Opskrift på Bubble Wafles.

11. november 2018

Mine børn elsker pandekager og vafler. Det går jeg faktisk heller ikke selv udenom for at være ærlig, så da jeg så de meget fine og populære boblevafler hos Coolshop, tænkte jeg at de skulle prøves. Vaffeljernet fandt jeg på websiden hos Coolstuff og du finder præcist  Bubble Wafle jernet her. De har også en Mega lækker spand Nutella, på 3 kg så børnefødselsdagen, festen med natmad, dessertbordet etc er redet. Vi har bagt og testet jernet, hvilket var en kæmpe succes så nu deler jeg opskriften med jer her:

Bubble wafles

Opskrift på boblevafler

250 gr mel

70 gr rørsukker

1-2 tsk vaniljesukker

2 tsk bagepulver

2 æg

5 dl sødmælk

75 gr smeltet afkølet smør

 

Tilbehør: god vaniljeis, Nutella.

 

Alle de tørre dele blandes sammen i en skål og piskes med de 2 æg og halvdelen af mælken. Når det er rimeligt klumpfri tilsættes resten af mælken stille og roligt under piskningen og tilsidst det smeltede smør. Dejen kan bruges straks eller sættes på køl til det skal bruges samme dag.

Vaffeljernet varmes rigtig godt op, så det er godt varmt. Dejen hældes i de æggeformede huller, låges lukkes og 1 minut efter vender du hele vaffeljernet ( mens det er lukket ),  så dejen kan løbe i den anden halvdel af jernet. Lad dejen bage ca 2 minutter , vend igen og bag færdigt 1-2 minutter max.

Du kan lave boblevaflerne så de spises flade som her eller folde dem sammen til et kræmmerhus og fylde is og Nutella i som du lyster. Der er nemt at folde er ark madpapir som holder til det eller et stykke kraftigt papir. Jeg tænker vi snart laver Bubble Wafles igen og afprøver den metode. Velbekomme.

 

Du kan iøvrigt gribe muligheden for at vinde både Bubble Wafle jernet og 3 kg Nutalle på min IG @annekakdu lige nu.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked