Der skal C-vitaminer til nu.

19. marts 2018
Damhus keramik
Rodial er sponsoreret til test.

 

Weekenden er suset afsted med lidt omrokering på sønnens værelse, bagning og en tur til Aarhus søndag. Jeg fik kikket ind hos Finders Keepers, hvor der var bidende koldt rent ud sagt, men også nogle fine spændende up-commers. Jeg købte et smukt lyserødt keramikkrus hos dygtige Damhus Keramik. Jeg kunne sagtens forelske mig i mere af hendes keramik, men skabene herhjemme bugner allerede rigeligt.

 

 

 

Der var mange nye flotte og kreative designløsninger på Finders Keepers igen i år. Absolut et besøg værd.

Der var så koldt at de havde handsker på.

Det er sandt, flere af de standhaftige sælgere på Finders Keepers stod med store islandske sweatere på og handsker, for der var virkeligt koldt inde på Godsbanen søndag. Kulden var rå og luften tør.

 

Vinteren i år er lang og hård mod huden. At min hud så er ekstra “moden” i forhold til for 30 år siden, gør ikke behovet for god pleje mindre. Noget jeg ofte læser eller hører andre sige er, at de faktisk HAR investeret i en god ansigtscreme med fugt, men stadig ikke syntes det virker NOK.

 

Så leder man efter grunden.

Grunden til at huden ikke tager imod den gode fugt i en lækker creme kan fx være, at din hud mangler at blive gjort klar til at tage imod fugten og de gode ingredienser den måtte have. Der kommer vi til noget vigtigt: Klargøring. Af huden! En god rutine med en god cleanser der giver fugt og ikke udtørrer er vigtigt og det samme er en god eksfoliering og så maske på et par gange om ugen. Vil man have en strålende glad og mere ungdommelig hud i min alder er der også råd. Rodial har nemlig lanceret nogle nye produkter, som jeg har testet og er blevet meget imponeret over. Serien indeholder et kompleks af vitamin C der både lysner og får huden til at se mere strålende og sund ud. Den triste og kedelige vinterhud får kamp til stregen her.

Rodial

 

Rodial Vit C Brightening Cleanser

Dette produkt er til hverdagsbrug. Der er en lysnende behandling af huden i denne rens, som indeholder et kompleks af Vitamin C. Fordelen er, at dette vitamin får huden til at stråle og se mere frisk og ungdommelig ud skriver Rodial. Jeg har testet produktet ved at bruge den morgen og aften. Den dufter for det første himmelskt og friskt af blodappelsiner, på en naturlig måde. Allerede der føler man sig ekstra frisk i huden. Den skummer blidt op og eksfolierer mens den nænsomt strammer porerne op. Vitamin C hjælper med give en langt flottere ensartet hudtone  ved at mindske pigmentering. Meget lækkert produkt. Prisen er 395 kr for 150 ml. Se hele udvalgte af Rodial hos Magasin.

 

Rodial Vit C Brightening Pads

Vit C Brightening Cleansing Pads forfiner hudens overflade ved at eksfoliere også med C vitamin samt salicylsyre der effektivt mindsker mine lidt grove porer især i T-zonen. Jeg har testet det ved bruge 1 hver aften efter at have brugt min cleanser fra serien om morgenen. En enkel Cleansing pad er rigeligt til hele ansigtet, som får en let tur rundt i alle folder og kroge i ansigtet med undtagelse af mine sarte øjenomgivelser. Den opstrammende effekt er til at blive afhængig af, så er du advaret herfra mig. Super lækker.

 

Rodial Vit C Brightening Mask

Her er tale om en innovation inden for hudpleje, da denne maske giver den gas indenfor øjeblikkeligt at friske huden op. Enhver vinterkedelig hud vil blive boostet af dette lette Vit C Brightening Mask som indeholder bla.  5% Vitamin C (udglatter synligheden af rynker og alderspletter) og en blanding af 10% Frugt-, Glykol- og Mælkesyrer ( der forfiner hudens overflade). Jeg har testet den flere gange nu og den er virkelig eksklusiv. Et tyndt jævnt lag lægges på huden i ca 15 – 20 minutter imens jeg har taget mig en kop the og en god bog. Skylles af og derefter en dagcreme på. Brug masken et par gange om ugen. Huden bliver både fugtet, flottere jævn hudtone  og opstrammet på én gang i denne hjemmebehandling så det er den win-win.  Prisen er 645 kr. for 50 ml hos Magasin.

 

Tak fordi du læste med idag, det er dejligt for mig.

Husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og vær sikker på at modtage alle mine nyheder lige HER.

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar Marlene Høj 19. marts 2018 at 13:53

  Sikke nogle smukke sager 😍
  Skal du forresten gøre opmærksom på samarbejde/reklame/test iht. lovgivningen? Det fremgår nemlig ikke særlig tydeligt, selvom jeg tror på at dine ord er dine egne 😊

  • Besvar Anne 19. marts 2018 at 14:12

   Tak for dine ord Marlene. Ja det skal jeg da og selvfølgelig er det altid min ærlige menig der står at test af produkterne. Nogle produkter takker jeg nej til endda. Hav en skøn dag

 • Besvar Tina 19. marts 2018 at 13:41

  Spændende dag på Finders Keeper:-)
  Smuk dag ønskes.

  • Besvar Anne 19. marts 2018 at 14:13

   Tak Tine og i lige måde. Håber du nyder solen også idag.

  Skriv en besked