Dette er min udsigt idag.

25. august 2018

Fredagen gemte på en omgang feber og kvalme, så jeg måtte give efter og lå på sofaen med dyner, tæpper og tykke trøjer om mig for at holde varmen. Jeg kunne fristes til at tænke, at det er kroppens måde at sige stop på, for de sidste 2 uger har krævet en del spekulationer og energi fra mig. Så jeg ligger her igen lørdag og glaner på sofaen under dynen, mens der knokles i kælderen lige under gulvet under min liggeplads. Der er gang i det helt store puslespil idag, da der nu endeligt kan lægges isolering ud.

 

 

Vores hus er 100 år gammelt så det er noget skævt hist og her, hvilket gør arbejdet ekstra tidskrævende med at lægge isoleringspladerne ud. Især de små rum inde under trappen etc er tidsrøvere. Efter pladerne er lagt ud, skal der monteres rør til gulvvarme og så skal der endelig støbes har jeg hørt. Hold da op vi glæder sig til der er fast nyt gulv i hele kælderen, så vi kan se at det går fremad. Der er brugt hundredevis af timer på at tømme og bryde ned i den kælder, så nu skal det gå fremad. Ønsket er at nå støbning af gulv inden efterårsferien.

 

Musselmalet brødkurv

 

Fryseren gemte heldigvist på en portion grovboller, så der er nemt mellemmåltid idag. Kurven har jeg syet for et par år siden af orginalt Musselmalet stof fra Royal Copenhagen. Jeg syntes det ser pænt ud at servere brød på den måde, når de musselmalede kopper også er på bordet. De er de jo dagligt her i huset. Senere skal der laves kogt skinke til aftensmad og bagekartofler. Det er nemt sådan en halvsløj dag nemlig.

 

Clean reserve

 

Jeg er også blevet forkælet den her uge. Rigtig dejligt forkælet med en overraskelse af en pakke med denne skønne nyhed fra CLEAN RESERVE. Duften acqua  neroli er LIGE mig. Tidligere på året skrev jeg om denne duft, men den her har nogle helt andre noter at nyde. Den er perfekt her til sensommeren, hvor solen stadig danser på himlen og med varme grader som en normal dansk sommer. Frisk, sprudlende og dyb. Top noterne er Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin. Jeg kan lide alle disse topnoter. Duftens hjerte er jasmin, neroli og appelsinblomst. Bunden er acqua musk, rav og abelmoskus. En skøn krydret blanding med sødme og syrligt i. En der kommer til at stå forrest på min hylde her i sensommeren til daglig duft og glæde.

Duften kan findes her slut august til 850 kr for hele 100 ml. bla hos Magasin, Matas og udvalgte forhandlere.

Måske du kender CLEAN og har en ynglingsduft fra serien ?

 

Rigtig god weekend herfra.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 26. august 2018 at 7:35

  God formiddag Anne, håber du er i bedring, ellers ønskes god bedring:-)
  Hvor spændende med jeres kælderprojekt, det glæder jeg mig til at se når I når længere:-)
  Vi har også en over 100år gammel gård, så kender godt til skævheder og sådant.
  God søndag på bedste vis til du og familien:-)

  • Besvar Anne 26. august 2018 at 17:59

   Tak Tina. Jeg havde håbet at være på højkant idag, men nej. I orden måske , vi krydser fingre- det er en god slankekur ikke at kunne spise .
   Det lyder også som fast renoveringsarbejde med en gård på 100 år. Er det en slægtsgård Tina ? Og har I dyr mon ?
   Rigtig god søndag aften til dig og familien

  Skriv en besked