CLEAN AUTUMN.

19. oktober 2018
Indeholder produkter sendt til test.

 

Vi har haft og har stadig en produktiv ferie for nogle, men også afslappende efterårsferie for andre i familien. Lige som vi havde håbet på. Manden har knoklet hver eneste dag fra morgen til sen aften i kælderen, hvor der nu er støbt gulv og han er igang med at dobbelt isolere ( lyddæmpe) loftet i 2 rum.

 

Vi andre har nået flere tandlægebesøg end ønsket, frisør, lavet negle på ældstebarnet, tur til Aarhus i vintagebutik og boghandel ( datteren købte 5 bøger med hjem)  og jeg har tumlet med læder og ellers nydt at alle var og er nede i gear. Vintage butikken ligger i Aarhus ( du finder deres  webshop HER) og er fyldt med de smukkeste vintage tørklæder, sko og kjoler.

 

 

 

 

 

Jeg har leget med en ny model af en herre-toilettaske, som kan rules sammen og den er blevet meget god egentlig. Der er plads til ændringer og oilskindet er lidt stift at arbejde med, så der skal måske tænkes i andre lommer også. Men den er testet og du kan se den her.

 

 

Mest til mænd og unge fyrre.

Denne rullesammen-toilettaske er proppet med gode produkter til mænd, som selvfølgelig også kan bruges af kvinder, men hvor duften, designet og indholdet er mere fokuseret på det mandlige køn fra firmaerne bag.

Ecooking har lavet en serie målrettet mænd “Ecooking Men“, som i både design, dufte og plejeprodukter har dette fokus. Jeg vil nævne 4 af dem, som mine mænd/drenge her i huset har brugt med glæde. De er top gode til julegaver til mænd.

Rensegel fra Ecooking Men indeholder økologisk agurke ekstrakt, økologisk solsikke olie og økologisk E-vitamin. Den er mild og kan bruges både af min søn på 17 og manden på 55 år. Duften af citrus er ikke gennemtrængende og desuden er produktet vegansk. Prisen er 189 kr.

Facecreme er en ikke fedtende creme, der dufter lidt af citrus og indeholder bla. økologisk Aloe Vera, E-vitamin og solsikkeolie. Den giver fugt og pleje til huden og passer især til min gemals hud. Praktisk også at den passer både til dag og natcreme, så han kan bruge den, når han husker det uanset hvornår. Prisen er 259 kr.

 

 

Hårog kropssæbe fra Ecooking Men har faktisk stået på badeværelset af flere omgang, da min mand ofte vælger denne. Den er egnet til både hår og kroppen, hvilket ofte er det mænd finder enkelt og praktisk. Duften er igen mild af citrus og min datter på 19 kan faktisk også godt lide den her duft, da den ikke er for sød. Prisen er kun 149 kr for 250 ml i denne 2-i-1.

Ecooking Skæg- & Kropsolie er sådan en uundværlig olie, der kan både bruges til barbering, pleje af huden og pleje af mandens nyudvoksede fuldskæg. Det er 2. gang han vælger at få fuldskæg i de 21 år jeg har kendt ham. Lidt pudsigt at se, men det klærˋ ham. Olien er også god til at putte i et fodbad og som negleolie. Et multiprodukt jeg vil anbefale alle at prøve. Her i huset er det mest datterne der brugeren den, når ikke manden gør. Prisen er 189 kr for 100 ml i Matas.

 

 

Dufte til mænd kan vække mange minder ligesom dufte til kvinder. Sådan har jeg det også med musik. Duftene fra Hermes i serien Terre giver mig en ny oplevelse og skaber dermed nye minder, når min mand eller søn bruger den. Terre dˋHermea Eau Intense Vétiver er en varm og hyggelig duft med elegance syntes jeg. Den er smuk gylden som sensommer solen og duften har noter af Sichuan peber med strejf af citrus samt orange bergamot ( jeg er vild med dufte med bergamot) . Duften er dermed lidt træagtig og sensuel med en skøn elegance. Meget lækker duft til det andet køn. Findes som eau de perfume og gel douche i Hermés butikker samt stormagasiner som fx Magasin. Prisen ligger fra 295 kr. Gaveidé til mænd.

 

CLEAN Konkurrence

 

Hvis man har fulgt mig længe, så ved man også at denne her serie, er blandt nogle af mine mest brugte favoritter. CLEAN parfume har igen skabt en duft der rammer essensen af minder og forventninger til efterårets komme: AUTUMN. Duften beskrives af CLEAN sådan her:

 

CLEAN Autumn er inspireret af friske efterårsmorgener, hvor du er pakket ind i varme lag og kan dufte den indbydende duft af varm æblecider, der varmer og beroliger sanserne. I det fjerne kan du fornemme morgendisen og se de farverige blade falde yndefuldt fra træerne. Du smiler og mærker glæden ved denne perfekte efterårsdag.Tilfør en strålende funklen og et strejf af varme til de overskyede morgener og kolde aftenener med CLEAN Autumn. Duften åbner med friske noter af Mandarin og Rødt Æble indhyllet i et tæppe af Chokolade og varm Vanilje overdrysset med uimodståelig Kokos. Noter af cremet Moskus og Haitisk Vetiver pakker din hud ind i hyggelig velbehag.

 

 

Konkurrencen er slut. Stort tillykke til Tina (20/10 kl 7:26) samt Marianne Saul ( deltaget på IG og FB) Send mig en mail på april24@live.dk med jeres adresse inden på tirsdag og duften sendes til jer. 1.000 tak for alle jeres gode efterårstanker. 

 

Duften af en efterårs kold morgen blandet med duften af varm chokolade og en orange/kokos/chokolade småkage er min bedste beskrivelse. Mums.

2 heldige kan vinde denne skønne duft med 60 ml AUTMN hygge. Der findes 2 vindere ud fra samtlige deltager på både bloggen, FB og min IG. Du må meget gerne deltage alle 3 steder. Præmien har en samlet værdi på 860 kr. For at deltage her på bloggen skal du skrive en kommentar om hvad du forbinder med ordet AUTUMN ( efterår) 

Konkurrencen slutter på næste fredag ( den 26.) og en evt vinder her på bloggen kan finde navnet på dette opslag, når konkurrencen er slut og skal vende tilbage med sin adresse på mail april24@live.dk inden 3 dage. Ellers findes en ny vinder.

 

Held og lykke og god weekend

 

Du kan måske også lide

56 Kommentarer

 • Besvar Birgittte Tolstrup 25. oktober 2018 at 16:34

  Flotte farver ? i naturen og vind i håret ?

 • Besvar KirstenLN 25. oktober 2018 at 9:12

  Uhm, sikke en forførende beskrivelse!

  Jeg forbinder efterår med havearbejde i regn og blæst – og med brændeovnsild, te, læsning, strik og andre indendørssysler. der vælder en trang op i mig til lige at gøre det lidt mere hyggeligt indendøre, til at lave gryderetter og supper og til at gå en lang tur i skoven med hele familien.

 • Besvar Kassia 24. oktober 2018 at 12:58

  Jeg forbinder det med farverige blade, “snevejr” med blade, friske kinder, flot himmel, smuk sol og hverdagsmagi

 • Besvar Helle 24. oktober 2018 at 12:38

  Efterår er naturens farveskift og hygge med familien ???❤️

 • Besvar Malene S 23. oktober 2018 at 20:02

  Min fødselsdag ??????

 • Besvar Mariann Knude 22. oktober 2018 at 19:11

  Ild i brændeovnen, uldsokker, hyldebærsaft, en god bog.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 21. oktober 2018 at 18:33

  Skønne farver og hygge <3

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 21. oktober 2018 at 15:19

  Efterår er for mig lunere tøj, frisk luft i lungerne, stearinlys, lun te i koppen, te og tvkiggeri

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 21. oktober 2018 at 13:12

  Efterår er smukke farver på træerne, hygge indendøres, ild i brændeovnen og film hygge?

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 21. oktober 2018 at 12:45

  Jeg forbinder efteråret med hygge forand pejsen og med varm caccoe

 • Besvar Lisbeth Mortensen 21. oktober 2018 at 12:44

  forbinder efteråret med frisk luft , vind og havets Brusen, blade der falder ned fra træerne , skovbunden der bliver dækket af gylden farver, kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen 🙂

 • Besvar Signe L 21. oktober 2018 at 10:39

  Jeg forbinder efterår (autumn) med inde-hygge, familie-hygge og en helt særlig varme, som kun efteråret har over sig??❤️?

 • Besvar Pia Merete Eriksen 21. oktober 2018 at 9:59

  Naturens farver

 • Besvar Tania 21. oktober 2018 at 7:53

  Det forbinder jeg med efterår:
  Hygge idendørs med stearinlys og tæpper.
  Varm kakao og lune boller.
  Bladene skifter farve.
  Gåture i skoven og ved havet.
  Regnvejr. Blæsevejr.

 • Besvar Jeanette Johansen 21. oktober 2018 at 7:42

  Efterår er farver og varme hyggelige stunder hjemme❤️

 • Besvar Liss Jepsen 20. oktober 2018 at 13:15

  Efterår er hygge indendørs eller dejlige turer i skoven og nyde de smukke farver.??????????????????

 • Besvar Kathrine Engelbrecht Cohn 20. oktober 2018 at 12:18

  Jeg forbinder efteråret med mine 2 pigers fødselsdag, smukke farver på bladene, ild i brændeovnen og pandekager ?

 • Besvar Marta Jakabova Jacobsen 20. oktober 2018 at 11:56

  Hvorfor ikke bruge en af de lange aftener på at tage et langt bad, give til sig selv lidt ekstra tid & lægge et smukt lag neglelak eller helt noget andet. Vi har alle godt af lidt selvforkælelse, og det er så vigtigt at huske & give tid til sig selv!

 • Besvar caroline m 20. oktober 2018 at 10:01

  Forbinder det med indendørs hygge og smukke farver udendørs

 • Besvar Bettina Rindom 20. oktober 2018 at 7:33

  Autumn er for mig striktrøjer, traveture, snobrød, popcorn, tæpper i sofaen, Harry Potter, rødgyldne farver, røde kinder, familehygge, æblekager, stearinlystid, bøger,, varm kakao, regntøj, lune boller, kastanjer, biograftid, simreretter, sjælevarmere, indsamling af materiale til juledekorationer og indendørshygge

 • Besvar Tina 20. oktober 2018 at 7:26

  God formiddag på denne smukke stille lørdag:-)
  En skøn duft, lige noget vi kunne dele her på gården:-)
  Autumn for mig er:
  – smukke farver
  – stearinlys
  – gåture i naturen, især i skov og langs hav
  – sysle med de sidste småting i haven
  – lave efterårskranse til hoveddøren af smukke gyldne blade
  – spise simreretter
  – bage og nyde især lune boller med Lurpak smør
  – Hygge med dem vi har kær og falde ned i gear
  Det bliver spændende med jeres kælder!
  Din maskuline læder toilettaske, den er bare mega flot!
  Er dejlig sidste weekend her i efterårsferien til jer:-)

  • Besvar Tina 27. oktober 2018 at 9:40

   God formiddag kære Anne,
   jeg takker tusinde gange:-)
   Vi glæder os til duften, bare så dejligt:-)
   Skriver starks til dig.
   Hilsner og en dejlig weekend til du og dine:-)

   • Besvar Anne 27. oktober 2018 at 21:03

    Så dejligt at du bliver glad for præmien Tina. Håber I kan lide den. Mail modtaget og rigtig god weekend .

 • Besvar Tina Lu Madsen 19. oktober 2018 at 22:04

  Jeg forbinder efterår med rød/brune blade, regnfulde dage med masser af blæst. Perfekt til hjemmehygge, hjemmebag, cacao og te ♥️

 • Besvar Louise O 19. oktober 2018 at 21:53

  Gåture i skoven og barndommens besøg hos mine bedsteforældre.

 • Besvar Helle Beck Jørgensen 19. oktober 2018 at 21:29

  Efteråret skal nydes i naturen – der er ikke noget bedre end en gå tur i skoven og alle de flotte farver der er lige nu ?? og så selvfølgelig halloween og græskar ?
  Rigtig skøn efterår til jer ?

 • Besvar Marlene Høj 19. oktober 2018 at 20:35

  Blade, farver, kastanjer, hygge og smukke dage ???

 • Besvar Marianne 19. oktober 2018 at 20:07

  Efterår er at trække i regnfrakke og gummistøvler og gå i skoven og samle svampe, fejre fødselsdage for 3 børn med ild i brændeovnen og drikke varm kakao med flødeskum.

 • Besvar Mai O. 19. oktober 2018 at 20:02

  Det første jeg tænker på ER blade. Blade i alle farver. Altså, dem i skoven. Så tænker jeg uld, og SÅ tænker jeg Tina Dickow. Ja, spørg mig ikke hvorfor, jeg hører næsten aldrig Dickow, jeg kender kun få af hendes sange, men det er altså lige hendes navn og en bestemt sang, der dukker op. Jeg tror simpelthen, jeg vil give min mand et par ecooking-produkter, så jeg kan få min egen creme for mig selv 😉

  Jeg ELSKER CLEAN, det er det eneste, jeg har brugt, siden jeg blev mor for en 6-7 år siden 🙂

 • Besvar Nynne Degnbol Engvang 19. oktober 2018 at 18:45

  Autumn for mig er altid forbundet med min farmor, hun elskede årstiden og dens farver, hvilket er gået i arv til mig. Jeg for altid af vide at jeg minder om min farmor både i tankegang og væremåde, hvilket er det største kompliment jeg kan få. Efteråret er altid en af de bedste årstider, og jeg elsker når vi kommer frem til den. Hele forandringen på naturen og mørkets hygge er min terapi??? vi går frem mod julen, dufte med minder, traditioner og tid med hygge❤️

 • Besvar Teresa 19. oktober 2018 at 18:34

  Efterår er lige med Pumpkin Spiced lattes, Halloween, Thanksgiving (ja, jeg er amerikaner), flotte farver og min fødselsdag!

 • Besvar Carina Wolff 19. oktober 2018 at 18:29

  Jeg forbinder AUTUM med familiehygge, bagning, gåture i skoven og krimier ❤️Jeg er også stor fan af CLEAN så ville da elske at vinde?

 • Besvar Lise Kaltoft 19. oktober 2018 at 18:23

  Efterår er min fødselsdag, varm kakao, uldne sokker, smukke røde og orange nuancer, ild i brændeovnen, lange gåture med hunden, gryderetter, rodfrugter, minder om da jeg ventede og fødte min datter midt i det fineste efterår, langsomhed, eftertænksomhed, putter i sofaen, de sidste blomster fra haven. Jeg elsker efterår!

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 19. oktober 2018 at 18:10

  Jeg forbinder efteråret med travlhed bl.a pga 3 fødselsdage i min egen lille familie, masser af indendørs hygge, med stearinlys, friskbagte boller og varm kakao. Men også gåture ved skov og strand, hvor de smukke farver i naturen nydes. ?????

 • Besvar Bebiane 19. oktober 2018 at 17:32

  Efterår for mig er tid til at mindes og tænke tilbage, mest af alt vil jeg helst stå ved stranden med blæsten lige i hovedet.

 • Besvar Eva Pwrsson 19. oktober 2018 at 17:15

  AUTUMN er lig med indendørs hygge, blade i dejlige farver, blæsevejr, stearinlys, lyden af visne blade, stjerneklart mm.

 • Besvar Anette Ninon 19. oktober 2018 at 17:14

  ???efteråret er så anderledes end noget andet år jeg har oplevet ???

 • Besvar Pernille Stievano 19. oktober 2018 at 17:14

  Smukke gule/orange/røde farver i naturen. Skønne, solrige dage med kølig luft og røde kinder. Varme kys fra min datter på en kold kind og vinter dynen findes frem.
  Duften af tændte brændeovne i luften. Morgendug på vinduerne. Hygge med tæppe i sofaen med min datter og endnu mere hygge under dynen i weekenderne?

 • Besvar Gitte Jensen 19. oktober 2018 at 17:12

  Efterår er hygge indenfor i varmen i stearinlysets skær – efter at have været ude på en lang gåtur i det friske vejr og hvor man ser bladende skifte farve på træerne ?????

 • Besvar Anne Marie Færch Nielsen 19. oktober 2018 at 17:10

  Jeg elsker efteråret, farverne og luften.
  Efteråret er gåture i skoven, at komme hjem og sysle med farver og papir, mens vi drikker en kop varm kakao. En god bog i yndlingsstolen, mens vinden hyler udenfor.

 • Besvar Natalie Velbæk 19. oktober 2018 at 16:56

  Autumn er tænde stearinlys og hygge med familien under tæpper og kigge på stjerner og fortælle historier❤

 • Besvar Pia Merete Eriksen 19. oktober 2018 at 16:39

  Naturens skiftende farver

 • Besvar Marianne Fabricius 19. oktober 2018 at 16:39

  Elsker de gyldne farver i mange nuancer, duften og den “knasende” fornemmelse, når man går i de nedfaldne blade ???

 • Besvar Pia Leth 19. oktober 2018 at 16:37

  Smukke efterårsfarver i naturen og varm kakao under tæppet ????☘️??☀️

 • Besvar Stina Foller 19. oktober 2018 at 16:36

  Farverne, duften og de kølige morgener – lege med børnebørnene i de visne blade indtil onkel morfar kommer og siger vi skal feje dem sammem

 • Besvar Annette N 19. oktober 2018 at 16:35

  Efterår er tidligere mørkt, tændte stearinlys, en god kop kaffe, smukke brændte farver, så småt begynde at tænke på kalendergaver – kort sagt HYGGE. Både jeg og datteren er glade for CLEAN men har endnu ikke mødt Autumn.

 • Besvar Maja Storm 19. oktober 2018 at 16:33

  Jeg forbinder ordet efterår med hygge i skoven med en god gåtur i de skønne orange farver og man kommer hjem til et lunt hjem, hvor der dufter af nybagte boller og varm kakao ????

 • Besvar Yrsa Andersen 19. oktober 2018 at 16:29

  Jeg elsker bare de farver som kommer om efteråret. Jeg bor nabo til en bøgeskov og de farver der kommer på de blade på træerne, de røde, gule, orang, brune nuancer Wow.

 • Besvar Malene Nielsen 19. oktober 2018 at 16:22

  Hjemmestrikkede sokker, stearinlys, te og film hygge…. Sokkerne er et must ?

 • Besvar Marlene Sagi 19. oktober 2018 at 16:21

  For mig er efterår lig med smuk natur og indendørs hygge med stearinlys og brændeovn. Jeg elsker de skiftende årstider – de har alle fire hver deres charme.

 • Besvar Lone Charlotte Sørensen 19. oktober 2018 at 16:18

  Efterår er skønne farverige blade

 • Besvar Tina 19. oktober 2018 at 16:06

  Duften af faldende blade ?

 • Besvar Mette 19. oktober 2018 at 15:56

  Naturens gyldne skønhed, indendørs hygge og varme drikke ??

 • Besvar Birna Lambaa 19. oktober 2018 at 15:55

  Vilde farver udenfor i vores moder natur??

 • Besvar Natascha Appel 19. oktober 2018 at 15:49

  Efterår er smukke farver, blæsevejr, stearinlys, hygge indendørs og en god undskyldning for at blive indendørs for at læse.

 • Besvar Lis Vinter 19. oktober 2018 at 15:40

  Efterår er indehygge eller gåture ved skov og strand, hjem til ild i brændeovnen og en kande the og en god bog 😉

 • Skriv en besked