Æblekage og en UFO.

18. september 2018
Æblekage
Indlægget indeholder produkter sendt til test.

 

Det er æbletid og haven bugner med store flotte æbler i år. De fleste tidligere år har der også være mange æbler, men de har været små og fyldt med utøj af en art. Sådan er det ikke i år og vi stornyder at lave brød med æbler, mos og saft samt æblekager. Sidstnævnte bager jeg i flere forskellige varianter og her kommer tekst samt opskriften på weekendens succes af en lækkerbidsken, da jeg fandt en super god opskrift ovre hos dygtige : Anne at chocolate.

Æblekage

Opskrift på æble mazarinkage med kanel.

“Denne æblekanelkage variant må meget gerne nydes lun med en skefuld creme fraiche til men udmærker sig som alle mazarinkager ved at holde sig frisk og saftig i adskillige dage. Opbevar den på køl hvis den ikke spises samme dag.

En efterårskærlighedserklæring af en kage ♥”

Æblekanel mazarin
10-12 personer

Kagedej:
200 g marcipan, revet
200 g sukker
200 g smør, blødt
4 æg
100 g mel

Æblefyld:
3 æbler, skåret i tynde skiver (250 g æble)
25 g sukker
2 tsk kanel

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æg i et ad gangen. Vend tilsidst mel i. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Lav æblefyldet ved at blande skiverne af æble sammen med sukker og kanel i en skål og tryk dem derefter ned i dejen. Bag kagen i ovnen i ca. 45-50 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af og vend den derefter ud af formen.” – tekst af Anne au chocolate.

 

Test af FOREO Nordic nye UFO.

Foreign UFO

 

Har du ikke 1 time eller 2 til at komme til en dygtigkosmetolog og få lagt huden i de rigtige folder ? Og har du heller ikke lige 15-20 minutter til en ansigtsmaske derhjemme, så kan jeg stærkt anbefale denne nyhed fra FOREO der er mester i luksuriøs hudplejeteknologi. Med deres seneste nyhed FOREO UFO mini, som jeg har fået lov til at teste, slår jeg mange fluer med et smæk så at sige. Her kombineres gode effektive hudplejeprodukter, effektiv brug af min tid samt teknologi i én og samme behandling. Du finder at bredt udvalg af FOREO i Matas og Magasin lige HER.

 

 

 

FOREO UFO mini har også en storebror som har samme fordele. Denne UFO MINI benytter thermo-therapiog LED lys til at give huden en fantastisk lækker behandling på kun 90 sekunder. Yes ….90 sekunder. Her kan vi alle være med i selv den travleste hverdag, tænker jeg. Man kan bruge denne maskine sammen med en specialdesignet app til mobilen, hvor du skanner et kode fra dem valgte maskes emballage og så guider app´ en dig igennem velvære. Den lille runde sag lyser når den tændes og varmer masken op og få sekunder efter er den klar til at du cirkulerer den rundt i dit ansigt imens den masserer huden. Top lækker fornemmelse og min hud er spændstig igen efter meget få sekunders brug.

FOREO ufo

Jeg har fået tilsendt 5 forskellige masketyper til brug i min FOREO UFO mini. De sælges i kasser af 7 stk til 79 kr. og dermed kommer prisen ned på kun godt 10 kr pr behandling derhjemme med en maske. Det koster jo ingenting nærmest. Min første maske jeg testede var UFO Mask Call It a Night. En maske der indeholder Ginseng og olivenolie, som nærer din hud til natten. En æske åbnes og en af de små fine kuverter rives op, hvori der ligger en lille rund væskevædet maske, der lægges på FOREO UFO mini, ved at løfte den klare ring op og spænde fast igen med masken/rondellen imellem.

Masken UFO Mask Make My Day har jeg også testet og elsker den fornemmelse huden har bagefter. Masken indeholder bla. hyaluronsyre samt rødalger der giver max fugt, hvilket giver bedre udstråling på din hud. Hvem vil ikke gerne have det ? En meget lækker maske der hurtigt giver fugt dybt i huden fornemmer jeg. Testede den nemlig efter brug af en ansigtsrens ( et mærke jeg skulle teste)  der var udtørrende for min hud og der var en lise at få denne maske på kort tid efter.

Er den god ? Sådan en lille elektronisk maskine ? JA ER MIT SVAR! Den lever på alle måder op til mine forventninger, fra da jeg læste om den første gang på de sociale medier. Det at kombinere vibration med LED lys og den blide varme er ikke kun en meget lækker følelse under den ultra korte 90 sekunder behandling, men også en utrolig dejlig fornemmelse af at produkterne fra masken kommer NED i huden.

 

Tak fordi du læste med på denne varme skønne sensommerdag.

Måske du skal ud og fange æbler selv til at nyde?

Anne

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 18. september 2018 at 16:09

  Dejlig kage du har bagt:-)
  Og genialt med den UFO, lige til ønskelisten:-)
  En god aften ønskes du og dine.

  • Besvar Anne 18. september 2018 at 18:58

   Den ufo er nemlig lige til ønskelisten Tina. Tak for din hilsen, det er altid dejligt at se dig herinde og skøn aften til dig også.

  Skriv en besked