Vi sneer måske inde nu ?

27. februar 2018
CLEAN FRESH LINENS

Man ved, at der er vinter i Danmark, når de i vejrudsigten slår på sådan noget som: chilleffekt, bæltekøretøjer og antal uheld på motorvejen. Det er lidt overdrevent nogle gange i min optik. Lad os nu bare nyde at se årstiderne skifte og få vinter et par uger og SÅ vil jeg gerne have forår og varme.

Når katten er ude.

Det kan jeg jo sagtens sige, fordi jeg er så heldig, at jeg ikke mere skal knokle rundt med en tvillingeklapvogn hjem fra dagplejen i isnende kulde og trætte små børn, eller skal cykle 8 km på arbejde ud og hjem i snevejret. Jeg ER nemlig heldig idag, fordi manden tog køreturen med min datter i skole og jeg kunne blive hjemme i varmen. Det udnyttede jeg, nu han var ude af huset og jeg alene hjemme et par timer.

 

Tiden er brugt fornuftigt syntes jeg her hjemme i varmen. En dygtig strikkekvinde har udfordret mig og spurgt om jeg kunne sy hende noget til at holde styr på alle hendes strikkepinde. Det skulle så matche hendes projekttaske jeg har lavet til hende også. Den er syet i Sandersonstof og det er altid en fornøjelse at have fingrene i det stof, som jeg har skrevet om tidligere her.

 

Projekttaske

 

Bagesten eller Bagestål.

Tiden blev også brugt på at lave pizza på mit nye BAGESTÅL.

Vi plejer at lave pizza på en billig pizzasten købt i Kop og kande, men da jeg havde set flere smukke brød med flotte lufthuller og skorpe på Instagram under #bagestålet så kontaktede jeg dem, for det ville jeg gerne teste for dem. Det lykkedes SÅ perfekt. Se lige en sprød og luftig pizza jeg fik lavet. Slut med kedelig bagesten. Jeg kommer tilbage til hvorfor og med en opskrift. Det lover jeg.

 

Bagestålet

 

Jeg lovede jer jo.

Jeg lovede jer jo en konkurrence, da Kenwoodmaskinen blev udtrukket og den kommer her. CLEAN parfume, tog mig med storm for flere år siden, da de startede med deres unikke dufte af “rent vasketøj”. Siden har jeg hvert år købt en ny duft og deres serie CLEAN Reserve,var også et kæmpe hit blandt mine læsere da jeg lavede en konkurrence om dem.

 

Konkurrence

CLEAN FRESH LINENS

 

STORT tillykke til Pernille Alstrøm som har vundet  præmien. Send mig en e-mail på april24@live.dk med din adresse inden 3 dage. Tak til alle jer skønne læsere der har deltaget.

CLEAN Fresh Lines er den nye forårsduft fra serien. Den er inspireret af “ friskt bomuldssengetøjs blødhed en solrig weekend-morgen. Minder om at ligge ‘pakket ind’ i sengen i flere timer, følelsen af den varme sol, der skinner ind gennem vinduet og en let brise, der kilder din hud, mens du hviler dig, slapper af og dagdrømmer” skriver Magasin i deres produktbeskrivelse. Du kan også købe den i landets Matas, livsstilsbutikker og Salling hvor den store flaske på 60 ml koster 595 kr.

2 heldige kan nu vinde sin egen CLEAN Fresh Lines: 1 her på bloggen og 1 på min Instagram @annekakadu. Du må gerne deltage begge steder for dobbelt chance. For at deltage skal du:

skrive en kommentar med dit råd til hvis man rammes af influenza. Vi er ikke ramt endnu, men jeg kan læse at SÅ mange er ramt nu, så lad os øse ud af gode ideer til af lindre og få tiden til at gå hvis man rammes af influenza. Måske du lige har et tip til en god halspastil, tv-serie eller andet.

– være tilmeldt mit nyhedsbrev da jeg tjekker vinderen udfra den liste.

Du kan tilmelde dig lige HER.

Held og lykke, vinderne trækkes på søndag og skal selv tjekke op her på dette indlæg om man har vundet og vende tilbage inden 3 dage da der ellers trækkes en ny vinder.

Du kan måske også lide

63 Kommentarer

 • Besvar Heidi 4. marts 2018 at 18:11

  Jeg lå med den værste influenza ever i første halvdel af februar. Det er først nu, at jeg er helt ovenpå. Imens det stod på, var det fantastisk med varm suppe og varm hyldebærsaft til at lindre trykket på bihulerne. Og ellers var Panodil og vinterOL også et udmærket middel 😉

 • Besvar Lisbeth Mortensen 4. marts 2018 at 12:21

  er heldigvis gået fri i denne omgang , men ellers er mit råd under dynen , masser af te , vask dørhåndtag i huset , gerne hver dag så man ikke bliver ved med at smitte sig selv .. og mørk chokolade 🙂

 • Besvar Lene Jensen 4. marts 2018 at 10:24

  Mit råd er varm te, Panodil og ellers under dynen?

 • Besvar Carina Christensen 3. marts 2018 at 18:03

  Gode urtetheer, Echinaforce, ibgefær, Ribeba og holde varmen under dynen er min bedre kur. .

 • Besvar Lise Kaltoft 2. marts 2018 at 12:13

  Ro og forkælelse er mine bedste råd ❤️ Altså man må alt, når man har influenza – få de lækre blade, slik, varm kakao – lige hvad man har lyst til. Og det hjælper faktisk lidt at blive forkælet.
  Og så skal man tage det der bad, som man ikke rigtig orker at tage. Men det er så rart at få vasket sygdommen af sig og slippe følelsen af at være både syg, stakkels OG ildelugtende ?

 • Besvar Nadiya 2. marts 2018 at 8:55

  Suppe og te er mine to bedste venner, når jeg er syg, så det må også være mit bedste tip. Jeg tror personligt ikke, at det har den store effekt med alle mulige slags piller og jeg ved ikke hvad – man skal bare give kroppen ro og få noget (varmt) væske i sig. Krydser fingre for at jeg kan vinde denne fine parfume. <3

 • Besvar Signe Weilgaard 1. marts 2018 at 19:10

  Ben&Jerry’s i store mængder. Måske en kop te med ingefær i ny og næ, men så længe man er i selskab med Ben og med Jerry, så skal alt nok gå. 😛
  Jeg krydser fingre for at jeg kan forkæle en veninde med denne fine duft!

 • Besvar Thea Biersack 1. marts 2018 at 18:35

  Jeg synes på mystisk vis altid, at jeg får det meget bedre, når jeg lige har brugt et par dage under dynen med Netflix og varm kakao samt at fortælle alle omkring mig hvor meget jeg lider. Det er bestemt ingen mirakelkur, men det virker altså at være lidt ynkelig engang imellem 😉

 • Besvar Nana 1. marts 2018 at 18:18

  Det bedste råd må være at man med GOD samvittighed må ligge HELE dagen under sin dyne og enten sove samt spise og drikke alt med for mange kalorier???

 • Besvar Charlotte W. 1. marts 2018 at 14:47

  Bliv hjemme under dynen – drik ingefærshots, ingefær-te.. .I det hele taget masser af væske. Og slap af! Sov så meget du kan. Se Netflix, hvis det behager dig. Og bliv hjemme til du er helt frisk. Det gør hverken dig eller dine kolleger godt, at møde for tidligt op på arbejde.

 • Besvar Leafysmoothie 1. marts 2018 at 12:59

  At lytte til kroppen og ‘simmer down’ når første tegn kommer, skriver jeg fordi det synes jeg selv er så svært. Dertil meget ingefærte og varm suppe. Og tv-serier som ikke kræver for meget hjernekraft.

 • Besvar Christina ulrikka jensen 1. marts 2018 at 9:47

  jeg er så heldig, at jeg ikke er ramt af influenza(håber jeg slipper) mit vigtigste råd er, hvis du kan mærke at nu er influenzaen på vej, såååå bliv hjemme og kravl under dynen, hvis du kan HBO kan jeg anbefale Westworld sæson 1, sæson 2 er på vej snart. God bedring til dem der er ramt?

 • Besvar Christina Christiansen 1. marts 2018 at 9:44

  Bliv under dynen ☺️ Og lad det tage den tid det nu tager ❤️

 • Besvar Pia Rotbøl 28. februar 2018 at 20:09

  Mit råd er at putte under dynen, og få manden til at klare børn, madlavning osv. så har han også nogle plusser på kontoen, når (hvis?) han bliver ramt af den frygtede mandeinfluenza?

  Det bagestål skal jeg helt sikkert kigge nærmere på, jeg er hele tiden i gang med at udvikle mit bagværk, så det når professionelle højder

 • Besvar Mia K. Jakobsen 28. februar 2018 at 14:42

  Meld dig syg (ikke spille helt – kroppen er bossen ?), bliv under dynen, spis dejlig varm kyllingesuppe, drik masser af varm vand med citron og ingefær plus spise lidt af dit yndlingschokolade ☺️

 • Besvar Kathrine Eriksen 28. februar 2018 at 14:30

  Under dynen, tv, nogle lækkerier og masser af kærlig pleje ❤️

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 28. februar 2018 at 13:23

  Det lyder skidesmart med det der bagestål….det skal måske afprøves 😉
  Mit råd er blive under dynen og høre en lydbog, jeg er en af dem, der bliver ramt med øjensmerter/hovedpine, så jeg kan hverken læse eller se tv.

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 28. februar 2018 at 12:41

  bliv under dynen og sørg for kærlig pleje. en god fim og varm kakao er altid rart 🙂 tag nogen gode lange hvil , det hjælper også og sørg endelig for at drikke rigeligt væske <3

 • Besvar Charlotte 28. februar 2018 at 12:23

  På langs under dynen, yndlingsserie eller film hvis hovedet kan holde til det, masser af kleenex og næsespray indenfor rækkevidde, masser af væske, en kop the med en god sjat rom, uldsokker på og en hulens masse tålmodighed! Jo hurtigere hovedet accepterer “pausen” jo hurtigere samarbejder kroppen om at blive rask igen!???

 • Besvar Maria 28. februar 2018 at 11:59

  Masser af hvile, kleenex, the, gode serier på tv og bedst af alt er hvis man har en der kan forkæle sig med madlavningen. ?

 • Besvar Tania 28. februar 2018 at 11:25

  Blive hjemme indtil man er helt rask.
  Meget søvn.
  Godt med væske.

 • Besvar caroline c 28. februar 2018 at 11:24

  Mit bedste råd er at holde sig i ro og holde sig varm. Te, varme tæpper og en god film

 • Besvar Teresa 28. februar 2018 at 11:08

  Søvn, søvn, og mere søvn! Jeg fik influenza i starten af året, og følte mig presset til at komme tilbage på pinden….så jeg endte med at blive forkølet og syg endnu en måned….

 • Besvar Mie R 28. februar 2018 at 9:25

  Hvile og masser af væske er mine tips ?

 • Besvar Nina 28. februar 2018 at 9:23

  Lune sokker, halstørklæde og en god kop te med honning ??

 • Besvar Tina 28. februar 2018 at 9:01

  God formiddag,
  øv med at sne inde, det har vi også tit prøvet her på gården.
  Så smukt du syr, det gad jeg godt kunne.
  Undgå influenza, den er vist hård i år.
  Bliv hjemme og bliv ordentlig rask, smit ikke andre om muligt.
  Varme, hvile, c vitamin boost, dampbad til hovedet over balje med kogende vand og et kamilletebrev og et håndklæde hen over hovedet.
  Cola og citron i vand hvis det er kvalme og opkast mv.
  Holde humøret. Håber ikke I bliver ramt!
  Hilsner og en smuk dag:-)

 • Besvar Gitte Leth 28. februar 2018 at 7:51

  Bliv i sengen eller kæmp dig ind på sofaen, drik masser af kamille te, sov og se tv…. og bliv der resten af dagen. Har desværre ikke ingen magiske fif der lige kan helbrede alt;-)

 • Besvar Natascha Appel 28. februar 2018 at 6:01

  Seng, the, film og snacks alt efter behov og lysr

 • Besvar Mette Jensen 28. februar 2018 at 5:54

  Jeg pakker mig meget varmt ind, tager Panodil, drikker the eller laver en romtoddy? Det smager fantastisk og varmer helt ned i maven?? Og så ellers bare hvile så kroppen kan få ro til at blive frisk igen? Mvh. Mette

 • Besvar Britt stampe 28. februar 2018 at 5:23

  Echinacea Hot Drink Fra A. Vogel samt en masse hygge under dynen ?? Lækker præmie

 • Besvar Christina Christiansen 28. februar 2018 at 5:01

  Kærlig pleje og omsorg ❤️

 • Besvar Pia Leth 28. februar 2018 at 4:44

  Dyne, ingefær the, sove og en panodil lige til at tage det værste .
  7-9-13 jeg er Heldigvis ikke ramt endnu ???

 • Besvar Pia Eriksen 28. februar 2018 at 4:42

  Sov det væk

 • Besvar Nina Wedderkopp 28. februar 2018 at 0:24

  Echinaforce for dælen! Masser hvile og så lige 2 panodil inden sengetid:-)

 • Besvar Marlene Høj 27. februar 2018 at 23:41

  Træk stikket ud, sov, se serier, drik godt med vand/sodavand/juice/te/kaffe og gå ikke for tidligt i gang igen… Og spis det, du har lyst til ?
  Min kæreste og to af børnene har været ramt eller dvs. min dreng er stadig ramt og de andre er så småt ved at komme oven på. Den er en hård omgang og tager lang tid at komme oven på.
  God bedring til alle de, der er ramt!

 • Besvar Kathrine Engelbrecht Cohn 27. februar 2018 at 23:38

  Jeg drikker masser af varm kakao og the med honning og så synes jeg at et godt varmt langt bad altid er et hit selv om det kan være svært at få slæbt sig derud. Men følelsen bagefter, den er bare skøøøøn ?

 • Besvar Kim Daniel Fabricius 27. februar 2018 at 22:58

  Jeg drikker altid masser af te med ingefær og citron. Og så laver jeg en pho suppe med masser af chili og hvidløg til at rense ud, få svedt ud og få masser af nærende mad. ?

 • Besvar Helene Braüner Bisgaard 27. februar 2018 at 22:24

  Masser af vand og Strepsil med honning og citron, hvis halsen gør ondt. God bedring “derude”!

 • Besvar Anne Marie Færch Nielsen 27. februar 2018 at 22:23

  Dyne, te med honning og skiftevis Netflix og fuldstændig ro. Det skal nok , om ikke kurere, så lindre.

 • Besvar Liss Jepsen 27. februar 2018 at 22:12

  Ingefær i tynde skiver i mælk, varmes i mikro. Drikkes og ingefær tykkes ?

 • Besvar Pernille Thorsted 27. februar 2018 at 22:06

  Selvom det er fristende at tage et meget varmt bad, når man fryser. I starten hvor feberen kommer. Så undgå det, da temperaturen derved kan stige endnu mere.
  Så hold jer i stedet til et køligere bad, der kan dæmpe temperaturen.
  Derudover pinex, hvile, og meget væske.
  Krydser selv fingre for at slippe for influenza, og lignende virus. Og ja selvfølgelig også i høj grad, for at vinde den lækre duft?❤️??

 • Besvar Elin Buus 27. februar 2018 at 22:01

  Tag dyne og pude med i sofaen, tag et par hovedpinepiller og noget dejligt hyldebærsaft…Tv skal tændes og så
  slapper man så dejligt af ( sove lidt )…En dag eller to, så er den influenza klaret…

 • Besvar Eva P 27. februar 2018 at 21:53

  Min far synes at Stroh ROM i te er det eneste middel til bekæmpelse af influenza – lidt stærkt men godt at gå i seng på.

  Ellers sværger vi til uldumdertrøjer til børn og voksne – da det virkelig hjælper til ikke at blive syg. Men vil nu hellere have varm solbærsaftevand lavet med kogt vand.

  Ellers er c vitaminer, honning og kamillete noget af det bedste.

 • Besvar Malene Nielsen 27. februar 2018 at 21:51

  Et absolut must er en Matador marathon, man skal selvfølgelig have alle afsnit.. Masser af væske i form af suppe, urte te, lunkent vand med citron, og solbærsaft.. En masse hybenpulver i smoothies eller c vitamin på anden måde.. Det hele blandes med dyner og en masse søvn ?

 • Besvar Sanne Riis 27. februar 2018 at 21:45

  Masser af hvile og væske ??

 • Besvar Birna Lambaa 27. februar 2018 at 21:43

  Masser af væske og smertestillende. Ellers er der jo ikke så meget andet at gøre, end at vente indtil den er overstået – men Netflix, Viaplay og hbo har været mine trofaste venner i en længerevarende sygemelding, og vil garanteret være de bedste senge(sofa)kammmerater?❤️

 • Besvar Lis Vinter 27. februar 2018 at 21:41

  Får du influenza er der ikke ande at gøre end st slappe af, Panodil og varm te gerne med lidt ROM i. Tag evt, dynen med i sofaen og se en god film eller flere.

 • Besvar Carina Wolff 27. februar 2018 at 21:34

  Man skal iføre sig sin bedste pyjamas og med god samvittighed indtage sofaen og kontrollen over fjernbetjeningen! Derefter skal man ikke være bleg for at hundse med de andre derhjemme ?Man ville jo gøre det samme for dem❤️

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 27. februar 2018 at 21:24

  Så er det at blive under dynen, drikke godt med væske, tage lidt smertestillende og drikke en romtoddy… det hjælper?

 • Besvar Karina Mathiesen 27. februar 2018 at 21:20

  Selv om man er syg skal man huske af drikke en masse væske for det glemmer man ofte når man har det skidt ??
  Ih det er jo min yondlings mærke u parfumer elsker simpelhen alle deres dufte så håber den er lige så god som de andre ?

 • Besvar Tania 27. februar 2018 at 21:18

  Mit bedste råd er “lyt til kroppen”. Hvis kroppen siger den er syg, skal man ikke slæbe sig afsted på job og kæmpe sig gennem dagen… så skal man putte sig og give kroppen lov til at være syg… Et par piller, i seng, sov… så længe som muligt… God bedring til alle der er ramt ?

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 27. februar 2018 at 21:08

  Kamille the og masser af hvile er det eneste der hjælper. Måske netflex kan hjælpe, når du ikke sover <3

 • Besvar Emma S 27. februar 2018 at 21:07

  Hvile, panodiler og saftevand eller hvad man nu kan få ned af væske. Og en masse film!

 • Besvar Caroline 27. februar 2018 at 21:07

  Jeg holder mig altid varm med en dyne og varm te. Og slapper af 🙂

 • Besvar Sofie 27. februar 2018 at 21:02

  Mine bedste råd mod influenza er helt simple, masser af hvile, masser af væske og panodiler.
  Og så tage den tid det tager. Når først du er ramt er der ikke så meget du, eller din læge kan gøre, desværre ? det her er så meget en konkurrence efter mit hovede. Elsker CLEAN og citrus og rent sengetøj og solskin og, og, og ?

 • Besvar Mette Kjærulff 27. februar 2018 at 21:01

  Når der er optræk til ondt i halsen, forkølelse eller influenza tager jeg en god hyldebær toddy med en teske honning og masser af citronsaft. Det varmer , man sover godt på det og det giver et vitamin boost, og så synes jeg bare det smager dejligt.
  Men det bedste råd er nok at få kroppen i hvile under en lækker dyne.

 • Besvar Maria Seidelin 27. februar 2018 at 20:58

  Ingefær/citronthe, romtoddy, varm dyne, Netflix og en god portion tålmodighed 🙂

 • Besvar Camilla Hovej 27. februar 2018 at 20:58

  Hmmmm vi er heldigvis selv lige sluppet af med influenzaen herhjemme hvor vi ellers var hårdt ramt alle 5 :O

  Min gode råd må være at drikke en væske – det er faktisk nærmest ligegyldigt hvad det er – bare I får væske I jer 🙂

 • Besvar Maria Ørum 27. februar 2018 at 20:57

  Meget gerne gode råd er lige blevet ramt.
  Lige nu står den på varm te , dyne på sofaen og afslapning.
  Meget gerne sommer til mig, vi er tæt på at sne inde her på Bornholm.

 • Besvar Pernille Alstrøm 27. februar 2018 at 20:54

  Jeg har som sådan ikke noget råd. Under dynen og lad din krop få hvile. Det er myter at ekstra C-vitaminer ingefær olign skulle hjælpe, når først influenzaen har fået fat. ??

  • Besvar Anne 5. marts 2018 at 8:01

   Tak for tippet og stort tillykke du har vundet Pernille. Send mig din adresse på april24@live.dk

   • Besvar Pernille Alstrøm 5. marts 2018 at 8:41

    Neeeej!!!! Hvor er jeg heldig!! TAK TAK TAK ???
    Jeg sender straks en besked og glæder mig til at modtage parfumen, så jeg kan dufte godt.. og af noget andet end gylp ???

 • Besvar Mette Elkjær 27. februar 2018 at 20:52

  Jeg anbefaler en varm dyne, god tv-serie, ingefær shots og en lækker varm kop te.
  (Jeg er selv lige blevet rask fra en god omgang influenza) ?

 • Skriv en besked