3. søndag i advent

17. december 2017
Hotel chocolate
Sponsoreret Hotel Chocolate og dug fra JUNA. 

 

Det var igår præcist et år siden, at jeg startede min lille blog Annekakadu. Den udsprang efter et ønske om at skrive lidt om autisme, for at flere blev opmærksomme på at kunne hjælpe disse skønne mennesker til en lidt bedre hverdag, hvorend du måtte møde dem i dit liv. Jeg oplevede på min Instagram en stigende interesse, for at læse om min hverdag til et barn der er diagnosticeret med Aspergerssyndrom og dertil højt begavet, hvilket er en vanskelig cocktail især i puberteten og med systemet omkring os.

 

Juna

 

Derudover oplevede jeg følgere spørge til min opskrifter på kager, håndarbejde og andet krea, og da et par firmaer henvendte sig flere gange, for at spørge til hvor jeg bloggede, ja så fik mine dejlige unger sparket mig igang med at blogge her. Bloggen er skønnest hvis vi har aktivitet sammen og det er nu vi skal  “spille sammen” og det kan DU via bloggen her blandt andet.

 

 

Hvordan fortsætter jeg nu?

Nu ER julekonkurrencerne ved at være slut. Jeg har forkælet over 50 skønne følgere på henholdsvist bloggen, FB og min IG med præmier for omkring 30.000 kr. samlet, hvilket jeg kan takke mine helt fantastiske samarbejdspartnere for. Mine samarbejdspartnere elsker nemlig JER læsere og det er derfor vigtigt det jeg skriver nu: Hvis vi fælles gerne vil have en blog med anmeldelser / test af skønne produkter lige fra hudpleje, parfume, chokolade , bøger eller boligindretning – så er DU kære læser, nød til at fortsætte med at være aktiv her hos mig og ikke kun når du kan vinde i en konkurrence. Jeg vil fortsat skrive om min hverdag, om autisme og være kreativ. Vi skal sammen prøve at skabe et fællesskab her på bloggen og IG hvor vi er i dialog om de produkter jeg viser. Fortæl mig jeres meninger på mine opslag, like dem med et hjerte på IG osv for det er så vigtigt, at I er synlige. En blog eller IG profil kun med konkurrencer har ingen interesse for mig ( og mine samarbejdspartnere for den sags skyld ) og er ren forkælelse fra mig og dem til jer. Der vil stadig komme konkurrencer løbende, bare rolig, hvis der er aktivitet også på mine opslag med Beauty der ikke har konkurrencer.

 

Hotel chocolate

Mangler du smuk chokolade ?

Så finder du det stadig hos Hotel Chocolate online lige HER.

Du skal ikke undrer dig alt for længe over, at priserne er i pund. Du ganger bare tallet med 10 og trækker lidt fra igen. Fx den store runde æske fyldt med 600 gram festligt lækkert chokolade som koster 40 £ den lander på 10 x 40 = 400kr og så trækker  jeg lidt fra så omkring 350 kr. Den er den ultimative smukke Julechokolade ligesom juletræet er . Man skal dæleme lede længe efter en så smuk æske chokolade, så køb den mens den er der.

Hotel Chocolate

Matematik og smukt design

Jeg har altid været vild med tal og matematik. Helt fra min tid i Folkeskolen i Arden har jeg fundet matematikken skøn og det skyldes ikke mindst min gode lærer Frandsen, som forstod at udfordre min logik og min motivation på den helt optimale måde. Matematik er også mønstre, linjer og spejlinger, hvilket jeg finder utroligt smukt i min nye dug fra JUNA. Dugen er smuk hørfarvet med gyldent tryk på og overfladen er meget praktisk overfladebehandlet, så den er væske- og smudsafvisende. Det gør den ekstra nem at holde ren og vi har som oftest dug på hver dag i december, så den er perfekt hos os. Så hyggeligt her til jul. JUNA har fået den trykt efter design fra Nanna Ditzel og den hedder KOMET. Du kan finde den lige HER.

 

Der findes mundservietter dertil og jeg knus elsker mine.

 

Husk det sidste

At skrive en kommentar om hvordan vi sammen holder gang i aktiviteten på bloggen og Instagram også, når det er reklamer for fx kosmetik og hudpleje og ikke kun når I kan vinde noget. Gode ideer til hvad I vil læse mere om herinde.

Husk også at deltage i de sidste konkurrencer nemlig ÆTHER parfume lige HER, og vippeserum fra M2 lige HER, samt en ny med smuk CND Creativ Play neglelak på Instragram.

Rigtig glædeligt 3. søndag i advent

Du kan måske også lide

31 Kommentarer

 • Besvar Fie Øvlisen 19. december 2017 at 19:06

  Synes du skriver med en fin ærlighed og åbenhed omkring alt fra autisme til nye produkter – det giver en fin balance i din blog 🙂

 • Besvar Gitte Leth 19. december 2017 at 12:34

  Jeg har fulgt med hos dig et godt stykke tid. Jeg synes det er hyggeligt at følge med, og godt du lige puffer lidt til mig om at vi læsere også skal være aktive. Må indrømme at jeg mest læser med, og ikke så meget kommenterer. Jeg læser meget gerne om tips, ideer, dagligdagen osv. Jeg bliver her;-)

 • Besvar Juletræ på fod og ÆTHER parfume. - Annekakadu.dk 19. december 2017 at 8:47

  […] igennem hele mit lange forløb med konkurrencer og især også på mit forrige indlæg lige HER. Jeg vil bestemt tage de gode råd og ideer til mig her på bloggen, så vi sammen kan skabe en god […]

 • Besvar Helene L 18. december 2017 at 9:42

  Jeg har fundet din blog via IG som jeg fulgt over en længere tid, synes virkelig du har en god blanding af kreativt, personligt, autisme og skønhed og opskrifter som jeg bliver klogere og inspireret af. Jeg husker ikke hvem det var som tippede mig om dig, men jeg fandt som sagt lidt senere bloggen og har læst mange af indlæggene herinde med stor beholdning.
  Synes du har en fin blanding her og læser gerne mere om både hverdagen, uddannelse, og beauty til ‘moden’ hud. Jeg kan også godt lide de reflekterende indlæg om hverdagen eller de ‘obstacles’ I møder og løser mht skole/uddannelse.
  Vil ønske dig og din familie en fin og hyggelig jul og et godt nytår 2018!

 • Besvar Camilla Nyegaard 18. december 2017 at 8:24

  Jeg kan rigtig godt li’ at læse om din hverdag.
  Også gerne noget om serie anbefalinger.

  • Besvar gitte zakariasen 18. december 2017 at 12:25

   Enig.

 • Besvar Lis Vinter 18. december 2017 at 5:32

  Det kunne gøres lidt lettere at finde vinderne. FCK’s, ved samlet opslag eller at du lige giver vinderne et tips på mail

 • Besvar Tania 18. december 2017 at 0:22

  Jeg kan godt lide at læse tips om hudpleje og make-up.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 17. december 2017 at 21:51

  Jeg følger din blog pga dine skriv omkring autisme, at der er konkurrencer er blot et dejligt plus.

 • Besvar Natascha Appel 17. december 2017 at 20:40

  Jeg kan godt lide at det er lidt blandet og så den dejlig modne tilgang til tingene, mere afslappet end mange andre blogs

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 17. december 2017 at 20:35

  Jeg elsker at læse om hudpleje og makeup tips, synes du har en super god og spændende blog, jeg synes også at læse om hverdagens udfordringer er godt, så er man ikke alene

 • Besvar Marlene Høj 17. december 2017 at 20:29

  Jeg synes om indlæggene om autisme – Mest fordi jeg selv har en dreng, der fik diagnosen aspergers syndrom for 3 år siden. Så jeg vil gerne læse mere om fx hjælpemidler eller tips til at få deres hverdag til at fungere og hvordan vi som familie kan støtte op omkring den unge.
  Men også gerne opskrifter og beautyråd 🙂

 • Besvar Annette N 17. december 2017 at 18:16

  Hej Anne Som jeg har skrevet tidligere – din blog har været en støtte for mig. Som mor til en skøn pige med høj IQ og ADD-udfordringer er det skønt at læse, at andre er i lignende situation og endda har overskud til at give gode råd. Jeg vil bestemt følge din blog fremover og også aktivt kommentere. Selvfølgelig også konkurrencer og anmeldelser, det er altid godt med inspiration. Jeg er ikke så aktiv på IG, så det bliver mest på bloggen 🙂

 • Besvar Yrsa Andersen 17. december 2017 at 17:51

  det er altså bare en super skøn blog du har og jeg elsker at læse hvad du har af god råd og alt mulig.

 • Besvar Teresa Mello 17. december 2017 at 17:40

  Jeg blev rigtig glad for der opslag, hvor du skrev om at måske skulle man tænke over hvordan andre har det, når man kører med offentlige transport. Det ramt mig, da jeg ikke havde tænkt over det før, mht parfum og sådan noget….Kunne være godt med endnu flere tips

 • Besvar Mette Kjærulff 17. december 2017 at 17:28

  Jeg er rigtig glad for at læse om din hverdag, synes det er en fornøjelse at læse om din og også andre menneskers liv, jeg er nysgerrig på mennesker. Og oveni er der krydderi på din blog hvor krydderiet f. Eks er autisme, en grundig redegørelse for forskellige produkter. Og ikke mindst de skønne billeder af dine stel, dine lækre kager og de ting du fremstiller af stof.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine og tak fordi jeg måtte være med i de fantastiske konkurrencer og jeg ovenikøbet vandt. Kram fra Mette

 • Besvar Mai O. 17. december 2017 at 16:54

  Kære Anne. Jeg kan rigtig godt li’ dine personlige indlæg og dem, der kommer direkte og spontant fra hverdagen og det du oplever med fx din datter og de udfordringer og milepæle, I oplever. Så bliv ved med det! Omvendt er jeg også glad for, når du skriver om fx hudpleje, for jeg er en DØR til selv at gå ud og beslutte mig for et bestemt produkt. Jeg lytter faktisk meget til, hvad der skrives om og anbefales på blogs, og så forventer jeg selvfølgelig en ærlighed omkring dét, uanset sponsorater osv. Det er min heeeelt klare opfattelse, at det er, hvad man får her hos dig: Den ærlige fortælling, og oprigtige anbefalinger. Tak for en god december, og tak for gaverne <3 Jeg går ingen vegne!

  Kh Mai

 • Besvar Maria Ørum 17. december 2017 at 16:44

  En rigtig god ide ville være at slutte indslafene af med spørgsmål. Noget vi som læsere skal forholde os til både ifht autisme, din hverdag og lækre produkter..jeg vil gøre mit for at følge med og være aktiv i det omfang jeg kan..
  Rigtig glædelig jul og tusinde tak for en hyggelig december. Og tillykke med bloggens fødselsdag.

 • Besvar Lene Haumann Jensen 17. december 2017 at 16:43

  Jeg er ret ny her, men jeg er glad for din blog og jeg vil helt sikkert følge med ?

  Det lille indblik, du giver os i jeres hverdag kan jeg rigtig godt lide ?

 • Besvar Jenny clausen 17. december 2017 at 16:39

  Din hverdag med dets udfordringer, prisvenlige produkter der er effektive og makeup/skønhedspleje tips 🙂

 • Besvar Emma Haldan 17. december 2017 at 16:35

  Din hverdag med alt hvad det indebærer – så fint og rart at høre om andres oplevelser og erfaringer ???

 • Besvar Lone H 17. december 2017 at 16:33

  Jeg er forholdsvis ny læser på bloggen men nyder din åbenhed om udfordringerne i hverdagen. At det så krydres med gode opskrifter, lidt makeup tips og en konkurrence i ny og næ er helt fint.

 • Besvar Tina H 17. december 2017 at 16:32

  Glædelig 17.december og 3.advent til du og din dejlige familie:-)

  Jeg synes det var en god både du startede din blog på, hatten af for din vilje til at ændre verden og vores alles tanker.
  Du spørger hvordan vi fortsætter, jeg har først opdaget din blog for nylig, men vil da hænge på uanset konkurrencer eller ej.
  Jeg blev udsat for en ulykke og kan ikke længere være aktiv, så nu kigger jeg blogs og i den dur.
  jeg personligt vil gerne høre mere om din datter, din familie, dine aktiviteter og dine tanker.
  Jeg kan godt lide lifestyle og kreative indlæg, samt mad, drikke og bagning mv.
  Jeg er også til mode, boligindretning, bygninger, historie,, samfundet omkring, så for mit vedkommende har du frit slag på tasterne:-)

  Aften hilsner herfra:-)

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 17. december 2017 at 16:31

  Dejligt at læse om hverdags ting, om dejlig og engang imellem hurtige skønheds tips og hvad der ellers falder dig ind :O)

 • Besvar Rikke Langkow 17. december 2017 at 16:30

  Elsker tips om hudpleje, test af nye mærker
  Glædelig 3 advent ☃

 • Besvar Pia Leth 17. december 2017 at 16:29

  Jeg er vild med at Læs alt fra din hverdag og tips om make -up.
  Glædelig 3 søndag i advent ??❤️

 • Besvar Pia Reetz 17. december 2017 at 16:28

  Jeg vil gerne læse om økologisk og nye tendenser inden for hudpleje. Rigtig glædelig jul og godt nytår.

 • Besvar Britt s 17. december 2017 at 16:27

  Syntes det er herligt at læse om hverdagen ?

 • Besvar Carins Wolff 17. december 2017 at 16:26

  Jeg elsker at læse fx tips om hudpleje og make-up ? Men det var altså også fedt at se andres anbefalinger til serier?Vi må være gode til at svare når du stiller et spørgsmål – så tror jeg at alle får noget ud af det⭐️?⭐️

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 17. december 2017 at 16:23

  kan ikke se hvor jeg vinderne

  • Besvar Lone H 17. december 2017 at 16:29

   Du skal se i bunden af det opslag hvor du deltog i konkurrencen

  Skriv en besked