Når livet er lutter lagkage.

15. april 2018
Indeholder sponsorerede produkter.

 

Vi har det næsten som om at livet er lutter lagkag lige de her dage. I denne uge fik min datter nemlig bekræftigelse på, at hun er optaget på et længe ønsket uddannelsestilbud på særlige vilkår. Det er SÅ fedt, at det ønske efter flere års venten nu kan afprøves om det er noget for hende. Der bliver ikke nemt, men det bliver godt at få afprøvet. Samfundet er ikke fyldt med tilbud på ungdomsuddannelser til de som har brug for særlige hensyn, selvom deres evner og intelligens sagtens kan klare det faglige, desværre. Vi glæder os til august nu.

Glæde er mange ting.

Det kan bestemt også være glæden ved at se, mærke og sanse at ens hud forandres til det bedre, hvis der er behov for det. Min hud er 50+ i alder og den skal plejes og vedligeholdes som enhver anden smuk vintagebil. Det tager tid, koster penge og meget mere, men fornøjelsen kommer bestemt også til udbetaling så at sige.

DARPHIN splash mask

 

Darphin har tilsendt mig et par nyheder og det er første gang jeg har fingrene i den serie. Jeg har set dem på hylderne i hudplejeklinikker, men aldrig prøvet dem, så DARPHIN Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Splash Mask Lotion kom som en skøn pakke til test for et par uger siden til mig. Heldige kartoffel. Produktet er dobbeltvirkende – det er jeg i sig selv fan af – og arbejder målrettet på på at understøtte hudens evne til at bekæmpe alderstegn.

Hmmm nogle alderstegn er jo gode nok at have, som fx udstråling af livserfaring syntes jeg, men den alderstrætte hud og måske grove linjer må den saft suseme gerne arbejde på hos mig. DARPHIN skriver at produktet forbereder huden til at tage ekstra godt imod den efterfølgende hudpleje i dagens rutine. Den er altid godt at få mere for pengene, så det priser jeg velkommen.

Jeg har testet Splash Mask Lotion.

Jeg har testet den morgen og aften efter afrensning  (og undladt min normale rutine med min luksus Essense) Et par dråber af den lidt gele/vandige lotion fordeler jeg i mine håndflader og så klapper jeg den blidt ind i ansigtet. Ikke smørre som med creme, men klappe blidt. Meget eksklusivt duft ( produktet indeholder botaniske ingredienser) hvor jeg oplever en aromatisk beroligende fornemmelse. Derefter har jeg påført min serum og dagcreme eller natcreme. Min hud suger produktet til sig lyn hurtigt og er et perfekt underlag til min daglige rutine også de dage jeg bruger makeup i dagtimerne. Den fugter, giver liv og udstråling til huden så den ser sund ud samtidigt med at den booster hudens naturlige kollagenproduktion. Win win. DARPHIN Splash Mask er med 86% ingredienser af naturlig oprindelse. Ikke dårligt.

DARPHIN Splash Mask

Den kan også bruges som Splash Mask, og der har jeg fornøjet min hud og mine sanser på denne måde: En ren skål fyldes med vand og deri hældes et hættefuld DARPHIN Splash Mask så det blandes sammen. Straks fornemmer jeg igen den her skønne aromatiske duft. Med begge hænder tager jeg så lidt at blandingen og “plasker” op i ansigtet 4-6 gange. Jeg lader mine hænder lige ramme huden med vandet hver gang og afslutter tilsidst behandlingen med at klappe min hud blødt. En meget lækker behandling af huden men sørme også sanserne. Ren forkælelse. Min hud føles gennemfugtet og spændstig efter brug.

Produktet kan købes hos førende hudplejeklinikker og spaer til 795 kr for 125 ml.

 

Nu til noget med lagkager.

Livet er også andet end lækker hudpleje. Lagkager er fx en del af det her i familien. Annemette Voss(vinderen af Bagedysten for flere år siden og som lige har ændret sit navn ) har lavet endnu en smuk gennemarbejdet bagebog. Lagkagebogen er udgivet af Peoples Press og jeg er igen betaget af Annemette’s måde at arbejder på. Bogen er gennemarbejdet med flotte foto ( fra Maja Vase) mange gode foto af arbejdsprocesser og ikke mindst inspirerende opskrifter.

Lagkagebogen

 

 

Nu er spørgsmålet ….

Er I med på en frisk konkurrence om 2 eksemplarer af Lagkagebogen ? 

Lad mig se i kommentarfeltet om hvad I syntes og hav en fortsat skøn dag. Tak fordi du læste med, det gør mig glad. Husk du kan altid følge mig via mit Nyhedsbrev samt på IG @Annekakadu.

Du kan måske også lide

25 Kommentarer

 • Besvar Marianne 16. april 2018 at 16:26

  Super for din datter🤗 altid dejligt med inspiration til hjemmelavede lagkager, så helt sikker ja herfra👍🏻

  • Besvar Anne 16. april 2018 at 20:09

   Tak…og skønt du er med. Jeg sætter konkurrencen igang her i løbet af få dage.

 • Besvar Ulrika 16. april 2018 at 8:05

  Kære Anne!
  Jeg kunne godt bruge lidt lagkageinspiration! Den nye køkkenmaskine skal jo afprøves! Og tillykke med optaget på uddannelsen til din datter! Så dejligt for hende!
  Kh Ulrika

 • Besvar Marlene Høj 15. april 2018 at 22:09

  Jep, for min familie elsker lagkager 🎂🎂🎂

 • Besvar Lone H 15. april 2018 at 20:53

  Bestemt. Kan godt bruge lidt inspiration så jeg undgår altid at lave den samme. Kæmpe tillykke med studiepladsen det er stort når de små fugle skal fra reden og begynde studielivet selvom det med garanti bliver en stor mundfuld. Ønsker jeg begge det bedste.

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 21:34

   Hun flyver ingen steder, er du vimmer mand 😉 der er lang vej endnu. Så vi glædes over at må hjælpe hende på vej til opnå sine mål .

 • Besvar Kamilla Hviid Øbro 15. april 2018 at 20:36

  Meget gerne! Jeg kunne godt trænge til inspiration til lagkager 🎂🍰

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 21:34

   Det er der bestemt i den bog.

 • Besvar Ulla 15. april 2018 at 19:12

  Meget gerne 😊 Jeg elsker lagkager, men ender altid med at lave de samme to. Vil gerne vinde inspiration. Endnu engang tillykke til M med optagelsen.

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 21:33

   Tak Ulla, det bliver spændende men dejligt at hun får lov til endelig at prøve det af som du ved.

 • Besvar Louise Andersen 15. april 2018 at 18:01

  Elsker lagkager – så ja tak

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 21:33

   Herligt, der er vist god stemning for denne konkurrence

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 15. april 2018 at 17:53

  Ja tak😄

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 21:32

   Vidste jeg kunne regne med dig 😉

 • Besvar Liss Jepsen 15. april 2018 at 17:43

  Ja tak 👍
  Har lige været til foredrag med Peter Lund Madsen og Anne Skov omkring autisme. Det var meget inspirerende. Ved ikke om du har hørt dem ellers kan de anbefales👍

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 17:48

   Jeg har faktisk hele 2 indlæg her på bloggen om foredrag med Anne Skov og Peter 😉 så jo det har jeg. De er nogle dejlige kloge mennesker. Skønt du syntes at de er inspirerende for jeg er selv meget begejstret for deres og især Annes tilgang til at forstå autisme og mennkser generelt. Meget anerkendene.

 • Besvar Louise Olsen 15. april 2018 at 15:42

  Selvfølgelig

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 17:48

   Skønt

 • Besvar Natascha Appel 15. april 2018 at 14:22

  Kunne da være hyggeligt

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 17:48

   Lagkager ER hyggeligt ikke ? 😉

 • Besvar Annette N 15. april 2018 at 13:50

  Tillykke med studiepladsen! Og ja er da helt frisk på en god konkurrence 🙂

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 17:49

   1.000 tak, hvor er det dejligt du lige nævner det, for det betyder enormt meget her hos mig:) God aften til dig .

 • Besvar Tania 15. april 2018 at 13:39

  Ja tak🎂🍰

  • Besvar Anne 15. april 2018 at 17:50

   💪🏻💪🏻💪🏻

 • Besvar Pia Eriksen 15. april 2018 at 13:14

  😁😍☺💮🌸🎂🍰🎈

 • Skriv en besked