Sol, sommer og eksamen.

3. juni 2018
Kat Van D
FIndlægget indeholder test af produkter der er tilsendt.

 

Sommeren kom væltende ind over os lige præcist på samme tid, som min søn lå syg som aldrig før. Jeg var oprigtigt bekymret, for han var syg som i SYG SYG SYG. Det kunne ikke være en almindelig halsbetændelse, som lægen havde sagt og bestemt udelukkede kyssesyge efter podning. Jeg var dog af en anden overbevisning og efter adskellige kontakter til sygehus og læge viste en blodprøve svaret: kyssesyge i svær grad. Alle symptomer gav mening og vi kunne glemme de andre langt mere alvorlige sygdomme med samme symptomer. Nu er han på vej til at blive frisk igen, omend det vil tage måneder at komme tilbage til samme energiniveau, siger diverse læger. Der er ingen eksamener for ham på gymnasiet så det er lidt heldigt i år.

 

 

Til gengæld faldt alt dette sammen med min datters eksamensperiode i enkeltfag på HF/VUC. 3 mundtlige eksamener på kun 1 uge…Hvor uheldig kan man lige være, når nu eksamensperioden er på 6 uger ? De kunne da lige have faldet lidt mere spredt ud, syntes vi her i huset, men sådan blev det ikke, da det er et lotteri. Vi har hjulpet alle mand med at skabe ro, forudsigelighed og struktur til punkt og prikke, for at det blev muligt at gennemføre for hende. Stress er den værste fjende for hende sammen med eksamensangst. Sjældent det faglige. Hun gennemførte med nød og næppe sidste eksamen for i år i torsdags med top karakterer igen igen. Seje pige.

Sommerfarver skal der til.

Jeg har imellem disse dage modtaget en masse skønne nyheder til test fra mine samarbejdspartnere og der er flere I lige skal præsenteres for, da jeg finder dem ekstra interessante.

Kate Van D

 

Kat Van D har lanceret er smuk serie nye farver til læberne: Studded Kis’s Créme Lipstick i hele 40 nuancer og i 3 forskellige finish nemlig Satinmatte, glimmer og metallisk. De er ultra holdbare på læberne dem jeg har testet. En magisk nyhed er den hvide “White Out” som er et perfekt ekstra værktøj til at blande og mixe lige den tone du måtte ønske med dine andre farver i serien.  Min erfaring er nu efter test, at der er masser af intens farvepigment i disse her. Der er virkelig farve for pengene og det ser hamrende godt ud her i sommermånederne. De holder i mange timer på læberne, selvom jeg både spiser og drikker og de holder sig inde på læberne ikke mindst. De er ikke typen der smelter udenfor læberne . Skønt.

 

Kat Van D

Serien findes hos Sephora lige HER, til priser fra 165kr stykket.

 

Vegansk neglelak fra Nailberry.

 Nailberry

 

De her farver er som en drøm for mig. Jeg elsker farver og da jeg har fået mulighed for at teste disse skønne veganske lakker fra Nailberry. var lykken gjort. Nailberry er åndbar og vertificeret af PETA, helt uden skadelige stoffer og kan nemt fjernes med en svanemærket neglelaksfjerner, har jeg testet. I min test har jeg først brugt en underlak, derefter 2 lag farve fra Nailberry og så en overlak. De er nemme at bruge, da penslen er tynd og fin og selve lakken har holdt 5 dage på mine hænder og 7 dage på mine tæer. Serien er meget poetisk i sine farver og tæller op til 52 farver som forhandles landet over. Prisen er 155 kr stykket.

Nailberry

Solskader på håret?

I de her bragende gode sommerdage, hvor vi på 3. uge har 25-27 graders varme, ja så kan jeg i den grad mærke, at håret udtørres ekstra meget. Jeg bruger gode produkter til mit hår og en solhat er også et must, når jeg er ude i haven og læse en bog fx. Hatten falder dog af mig, hvis jeg bevæger mig rundt og håret er særligt udsat for solen. Det har det luksuriøse salonbrand System Professional udviklet en serie til at løse: System Professional SOLAR. Serien er udviklet til at beskytte håret mod solskader og jeg har testet 3 produkter fra serien, som både har UV-filter der beskytter mod solskader, Avocado olie til at pleje håret samt Kationiske polymererder danner et beskyttende skjold om håret.

System Professional og Babyliss

 

Helio Spray er en reparerende hårspray der virker ligesom en solcreme til håret tænker jeg, da den beskytter mod UV-stråler. Den fedter ikke og kan blandes med en god hårmaske også. Fordelen er også at den gør håret mere modstandsdygtig overfor at knække. Tak for det, den nupper jeg. Prisen er 269 kr.

Hair and Body Shampoo fjerner nænsomt solcreme, snavs samt salt eller klor hvis du har været ude at bade også. En lækker konsistens i shampo der skummer godt op og efterlader håret meget glansfyldt syntes jeg. Den er egnet til både mænd og kvinder skriver firmaet, men den dufter meget sødt af blomster og appelsin, så jeg vil nok ikke tænke at mine drenge i huset vil bruge den. Prisen er 219 kr.

Hydra Repair Conditioner er seriens balsam der virker lyn hurtigt. Kun 30 sekunder skal den være i håret før den skylles ud. Yes. Den giver masser af fugt og reparer solskadet hår. Den er nem at bruge og trænger meget hurtigt ind i håret hvorefter den skyldes ud efter den korte tid på 30 sekunder som sagt. Prisen er 239 kr.

 

Serien forhandles  over hele landet hos saloner og din nærmeste forhandler anvises på tlf 3311 9111.

Krøller med sublim’ touch.

Babyliss har været så venlige at sende mig deres Babyliss Sublim’ Touch krøllejern til mig til test. Det har et helt klassisk design med klap på røret, så jeg kan fornemme hvor langt spidserne kommer ind. Sådan kan jeg godt lide det nemlig. Her stopper så også sammenligningen med mine gamle krøllejern,

 

som ofte kunne brænde håret af med det hårde varme metal, var lidt svært at dreje rundt pga ledningen og man brændte fingrene ude i enden af jernet. Babyliss har udviklet et krøllejern som laver flotte naturlige krøller der holder i 3 dage i mit hår. Sådan! Jernet er lavet med ultra blødt satin touch som beskytter mit hår maximalt under arbejdet med krøllejernet og det kan varmes op til 110-180 grader meget hurtigt på få  minutter. Jeg har testet det ved 120 grader som passer godt til mit lidt porøse sommerhår. Det giver flotte blanke krøller. Krøllejernet er designet med en lille clips til når det sættes på bordet og har en super god og lang drejelig ledning i enden. Det ekstra gode ved designet er enden af krøllejernet, som har et hul til at holde mine fingre i, mens jeg drejer jernet til at lave krøller. Det er et klassisk men lækkert up-datet krøllejern i mine øjne.

Babyliss forhandles både hos Elgiganten, Matas og Ellos. Prisen ligger omkring kun 300-400kr.

 

Måske en konkurrence ?

Vil I lige forkæles lidt ekstra her før ferien?

Pestle & Mortal

Jeg er blevet tilbudt af Bay Cosmetics, at lave en ekstra lækker luksus konkurrence her i juni for mine læsere. Pestle & Mortal indtager efterhånden hele landet med deres skønne veganske hudplejeprodukter, som har vundet utallige nomineringer rundt om i verden. Brandet blev lavet på baggrund af et brændende ønske om at fremstille enkle løsninger til smuk hud og med inspirationen fra en baggrund med 6 generationer af indiske urtemedicinere, har Sonia fusioneret videnskab og naturlig helbredelse for at skabe en linje af “less is more” hudpleje – fri for skrappe kemikalier og bekymrende ingredienser.

Jeg har skrevet om serien tidligere lige HER, så lad mig lige høre om der er basis og interesse for en konkurrence om en hel serie af deres produkter til en heldig læser, som består af dobbeltrens, serum, dagcreme, ansigtsoil og øjencreme. Serien har en samlet værdi på over 2.200 kr. og du kan finde serien i bla Salling, Magasin, Bahne og mange webshops allerede landet over også.

Lad mig høre fra jer: Skal vi have en lækker konkurrence med Pestle & Mortar her i sommervarmen?

Du kan måske også lide

30 Kommentarer

 • Besvar Jette fich 5. juni 2018 at 12:37

  Hej Anne ?
  Så har jeg modtage min lagkagebogen , glæder mig til at bage efter den , når der bliver vejr til det.??
  Dejligt med en ny konkurance..
  I er en dejlig rummelig familie, og kæmper for jeres held og lykke fremad.
  Knus Jette ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:09

   Kære Jette. Hvor dejligt at du nu endelig har modtaget bagebogen. Det bliver Frode sikkert glad for i fremtiden 🙂 Tak for dine søde ord, ja vi er en meget rummelig familie. Knus Anne

 • Besvar Tina 3. juni 2018 at 21:02

  God aften Anne,
  åh din stakkels søn, kyssesyge kan dræne kroppen for kræfter i et halvt års tid.
  Godt du holdt fast i undersøgelserne.
  Nu håber jeg han kommer sig godt. God bedring til ham.
  Tillykke med at datteren kom så flot gennem alle hendes prøver og endda i top:-)
  Det er godt I kan skabe ro og forudsigelighed for hende, så hun kan få vist hendes evner og ikke gå til i stress og angst.
  Ja tak til en konkurrence, det er altid hyggeligt og dejligt du gør denne indsats for os læsere:-)
  Og dine viste produkter (lakker og læbestifter) har da de smukkeste farver.
  Aften hilsner og en god uge til du og dine:-)

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:15

   God aften Tina. Ja det kan nemlig tage 1/2 års tid det kyssesyge, men vi håber det går hurtigere for ham selvfølgelig selvom det ikke tegner helt sådan endnu. Lakkerne og læbestifterne har de smukkeste farver i virkeligheden også Tina. Så flotte også til os der har passeret de 30 år. Jeg er meget imponeret og er ellers ikke let til at blive det efterhånden 😉 Hav en skøn onsdag

 • Besvar Elin Buus 3. juni 2018 at 20:35

  Ja tak.. Det er altid dejligt at blive forkælet lidt…

 • Besvar Lone H 3. juni 2018 at 20:11

  Hvor er det skønt det er gået din datter godt til hendes eksamener. Det er så godt gået. Det glæder mig at høre det går bedre med din søn. Sådan en omgang er svær at komme igennem så jeg sender jer lige gode tanker.
  PS Ja tak til konkurrencen. Pestle & mortar hualoron serum er intet mindre end fantastisk, desværre har jeg endnu ikke prøvet andre af deres produkter.

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:16

   Tak Lone. Det er dejligt når mine læsere deler min glæde, det bliver mere levnede herinde på bloggen så tak for det. Du har helt ret …den serum er intet mindre end fantastisk. De andre produkter i serien er i samme høje kvalitet.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 3. juni 2018 at 19:45

  Det ville da være rart at have lidt at glæde sig til, så meget gerne :O)

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 3. juni 2018 at 18:53

  Ja tak, det vil da være skønt?

 • Besvar Maria Seidelin 3. juni 2018 at 18:19

  Hold da op, det har krævet noget af alle mand – men så fedt at i som familie ‘løfter’ udfordringen <3

  Det lyder da bare låååågsus med en ekstra konkurrence – og så med så lækker en præmie!

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:17

   1.000 tak Maria, ja det kræver noget at have så meget struktur som det nu er nødvendigt for det påvirker hele vores lille familie døgnet rundt mere eller mindre. Men det er det hele værd 😉

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 3. juni 2018 at 18:14

  Ja tak!

 • Besvar Malene holm 3. juni 2018 at 17:59

  Puha for en omgang i har været igennem. Men dejligt at din søn er ved at være ovenpå igen! Og super fedt at din datter består sine eksamener – men du har ret, det er da lige lidt voldsomt med så mange eksamener på en gang. Jeg er selv færdig med min hf i år, og mine eksamener ligger heldigvis nærmest med en uges mellemrum ?? Jeg klager bestemt ikke!

  Det lyder som en helt fantastisk ide og lave en ny konkurrence ??

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:18

   Åhr jeg ønsker dig det største held og lykke til dine eksamener på HF Malene. Har du mange fag at afslutte ? Hav en skøn onsdag imorgen

 • Besvar Bebiane 3. juni 2018 at 15:38

  Ja da ? lad os få gang i en varm sommerkonkurrence?
  Vi trænger til lidt forkælelse her i eksamenstiden.

 • Besvar Sabina 3. juni 2018 at 15:28

  Ja tak til sommerkonkurrence ?☀️?

 • Besvar Marlene Høj 3. juni 2018 at 15:25

  Tillykke med datterens eksaminer ?
  Og ja tak til en konkurrence!

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:19

   Tak tak tak…vi er så glade

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:21

   1.000 TAK Marlene

 • Besvar Pia Reetz 3. juni 2018 at 15:09

  Ja tak det kunne være dejligt

  ???

 • Besvar Anette Ninon 3. juni 2018 at 14:37

  Det lyder super spændende, så selvfølgelig, JA?

 • Besvar Joan Østergaard 3. juni 2018 at 14:17

  Godt at høre, at sønnen er ved at komme sig, men hvor er det ærgerligt, at egen læge ikke kunne se det var kyssesyge (I virkede jo også så sikre). Håber at han kan nyde sommeren, trods alt.☀️
  Og tillykke med din datter, jeg har også 3 x eksamen nu her, og de ligger bare perfekt efter hinanden, ville simpelthen ikke vide hvad jeg skulle gøre, hvis samtlige lå i én, så det er simpelthen så flot af hende.❤️

  Konkurrencer er altid dejligt, det ved du jo at jeg vil sige ?

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:21

   Det der drillede var at der var podet positivt for halsbetændelse så det snød lægen at der oveni var en sygdom mere. Han kommer lige så stille ovenpå igen de næste måneder . 3 HF eksamener på 7 dage har også været fuldstændigt vildt krævende for hende og autismen driller ekstra her oveni jo. Held og lykke til dig med dine eksamener, håber det bedste for dig også.

 • Besvar Pia Eriksen 3. juni 2018 at 14:14

  Ja tak

 • Besvar Helle Jørgensen 3. juni 2018 at 13:48

  Lækkert med en sommer konkurrence ?☀️

 • Besvar Christina ulrikka jensen 3. juni 2018 at 13:47

  Dejligt at sønnen er ved at være i bedring, puha sikken en omgang.. De der læbestifter skal jeg prøve, jeg kan simpelhent ikke holde læbestift på mine læber, så tror jeg skal gøre et forsøg? ja det kunne være lækkert med en konkurrence, har prøvet en gang serum fra Pestle og den var lækker?? Dejlig søndag til dig

  • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:22

   Ja det er en lang og sej omgang det kyssesyge hvis man rammes af det hårde udgave. Prøv at kikke i Sephora ..det læbestifter holder MAX siger jeg dig og den hvide er fed at mixe med.

 • Besvar Helle D 3. juni 2018 at 13:41

  En fantastisk ide?

 • Besvar Yrsa Andersen 3. juni 2018 at 13:36

  Det vil da være skønt, med en konkurrence.

 • Besvar Tania 3. juni 2018 at 12:43

  Ja tak. Det kunne være så lækkert med denne konkurrence.

 • Skriv en besked