Konkurrence fredag.

31. august 2018

Skolestart på gymnasiet og MGK er det der fylder mest i vores familie de her uger, udover mandens kæmpe projekt kælder. Vi er trætte og lidt slidte denne uge og dertil har jeg ligget under denne dyne her i sofaen siden forrige fredag mere eller mindre.

 

Imens jeg har ligget under den varme dyne og nydt mit nye silkebløde sengetøj ROAD fra JUNA, som er lavet af virkelig blødt bomuldssatin i de lækreste Wellness farver. Faktisk slås vi næsten om hvem der skal have det på dynerne: sønnen eller mig. Designet er tidløst og på tværs af generationer simpelthen. Mønsteret er inspireret af det franske efterår i Paris, og de smukke grafiske linjer i Eiffeltårnet. Som mine ensfarvede blå sæt sengetøj, har også disse lynlås i betrækket, så de er super gode til at holde på min bløde dyne. Det er svært at vælge nyt sengelinned, men du kan finde ROAD i andre farvekombinationer på flere webshops og hos fx Kop og Kande, Sinnerup, Salling etc. Prisen ligger på ca. 500 kr pr sæt. Jeg kan kun sende de bedste anbefalinger herfra familien. Alle vil have det på.

 

Krævende opstartsperiode for os alle.

 

En dum omgang influenza er nu endelig på vej retur og jeg kan andet en læse bøger, se Netflix og spise vandmelon, når jeg ikke guider herhjemme. Det var første uge for sønnen med både 2. år på gymnasium og så transport til og fra Aalborg 2-3 gange om ugen for at opstarte MGK. Heldigvist har han fået en super god start med spændende nye musikalske samspilsmuligheder og højt fagligt niveau i undervisning fra konservatorielærere. I sommerferien investerede han næsten alle sine penge tjent i Rema 1000 i sin fritid, på en ny lækker akustisk guitar der på ny virkelig sparker hans lyst til at blive udfordret teknisk i sit spil. Lækkert med god lyd i huset.

Vi har til gengæld en del udfordringer med at få omgivelserne til at anerkende, respektere og samarbejde omkring min datters asperger og studie, så der tager kræfter. Selve undervisningen er ingen problem, men alt det uden om er kaotisk: foto af elever og klasser, lejrtur, aktivitetsdag, idrætsdag med mere. Altsammen de første 3 uger af skolestart. På ingen måde autismevenligt. Hun er glad for at gå til timerne og det er det vigtigste lige nu.

 

 

 

Naturlig beauty

 

Naturlig beauty

 

En ny bog er kommet til verden for de kreative og dem som elsker at lave produkter fra bunden af inden for hudpleje. Det kan man nemlig sagtens gøre selv. Bogen hedder “naturlig beauty ” og er skrevet af Cecilie Blaksted som Forlaget People’s Press har udgivet. Fokus er Naturlig og bæredygtig skønhed med hjemmelavede produkter.  Der er opskrifter på hvordan du laver tandpasta, boduscrub, ansigtsmaske, hårolie, sædebar og meget meget mere. Mange beskrivelser om både hvad du skal bruge af redskaber og ingredienser til hvert projekt. Jeg kan især også godt lide at Cecilie ofte skriver om opskriften er til fx tør hud eller acne osv. Find bogen hos din lokale boghandler eller online fx hos SAXO. Prisen er 199 kr.

 

Min Bullet journal

 

Min Bullet journal

For de kreative med hang til Bullet Journal har Forlaget Frydenlund netop udgivet en nem og meget tilgængelig en af slagsen. En Bullet Journal er en kalender i mix med en slags dagbog hvor man kan pynte med diverse kreative tegninger og scrap. Den fyldes ud med både planer for dagen, tanker og ønsker og mål med uge og måneden, for på den måde både at have fokus på fortid, nutid og datid. Der er masser af fællesskaber online og IRL omkring det at udfylde sin bog kreativt og personligt i forskellige former og hvis du er en af dem som er kørt lidt træt i selv at skulle lave rammerne og linjerne hver uge og måned i din Bullet Journal, så er den her perfekt. Her er nemlig fortrykt for hele året, så du kan gå i gang med det mere sjove: planlægning af dit liv. Bogen koster 249 kr og forhandles fra september / oktober i landets boghandlere. Du kan se mere om bogen her hos Forlaget Frydenlund.

 

Konkurrence

 

Konkurrencen er slut. Stort tillykke til Natascha Appel som har vundet bogen Natuelig Beauty. De 3 andre bøger er vundet på FB og IG hvor I kan se opslaget et par dage endnu. Tusind tak til jer der har kikket ind og deltaget. Der kommer endnu et par skønne beauty konkurrencer de næste uger.

 

 

 

Jeg har fået lov til at forkæle mine kreative læsere med hele 4 af disse nye bøger, nemlig 2 af hver bog.

For at deltage skal du

– Følge mig på FB, bloggen eller IG og skrive i kommentarfeltet hvor du følger mig.

– Skrive hvilken bog du ønsker dig at vinde af de 2 muligheder.

Du kan også deltage i konkurrencen på FB samt IG for flere lodder i puljen. Der vælges 4 forskellige vindere på onsdag ud fra samtlige deltagere ialt. Konkurrencen slutter på søndag.

 

Held og lykke og rigtig god weekend

kh

Anne

Du kan måske også lide

13 Kommentarer

 • Besvar Mette 2. september 2018 at 19:29

  Følger dig på blog og Insta. Ønsker mig Bullet Journal ❤️

 • Besvar Cecilie Nielsen 31. august 2018 at 21:08

  Jeg følger dig på Instagram, men er også flittig læser på bloggen. Jeg ønsker mig Bullet Journal, kunne være rart med lidt mere struktur i livet 😉

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 31. august 2018 at 20:32

  Jeg vil elske naturlig beauty?

 • Besvar Pia Rotbøl 31. august 2018 at 17:53

  Jeg følger med alle tre steder??
  Ønsker mig Naturlig beauty

 • Besvar Henrik Plambek 31. august 2018 at 16:01

  følger dig alle 3 steder.

 • Besvar Annette N 31. august 2018 at 15:30

  Hej
  Jeg følger dig her på bloggen og på facebook. Den der bullet journal lyder perfekt 🙂
  Rigtig god weekend til dig og din familie, håber det snart bliver mere almindelig hverdag uden alle de udfordrende sociale ekstrating og skemaændringer, som sluger så meget energi. Min 18-årige datter med lignende udfordringer er ved at afslutte 10. på VUC – og det er helt perfekt. Ingen studieture, ingen fotosession eller teambuilding, bare undervisning. Hendes udfordring venter til nytår, når HF kalder.. Men lige nu nyder vi, at det hele kører efter planen.

 • Besvar Yrsa Andersen 31. august 2018 at 14:35

  Følger dig det er da klart. Jeg ved faktisk ikke hvilken jeg skal vælge, så hvis jeg bliver en af de helgige, så må du gerne vælge for mig. Jeg elsker nemlig overraskelser.

 • Besvar Pia Leth 31. august 2018 at 14:01

  Følger dig selvfølgelig ??☺️?☀️

 • Besvar Helene 31. august 2018 at 13:56

  Følger på IG of her og elsker at din blog er personlig og deler en interessant hverdag som giver indsigt og inspiration ??Vil gerne vinde bullet journal Som gave til en kær person!

 • Besvar Eva P 31. august 2018 at 13:29

  Følger alle 3 steder – vil elske naturlig beauty

 • Besvar Natascha Appel 31. august 2018 at 13:16

  Jeg følger her på Blogger og ville gerne vinde naturlig beauty

  • Besvar Anne 2. september 2018 at 20:59

   Stort tillykke Natascha . Send mig en mail på april24@live.dk med din adresse samt mobilnummer til pakkelabel. Vh Anne

 • Besvar Marlene Høj 31. august 2018 at 13:03

  Jeg følger alle tre steder ?
  Jeg håber på at Bullet Journal lander hjemme hos mig ?

 • Skriv en besked