Jeg er forfalden.

10. marts 2018
Strikketaske
Delvist sponsoreret indlæg.

 

Der er mange ting der er forfalden, men på den positive side er jeg mest forfalden til SMUKKE tekstiler i form af metervarer især. Min hud forfalder også med alderen, men den forsøder jeg det bedste jeg kan, som I ved. De smukke stoffer kan jeg købe mig fattig i og senest faldt jeg over dette smukke Sanderson Vintage stof på en hjemmeside i USA og var meget i tvivl om det skulle klikkes hjem. Billederne var dårlige og størrelserne på roserne svære at vurdere.

Jeg tog chancen.

Det sker nogle gange at man tager chancen med en internethandel og håber at det ikke bliver en misser. De pengen kommer jo aldrig tilbage igen, de er tabt som oftest. Denne gang var heldigvist en succes. Stoffet er Gude smukt med sin dybe brune baggrund og de rosa og gyldne roser på. Sanderson er en mester i roser i min optik.

Sanderson stof

 

Det matchede faktisk perfekt mine små nylavede chokolader i faste som I kan se. Chokoladen er forøvrigt lavet ved at smelte chokolade i henholdsvist lys, mørk, jordbær og carameludgave og støbe det i små gummiforme. Perfekt til at pynte på kagebordet, til en venindegave eller pynt på kager.

Jeg blev så glad.

Da jeg sad med stoffet og vendte og drejede det flere gang i løbet af dagen, fastlagde jeg mig på første forsøg i at få det omsat. Der tages stilling til motiverne placering på det færdige resultat, om hvilket foer der skal i, skal det qulites og ike midnat skal der vlieseline og quiltevat imellem og hvilken type ? Alt det overvejer jeg inden jeg så tager stilling til hvilken type lynlås der skal i: farve, metal elelr plastik og hvilken farve tænderne på lynlåsen skal have. Alle detaljer gennemtænkes og SÅ syr jeg.

Kender du det ? At købe noget på internettet og man er helt nervøs for om det nu virkelig ER så smukt som på billederne ? 

 

Projekttaske projectbag

 

Et hashtag kom i min turban.

Noget andet som har gjort min lykke, er en ny duft der landet hjemme hos mig til test. Den hedder #hashtag og er virkelig orginalt fundet på. Den er én ud af en serie på 4 fra firmaet 27 87 i Barcelona. 27 87 har en mission der siger “We bring the ancient art of perfumery into the 21st centery”. Firmaet blev grundlagt i 2016. Både duftene og  emballage fra firmaet produceret med stor forkærlighed i Barcelona.

#hashtag

Blog, tweet, regram. Life today is the story we tell.

#hashtag is the story we smell!

Duften indeholder noter af røgelse fra Somalia, cedertræ fra Egypten kombineret med frisk aldehyd og det giver et nærmest metallisk strejf i sin unikke personlige duft. Der findes ingen magen til denne. Den skal opleves. For at understrege hvor godt duften er designet, er også emballagen med til at udstråle dette, da æsken er fuldstændig pakket ind i metalpapir. Smuk fra første møde man har med duften.

#hashtag

 

Jeg kan rigtig godt lide den bølge af personlighed denne duft udvikler sig med, når den kommer på huden. Den giver kant. Den giver et blidt brus af duften af stolthed og blidhed på en og samme tid. Jeg ranker lige ryggen lidt mere. Den skal prøves på. I finder den i livsstilsbutikker landet over til priser omkring 1.095 kr. Nærmeste forhandler kan oplyses hos Bay Cosmetics i Vejle.

Hashtag

Nu er det weeekend

Manden er på skiferie og han nyder sikkert at hoppe rundt i pulversne. Jeg er heldig med at mine unger nu er så store, at de hjælper til med vasketøj, brændeovn der skal fyldes op, skraldespanden der skal tømmes og fodres og sne der skal skovles. En stor fordel ved at have teenagere. Sådan var det ikke da han tog på skiferie en uge hvert år da begge børn var under skolealderen. Det var fast arbejde husker jeg. Tænker med gru tilbage på det år hvor børnene var syge og varmen gik i hele hytten imens  det sneede udenfor, mens han hoppede rundt på ski deroppe med efterskolen. Jeg sender lige et ekstra skulderklap til jer alenemødre med 2 børn under 5 år.

 

Tak for at læse med igen idag. Husk at du kan deltage i DENNE konkurrence.

Om få dage kommer der også en konkurrence om en anden parfume og

om både bøger og perler som lovet tidligere.

 

Du kan sikre dig nyheder fra mig ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER.

Du kan måske også lide

6 Kommentarer

 • Besvar Leafysmoothie 10. marts 2018 at 16:34

  Ja, jeg kender det med at bestille noget så bide lidt negle over hvordan det ser ud når det endelig kommer, især hvis det er fra udlandet om man ikke kan returnere.
  Jeg bliver meget fanget af den duft, må klart prøve den. Alt som har noget med røgelse er lige ‘up my alley’ og det er ikke super mange dufte med røgelse noter faktisk. Tak for tip! God wee!

  • Besvar Anne 11. marts 2018 at 10:44

   Duften er så fin, og der er kommet en del dufte det sidste års tid med lidt røgelse og wood i syntes jeg. Selv tak og god weekend til dig også.

 • Besvar Tina 10. marts 2018 at 12:14

  Øv så gik mit net igen, havde ellers skrevet en fin kommentar.
  Jeg bor på bøhhh landet med dårlig forbindelse.
  Men smukt stof du har købt hjem og jo jeg kender godt til at handle på nettet og håbe det lever op til forventningerne.
  Rigtig god weekend til du og dine teen børn, nu gemalen er på ski:_)

  • Besvar Anne 10. marts 2018 at 13:15

   Øv da at internettet ryger midt i at du skriver. Det må være p….irriterende hvis det sker ofte. Det er så ærgerligt når man køber noget i udlandet der skuffer syntes jeg, for det er ofte alt for dyrt og bøvlet at sende retur og mine loppefund kan aldrig returneres. Rigtig dejlig weekend til dig også Tina.

 • Besvar Anette Ninon 10. marts 2018 at 10:04

  Bay cosmetic???
  Jeg synes der står man skal være forhandler, for at se priser.

  • Besvar Anne 10. marts 2018 at 13:13

   Det er korrekt men du kan ringe til dem og spørge om nærmeste forhandler og priserne såmænd 😉 Rigtig god weekend

  Skriv en besked