Og der kom regn!

18. juni 2018
Indeholder produkter sendt til test.

 

Endelig åbnede himlens sluser sig, så det styrt regnede i Himmerland. Faktisk stod vi lidt i et problem, for vores tagrender var fyldt med blade og et par fuglereder, hvilket manden ikke havde fået renset i forårsarbejdet med vores gamle hus. Så vi kikkede på regnen, der væltede ned af siderne af huset også. Haven var glad for vand og jeg tænker næsten at både vores bonderoser, rabarber og georginer klukker glædeligt de næste par dage også.

Vand og fugt.

 

Det er ikke helt det samme til huden om vi plasker vand i ansigtet eller bruger hudplejeprodukter der giver fugt der HOLDER nede i huden i flere timer. Det kan serien MUTI. Ordet MUTI står for Moderne, Unique, True, Intelligent. 

Denne sommer tilføjer MUTI to nyheder til deres populære sortiment. De to nye produkter kommer til at bære navnet MUTI ADD, da det er to intelligente sera, som kan tilføjes til enhver hudplejerutine for optimal effekt og pleje. ADD – tilføj- det giver god mening i mine ører.Jeg har skrivet om serien tidligere HER, hvor du også kan læse mere om serien. Nu kommer der 2 nyheder fra dem og dem har jeg fået tilsendt, heldige mig.

Alle produkter fra MUTI er uden parabener, silikone,

mineralske olier paraffiner og uden tilsat duft. 

 

MUTI serum

 

Calm Down Serum er en beroligende serum, som takket være et mix af vitaminer, mineraler og tropisk siv mindsker synlige tegn på en stresset hud. Den vil efterlade huden frisk og med synligt mindskede porer, skriver firmaet. Jeg har prøvet den og den er vitterlig en lækkerbisken der beroliger huden. Jeg testede den igen her i weekenden, hvor min hud havde et break out pga en allergisk reaktion med noget jeg havde spist. Min hud var varm og føltes lidt hævet, hvor dette serum faktisk fik min hud til at føle sig afkølet og mere beroliget. Huden faldt ligesom til ro i det øverste lag hud syntes jeg. Dette serum er helt sikkert et godt produkt at have i sit sortiment hjemme. Den er på vej i butikkerne så hold øje. Vejl. udsalgspris 675,- for 30 ml.

Vitamin C Serum er en effektiv og multifunktionel serum, baseret på C-vitamin. Den vil efterlade huden med en smuk glød og beskyttet mod frie radikaler fra forurening etc. Jeg elsker C-vitamin. Min hud bliver så dejlig glad af det på en måde. Denne serum er ingen undtagelse. Efter test oplever jeg, at den  giver et spark til hudens glød efter få dages brug. Hvem vil ikke gerne have det ? Pris 675,- for hele 30 ml.

MUTI forhandles hos udvalgte forhandlere og her er fx også webshop hos Storm Fashion lige HER.

Husk at deltage i min konkurrence som slutter idag om en hel serie hudpleje lige HER.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 18. juni 2018 at 11:54

  Dejlige Multi produkter og uden for megen tilsætning:-)
  Regnen er også velkommen her i vores tørlagte ørkenområde.
  Rigtig god dag til du og familien:-)

  • Besvar Anne 19. juni 2018 at 14:37

   Det er så godt med lidt regn og nu melder de godt vejr igen i næste uge så det er jo perfekt for os Tina. Hav en dejlig aften med familien. Bedste hilsner Anne

  Skriv en besked