Juleglæde og Beauty.

20. december 2017
Matas My Moments

De 2 heldige vindere  af mit Mega store Kinderæg af julekonkurrencer og blog fødselsdag, har henvendt sig og dermed er alle vindere blevet fundet og forkælet. Jeg er så taknemmelig for mit gode samarbejde med alle de private måske mindre forretninger såvel som de størrere PR firmaer. Alle hver og en er med til at gøre min blog og hverdag mere farverig. Tak til alle jer som deltog og lægger en kommentar, det er simpelthen så skønt I vil følge med her.

Matas My Moments

Sidder du og mangler et par gode julegaver til din veninde, mor datter eller kollega måske, så har jeg nogle gode tips her til fornuftige penge også. Matas har lanceret My Moments tidligere i år og serien har bla. en skøn gul serie der henvender sig til alle hudtyper. Jeg har sidst på efteråret disse her 3 produkter:

 

En lækker blød renseskum med bla. økologisk rosenekstrakt der renser samt virker anti-bakteriel og opstrammende på huden. 99 % af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse. 22 % af de totale ingredienser er økologisk dyrket og så koster den kun 119 kr.

Sweet Treat AHA Serum er en dybdevirkende leave-on peelingserum med naturlige syrer (AHA syre) der er med til at give huden et mere glat og ensartet udstråling skriver Matas. Den indeholder rosenekstrakt der opstrammer huden let, Yes,  og den er med til at reducere problemer med uren hud og synlige porer. Prisen er kun 200kr!

Rich Hydrating Face Cream er perfekt til at komme ovenpå din serum og den kan bruges både som dag og natcreme. 99 % af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse. 20 % af de totale ingredienserer økologisk dyrket. En blød lækker dagcreme som fungerer fint til prisen og serien kan købes med -25% rabat på Matas hjemmeside lige nu ser jeg HER.

 

Farver skal der til

I magasin har jeg svælget rundt i alle de smukke farver ved både deres makeup standerne men også hudplejen. I guder alt det de har, man tror man ikke kan leve uden også. Jeg bliver SÅ fristet. Se her hvad jeg bla. er faldet for

 

Sephorea Eye Shadow

De 2-farvede øjenskygger fra Sephora Colorful er ren win-win for de som gerne vil have det dobbelte for de samme penge. Det er da praktisk og økonomisk at købe sådan en- eller 3, og især fordi de er kombineret med en mat farve øverst og en smuk shimmer nederst . Farverne er fra venstre: Queen of Hearts, Hit the Jackpot samt Vegas. Priserne ligger på omkring 100kr. Du finder deres vidunderlige farveunivers lige Her.

 

Marc Jacobs

 

 

På billedet i midten ser du den flotte Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara. Denne mascara giver et fløjelslignene smukt udtryk på vipperne og fremhæver dermed øjnene utroligt smukt.  Den har en kurvet volumenbørste som fortrinligt giver max  volume i midten af øjenvipperne for at tætne øjenvipperne. Jeg syntes den løfter øjet utroligt smukt og den klumper naturligvist ikke. Kan se atd en findes i en mini version til 120 kr. HER.

The mascara

 

The Mascara en en fiks lille volume mascare og den giver godt med fylde i mine vipper, kan købes fra kun 75 kr. Den slanke matte læbestift har nr. 7075A og giver flotte matte læber til julens fester eller hverdag. Jeg har brugt læbeblyanten farve 03 yderst til højre i billedet til at definere læberne bedre. Sidst men ikke mindst er der et tip om den sort/brune tube i billedet som er en Base yeux teintée. Den er underlag eller primer til dine fine øjenlåg så øjenskygge kan pålægges ekstra holdbart og smukt. En flot base at arbejde ud fra er altid vigtigt.

Juleferie uden lektier

Børnene er ved at gå på juleferie her i huset og de har lavet afleveringer så de kære gymnasielærere / VUClærer, har lidt at se til i deres juleferie. Godt det ikke er min opgave mere. Imorgen torsdag er sidste dag for ældstebarnet og så er der dømt jul. Vi prøver at strukturere det som vi plejer, for det velkendte er det bedste, men der er alligevel mange ændringer til Jul fra hverdagen, når man er autist. Det skriver jeg mere om de kommende dage.

Tak fordi I læste med og skøn december til jer.

 

Du kan måske også lide

20 Kommentarer

 • Besvar Tina H 20. december 2017 at 20:34

  Glædelig 20.december og skønt at dine store børn har ferie.
  Varsling er det bedste for autister og måske en stor tavle, hvor I visualiserer hvad dagene skal indeholder.
  Måske I allerede gør dette.
  Tak for en fin forkælelses julekalender og de mange gode informationer om produkterne:-)
  Og nogle hyggelige dage til du og familien inden julen står for døren!

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 20:41

   Selv tak og tak fordi du deltager herinde på bloggen Tina. En stor tavle var ok da hun var mindre men idag kører vi et system med mundtlig overlevering og dagssedler sammen med ugeoverblik på en blok. Kan vise det herinde en anden dag. Det skifter løbende hvad hun har brug for ikke mindst i takt med øvrige krav, men også alder.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 20. december 2017 at 20:03

  Rigtig glædelig jul

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 20:41

   Tusind tak Rie og tak fordi du er herinde på bloggen. Glædelig jul til dig også.

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 20. december 2017 at 19:48

  Glædelig jul og godt nytår til dig og dine kære

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 20:42

   Kære Maibrith TAK og så meget i lige måde.

 • Besvar Liss Jepsen 20. december 2017 at 18:29

  Jeg har idag modtaget min præmie, mange tak
  Rigtig glædelig jul

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 18:37

   Jubiiiii, skønt at læse, tak fordi du lige skrev herinde og rigtig Glædelig Jul

 • Besvar anja ohlsen 20. december 2017 at 18:04

  Hej
  Jeg vil høre;hvor ser du dagens vindere henne?
  Jeg er ved at opgive din blog_selvom den er ret sød og interessant.
  Men hvor skriver du og hvor ser du??
  Knus Anja

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 18:08

   Hej Anja. Hvis du har læst med i mine nyhedsbreve OG løbende i konkurrencerne så har jeg skrevet mange gange at vinderne ALTID står på det opslag hvor man har deltaget. Har skrevet det rigtig mange gange faktisk. Så hvis du kikker ind på den konkurremce hvor du har deltaget , fx parfumen, så læser du opslaget og kommer til konkurrencen og DER står det tydeligt i 1. Linje såmænd . Bh Anne

 • Besvar Yrsa Andersen 20. december 2017 at 17:42

  Ønsker dig en Glædelig jul og et lykkebringende Nytår.

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 18:08

   Tusind og og så meget i lige måde Yrse. Håber du er ved at være juleklar

 • Besvar Marlene Høj 20. december 2017 at 17:18

  Glædelig jul til dig og din familie ?

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 18:09

   Tak kære Marlene og rigtig Glædelig Jul til dig også, er du ved at være klar ?

 • Besvar Lone H 20. december 2017 at 16:16

  Glædelig jul til dig og dine. Skønne indlæg i denne måned selvom heldet ikke smilede til mig fik jeg en masse gode idéer til hvad jeg skal se nærmere på i 2018.

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 18:10

   Åhr hvor bliver jeg glad for sådan en positiv kommentar også, tak Lone og tak fordi du læser med. Der kommer flere konkurrencer løbende indimellem

 • Besvar Maria Ørum 20. december 2017 at 16:04

  Glædelig jul til dig også og tak for en fed julekalender, hyggeligt til trods for at der ikke faldt appelsiner i min turban, men jeg har heldigvis held i kærlighed ?? fortsat dejlig december til dig og dine.

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 18:11

   Selv tak Maria og ærgerligt du ikke vandt, der må falder noget af til dig under juletræet et sted 🙂 Glædelig jul med din udkårne 🙂

 • Besvar Helene L 20. december 2017 at 15:59

  Skønt indlæg og glædelig jul til dig også. De sephora skygger må jeg ud og have, så fint med en mat og en shimmer, gode at have i tasken når man skal touches op eller bare forstærkes lidt til en fest efter job! Nice tip, ville ikke fundet dem uden dette indlæg, der er så meget derude som frister!

  • Besvar Anne 20. december 2017 at 18:12

   De er smarte fordi de både har mat og shimmer i den samme syntes jeg især, så bare afsted med dig. Tak for svar og rigtig glædelig Jul Helene

  Skriv en besked