Vi skal værne om os selv.

23. april 2018
Mariagerfjord

Fredag var jeg en tur på Hadsund fiskerihavn. Stille, smuk og solrig start på min weekend. Se lige detaljerne ved den gamle træbåd i fletværket. Jeg elsker sådan noget. Weekenden har været dejlig rolig for os alle 4 i familien. Yngstebarnet har dog været på job søndag, men ellers har han lavet DHO-opgave og spillet guitar. Ældstebarnet har taget hul på en engelsk bog og fordybet sig i den parallelt med lektielæsning. Eksamen står snart for døren og hun er allerede begyndt at blive nervøs. Det er synd, at det skal fylde så meget, men autisme står lidt i vejen her, da overblikket ikke helt er der endnu. Det kommer. Man skal huske at værne om sig selv og sætte tid af til det også. Vi andre har haft gøremål ude og inde. Bla. Fik jeg syet en del og dertil pakket lækre pakker ud med testprodukter.

 

NUXE -naturlig hudpleje.

Jeg har tidligere skrevet om NUXE, som bla. finder i Magasin,samt i Matas og Bootz.

NUXE har fokus på at bruge de bedste produkter fra naturen til god hudpleje. Det er en naturlig hudplejeserie, hvor der er noget til alle aldre og alle hudtyper, udviklet med omsorg for natur og miljø. Det er kultbrandet fra apoteker i Frankring der for længst har taget danskerne med storm også.    NUXE har jeg skrevet om tidligere, og nu har de søde mennesker bag brandet sendt mig følgende til test:

NUXE

Nuxe Rêve de Miel Gentle Cleansing Gel Face er en mild rense gelé, der er så mild at stort set alle aldre ( børn fra 3 år) og hudtyper kan bruge den, skriver firmaet. Jeg har testet den og den skummer mildt og blødt op, dufter skønt som NUXE er kendt for, og fjernes igen med en våd vaskeklud. Et tip: Sæt den ved håndvasken på badeværelset, så er det meget nemmere at huske at bruge den morgen og aften, selvom du måske er pine-død-træt. Koster 140kr for 200 ml.

 

NUXE Creme Fraiche Cream Serum. Denne serum er en fugtgivende og lindrende serum der bruges efter rens og før din dag eller natcreme i hele ansigtet også omkring øjnene. Produktet er tyndtflydende uden at løbe ned at kinderne på mig. Jeg oplever at dette serum trænger ind i min hud på under 1 minut, så der er ingen undskyldning for, at man ikke har tid til sådan et trin i sin hudplejerutine. Det unikke ved dette produkt er, at den lindrer eller beroliger din hud samtidigt med, at den er fugtgivende skriver NUXE. Denne fugtgivende serum er ideel til dig med tør og/eller sensitiv hud.

 

NUXE réve de miel ultra comforting facecream. Cremen der mætter din hud med en blanding af ædelgranshonning, solsikkeolier og vilde frugter omsat til en fin konsistens i creme. Farven er smuk honning eller ravfafvet og den dufter meget sommerligt. Også dette produkt har en egenskab i at lindre og reparere huden samtidigt med, at den beskytter mod fugttab. Jeg fornemmer, at den er meget let at fordele på huden, den er drøj, og den trænger hurtigt ind. Perfekt underlag for evt makeup også. Cremen er velegnet til hele familien ( børn over 3 år) med tør eller let irriteret hud. Pris 305 kr for 5 ml.

Nuxe

Dertil kom den fine Poudre Éclat Prodigieux Solskinspudder fra NUXE. Flot stor gylden solskinspudderdåse. Jeg har brugt den de sidste dage til at fremhæve mine kindeben, lidt på det øverste af øjnene, kæbepartiet og den kan faktisk også sagtens bruges på kroppen fx til at fremhæve skuldrene, arme osv. Et multiprodukt der fremhæver det bedste ved dine former, fordi du bruger den lige der hvor du ønsker. Pris 260kr og der er 25 gr i den.

Vil du prøve 3 produkter fra NUXE ?

Jeg ved at flere af mine læsere er vilde med naturlig hudpleje og muligheden er der snart. Kunne du tænke dig at prøve 3 udvalgte produkter fra NUXE ? 

Så vil jeg nemlig overveje at lave en konkurrence.

Vandt du konkurrencen om Lagkagebogen?

Du kan måske også lide

23 Kommentarer

 • Besvar Tina 24. april 2018 at 7:32

  Så dejlig en tur til vandet:-)
  Og sød lille kreativ båd.
  Du og dine ønskes et godt forår, lige nu er det blæsende og gråt, men det gode vejr skal nok komme igen.

  • Besvar Anne 25. april 2018 at 21:08

   Det var skøn en lille tur og ja…pludselig er det jo som om vi nærmest har vinter igen med de kolde grader. Rigtig god st.bededagsferie til dig Tina.

 • Besvar Jette fich 24. april 2018 at 6:43

  Hej Anne ?
  Rigtig flot bloggerside du har .
  Jeg er ikke så god inden for blokker.
  Men jeg kunne nu ikke finde navnene på dem der havde vundet lagkagebogen ?
  Men det er måske kun direkte besked ?
  Hilsen Jette

  • Besvar Anne 24. april 2018 at 7:18

   Hej Jette. Hvis du læser hele indlægget så står det nederst. Du kan også finde det på selve konkurrencesiden. Der står det altid .

   Du er den heldige vinder …stort tillykke. Send mig en mail på april24@live.dk med din adresse og mobilnummer . Bedste hilsner Anne

  • Besvar Anne 25. april 2018 at 21:12

   Hej Jette, nej det står på den side hvor selve konkurrencen man har deltaget i er 🙂 . Tak for dine sæde ord om bloggen. Det er jeg rigtig glad for at læse. Hilsen Anne

 • Besvar Tina Lu Madsen 24. april 2018 at 2:57

  Kan meget gerne ❤️

 • Besvar Mette 23. april 2018 at 17:56

  Yes please

  • Besvar Anne 25. april 2018 at 21:16

   Så er den igang nu 😉

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 23. april 2018 at 17:30

  Ja tak?

  • Besvar Anne 25. april 2018 at 21:16

   Skynd dig at deltage hvis ikke du allerede har opdaget konkurrencen 😉

 • Besvar Elin Buus 23. april 2018 at 15:03

  Det kunne være super dejlig….

  • Besvar Anne 25. april 2018 at 21:15

   Skønt at læse, nu er konkurrencen igang.

 • Besvar Helle Nielsen 23. april 2018 at 14:36

  Det kunne da være SÅ dejligt❤️

  • Besvar Anne 25. april 2018 at 21:15

   Herligt, se det nye indlæg hvor konkurrencen er igang Helle.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 23. april 2018 at 14:01

  Selvfølgelig 😀

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 23. april 2018 at 13:42

  Gerne 🙂

 • Besvar Malene sønnichsen 23. april 2018 at 13:28

  Ja da! ?

 • Besvar Ulla Søgård 23. april 2018 at 10:19

  Helt sikkert ?

 • Besvar Tania 23. april 2018 at 10:15

  Helt sikkert.

 • Besvar Joan Østergaard 23. april 2018 at 10:09

  Ja det ville da være så skønt, har kun prøvet få produkter fra Nuxe, og de har været så gode ☀️

 • Besvar Therese christensen 23. april 2018 at 10:04

  Helt sikkert 🙂

 • Besvar Anette Ninon 23. april 2018 at 9:58

  ?Meget Gerne?

 • Besvar Lis Vinter 23. april 2018 at 9:50

  Ja takk 😉

 • Skriv en besked