Autisme Hverdagen

Tur retur på et døgn

13. juli 2018

Vi tog som tidligere skrevet en lyntur til Koncert, til datterens helt store glæde, men også nervøsitet. Det er stort det der Roskilde Festival. Der var mange små detaljer, der skulle være styr på, for at hun kunne deltage med så mange mennesker, da hun ikke er fan af sådan et koncept. Men med hjælp fra en helt uvant side lykkedes det. Jeg fandt på FB en gruppe, hvor man hjælper hinanden med at få oplysninger om RF til støtte for de, som måtte have brug for det. Her skrev en skøn kvinde til mig at hun tog foto og lavede beskrivelser af parkering, podier, menneskemylder etc og sendte til mig dagen før. Helt helt utrolig smuk tanke og hjælp. Hun holdt desuden en god plads i lidt mere rolige omgivelser for min mand og datter. Det var helt afgørende for at det blev en god koncert med Bruno Mars.

 

Efter koncerten var det retur til den skønne centrale lejlighed jeg havde booket på  Trivago, for her var jeg imens. Vi havde ikke oftet ekstra penge på festivalen  (1.000kr/billet), så istedet nød jeg Strøget til den store guldmedalje. Elsker elsker elsker København hvor mange af mine barndomsminder ligger med mine bedsteforældre og en faster. Turen gav mig 2 timer torsdag aften og en time igen fredag da vi forlod lejligheden. Jeg nåede både Illums fantastiske Beautyhall, La Glace, de små stræder med specialbutikker og en smut forbi Royal Copenhagen. Lykken var stor.

 

 

Ilse Jacobsen

I den lille rejsetaske havde jeg bla. min nye smukke lette sommerkjole fra Ilse Jacobsen. Den kjole er helt fantastisk smuk, let og krølfri at rejse med, såvel som at have på. Modellen har en fin indbygget underkjole og det bevirker, at den ikke bliver alt for poset at se på, men tværtimod giver lidt form og lethed over sig. SMUK til både en fest, job, stranden eller festival. Min model finder du HER.

Haven skriger på vand, selvom vi blev begavet med en lille tordenbyge igår. Mand og søn knokler de her uger  i vores kælder, hvor der graves ud i gulvet for at lave isolering og med tiden et nyt musikøvelokale til sønnike. Det er et KÆMPE projekt når man ikke har håndværkererfaring som os, og huset er immervæk 100 år gammelt så der er mange overraskelser og skæve vinkler over alt. Lige nu er de dog i Spanien på en velfortjent lille ferie.

Stokroserne står dog flot i varmen i år, hvorimod mine andre blomster stort set er brændt af af solen. Det ser ud til at vejret fortsætter med det smukke lys, så pas godt på jer selv i solen og rigtig god weekend.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Lone H 14. juli 2018 at 16:17

  Jeg har sådan glædet mig til at høre hvordan koncerten gik. Hvor skønt hun havde en fantastisk oplevelse og dejlig at der var en hjælpende hånd i forhold til forberedelserne. Det er måske ikke sidste gang hun skal på festival?

  • Besvar Anne 14. juli 2018 at 21:11

   Kære Lone. Det gik heldigvist godt, men ikke “glat”. Det var enormt krævende for hende mentalt pga autismen og er på ingen måde et ønske for hende at opleve så stor en Festival igen. Det var alene for at opleve Bruno Mars og da han kun spillede der…ja så måtte hun jo møde op til den Festival sammen med 80.000 andre. Jeg kan ikke gå i detaljer her på bloggen om hendes reaktion, men det var hårdt samtidigt med at lykken var stor bagefter. Om det var prisen værd for hende ? Det tror jeg. Lidt ligesom MineCon i Paris 😉 Det var også virkelig stort.
   Der skal nok komme flere koncerter, er jeg sikker på. Det har vi været til flere gange før bare i mindre målestok.
   Skøn weekend til jer.
   Bedste hilsner Anne

  Skriv en besked