Søde fristelser

Den lækreste chokoladedessert.

28. marts 2018
Chateau Marcel

Påskeferien er rimelig rolig her i huset. Det passer mig fint og vi hygger os sammen, i hvert vores rum ofte, for så at mødes flere gange i løbet af dagen impulsivt. Andre tager på ture i sommerhus eller til udlandet kan jeg se på FB og IG, men vi har brug for mere ro i disse helligdage. Tirsdag var jeg en smut i Aalborg med yngsteguldet og fik købt både jeans og retro T-shirt til ham. Derefter drejede vi omkring en retro butik troede vi. Adressen var på krak, men ingen butik fandt vi. Efter lidt skriveri med dem på FB fandt vi ud af, at de ikke oplyste deres adresse pga risiko for tyveri, og ellers kun havde besøg ifølge aftale. DET var godt nok en spøjs forretningsmodel for os, så vi kørte hjem med vores sparepenge igen.

Chocolate dessert

Dessertkagen der kan laves i god tid.

En elsket kage til dessert hos mig er GATEAU MARCEL. Når man elsker god chokolade og samtidigt elsker at lave gode kager i god tid, inden den skal spises, så er denne her perfekt. Den er forrygende lækker og vores gæster er altid vild med den. Faktisk skal den laves dagen før (mindst), for at den bliver perfekt i konsistens. Opskriften er på nettet mange steder men du får min forenklede udgave lige her:

Opskrift:

175 gram smør og

175 gram chokolade smeltes sammen ved svag varme i en gryde eller microovn.

100 gr sukker og

100 gr æggeblommer piskes hurtigt sammen i en anden skål og chokolade/smørblandingen blandes let i æggemassen.

I en anden skål piskes 120 gr æggehvider med 50 gram sukker stift og luftigt.

De stive æggehvider blandes nu let og luftigt i chokolade/sukkermassen så den er samlet.

En bageform på ca 18 cm i diameter, der er lige får bagepapir inden i, skal nu fyldes med 1/2-delen af chokolademoussen og i ovnen på 175 grader ca. 15 min. Resten af chokolademouseen skal i køleskabet. Når kagen er ude af ovnen skal den køle af 15 min. og derefter en tur i fryseren 15 min.

Tag kagen op af fryserne igen efter de 15 min og fordel nu resten af chokolademoussen på kagen. Retur i fryseren med kagen til næste dag eller et par dage efter. Den skal mindst i fryserne i 5 timer.

 

Chokolade kage desesert

 

Når kagen skal nydes, tages den op af fryseren 1/2 time før den skal serveres og drysses på toppen med en god cacao igennem en si. Du kan servere kagen hel eller skære den ud i portionsstykker. Server kagen med lidt god vanilieis, sorbet is af fx hindbær eller jordbær og lidt friske jordbær til.

Så kommer spørgsmålet:

Kan I holde til en konkurrence eller 2 mere ? Jeg vil så gerne være med til at sprede budskabet om en af markedets bedste fugtighedscreme nemlig NTCF Reverse fra Filorga. Den er lige nu nomineret til Danish Beauty Award 2018 i katagorien Influencers choice. Fokus fra Filorga i denne serie er:Forbedret hudkvalitet. NCTF er en særdeles hudvenlig vitamincocktail der indeholder hele 53 aktive ingredienser. En blanding der også bruges som injektion (filler) og indeholder 12 vitaminer, 23 aminosyrer, 6 mineraler, 6 co-enzymer, en antioxidant, 5 nukleinsyrer og selvfølgelig hyaluronsyre. Her er alt hvad din hud har brug for. Prisen er 725 kr hos Matas, Magasin og mange klinikker som fx Det skønne Hjørne.

Filorga

 

 

Kan I klare et par konkurrencer mere ?

 

Du kan måske også lide

29 Kommentarer

  • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 29. marts 2018 at 14:47

    JA! Elsker når der popper en konkurrence op 😀

    • Besvar Anne 1. april 2018 at 7:48

      Skønt , husk at deltage.

  • Besvar Trine 29. marts 2018 at 8:37

    Årh ja. Min hud trænger i den grad til forkælelse!

    Tusind tak for den lækre opskrift – den skal så afgjort prøves her i weekenden.

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 9:52

      Selv tak Trine og rigtig god Påske til dig og familien

  • Besvar Lone H 29. marts 2018 at 6:39

    Selvfølgelig. Så er der en chance for at jeg kan få et påskeæg, plejer jo ellers altid at være mig der giver😉

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 10:09

      Ja det er godt hvis man kan blive modtager nogle gange 😉 God Påske

  • Besvar Liss Jepsen 28. marts 2018 at 21:25

    Ja da 🤗

  • Besvar Helle Nielsen 28. marts 2018 at 19:33

    Den fineste gave og så klar!!

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 10:10

      Herligt den er nu sat igang på et nyt blogindlæg

  • Besvar Rie Viola Dyrnes 28. marts 2018 at 19:30

    Ville være så dejligt. Kunne godt trænge til et påskeæg :O)

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 10:10

      Så er chancen der nu idag 😉

  • Besvar Helle D 28. marts 2018 at 19:27

    Helt sikkert .tak

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 10:10

      Skønt hop ind og deltag på dagens indlæg.

  • Besvar Maibrith H. Poulsen 28. marts 2018 at 17:05

    Ja tak😊

  • Besvar Tania 28. marts 2018 at 16:31

    Jep👍

  • Besvar Maria Ørum 28. marts 2018 at 16:21

    Yes please kan sagtens holde til det 🤣🤣

  • Besvar Miatilda Andersen 28. marts 2018 at 15:25

    Ligger syg på et hotel i Budapest og får virkelig lyst til kage. 😍

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 10:11

      Lyder dæleme skidt, god bedring

  • Besvar Marlene Høj 28. marts 2018 at 15:09

    Nøj, den lyder lækker 😋 Og ja tak til en fin konkurrence

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 10:11

      Skønt , den er nu sat igang

  • Besvar Birna Lambaa 28. marts 2018 at 12:01

    Den kage der, den lyder som en drøm – lige noget for en chokoholiker som mig😍😍
    En konkurrence bliver altid velmodtaget hos mig, og denne creme virker da til, at skulle prøves😍🍀

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 10:11

      Den er vandvittig god.

  • Besvar Anette Ninon 28. marts 2018 at 10:55

    Får lige lyst til at bage 🍰
    Og jeg er med.

    • Besvar Anne 29. marts 2018 at 10:11

      Fedt, hop ind og deltag

  • Besvar Natascha Appel 28. marts 2018 at 10:54

    Hvor svær er den at lave? Er ikke god til dessert, men den ser virkelig lækkert ud så vil gerne prøve

  • Besvar Tina 28. marts 2018 at 10:44

    Lækker dessert:-)
    Den forretning skal I måske lige passe på med, der findes så mange hokus pokus shops i dag.
    Vil ønske du og familien en dejlig påske, hvid påske:-)

  • Besvar Yrsa Andersen 28. marts 2018 at 10:41

    Ja tak, det vil da være skønt.

  • Besvar Carina C 28. marts 2018 at 10:36

    Det ville være dejlig med endnu en konkurrence, – især når det er Filorga, der kan vindes! <3

  • Besvar Pia Eriksen 28. marts 2018 at 9:41

    Ja tak

  • Skriv en besked