædvanlige.
  Dejligt med jeres smukke natur, det kan da heldigvis altid give et bedre humør.
  Ønsker du og familien en rolig, lur og solrig weekend og håber I kommer ud og nyder det gode vejr i naturen inden vinterkulden melder sin ankomst:-)

 • Besvar Natascha 16. november 2018 at 14:53

  Vaniljekranse

 • Besvar Kirsten Aakerman 16. november 2018 at 12:55

  Bager altid brunkager og ofte finskbrød

 • Besvar Line 16. november 2018 at 12:37

  Bager ofte en enkel, klassisk vanillesmåkage som ungerne kan overpynte med glasur og krymmel ☺️ Bager altid vanillekranse, valnøddetoppe (opskrift med fra barndomshjemmet) og min absolutte yndling; Jødekager ??☃️?

 • Besvar Yrsa Andersn 16. november 2018 at 12:34

  Jeg bager altid Sukkerkringler efter min bedstemors opskrift.
  Min mor, som er født i 1914 sagde altid at hun kunne huske de sukkerkringler lige fra hun var en stor pige,.
  Nu er jeg selv 63 ogjeg kan selv huske dem fra da jeg var ca 5 år, så opskriften er meget gammel. De er så skrøbelige at de smelter på tungen men uhmmmmmm hvorefter de lækre.

 • Besvar Marta Jakabova Jacobsen 16. november 2018 at 11:07

  Det står på: “Syltetøjssmåkager med hindbær” – også kaldet ( Julemandens knapper) og de klassiske ” Pebernødder” samt lidt sund julekonfekt : “Tynde chokobiscotti med mandler”.

 • Besvar Pia Merete Eriksen 16. november 2018 at 10:41

  Brunkager, fedtebrød, vaniljekranse

 • Skriv en besked