Tju hej en start.

16. august 2018

Det var så ugen hvor begge mine børn havde skolestart på gymnasiet. 

Det var også her i denne uge at jeg købte porcelæn, for penge jeg havde fået i kassen ved at sælge noget gammelt porcelæn, jeg ikke brugte mere. Som regel falder jeg mest for det antikke Royal Copenhagen, men denne gang var det nyheder. Denne kop er fra serien Multi Elements og er ikke termokrus, men virkelig smuk og fin farve. Kan købes i deres webshop.

 

Sørme om ikke også de smukke høstanemoner er sprunget ud denne uge.

 

 

Tju Hej hvor er det en stor forandring her i huset ovenpå en lang ferie. Ældstebarnet har haft 2 1/2 måneds ferie, så det er i sig selv noget af en forandring at skulle vænne sig til skolestart hver morgen og vækkes kl 6.15. Især når man er B-menneske. Yngste har haft 7 ugers ferie og har heldigvist nemt ved at omstille sig til hverdagen, især fordi der nu kommer endnu mere musik på hans dagligdag tænker jeg.

Skolestarten var svær for min datter, men vi er ved fælles hjælp kommet afsted hver dag og nu begynder gentagelserne heldigvist i næste uge: lærerne har hun mødt, klasselokalet er kendt, klassekammeraterne har man hilst på osv. Det er alt sammen energikrævende pga autismen. Dertil kommer en uge med flere faglige test på skoleskemaet, info om rystesammendag og lejrtur samt fotografering. Sikke en start. Vi tager en dag af gangen. Sammen. Der er skolefravær, men sådan må det være for at komme igang. Klog af skade fra tidligere år presser jeg ikke mere og idag er hun voksen så det er 100% hendes ansvar og mig der støtter og guider.

I denne weekend skal sønnen 2 dage til Aalborg med opstart på MGK. Han glæder sig og jeg glæder mig med ham.

 

Vegansk Koreansk hudpleje.

Klairs har sendt mig nogle af deres hudpleje produkter til test og jeg har flashet dem på min IG @annekakadu, men vil også lige vise jer dem her for de er absolut værd at kikke efter og meget prisvenlige også.

 

Den smukke blå Mid-Day Blue Sunlotion had SPF 40 og er dejlig let i konsistensen. SPF 40 er jo bestemt ikke for meget at bruge med den sommer og sensommer vi har i år. 22 grader igen her fredag og sommerdag nr ingen og 60 siger de.

Rich Moist Soothing Serum som holder huden i en sund ballance og giver fugt. Perfekt under dagcreme og den føles på ingen måde klistret, da den hurtigt absorberes af min hud. Dejligt pumpesyste, og indeholder hele 80 ml. Super pris på kun 307 kr.

Midnight Blue Carming Cream indeholder Gujazulen der giver den naturlige smukke blå farve. Cremen beroliger selv max stresset og belastet hud. Du kan bruge den i hele ansigtet eller få steder som er ekstra irriteret eller belastet som fx tørre kinder. Den er ekstra skøn de dage jeg har fået pænt med sol, men også dage med feber da jeg var syg, var den skøn beroligende syntes jeg. Prisen er kun 257 kr for 30 ml.

Rich Moist Foaming er et renseprodukt som indeholder det næsten livsvigtige hyalyronsyre som bekæmper rynker samtidigt med at den er god til både at fjerne snavs og en let sommer makeup uden at tørre huden ud. Den er meget drøj i brug. Jeg elsker at den er med pumpe og dejlig nem at massere let ind i ansigtet hvorefter den skyldes af med vand og huden er klar til næste step.  Prisen er 200 kr.

 

 

 

Supple Prepearation Facial Toner modtog i 2016prisen som Soko Glam Best of K-Beauty. Det er en toner der benyttes som “grunder” for dine efterfølgende produkter. Lidt ligesom Essence som jeg har testet tidligere her på bloggen . Denne her både fjerner tagl og snavs på huden samtidigt med at den reducerer irritation og tilfører fugt.   Jeg elsker, at der findes sådan et produkt her, fordi det giver min tørre hud det ekstra optimale der skal til for at få mest muligt ud af de efterfølgende hudplejeprodukter og når jeg bruger tid og penge på hudpleje, ja så vil jeg have mest muligt ud af det. Derfor springer jeg aldrig over dette led. Denne toner er lækker at tone huden med på et rent stykke vat efter at ansigtet er rengjort morgen og aften. Derefter serum og creme. Kæmpe anbefaling herfra mig. Prisen er kun 214 kr for 180 ml.

 

Illuminating Supple Blemish Cream er den bedst sælgende overhovedet af al koreansk hudpleje BB Cream . Wauw – respekt . Der siges at den passer alle hudtyper og farver, men den er nu lige lys nok til mit ansigt her efter denne magiske lange sommer hvor jeg er pænt brun efterhånden. Til gengæld ER den super fornuftig at kikke mere på fordi den både indeholder let farve, giver fugt, anti-age og velvære. Jeg vil hive den frem igen om et par måneder. Prisen er 236 kr.

 

Klairs kan købes i mange webshops fx her hos Glowid.com

 

Rabatkode til dig.

Hvis du elsker tætte lange vipper og bryn, så er det M2 Beauté du skal investere i. Jeg har skrevet om deres produkter flere gange og især deres Modern Summer Editions, er et super godt køb, da du får ekstra tools med i pakken. Lige nu kan du få ekstra 20 % rabat på hele dit køb i webshoppen hos M2 Beauté.

Rabatkoden er til dig: M2BEAUTE2018 og gælder faktisk hele deres webshop. Det er ca 200kr du sparer på bare en enkel æske med garanti for lange smukke vipper eller bryn. Super tilbud og du er jo sikret at der ikke er tale om kopivarer etc når du køber igennem en autorisere forhandler. Husk det.

 

 

 

 

Skøn weekend til dig fra mig.

 

Anne

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 18. august 2018 at 9:58

  Dejligt indlæg 🙂
  Vil lige ønske du og dine en dejlig weekend:-)

  • Besvar Anne 18. august 2018 at 21:14

   1.000 Tak og så meget i lige måde til dig Tina. Ønsker dig og familen en skøn søndag.

  Skriv en besked