Der er gået kage i den her hjemme.

30. september 2018
Too Faced.
Indeholder omtale af produkter sendt til test.

 

Ugen har været præget af en familie, der har travlt, er kørt lidt trætte og en smule sygdom. Derfor er weekenden virkelig velkommen her hos os denne gang, selvom yngsteguldet langt fra har weekend. Han står op både lørdag og søndag morgen, for at tage toget til Aalborg hvor der er øve-weekend med MGK. Han gør det med glæde, men tiden er knap, når der også er lektier på gymnasiet og fritidsarbejde ved siden af. Der skal prioriteres kniv skarpt hvad tiden bruges til.

Forkælelse er godt og nødvendigt.

Citronmåne opskrift

Jeg forsøger at skaffe familien ekstra tid og kræfter ved at køre til toget med yngste eller helt til Aalborg, lave ekstra aftensmad og bage kage så der er noget hurtigt sukkert at hygge sig med. I denne uge blev det en god citronkage hvor jeg har brugt Denne her opskrift af Brdr. Price.

Det er altid en succes at der dufter lidt af kage hos os og denne her citronkage er en evig vinder. Jeg bager 1/2 portion til os 4. Kagen er svampet og lækker så det kan sagtens holde sig nogle dage hvis du bager den fulde portion.

Mere vintagestof er min forkælelse.

Til min egen store fornøjelse, udover citronkage, fandt jeg et helt vidunderligt stykke vintage Sandersonstof i England på nettet, som jeg har kikket på, nusset om og strøget. Nu har jeg taget mod til at klippe i det og lavede endnu en BumBag, for jeg elsker at jeg kan have hænderne fri, når jeg er ude af huset og ikke behøves en stor taske. Her er præcist plads til både min mobil, nøgler til hus og bil, et lille indkøbsnet, læbestift og en pung sågar.

Der var tvivl om den skulle have have sort stofrem eller kernelæder, men nu fik den kernelæder og så laver jeg en mere med sort rem. Stoffet er fed vintage Bomuldssatin så det har et skønt udtryk i dybden af farven IRL. Jeg hænger ikke mine Bumbags  om maven, men har dem på skrå over skulderen og brystet i stedet så jeg ikke fremhæver den ikke-eksisterende ungdomstalje.

Der skrubbes blidt i de her uger.

 

FILORGA

Kroppen bliver forkælet her i sæsonskift fra sommer til efterår, med nyheder fra både FILORGA, Yves Rocher samt PH Formula. FILORA har lanceret Scrub & Peel samt NUTRIMODELING og de kommer i butikkerne de kommer uger hos bla. Magasin.

Scrub & Peel er en effektiv 2-i-1 peel. Jeg elsker sådanne produkter. Denne her nyhed fra FILORGA kombinerer kemisk og mekanisk peeling samtidigt med at den giver fugt og nærer huden. En lækker oplevelse af “New Skin” hvor produktet ændrer konsistens fra creme- til mælkekonsistens når det kombineres med vand. Denne her indeholder bla. vulkansk sand og solsikkeolie der giver en skøn blød og velplejet hud oplever jeg. Har sjældent  oplevet en peel så lækker før på huden hvor der bedste af 2 verdener samles. Prisen er 245 kr for 150 ml. Tænker min mor skal have sådan en i julegave i år fra børnene måske.

NUTRI -MODELING Corps Body er en lækker nærende Body Balm med 3-dobbelt effekt. Det særlige jeg oplever ved påsmøring på min hud er, at den ligesom smelter blidt ind i huden, fordi den ændrer sig til en olie der let masseres ind i huden, når jeg begynder at arbejde med den. Meget lækker fornemmelse. Dufter en smule af kokos. NUTRI-MODELING arbejde med 3 punkter: Opstraming, redefinering af kroppens silhouet samt glatter, afgifter og blødgør huden. Prisen er 375 kr. for 200 ml hos Magasin.

FILORGA forhandles hos både Matas, Salling, Magasin men også mange hudplejeklinikker landet over.

 

Yves Rocher ved håndvasken.

Til vores 3 håndvaske i huset har vi fordelt nyhederne fra YVES ROCHER: Liquid Hands Soap. Vi bruger meget håndsæbe her i familien og når der kommer en pressepakke med YVES ROCHERˋs nye LES PLAISIRS NATURE flydende håndsæbe, så er vi alle klar til at teste dem. Det er nemlig milde vaskeformler som indeholder op til 98 % ingredienser af naturlig oprindelse i dem! Og de er fremstillet af vegetabilsk glycerin, der renser skånsomt. Vi kan godt lide dem her i huset. Min favorit er den med mangoduft og priserne ligger på under 50 kr stykket. Perfekt også til værtindegave og julegaver til familie og veninder.

 

Kan du huske det her ?

 

Den gang jeg modtog en herlig overraskelse fra PH Formula. Den gang jeg lærte Gitte at kende fra Det skønne hjørne, og blev afhængig af lækker hud. PH Formula har nu lanceret power peptider i rejsevenlige tuber lige til at have med på rejse, kursus, weekendopholdet eller i håndtasken. Måske også til dig som ikke er helt klar til at købe  de store lækre størrelser på 50 ml endnu. P.O.I.N.T. Serien indeholder unikke peptidekomplekser, som er fremtidens hudpleje. Tuberne er nu lavet med airless og på 20 ml til priser på 599kr hver. Der særlige ved denne luksusserie er også, at hver tube er unik på hver sin måde:

POINT AGE REVERSE der øger kollagenproduktionen, bekæmper og reparere synlige alderstegn, booster og beskytter hudens celler samt giver fugt og udstråling med sine helende egenskaber.

POINT EXTRA FIRM der virker opstrammende, genskaber fasthed og et sundt udseende. Reducerer fine linjer og rynker, øger kollagenproduktionen og giver sund glød. Plejende og helende.

POINT MULTI PROTECT har overlegne anti-age egenskaber, beskytter mod udefrakommende skadelige faktorer, neutraliserer frie radikaler samt giver fugt, sund glød og pleje og indeholder SPF 15.

PH FORMULA forhandles hos Beauty Akademiet og hos mere end 100 hudplejeklinikker i hele landet.

 

Skal der være fest så lad der være fest.

Too Faced.

 

Skal du give den gas, med makeup, så skal du se den her helt vildt FLOTTE og FESTLIGE nye palet fra Too Faced fra Sephora. 

Denne palet hedder:  Then and now og er kendetegnet ved at der er 10 nuancer øverst, som er de orginale farver fra 1998 i opgraderet kvalitet og den nederste række er 10 nye farver der liggerne tæt op af de orginale men alligevel helt anderledes og meget smukke at kombinere. Efteråret er i gang og vinterens fester på vej og HER er Then ned now oplagt at give gas med.

Drysser farverne ? Nej, det oplever jeg faktisk ikke. Holder de en aften ? JEPS det gør de bestemt på mig. Farverne er meget lette at blende sammen med flotte overgange i brug med fx 3-4 farver på øjenlågene.

Der er glimmer og fuld gas på de her farver og især den gyldne Glitter Donuts, den grønne Lost Boys, den lilla Shady Bitch og den rosa Zsa Zsa er der gang i her i huset. Datteren kikker med lange blikke efter denne nyhed og kan dufte hvert når jeg åbner glimmerlåget. Den dufter nemlig af fødselsdagskage. Man bliver altså i virkelig glad og godt humør af den her. Prisen er 485 kr. Hos Sephora.

 

LYN-Konkurrence.

 

Stort TILLYKKE til Christina Ulrikka som har vundet og tak til jer som har deltaget. 

 

Jeg syntes at en af jer søde læsere, skal have lov til at prøve én af de ovennævnte nye PH Formula POINT cremer på ovennævnte billede. Derfor vælger jeg en vinder på onsdag af selvvalgt produkter af enten:

 • POINT Age Reverse
 • POINT Multi Protect
 • POINT Extra

For at deltage skal du skrive en kommentar om hvilken af de 3 cremer du ønsker at vinde OG hvad præcist den creme har fokus på at hjælpe huden med. Held og lykke og god søndag til dig.

 

Anne

Du kan måske også lide

31 Kommentarer

 • Besvar Christina ulrikka jensen 4. oktober 2018 at 9:40

  Jaaaa, tusind tak, hvor er jeg glad❤️ Har sendt dig en mail…

  • Besvar Anne 5. oktober 2018 at 6:28

   Skønt og stort tillykke igen

 • Besvar Pia Rotbøl 1. oktober 2018 at 18:36

  Ønsker mig Point Multi Protect🍀🍀
  Den har: overlegne anti-age egenskaber, beskytter mod udefrakommende skadelige faktorer, neutraliserer frie radikaler samt giver fugt, sund glød og pleje og indeholder SPF 15.

 • Besvar Helle Rick 1. oktober 2018 at 17:14

  Jeg ønsker mig: POINT AGE REVERSE.
  Den øger kollagenproduktionen, bekæmper og reparere synlige alderstegn, booster og beskytter hudens celler samt giver fugt og udstråling med sine helende egenskaber. Det er lige noget for mit krøllede udseende.

 • Besvar Anette Ninon 1. oktober 2018 at 5:49

  Super, Point Extreme firm, ville være perfekt.
  Da den virker opstrammende, genskaber fasthed og et sundt udseende. Reducerer fine linjer og rynker, øger kollagenproduktionen og giver sund glød. Plejende og helende.
  Lige mit Drømmeønske.

 • Besvar Tina Lu Madsen 1. oktober 2018 at 2:05

  Jeg ville elske at have muligheden for at prøve POINT MULTI PROTECT, som har anti-age egenskaber, giver fugt, sund glød og pleje samt indeholder SPF 15 🍀🤞♥️🤞🍀

 • Besvar Laila 30. september 2018 at 20:00

  Kære Anne.
  Jeg blev en smule forvirret over opslaget 🙂

  Men hvis det er de første tre, du har nævnt, man kan vælge imellem, så vil jeg vælge
  POINT EXTRA FIRM der blandt andet virker opstrammende og reducerer fine linjer. Lige det jeg har brug for 🙂

  Kh Laila

  • Besvar Anne 30. september 2018 at 21:36

   Hej Laila, man kan vinde en af de 3 tuber på billedet i konkurrencen 😉 lige under ordet KONKURRENCE. Held og lykke

 • Besvar Lisbeth Mortensen 30. september 2018 at 19:52

  ØNSKER SÅ MEGET GERNE :POINT EXTRA FIRM der virker opstrammende, genskaber fasthed og et sundt udseende. Reducerer fine linjer og rynker, øger kollagenproduktionen og giver sund glød. Plejende og helende.

 • Besvar Kamilla Hviid Øbro 30. september 2018 at 19:08

  Ville vinde “POINT EXTRA FIRM” der virker opstrammende, genskaber fasthed og et sundt udseende. Derudover reducerer fine linjer og rynker og øger kollagenproduktionen 🙂

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 30. september 2018 at 18:54

  Point Extra Firm, der virker opstrammende, genskaber og et sundt udseende. Reducerer fine linjer og rynker, øger collagenproduktionen og giver sund glød. Plejende og helende.
  Lige hvad min hud har brug for😊

 • Besvar Natascha Appel 30. september 2018 at 18:40

  POINT EXTRA FIRM der virker opstrammende, genskaber fasthed og et sundt udseende. Reducerer fine linjer og rynker, øger kollagenproduktionen og giver sund glød forhåbentlig 😀

 • Besvar Nina Wedderkopp 30. september 2018 at 18:28

  Ser du.. Nu er det jo svært at vælge.. Age revesrse booster kollagen produktionen og reducerer synlige rynker og linjer.. Men Extra firm opstrammer og booster også kollagen produktionen.. Meeeen den giver også glød.. Hmmm jeg vælger Extra firm hvis jeg vinder:-)

 • Besvar marta jakabova jacobsen 30. september 2018 at 18:08

  Det vil være dejligt at vinde “POINT EXTRA FIRM” der virker opstrammende, genskaber fasthed og et sundt udseende. Reducerer fine linjer og rynker, øger kollagenproduktionen og giver sund glød. Plejende og helende. 🙂

 • Besvar Stina Foller 30. september 2018 at 17:41

  Point Age Reverse som virkelig gerne må øge kollagenproduktionen og bekæmpe og reparere synlige alderstegn, Trænger virlig til noget som booster og beskytter min huds celler samt giver fugt og udstråling med sine helende egenskaber.

 • Besvar Rie Viola 30. september 2018 at 17:36

  Jeg ønsker mig POINT MULTI PROTECT som har overlegne anti-age egenskaber, beskytter mod udefrakommende skadelige faktorer, neutraliserer frie radikaler samt giver fugt, sund glød og pleje og indeholder SPF 15 Er vild med en dag creme med sol filter.

 • Besvar Britt S 30. september 2018 at 17:25

  Ønsker POINT MULTI PROTECT til min brugte hud 💚❤️💙 God søndag

  • Besvar Britt s 30. september 2018 at 17:27

   beskytter mod udefrakommende skadelige faktore

 • Besvar Carina C 30. september 2018 at 16:11

  Jeg vil gerne prøve “POINT MULTI PROTECT”,- den har anti-age egenskaber, SPF 15, beskytter mod skadelige faktorer, neutraliserer de frie radikaler samt giver fugt og glød til den centralvarmetørre hud.. Det lyder som god beskyttelse, og der skal helst være SPF i min creme.

 • Besvar Pernille Stievano 30. september 2018 at 15:15

  Ekstra Firm til at genskabe min hud opstramme den lidt, så den kommer til at se endnu mere sundi nærende ud ❤

 • Besvar Louise 30. september 2018 at 14:09

  Point ekstra
  Reducere fine linjer.

 • Besvar Marlene Høj 30. september 2018 at 12:10

  Jeg ønsker og håber på Point Multi Protecet lander hjemme hos mig – Den har overlegne anti-age egenskaber og beskytter mod udefrakommende skadelige faktorer.Den neutraliserer frie radikaler, giver fugt, sund glød og pleje og SPF 15. Lige hvad jeg har brug for!

 • Besvar Yrsa Andersen 30. september 2018 at 12:04

  Jeg håber på at blive den heldige vinder af POINT AGE REVERSE, så håber jeg på at den kan reparere mit hud, ( ja ikke gøre mit hud ungdommelig ) men få mit hud til at se lidt yngre ud.

  Håber på at i må få en rigtig god søndag.

 • Besvar Pia Merete Eriksen 30. september 2018 at 11:47

  POINT EXTRA
  POINT EXTRA FIRM der virker opstrammende, genskaber fasthed og et sundt udseende. Reducerer fine linjer og rynker, øger kollagenproduktionen og giver sund glød. Plejende og helende

 • Besvar Birgitte Tolstrup 30. september 2018 at 10:58

  Hej Anne, Jeg ønsker mig at prøve POINT EXTRA FIRM der virker opstrammende, genskaber fasthed og et sundt udseende. Reducerer fine linjer og rynker, øger kollagenproduktionen og giver sund glød. Plejende og helende. Lige hvad jeg har brug for inden vinteren sætter ind. God søndag til dig og familien 🍁🍰

 • Besvar caroline 30. september 2018 at 10:46

  Ønsker Point Multi Protecet – Den har overlegne anti-age egenskaber og beskytter mod udefrakommende skadelige faktorer.Den neutraliserer frie radikaler, giver fugt, sund glød og pleje og SPF 15.

 • Besvar Tina 30. september 2018 at 10:00

  Hvor er du god til altid at være der for din familie og forkæle med kage med mere:-)
  Paletten er virkelig lækker – så smukke farver.
  Jeg ville ønske mig POINT Multi Protect; fordi den har så gode anti age egenskaber og fordi jeg er meget ude i naturen og her beskytter den mod udefra skadelige faktorer. Desuden vil den kunne fugte og give glød til min triste efterårs hud:-)
  Ønsker du og familien en dejlig søndag:-)

 • Besvar Tania Væggemose 30. september 2018 at 9:43

  Ønsker Point Multi Protecet.
  Point Multi Protect har overlegne anti-age egenskaber. Beskytter mod udefrakommende skadelige faktorer. Neutraliserer frie radikaler. Giver fugt, sund glød og pleje. Indeholder SPF 15.

 • Besvar Pia Petersen 30. september 2018 at 9:18

  Jeg ønsker mig POINT Age Reverse, fordi min tørre hud trænger til fugt og så fordi den også bekæmper og reducerer rynker og ikke mindst har helende effekt. Det ville da være så lækkert 😍🤞🤞🍀🍀🍀

 • Besvar Christina ulrikka jensen 30. september 2018 at 8:33

  Jeg ønsker POINT AGE REVERSE og den må virkelig gerne reparere min huds synlige alderstegn😁 ønsker dig en skøn søndag

  • Besvar Anne 3. oktober 2018 at 10:26

   Tak Ulrikka og Stort TILLYKKE, du har vundet. Send mig fluks en mail på april24@live.dk med din adresse og mobilnummer til pakkelabel.

  Skriv en besked