Chokolade cookies og Aarhus-tur.

29. april 2018
Verdens bedste chokolade cookies

Lørdag var min mand og jeg en tur i Aarhus og drejede omkring gågaden for at få en frokost. Der var tæt pakket inde på Food Markedet, desværre også en del larm, men nu orkede mine gigtramte ben ikke at gå mere, så vi valgte et bord og fik bestemt os til noget mad. Maden blev der hvor der var den længste kø , for min erfaring siger mig, at det oftest er der man får den bedste mad, når spisestederne ligger tæt på hinanden. Heldigvist ramte vi plet og det smagte fantastisk til prisen på 125kr. Lækre små retter der alligevel mættede godt og pirrede smagsløgene.

Aarhus Street Food

 

Sephora er kommer til Aarhus og jeg var lige en smut inde i butikken for at se og snuse lidt rundt. Sikke en top lækker butik med et kæmpe udvalg af produkter og dertil søde ekspedienter. Musikken var pænt dæmpet iøvrigt, hvilket jeg sætter stor pris på. Deres udvalg af K-Beauty er enormt og jeg har en lækker GoodieBox, jeg har fået sendt til test, som jeg er ved at fornøje mig med sammen med datteren. Især emballagen på K-Beauty i denne box er lige til at blive glad i låget af rent ud sagt. Pumpkin purifying 24K mask er allerede et hit hos os begge. for den giver virkelig en oplevelse af GULD maske. belif fugtighedscreme er bestemt også godkendt som en god dagcreme.

 

Sephora K-beauty

 

Jeg trillede om på sofaen 2 timer da vi kom hjem. Sådan er det hver gang, at jeg har været ude af huset til noget der belaster min gigtramte krop. Det er surt, indrømmet. Først dagen efter finder jeg energien igen og fylder op med smertestillende for at få ro i ledene. Nogle gange tager det et par dage at komme ovenpå.

Der skal lidt sødt til.

Verdens bedste chokolade cookies

Rema 1000 havde Lurpak smør til 8 kr for ikke så længe siden, så der købte jeg stort ind til også at bage af. Chokolade cookies smager absolut bedst bagt med Lurpak smør, syntes vi her i huset. Dertil er disse lavet med havregryn ( så mætter de en smule mere ) og de er skønne at nyde til en god kop the. Sprøde og alligevel tyggegummiagtige i midten. Jeg lavede dobbelt portion så 1/2-del nu ligger i køleskabet lige til at skære nogle skiver af og bage i næste uge igen.

 

Jeg har brugt denne her opskrift fra dygtige Anne au Chocolate. Ved en fejl i kampens hede kom jeg til at putte et ekstra æg i, men det har ikke ødelagt den gode smag, da jeg regulerede med en smule mere mel.

Det er sandaltid snart.

Lofina sandaler

I Aarhus blev jeg fristet af disse her smukke smukke sandaler fra Lofina i Latinerkvarteret. Nøj de er fede, lækker kvalitet og skønne at have på. Heldigvist havde de dem ikke helt i min størrelse, så jeg slap for at overveje om mine 1500kr fra sidste års julegaver, skulle investeres i de her sandaler til 1800kr. Sikke en pris. God kvalitet og smukt design koster penge..jeg ved det.

 

de_Cure

Har du husket at deltage i min Konkurrence om de_Cure produkter til dig og en veninde ? Og har du husket at tjekke om det var dig, som vandt den fine NUXE præmie ?

 

Tak fordi du læste med igen idag, det glæder mig meget. Du kan altid følge med i mine opslag ved at være tilmeldt mit Nyhedsbrev.

Du kan måske også lide

6 Kommentarer

 • Besvar Leafysmoothie 3. maj 2018 at 9:40

  Åh, det er farligt at kikke ind, jeg fik vældig havebegær efter de sandaler, så smukke og med plads for tæerne! Og så opskrift på cookies…. Jeg laver dem glutenfri, men mums det bliver en GOD weekend, eller måske bare ende på ugen fordi der er sikkert ingen tilbage på lørdag hvis jeg bager nu… hø hø! God weekend!

  • Besvar Anne 4. maj 2018 at 6:38

   Ha ha…ja godt bagværk forsvinder hurtigt. Rigtig god weekend til dig.

 • Besvar Tina 29. april 2018 at 23:32

  Åhh tak kære Anne, en appelsin faldt i min turban, jeg vandt Nuxe 🙂
  Jeg glæder mig så meget til at modtage og prøve produkterne, så lækre er de.
  Så hyggeligt med jeres lille Århus tur, altid hyggeligt og en dejlig kulturel by.
  Godt du også køber Lurpak smør, det var min gamle oldefar, som stod bag udviklingen af Lurpak smør i sin tid og blev rig på at sælge det omkring 2.verdenskrig.
  Forårs hilsner herfra gården med lidt syge dyr.
  Tina

  • Besvar Anne 30. april 2018 at 9:22

   Hvor er det pudsigt at din oldefar stod bag Lurpak. Det er jo fuldstændigt unik og kan ikke sammenlignes med andre produkter hverken i smag eller historie. Stort tillykke igen, jeg får NUXE til at sende sig præmien direkte Tina. God bedring med dyrene, hvor er det synd for dem. Kh Anne

 • Besvar Christina ulrikka jensen 29. april 2018 at 9:11

  Håber du havde en skøn dag i Århus, man kan nemt blive fristet af alle de lækre butikker, jeg elsker latinerkvarteret sååå skønt? ja der er tit eller vil sige altid fyldt op i Århus food marked, sommetider giver vi op, men det er ventetiden værd?dejlig søndag til dig?

  • Besvar Anne 29. april 2018 at 9:33

   Åhr du kender steder …vi var der for første gang og det ser vildt hyggeligt ud, men kan sagtens forstå hvis I giver op nogle gange. Skøn søndag til dig Christina ?

  Skriv en besked