Jeg gik helt i sort.

16. juni 2018

 

Indeholder produkter sendt til test.

 

Det er sjældent at I vil se sort/hvidt på mine billeder her på bloggen. Jeg er farverig af sind og natur så de sort/hvide hjem der er så moderne, kalder ikke sådan rigtigt på mig. Det samme med stof og andet håndarbejde. Selvfølgelig elsker jeg en ensfarvet hvid eller sort stor lækker tunika, og især et par sorte støvler etc og jeg kan sagtens falde i svime over nogle få dele til hjemmet i hvidt, men det bliver aldrig de dominerende farver hos mig i mit hjem. Min hjerne er for krøllet til kun at rumme de 2, så går min hjerne helt i sort tænker jeg.

Tøjindkøb og retur igen.

Det er sådan set det meget af min tid denne uge er gået med. Det kan lyder lidt ekstravagant, men tro mig, det er fast arbejde, for det er ikke til mig selv jeg hovedsageligt har shoppet. Min voksne datter med Aspergers ( autisme) har virkelig brug for en udskiftning af sit tøj og nyt tøj står ikke øverst på hendes ønskeliste. Tværtimod. Så der skal  vælges, prøves, vurderes, bestemmes og så til sidst …returneres…meget tøj, før hun er suppleret op igen. Til gengæld er hun glad, lettet og tilpas når det udvalgte så er vasket og fungerer perfekt.

 

Sort på badeværelset.

Vi har på 1. sal et lille badeværelse med sort linolium gulv og hvid håndvask. Heroppe bruger jeg til gengæld ofte emballager med sort. De sidste par måneder har vi nydt godt at håndsæben fra SMUK som bla sælges hos . Jeg har tidligere skrevet om SMUK serum lige her.

Kender du ikke SMUK hudpleje, så læs med her:

 

SMUK skincare bruger 100% naturlige aktive ingredienser i produkterne, så de kan være så effektive som overhovedet muligt. De går op i økologi, bæredygtighed og design.
Produkterne kan kun købes hos udvalgte forhandlere og ses derfor ikke i større kædebutikker, men kun unikke butikker, der selektiv udvælger deres mærker.

Cremerne produceres i et mindre laboratorium, hvor hver krukke omhyggeligt bliver fyldt i hånden. Herefter testes de igen for mikroorganismer, hvilket let kan forekomme i 1OO% rene produkter.

SMUK 3 in 1

Dette nye renseprodukt giver mig følelsen af nyrenset hud, som nærmest strutter af friskhed. Det er en lækker fornemmelse! Jeg elsker at starte hver morgen og afslutte hver aften med ren lækker hud. Her springer jeg aldrig over, ligesom jeg aldrig springer over tandbørsten.
SMUK lancerer nu denne rensegel, som fjerner de døde hudceller og efterlader huden frisk og klar til effektivt at absorbere den efterfølgende pleje, fx deres prisvindende serum. Den dufter himmelsk og jeg ved, at det er af naturlige ingredienser for Heidi bruger ikke kunstige dufte heller. Produktet både renser, peeler og fugter huden, derfor hedder den 3 in 1 og som I ved, er jeg stor fan af produkter der kan mere end 1 ting. Min makeup går let af ved testen og den udtørrer ikke min hud. Bingo.

Den kan også bruges som maske 1-2 gange om ugen. Her massérede jeg produktet ind i huden og lod den virke 5-10 minutter, hvor jeg lige massérede den op et par gange ekstra. Den løsner de døde hudceller, så huden bliver frisk og med god udstråling igen. Vær varsom med den som maske de første par gange, så din hud lige vender sig til den. Min egen hud er robust så ingen problemer her. Prisen er 329kr og den forhandles meget snart på hjemmesiden lige HER, samt i Magasin.

 

SMUK Body Butter er desuden en lækker fed creme til huden fra samme serie og den er ekstra god efter en tur i solen, da den indeholder mange beroligende ingredienser. Den gennemfugter helt genialt min hud på benene, som altid er tørre. Altid. Også selvom jeg bruger scrub og bodylotion. Denne Body Butter leveres i en lille buttet fin krukke med en spartel, så indholdet altid kan forblive rent og uberørt. Lækker lille detalje som jeg sætter stor pris på. Den dufter lige så skønt naturligt af mandarin som sæben jeg bruger fra serien. Den kan købes til 375 kr lige HER.

En anden nyhed i sort er fra PH Formula. Jeg har også tidligere skrevet om min begejstring for serien lige HER. 

 

PH Formula foundation

 

Nyheden er en Multifunktionel Make-up COMPACT FOUNDATION SPF 50+, der både er fugtgivende, anti-inflammatorisk og med en lækker dækkeevne sammen med en bredspektret solbeskyttelse. Jeg sagde jo tidligere, at jeg er begejstret for produkter, der kan mere end én ting ikke ? Derfor kan jeg bestemt anbefale denne lille fikse foundation. Ved første øjekast så den meget kompakt og flad ud i farven, da jeg åbnede låget, men det skulle vise sig, at den blev super på min modne hud.

 

Virkelig nem at fordele i ansigtet, ingen problemer med at den giver skjolder eller lægger sig i plamager etc. og et flot naturligt look.  Så hører du til dem der gerne vil have lidt makeup på i solen, så er denne her et rigtig godt valg. Den er nem at have i tasken til at opfriske i løbet af dagen også, da den leveres med en lille makeupsvamp indbygget i æsken. Den holder i timevis på min hud, selvom jeg har knoklet og svedt på dagens indkøbs og tøjbyttetur, den fedter ikke og er meget drøj i brug. Prisen er 595 kr og nærmeste forhandler er din lokale hudplejeklinik landet over ( ring evt 70 21 10 70 for at få den oplyst), som forhandler PH Formula som fx hos Det Skønne Hjørne.

 

 

Weekenden bruges på, udover køb og returnering og prøvning af tøj, at få bugt med min bunke at kreative syslerier med at sy Fanny Packs. Jeg nyder at eksperimentere med forskellige stoffer i den samme grundmodel og bliver gang på gang i godt humør over de fine tekstiler.

 

Jeg ønsker dig en skøn weekend og husk nu at deltage i min konkurrence lige HER.

Du kan måske også lide

6 Kommentarer

 • Besvar karina sørensen 17. juni 2018 at 10:39

  Anne jeg elsker at læse på din blog , du gør det super godt , du er en ener , du er guld værd <3 mange knus & tanker herfra RIBE . Karina

  • Besvar Anne 17. juni 2018 at 21:46

   Hvor er det skønt at læse, 1.000 TAK og fortsat god aften eller dag 😉 Karina

 • Besvar Leafysmoothie 16. juni 2018 at 22:36

  Kender det med tøjet og med at købe flere af samme. <3 Smukke sorte produkter du viser også!

  • Besvar Anne 17. juni 2018 at 21:47

   Det er dejligt at have en der forstår denne udfordring <3. Kh Anne

 • Besvar Tina 16. juni 2018 at 20:56

  Jeg elsker også farver og mønstre:-)
  Dejligt med dine kreative sysler.
  Lækre produkter, som skal på ønskelisten.
  Hilsner og en god weekend:-)

  • Besvar Anne 16. juni 2018 at 22:02

   Tak Tina og god weekend til dig og familien også. Mon du får tid til at være kreativ i weekenden ? Det håber jeg for dig . Bedste hilsner Anne 🙂

  Skriv en besked