Pestle & Mortar konkurrence.

14. juni 2018
Pestle & Mortar

Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for det veganske hudplejemærke Pestle & Mortar lige HER og HER. Serien har vundet et hav af nomineringer og priser verden over som fx nomineret til Customes læserpris 2017, Nomineret i Beauty entrepreneur of the year in Irland Business off Beauty Award,  nomineret i Pure Beauty Global Award 2018, vundet 2 priser ved Beauty Shortlist Award og mange flere. Dertil hører viden om, at dette er et kun 3 år gammelt brand. Fantastisk. De skriver om sig selv:

Pestle & Mortar

Pestle & Mortar’s løfte (Kerneværdier): 
Vi er en familievirksomhed og driver vores forretning på mund-til-mund metoden baseret udelukkende på resultaterne: velplejet og sund hud. Og vores ingredienser betyder alt. Alle vores produkter lever op til de strenge europæiske standarder for hudpleje, så du kan have tillid til, at det du smører på din hud er rent, sikkert og yderst effektivt.

 

Pestle & Mortar sortimentet består af en eksklusiv kollektion af hudplejeprodukter, der er designet til øjeblikkeligt at optimere hudens tone og tekstur samt øge fugtniveauet, så huden kan opnå sit naturligt bedste potentiale, inden makeup’en lægges.

 • På baggrund af et brændende ønske om at fremstille enkle løsninger til smuk hud og med inspirationen fra en baggrund med 6 generationer af indiske urtemedicinere, har Sonia fusioneret videnskab og naturlig helbredelse for at skabe en linje af “less is more” hudpleje – fri for skrappe kemikalier og bekymrende ingredienser.
 • Pestle & Mortar er elsket af top skønhedsredaktører som Vogue, Vanity Fair og The New York Times.

Pestle & Mortar

Produkterne er som følgende i serien:

ERASE – double Cleansing trin 1. Dobbelt rensning af huden er Pestle & Mortars nyeste innovation indenfor hudpleje, som Erase & Renew netop gør lettere at beherske. Det dobbelte rensesystem begynder med Erase, en nærende rensende balsam, der fjerner makeup, SPF samt snavs og sved. Personligt er jeg stor fan af dette dobbelte rensesystem. Pris 325 kr.

RENEW – double Cleansing trin 2 .RENEW er en let gelrens, som ikke kun fjerner evt makeuprester fra den første rensning, men som også fjerner forurening, overskydende talg og snavs fra huden. Derudover beskytter RENEW huden, samt mindsker porer og forbedrer hudens tekstur og giver smuk glans. Dette dobbelt rensesystem forebygger rynker og alderspletter, forbedrer hudens truktur og minimerer porerne samt giver smuk glød. Pris 325 kr.

PURE HYALURONIC SERUM
Serummet er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling. Jeg elsker den her serum ! Huden absorberer den i løbet af få sekunder og efterlades fløjlsblød – uden at skinne. Den afgørende forandring består i, at det virker … og virker i løbet af dage – ikke uger eller måneder!  En lille smule af produktet rækker langt, to dråber serum dag og nat er nok til at opnå synlige resultater og kan bruges under din sædvanlige dag- eller natcreme. I sommervarmen har jeg ikke brug for natcremen. Prisen er kun 325 kr. Læs min begejstring for produktet lige HER.

 

 

SUPERSTAR NIGHT OIL
Superstar er en retinol natolie, som reparerer og revitaliserer huden, mens du sover. Stjerneingrediensen i den er Hydroxypinacolone Retinoat (HPR). Superstar er pakket med vitamin E, C og B, sammen med Omega 3 og 6, der tilsammen giver huden det maksimale skønhedsmæssige udbytte. Superstar er fantastisk til også at reducerer hudens porestørrelse og fine linjer, strammer huden op og forbedrer elasticiteten. Jeg er ikke en “olie-fan” helt generelt, men kan se at mange sværger til den her som dene eneste ene der virker for dem. Pris 570 kr.

RECOVER EYE CREAM – en nyhed.

Recover er et premium øjenplejeprodukt. Helt ny for mig og lige modtaDet indeholder bla. effektive anti-ageing peptider, som stimulerer hudens collagenproduktion indefra, irsk mosekstrakt (der fugter, forbedrer hudteksturen og har dokumenteret anti-aging effekt) samt Betakaroten der genopretter hudens smidighed. Recover udvisker fine linjer og reducerer hævelse og modvirker mørke rander under øjnene. Prisen er 290 kr.

HYDRATE LIGHTWEIGHT MOISTURISER
Hydrate Lightweight Moisturiser er en fugtighedscreme med et højt indhold af tripeptider, som blødgør, reparerer og strammer huden op, mens de fugter huden dybt. Den er designet til alle hudtyper, formuleret med jojoba og squalane, naturlige aktive ingredienser, der er kendt for deres fugtgivende virkning på huden, og som forhindrer UV-beskadigelse og dannelse af alderspletter. Hydrate Lightweight Moisturiser indeholder også granatæble, grønte og vitamin E, kraftfulde antioxidantrige ingredienser. Minimerer fine linjer og rynker. Prisen er 360 kr.

Konkurrence

Pestle & Mortar

SLUT….stort tillykke til Annette Aarre Dalsgaard – @mordalsgaard . Send mig en mail på april24@live.dk og jeg får pakken sendt din retning. 1.000 1.000 tak til alle der har deltaget. Ialt har der været ca 700 lodder i puljen.

 

En heldig læser kan vinde HELE serien til en samlet værdi af ca. 2.200 kr. Distributør BAY Cosmetics har været så gavmilde at give præmien til den heldige. Serien kan købes i Salling, Bahne og snart i Magasin også samt flere webshops fx HER. Du kan deltage både her på bloggen, på min FB Annekakadu eller min IG @Annekakadu. Hvis du deltager alle 3 steder har du 3 lodder i puljen. Der findes ÉN samlet vinder af alle deltagere på alle 3 steder. Altså én vinder.

 

For at deltage her på bloggen skal du 2 ting: 

– Skrive en kommentar om hvor i landet du bor

– Skrive hvor du følger mig fast:  bloggen, IG eller FB (og med hvilket navn ;))

 

Konkurrencen slutter på mandag og vinderen skal kontakte mig på mail april24@live.dk inden 3 dage da der ellers trækkes en ny vinder. Vindere offentliggøres på dette her opslag .

 

Bedste hilsner Anne

Du kan måske også lide

99 Kommentarer

 • Besvar Carina Chrtensen 21. juni 2018 at 13:02

  Jeg bor på Nørrebro (Kbh.), og følger mest med på din blog.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 19. juni 2018 at 14:26

  Juhuu hvor skønt!!! Jeg glæder mig meget til at få de skønne produkter 😀

 • Besvar Camilla Nyegaard 18. juni 2018 at 12:34

  Jeg bor i midtjylland, 8860 Ulstrup.
  Følger dig på IG

 • Besvar Sidsel 17. juni 2018 at 21:11

  Fantastisk konkurrence! Det er den sejeste virksomhed, og jeg er ret vild efter at få huden i deres lækre produkter – det hele lyder bare så godt! Dobbeltrens, hyaluron, natolie og cremer – whats not to like! ?
  Jeg bor i Vanløse, og følger dig på IG (navn Sidsel Gehrs)…men fremover også på bloggen ?

 • Besvar Laila 17. juni 2018 at 21:06

  Mega fed konkurrence! Jeg bor i Sønderborg, og følger med alle tre steder ? IG lailahellesoe. FB Laila Hellesøe???

 • Besvar Kristinna 17. juni 2018 at 20:46

  Jeg bor i Nørresundby og følger dig på facebook?
  Det er en lækker præmie, som jeg rigtig gerne vil vinde ?? Måske deler jeg med en veninde?❤

 • Besvar karina sørensen 17. juni 2018 at 9:55

  ??? Virkelig den skønneste gave & ikke mindst den sødeste tanke fra dig Annekakadu ??? åhh jeg ville knus elske at vinde sammen med verdens bedste svigerinde Janne Charlotte Colding ??? Delt & Liked & jeg deltager alle 3 steder??? Jeg bor i Ribe & følger dig på FB & IG & her på din skønne blog

 • Besvar Eva V A 17. juni 2018 at 8:54

  Jeg bor i Aarhus og følger dig på Facebook – Eva V A ☺️???☀️

 • Besvar Erna Gasbjerg 17. juni 2018 at 8:27

  Bor i Vejle og jeg følger dig på instagram.

 • Besvar Dorthe Bøggild Nielsen 17. juni 2018 at 6:52

  Følger dig på FB med mit fulde navn. Vil elske at vinde de lækre produkter.

 • Besvar Christina ulrikka jensen 17. juni 2018 at 6:23

  Hejsa, jeg følger dig alle steder IG(Ulrikka71)FB og her på bloggen, virkelig en fin blog med skønne ideer til hudpleje, opskrifter og dine fine krea tasker og nyt fra din hverdag❤️ Det er da den lækkerste hudplejeserie, har dog kun prøvet serum og den var jeg glad for. Hvis jeg skulle være heldig vil jeg dele den med en veninde, som trænger til ekstra forkælelse?? dejlig søndag til dig og jeg bor i Risskov ved skønne Århus

 • Besvar Louise Olsen 16. juni 2018 at 23:27

  Fyn
  Følger dig på Facebook

 • Besvar Tina 16. juni 2018 at 9:07

  God dag Anne,
  sikke dejlige produkter, jeg har ikke prøvet dem før, men jeg synes det er en fantastisk både Pestle & Mortar driver deres familie virksomhed på:-)
  Jeg bor på Midtsjælland (her måles ofte de koldeste og de højeste grader i landet), men jeg er fra Vendsyssel og elsker Vesterhavet 🙂
  Jeg følger dig på Bloglovin (har slet ikke hverken Insta eller FB).
  Men jeg er vild med din blog, dens udseende, dit indhold, dit liv mv.:-)
  Du og familien ønskes en dejlig weekend 🙂

  • Besvar Anne 16. juni 2018 at 22:05

   Jeg er meget fascineret af virksomheder med en passion bag det de laver. H or man kan mærke at hjertet brænder for at ville noget godt med virksomheden. Sådan er det helt sikkert med Pestel & Mortar fornemmer jeg. Dertil ER det virkelig skønne veganske produkter. Især deres serum og dagcreme er jeg total fan af. Tak for dine søde ord om min blog. Jeg bliver simpelthen SÅ glad når du kikker ind her . Bedste hilsner og tak.

 • Besvar Pia Leth 15. juni 2018 at 16:27

  Jeg bor på Islands Brygge på Amager?. Jeg følger både IG og din skønne blog ❤️??

 • Besvar Malene Nielsen 15. juni 2018 at 14:26

  Bor på midtsjællandske og følger dig på lnstagram ?

 • Besvar Birgitte Rønne 15. juni 2018 at 10:37

  Jeg bor i Virum og følger dig på FB og her på Bloggen under eget navn 😉

 • Besvar Charlotte 15. juni 2018 at 8:09

  Jeg bor i Aarhus og følger både din blog og IG.

 • Besvar Dorthe Bille 15. juni 2018 at 7:24

  Jeg bor i Aalborg og følger dig på Instagram (@dorthebille)

 • Besvar Kenneth Glerup Schøn 15. juni 2018 at 7:10

  “IG&FB” ✍??? WOW craaazy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en præmie til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ????

 • Besvar Eva 15. juni 2018 at 6:34

  Gentofte. Følger dig på både FB og Instagram (shady_eva)

 • Besvar Helle Næsted Hansen 15. juni 2018 at 2:58

  Værløse – følger på FB under Helle Næsted Hansen

 • Besvar Tina Lu Madsen 15. juni 2018 at 1:12

  Sikke en skøn gevinst ❤️
  Kunne være så lækkert at prøve disse dejlige produkter.
  Jeg bor i Viborg og følger dig både på FB og Instagram.
  På FB som Tina Lu Madsen
  På Instagram som Mushuandme

 • Besvar Jane 14. juni 2018 at 21:18

  Jeg bor i Hobro og følger dig på IG som jane_citta og på FB ? lækker præmie, som jeg tænker ville være god for min sarte hud.

 • Besvar Liss Jepsen 14. juni 2018 at 21:12

  Jeg bor i Odense. ☀️
  Følger dig på bloggen og FB ?

 • Besvar caroline 14. juni 2018 at 21:02

  København. Instagram: Carolinemodiller

 • Besvar Marianne 14. juni 2018 at 20:51

  Jeg bor i Randers – følger dig her og på Instagram som mariannebhh ?

 • Besvar Jessie holmslykke 14. juni 2018 at 20:16

  Bor i Herning og følger dig på facebook som jessie holmslykke og Instagram som Holmslykke125

 • Besvar Helle Jørgensen 14. juni 2018 at 19:45

  Sikke en lækker konkurrence ??
  Jeg bor i Holstebro og følger dig på facebook
  Helle Jørgensen og på bloggen .
  Rigtig god sommer ☀️
  Hilsen Helle

 • Besvar Kirsten Aakerman 14. juni 2018 at 19:42

  Roskilde og følger dig alle 3 steder

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 14. juni 2018 at 19:37

  Hej
  Jeg bor i sydhavnen og følger dig på instergram

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 14. juni 2018 at 19:37

  Hej
  Jeg bor i sydhavnen og følger dig på instergram

 • Besvar Rikke Skjøde Baes 14. juni 2018 at 19:26

  Jeg bor i dejlige Vanløse med min familie – følger dig på Facebook ???

 • Besvar Inese Hansen 14. juni 2018 at 19:16

  Inese Hansen
  Følger på Facbook

 • Besvar Lisbeth Mortensen 14. juni 2018 at 19:03

  Bor i Rudkøbing, følger dig alle tre steder Facebook :Lisbeth Mortensen, ins :lis37di38.. Disse produkter har jeg ikke kendskab til og hvor vil en creme junkie som mig gerne prøve dem ?

 • Besvar Marianne Thomsen 14. juni 2018 at 19:02

  Jeg bor i 8800 Viborg❤❤

 • Besvar Birna Lambaa 14. juni 2018 at 18:58

  FANTASTISK PRÆMIE!!! Jeg ELSKER deres serum, og er i gang med flaske nr. 2 – absolut uundværlig for min hud?❤️
  Jeg følger dig da alle steder – Birna Lambaa på Facebook @birnal på Instagram?
  Håber SÅ inderligt på mit held, og bor forresten i Odense☺️

  • Besvar Anne 16. juni 2018 at 22:06

   Jeg er SÅ enig med dig, den serum er vildt god Birna.

 • Besvar Stina Foller 14. juni 2018 at 18:42

  Bor i Bagsværd og følger dig på alle 3 medier som Stina Foller og Stinapigens

 • Besvar Anne Skauenborg 14. juni 2018 at 18:09

  Jeg bor i Morud, lige udenfor Odense ? Jeg følger dig hovedsagelig på IG (@knitters_nest), men også på FB (Anne Melgaard Skauenborg) ☺️?? Tak for dig ?

 • Besvar Andrea 14. juni 2018 at 17:55

  Jeg bor på Fyn☀️??? Jeg følger dig på facebook og her på bloggen; Andrea Lees??

 • Besvar Anne-Sofie Bang Lassesen 14. juni 2018 at 17:46

  Jeg bor på Østerbro, og jeg er en fast følger på Instagram under navnet ‘FieBLa’. Jeg har netop tømt min første Pestle & Mortar serum, og det bliver ikke den sidste!

  • Besvar Anne 16. juni 2018 at 22:06

   Så skønt at læse, den er nemlig vildt god den serum især.

 • Besvar Anette Ninon 14. juni 2018 at 17:29

  Jeg bor i Vejle og følger dig på bloggen. Kigger også med på Instagram.
  Skønne sager ???

 • Besvar Pia Rotbøl 14. juni 2018 at 17:23

  Jeg bor i Tranbjerg tæt på Aarhus, og jeg følger med alle tre steder?
  IG piarotbl
  FB Pia Rotbøl
  Bloggen piarotbl@yahoo.dk

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 14. juni 2018 at 17:09

  Jeg bor i Skive? Jeg følger dig på bloggen, Maibrith H. Poulsen, på fb Maibrith Henneberg Poulsen og på insta Klokkeblomst79

  Super skøn præmie?

 • Besvar Helle Rick 14. juni 2018 at 17:06

  Jeg følger så meget jeg når alle steder, og mit navn på INSTA er hellebelle64.
  Jeg bor i Sønderborg (6400),
  En super lækker gave til én meget heldig vinder.

 • Besvar Jeanne Hørdal 14. juni 2018 at 16:56

  Bo i den skønne vold by Fredericia ?

  FB Jeanne Hørdal
  Instagram @jeanne4412

 • Besvar Karin 14. juni 2018 at 16:50

  Sikke en lækker gave at vinde!? Jeg krydser fingre?
  Jeg følger dig især på Instagram – og ofte også på bloggen, da du lige præcis poster om de ting, jeg er vild med! Dullegrej, håndarbejde, kager – alverdens smukke og lækre sager!?

  • Besvar Anne 16. juni 2018 at 22:08

   Herligt, hvad hedder din profil på Instagram hvor du følger mig ?

 • Besvar Yrsa Andersen 14. juni 2018 at 16:48

  Jeg bor i en lile by der hedder Tarm. Jeg følger dig alle 3 steder, og mit navn er yrsaton

 • Besvar Cecilie Christensen 14. juni 2018 at 16:47

  Jeg bor på Møn og følger med på bloggen og Instagram under navnet saedcilje :))

 • Besvar Nina Gydsbæk 14. juni 2018 at 16:35

  Bor i Lyngby og følger på blog og IG ?

 • Besvar Christina Baagøe 14. juni 2018 at 16:33

  Jeg følger dig både på IG, FB Og på bloggen ?
  Mit ig navn er dinsbaagoe
  Jeg bor ikke i DK, men i Handewitt i Tyskland.

 • Besvar Birgitte Tolstrup 14. juni 2018 at 15:51

  Jeg følger dig fast på Instagram ?men læser af og til med her på bloggen. Bor i Vanløse. Bedste hilsner @beetolsee ?

 • Besvar Lene 14. juni 2018 at 15:03

  Jeg bor i Thisted. Og følger dig alle 3 steder ?

 • Besvar Joan Østergaard 14. juni 2018 at 15:02

  Jeg bor i Odense, og følger dig både på Facebook, bloggen og Instagram ?????

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 14. juni 2018 at 15:00

  Jeg bor i 6600 Vejen og følger dig på alle tre platformer, dog er jeg næsten aldrig på Facebook længere, så det er mest på Instagram og her på bloggen via Bloglovin

 • Besvar Maja H. Nilsson 14. juni 2018 at 14:44

  Jeg følger dig her på bloggen og på instagram (majahnilsson) ??
  Jeg bor i Odense

 • Besvar Lone H 14. juni 2018 at 14:27

  Desværre har jeg ingen FB profil men jeg nyder at følge dig på bloggen og på insta. Følger også anneskiosk hvor du frister….? bor i Århus?

 • Besvar Henrik Plambek 14. juni 2018 at 13:35

  følger dig på FB og nu på Bloggen.. Vidste ikke at du havde en IG profil. @henrikplambek

  • Besvar Gitte Møller Nielsen 14. juni 2018 at 13:42

   Jeg bor i Kolding ogvføkger dig på Facebook ?☺ Det er nogle urolig lækre produkter som jeg kan vinde ??❤ Tak for det.

 • Besvar Maria Seidelin 14. juni 2018 at 13:30

  Jeg bor i vandkantsdanmark 🙂 – Nord på… der med Palmestranden, også kendt som Frederikshavn 😉

  Jeg er åbentbart en stalker og føler dig alle steder… på instagram som mariaseidelin og på FB som Maria Seidelin.

  • Besvar Maria Seidelin 14. juni 2018 at 13:31

   Ja og jeg følger dig selvf også på bloggen og modtager nyhedsbrev 🙂

   • Besvar Gitte Møller Nielsen 14. juni 2018 at 13:43

    Jeg bor i Kolding og følger dig på Facebook ?☺ Det er nogle urolig lækre produkter som jeg kan vinde ??❤ Tak for det.

  • Besvar Anne 16. juni 2018 at 22:10

   ??

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 14. juni 2018 at 13:19

  Bor ved herning
  Følger dig på fb og ig samt modtager nyhedsmail
  Jane Vibeke tvede
  Og ig Frutvede

 • Besvar Charlotte Lyngsted Nielsen 14. juni 2018 at 13:11

  Jeg bor i Helsingør og følger dig og Anneskiosk på Instagram som @clyngsted

 • Besvar Lis 14. juni 2018 at 12:37

  På Mors og jeg følger dig på IG

 • Besvar Pia Reetz 14. juni 2018 at 12:36

  Jeg bor i Frederikshavn og følger dig alle 3 steder med mit navn Pia Reetz.

 • Besvar Laura 14. juni 2018 at 12:36

  Jeg bor i Frederikssund, og følger dig her på bloggen samt. Får mails ?

 • Besvar Tania Væggemose 14. juni 2018 at 12:00

  Bor i Fredericia.
  Følger dig på bloggen og på facebook.
  Tania Væggemose.

 • Besvar Natascha Appel 14. juni 2018 at 11:49

  Her på Blogger 🙂 bor i Vordingborg

 • Besvar Betina 14. juni 2018 at 11:42

  Jeg bor i Hørsholm?
  Følger dig på FB som Betina Birkelund Varsted og IG – som betinavarsted
  Vil ELSKE at blive den vildt heldige☘️

 • Besvar Sarah jill kjæreby Sørensen 14. juni 2018 at 11:41

  Jeg bor på thurø en lækker ø ud for Svendborg på Sydfyn ☀️☀️☀️
  Jeg følger dig naturligvis på bloggen og på ig der hedder jeg sarahkjaereby ??

  De bedste sommerhilsener Sarah ?

 • Besvar Ulla 14. juni 2018 at 11:39

  Lyder som nogle meget lækre produkter. Jeg bor i Holbæk og følger dig alle tre steder. Dog mest på bloggen, da jeg ikke er helt ferm og tryg ved IG ?

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 14. juni 2018 at 11:38

  Hejsa.
  Jeg følger dig her på bloggen, og på IG. Samt lidt på fb.
  På IG hedder jeg pernille.thorsted
  Kh Pernille

 • Besvar Pia Eriksen 14. juni 2018 at 11:35

  Horsens-opland
  Følger via IG og FB (Pia Merete Eriksen)

 • Besvar Malene holm 14. juni 2018 at 11:34

  Lækrest ekomkurrence ???

  Jeg følger dig både her på bloggen, på facebook og på Instagram, men følger mest med på bloggen og Instagram ☺️

  Jeg bor i Nordjylland, nærmere Øgstør (muslingebyen) ☺️

 • Besvar Pernille juul 14. juni 2018 at 11:31

  Hej Anne – jeg bor i Bagsværd nord for København . Jeg har leddegigt som dig men lever stort set uden gener men med medicin. Mange hilsener Pernille

  • Besvar Anne 16. juni 2018 at 22:12

   Hej Pernille, dejligt du følger mig, tusind tak. Jeg har dog ikke leddegigt, men inflamatorisk gigt så det sidder nogle gange i hele kroppen desværre. Det skriver jeg bare ike aå meget om for ikke at klage for meget herinde 🙂 det er surt nok med anklerne, men det kender du sikkert alt til tænker jeg . Mange hilsner Anne

 • Besvar Leafysmoothie 14. juni 2018 at 11:26

  Jeg følger dig på bloggen og instagram som Leafysmoothie 😉
  Hamrende lækker præmie med de fineste produkter.
  God weekend!

  • Besvar Leafysmoothie 14. juni 2018 at 11:27

   Og, jeg bor i hovedstaden! 🙂

  • Besvar Anne 16. juni 2018 at 22:13

   De er hamrende lækre kan jeg love dig. Rigtig god weekend

 • Besvar Pernille 14. juni 2018 at 11:25

  Hej Anne
  Følger dig både på FACEBOOK (Pernille Stievano) og Instagram (@PernilleStievano??? og jeg bor i København.

 • Besvar Anne Marie Færch Nielsen 14. juni 2018 at 11:23

  Jeg bor ved Viborg og følger dig mest på Instagram ( Faerch13).

 • Besvar Annette Bjerrum 14. juni 2018 at 11:23

  Jeg bor lidt udenfor Århus i en lille by der hedder Harlev. Jeg følger dig alle tre steder, men mest på Instagram og facebook, men jeg kan da godt se, at jeg skal følge lidt bedre med på din flotte blog ??‍?

 • Besvar Pernille Thisted 14. juni 2018 at 11:21

  Jeg bor i Vester Hassing ved Aalborg og følger dig på FB under mit eget navn

 • Besvar Erika Christiansen 14. juni 2018 at 11:20

  Gråsten. Følger dig på facebook Erika Christiansen

 • Besvar Carina Wolff 14. juni 2018 at 11:19

  Jeg bor i Esbjerg ?Følger dig både her, på IG og FB. Jeg heder cwvardehs på IG☀️

 • Besvar Linda Midtgaard 14. juni 2018 at 11:15

  Bor i Hobro og følger dig mest på FB og IG.. kigger nogen gange din blog.. men ih smuk.. hvem vil ikke gerne have det?

 • Besvar Malou Skelskov 14. juni 2018 at 11:13

  Jeg bor i 7000 fredericia og følger dig på Facebook Malou Skelskov og på ig malouhoeg ??

 • Besvar Marlene Høj 14. juni 2018 at 11:13

  Jeg bor i Struer – Jeg følger både via nyhedsbrev, instagram (m_hoej) og facebook.
  Sikke en fantastisk lækker præmie!

 • Besvar Helle Lind Nielsen 14. juni 2018 at 11:11

  Jeg bor i skønne Hjallerup, Nordjylland. Og jeg følger dig på FB 🙂

 • Besvar Lis Vinter 14. juni 2018 at 11:10

  8400 Ebeltoft, følger dig alle tre steder

 • Besvar Line Kristensen 14. juni 2018 at 11:09

  Ej det vil jeg mega gerne vinde, min hud tåler ikke ret meget efter kemo så mon ikke den vil ELSKE disse produkter når de nu er fri for skrappe kemikalier ❤️

  Jeg bor nord for Aalborg og jeg følger dig på facebook med navnet Line Bundgaard Kristensen

  Rigtig god dag ?

 • Besvar Anja Navntoft 14. juni 2018 at 11:09

  Jeg bor i Aalborg og følger dig på Facebook ??

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 14. juni 2018 at 11:06

  Jeg bor i solskinsbyen Skælskør <3

 • Skriv en besked