YES det er weekend.

26. oktober 2018

 

Yes det er næsten weekend nu og jeg glæder mig. Lørdag skal jeg nemlig til klassegensyn med min gamle folkeskole i Nøvling ( nær Aalborg), hvor jeg gik i skole fra 1. til 5. Klasse. Jeg har stort set ikke set klassekammeraterne de sidste 40 år. Min tid i klassen var i opstarten især præget af, at min far døde ret pludselig, kun et par uger efter at vi var flyttet til Nøvling og få uger før jeg skulle starte i skole. Jeg kendte ikke et øje i hele byen og sorgen samt chokket var larmende. Alt forsvandt på en nat. Det var slet ikke nemt, og at jeg tilmed sad i en ny by med min mor og lillsøster uden venner eller trygge omgivelser gjorde situationen endnu sværere.

Der er ingen tvivl om, at jeg selv husker mine første år i klassen som trygge og gode, men at jeg følte mig som en “outsider” eller i hvert tilfælde alene uden at jeg var det fysisk. Sorgen og alt det nye var en evig kamp i mig. Efter et par år gik det bedre heldigvist og jeg fik nogle rigtig gode venner og legekammerater. Det var en rar klasse, som jeg husker den og jeg glæder mig til at se dem. Nu starter jeg weekend med en lille fest i form af højt belagt smørrebrød fra Slagteren.

 

Se også lige her over hvad jeg mødte på min vej hjemad idag. Hvad mon den hedder ? Fiskehejre ?

 

Det vil ingen ende tage næsten.

 

 

Mine tips til gaveideer til vores mænd i alle aldre: den voksne søn, kæresten, svigersøn, gemalen, svigerfar eller oldefar, vil næsten ingen ende tage.  Der er mange at finde på gaver til hele livet igennem og til mange anledninger. Jeg står selv i det dillema flere gange om året som jeg har skrevet om tidligere.

Perricone MD Centle Cleanser er en meget mild og effektiv Cleanser, som dufter af næsten …ingenting. Den er effektiv til både at fjerne dagens sved, støv, urenheder  og evt makeup. Jeg er imponeret af den her, fordi den overhovedet ikke udtørrer min 50+ hud, men er mild og lækker.  Absolut også et godt bud til mændene i vores liv. Designet er råt og naturligt at se på, den er effektiv og på ingen måde tøset. Stil den ved håndvasken eller i brusekabinen, så husker de den her i familien kan jeg fortælle dig. Pris 335 kr i fx Magasin.

 

Perricone MD Hydrating Cloud Cream er guf og god for huden efter ovennævnte Cleanser. Cremen er velegnet til alle hudtyper: fedtet, kombineret, normal eller tør – you name it. Vi har testet den ved at massere den let ind i huden. Konsistensen er meget luftig og næsten gel-agtig, hvilket gør at den absorberes lyn hurtigt af huden. Ingen fedteri i denne her. Cremen er fyldt med fugtgivende ingredienser, der giver liv til huden og virker derfor ekstra godt til en tør hud. Den her kan hele familien slås om. Jeg ved at min gemal er vild med den, men også jeg selv og min datter har haft fingrene i denne krukke flere gange.

 

 

Hermes, Hermes, Hermes…det er hvad der dufter af ude på badeværelset og på min søn igen idag. Duften er Unisex, så jeg kan godt forstå, at mange er faldet pladask for denne nyhed.  Jeg er selv ret betaget af denne moderne duft med en friskhed fra duften af citronskal, citronkerner, frugtkød der elegant er blandet med mystik omkring den sorte lime. Inspiration til denne nye duft fra Hermes er nemlig fra den sorte lime, der giver en helt unik duft, der næsten er metallisk.

Eau de citron noir er et resultat af vejen fra den sorte lime der oprindelig er grøn. Der koges i saltet vand og tørres derefter i solens varme over flere uger. Derfra bliver den gradvist en dyb brun farve ( næsten sort ) og dens aroma bliver blød og røgfyldt. Det er det jeg oplever i denne duft. Den er frisk men også varm og beskrives som en midt-dag til midnat Cologne! Serien omfatter en Hand and Body Cleanser, Hair and Body Shower Gel samt Eau de Cologne i 2 str 50/100 ml. Priserne er fra 295 kr og findes i bla Magasin.

 

Vi skal lige runde af med de 2 her.

Vinderne af DENNE konkurrence ses ved at følge linket her.

Rigtig skøn weekend til dig, måske du også glæder dig ?

Bedste hilsner

Anne

 

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar Tina 28. oktober 2018 at 9:47

  God formiddag Anne,
  jo du har ret, en meget flot rank fugl:-)
  Godt billeder du der fik taget.
  Det var godt med jeres gensyn og rummelighed:-)
  Jeg ville også sige, at det må have været en frygtelig tid dengang, da din far så pludseligt døde og I stod der tilbage.
  Det er en af de værst tænkelige situationer og jeg kan lige se for mig, hvordan din mor og I stod der tilbage et helt nyt sted og skulle få en hverdag til at fungere oveni sorgen og tabet af din far.
  Jeg har selv mistet hele min familie til kræft, men dog ikke da jeg var barn, men det gjorde ondt i hjertet.
  Nu er der min datter og jeg tilbage, så det er om at samle på gode oplevelser og nyde hver eneste dag så vidt muligt!
  Her er vejret smukt, køligt med smukt og jeg vil ud og nyde de smukke efterårsfarver og måske fange et par gode billeder.
  For nogle år siden havde vi en lille flok traner, der landende nede bag i haven, ved vores bålplads hvor der dannes en lille sø på denne årstid. De sang så smukt og var som fiskehejren også ranke smukke fugle.
  Dem fik vi en del gode billeder af:-)
  Rigtig god søndag ønskes du og familien:-)

  • Besvar Anne 28. oktober 2018 at 19:05

   Ja det var en barsk start på skolelivet dengang Tina, ligesom det bestemt også lyder svært, at I kun er din datter og dig i familien nu. Mange tanker til dig. Hvor må det være svært til højtiderne også. Det er med at nyde de små glimt i hverdagene ja. Er sikker på at du får skudt nogle gode foto af, for du lyder til at have øje for det smukke i livet også. Skøn søndag til dig og din datter.

 • Besvar Tina 27. oktober 2018 at 9:45

  God formiddag på denne strålende lørdag:-)
  Det bliver godt at gense dine gamle klassekammerater, det er altid hyggeligt at falde tilbage til gamle tider og gamle roller:-)
  Vi mødes ca. hvert 5.år med min folkeskoleklasse.
  Så flot et badebrofoto du har der, den slår vores fiskehejrer ved vores å og skov:-)
  Har du taget billedet?
  Vi var i det Kongelige Teater til Vild med dans knækker cancer i går aftes – det var en fantastisk oplevelse og en god sag at støtte:-)
  En dejlig weekend til du og familien og alle dine gamle klassekammerater:-)

  • Besvar Anne 27. oktober 2018 at 21:07

   Det har været så hyggelig en aften at gense mine klassekammerater. 40 år uden at holde forbindelsen er længe, men alle omfavnede og rummede hinanden hvilket vaf dejligt at genopleve.
   Ja fiskehejrem står rank og flot der og kikker på mig lidt olmt. Billedet er taget ud af bilruden med min mobil så kvaliteten er mpske ikke knivskarp. En flot fulg på sin vis ikke ? Det lyder som en skøn oplevelse for jer med det kongelige teater, der er SÅ smukt inde og anledningen var jo ekstra god ja. Rigtig god weekend Tina.

  Skriv en besked