Det banker derud af..

29. juni 2018
Annekakadu
Indeholder produkt sendt til test.

 

Solen banker derud af og vi kan næsten ikke tro, at det er sandt vel ? Tænk at få så mange skønne sommerdage forærende i år. Energi lige ned i hjertet og varme på huden. Blomsterne hænger med hovedet i haven pga tørke, men sørme om ikke et blomsterbud kikkede forbi min dør igår. En skøn lille, men høj, buket fra en blomster-kvinde til mig, fordi hun tænkte på mig og mine blomstrede tasker. Hvor var det en skøn overraskelse. Instagram er fantastisk, for det er her hun ser mine tasker på @Anneskiosk.

Shoppe tur-retur.

Fredag gik temperaturerne lige 5 grader ned, så det var med at udnytte til den planlagte bytte-tøj tur til Salling. Min datter valgte spontant at tage med, da jeg nævnte, at vi kunne dreje ind omkring den store boghandel, der lå lige om hjørnet. Som sagt så gjort. Vi fik lavet nogle virkelig fine handler med fx en længe ønsket, og tiltrængt, ny bumber-jacket fra G-Star hun havde set i foråret, som nu var sat ned med 900kr. Skjorter til manden -70% i flotteste blå småblomstrede økologisk bomuldspoplin og sportundertøj ligeledes -70%. Herligt.

 

La Mer the renewal oil

 

Oil eller serum.

 

Sommeren byder også på ekstra tør hud og hår og her er der dråber, der er som en lise for hud og hår fra top til tå med La Mer The renewal oil. Denne ravgyldne oil indeholder den legendariske Maricle Broth, og er en oil der får huden til at regenerere hurtigere og dermed stille og roligt giver vores huds fugtbarriere en langt bedre modstandsdygtighed. Normalt er jeg ikke til olier til ansigtet. Jeg har skrevet det mange gange før, men nogle få er gået igennem mit nåleøje og DEN HER er absolut også godkendt af mig. Så er du ikke en olie-pige normalt, så giv denne her en chance for den er lidt mere en serum i mine hænder end olie.

 

La Mer the renewal oil

 

Når man skal bruge La Mer The renewal Oil, er det meget vigtigt at huske, at den er 2-faset, hvilket vil sige at olien ligger øverst i flasken og de skønne ingredienser fra bla. Miracle Broth ligger i bunden af flasken. Se foto herover. Derfor skal den rystes let, lige inden du åbner den og lader pipetten suge et par dråber op til dig. Man kan tydeligt se på indholdet i flasken når det er mixet sammen og klar til brug. Udover at den kan bruges direkte på huden alene, kan du også med fordel blande nogle få dråber med din dagcreme lige inden brug, så får du det bedste af 2 ting på 1 gang.

La Mer

Jeg har dyppet mine fingre i honningkrukken så at sige, ved at tage 3-4 dråber i hånden og fordele på ansigtet efter den er renset og evt serum, samt før min dagcreme eller mixe den i min dagcreme. Ved 5-7 dråber er jeg bedre dækket ind pga min tendens til tør hud, så det fortsatte jeg med. Andre kan måske nøjes med mindre, især hvis du har kombineret eller fedtet hud tænker jeg. Den er top tip top lækker The renewal oil…fornemmelsen er ubeskrivelig. Jeg kan som sagt ikke lide olier i ansigtet normalt, men DEN her føles slet ikke som olie for mig! Jeg må indrømme at jeg er imponeret over dette produkt: Det er på ingen måde fedtet på min hud, absorberes meget hurtigt og giver en lækker fornemmelse af ja – velplejethed og udglattet i de små linjer. Den dufter desuden himmelsk af den legendariske signaturduft La Mer nu har. Tilmed kan den bruges i håret med et par dråber i dine hænderne der lige varmer olien op og så kramme håret lidt. Derved bliver mine tørre spidser lige lukket og håret stråler istedet velplejet igen og dufter skønt samtidigt.

 

La Mer The renewal oil kan bruges af alle hudtyper: tør hud, moden hud, yngre hud, kombineret hud. Den er dog for mig at se genial til især os over 35 år, hvor huden virkelig har gavn af lidt hjælp og kan bla. købes i Matas og i Magasin til 1.495 kr for 30 ml.

M2 Beauté

Hvem vandt ?

De 2 heldige af henholdsvist en vippe- eller brynserum blev:

– Carina C ( Carina Christensen) som har vundet brynserum

– Jessie Lynggaard ( @j.lynggaard) som har vundet vippeserum

Send mig en mail på april24@live.dk inden tirsdag aften med jeres fulde navn, adresse og telefonnummer, for at få tilsendt jeres præmie, da der ellers trækkes nye vindere.

Tak til alle som har deltaget og læst med. Håber at I får en skøn weekend med masser af sol på kinderne.

Anne

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Tina 29. juni 2018 at 21:24

    Dejligt med smukke blomster 🙂
    Det er altid dejligt at blive forkælet og overrasket.
    Her blev der slået masser af græs på gården i anledning af den lavere temperatur.
    Rigtig god weekend ønskes du og familien:-)

  • Skriv en besked