Vanedannende tips og gaveideer.

16. december 2017

Det er nu, at der kun er en uge til juleaften, og alligevel er det lang tid for såvel store som små. Jeg har kun fået købt 3 julegaver og det endda online, men jeg satser på en shoppetur eller 2 i kommende uge. Der er forskellige ønsker i familien lige fra guitarpedaler, løbetøj, bøger og til fotoudstyr eller en speciel app til at holde styr på noter og aftaler. Vi spænder vidt her i huset.

 

 

Den kommende uge er som vanligt lidt en udfordring, når vi lever med autisme i familien. OMLAGT uge kunne der stå på skemaet, for det er jo det, det er. Ligesom i Folkeskolen hvor skemaet brydes op nogle gange om året, for at lave noget andet end det måske trygge og velkendte i dagligdagen. En af min datters 2 skoler har juleafslutning, med over 100 mennesker hvoraf 4/5 er nogle hun ikke kender. Der er mad, lugte, lys og larm og trængsel. Slet ikke autismevenligt så hun må takke nej desværre.

Vi kikker så bla. på ønskelister og jeg har faktisk et par tips til gode gaveideer igen idag.

 

2 gode gaveideer

Den første er BioEffect EGF Day Serum, som er i familie med deres EGF serum, der er blevet kult verden over. Jeg har været så heldig, at få lov at prøve Day serum(tidligere har jeg testet et andet produkt fra serien som du kan læse mere om HER.)

Bioeffect EGF Day Serum

Her snakker vi om anti age-serum med det nobelprisvindende EGF (forkortelse af: epidermal growth factor, som øger hudfornyelsen = mere elastisk og frisk hud)

Flere årtiers videnskabelig forskning har vist, at denne nobelprisvindende ingrediens formår, at aktivere hudcellerne til at forny og reparere de kollagene og elastine fibre. Netop disse fibre er essentielle for hudens ungdommelighed, og arbejder sammen for at gøre huden glat og stærk samt sikre den en sund udstråling.” – Bioeffect 

Jeg er, som en voksen kvinde på 50+, fan af alt der forbedrer hudens elasticitet og giver huden et mere jævnt og fint udseende. Prøv den her kære medsøstre. Ønsk jer den. EGF Day Serum har en blød, geléagtig konsistens, hvilket overraskede mig positivt og den er nem at fordele, så du evt kan lægge en makeup over hvis ønsket. Jeg har brugt den om morgenen på nyrenset ansigt og hals, helt op under øjnene. Den giver godt med fugt, men jeg kan ikke helt undvære en fugtighedscreme ovenpå alligevel, nu hvor vi har brændeovnen tændt i stuen, hvor jeg opholde mig meget. Det kan andre sikkert godt, men min hud er også ekstrem fugt krævende.  Day Serum er også velegnet til alle hudtyper, den vurderes til at indeholder 5 måneders brug i en flaske og kan fx købes hos Magasin til 935 kr. lige HER.

 

En anden vigtig ting at ønske sig

 

 

Jeg har skrevet om ÆTHER og min hang til at blive hængende i de dufte før både Her oHER.

Nu er ÆTHER på banen igen med en ny sofistikeret duft i serien nemlig Celluliod Eau de Parfum. 

I want to be an artist, not a Celluloid aphrodisiac”

Marilyn Monroe.

Første gang jeg åbnede den elegante sorte rå gummiboks, som parfumen leveres i, kunne jeg slet ikke styre min nysgerrighed og den kom fluks på indersiden af mit håndled og min voksne datters. Den dufter af blide trænoter blandet med søde blomster og lidt frugt og vanille blandet med cashmere. Duften udvikler sig i løbet af de første 10 minutter meget forskelligt på os 2 og lige præcist derfor elsker jeg ÆTHER: personlige dufte. Der er stadig en duft af MIG sammen med Celluliod Eau de Parfume, og der er stadig en duft af min datter når hun bruger den. Så selvom vi har benyttet samme parfume, så dufter de skønt på os begge, men forskelligt. Hos mig er det trænoterne der træder mest frem og på min datter er det cashmere og blomsternoterne der er tydeligst.

Du kan købe den og de andre i serien bla i Magasin HER til 690kr for 50 ml eller 1.090 kr for 100 ml. Den kan også købes Storm Fashion HER. Duften omkring dig vil blandes med oplevelsen af at være “Godt klædt på” og er lige velegnet til en ung kvinde på 25 som en på 70. Lækker lækker lækker.

Slut…..Konkurrence

 

ÆTHER

Stort tillykke til Malene Nielsen, send mig en mail på april24@live.dk inden 3 dage så pakken kan komme afsted til dig. Tusind tak for alle jeres fine kommentarer om julemaden. Der er godt nok mange som skal have flæskesteg, and og sprød sværd 🙂

2 heldige kan vinde denne helt unikke duft. Den er vanedannende så glæd jer. Der findes en vinder på bloggen og en på min IG @Annekakadu. For at deltage skal du:

– Være tilmeldt mit nyhedsbrev, for jeg tjekker vinderen ud derfra bagefter.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Husk at tjekke dit spamfilter.

– Skrive hvad I spiser juleaften i jeres familie:) Det glæder jeg mig meget til at læse, for hold da op det kan være forskelligt og dele vandene i en familie ved jeg.

Vinderne trækkes allerede på tirsdag og skal kontakte mig på mail april24@live.dk inden 3 dage da jeg ellers trækker nye vindere. Held og lykke 

Du kan måske også lide

89 Kommentarer

 • Besvar Pia Petersen 19. december 2017 at 16:13

  Vi får både andesteg og flæskesteg 😀

 • Besvar Miatilda A 19. december 2017 at 13:53

  Normalt spiser vi traditionel julemad, men i år er vi i San Francisco juleaften, og intet er planlagt. Det er spændende – måske lidt for spændende.
  Glædelig jul til alle andre. ?

 • Besvar Rikke Bisgård Sørensen 19. december 2017 at 11:10

  Vi spiser kalkun i år med alt hvad der dertil hører ❤

 • Besvar Pia Leth 19. december 2017 at 10:07

  Der skal være lidt til enhver smag og der Skal ikke være nogen der går sulten i seng så hos os spiser vi medister, flæskesteg og and med det hele til ???

  Glædelig jul – det er lige om lidt ?

 • Besvar Emma M 19. december 2017 at 9:34

  Hjemme ved mig, kan vi som mange andre ikke blive enige om en ting. Så vi spiser både flæskesteg, and og medister, derudover har har min yngste lillebror også fået indført at vi skal have risengrød i år 🙂

 • Besvar Line 18. december 2017 at 22:25

  Vores jul er helt traditionel og alligevel en magisk aften ✨? Forreten består af DR’s juleshow, hvor glas rødvin eller en nisseøl nydes ?? Hovedretten er dog favoritten – and og flæskesteg, kartofler og ikke mindst en ordentlig skål brunede kartofler. Dertil rødkål, rødkålssalat, gele – og sovs, og franske kartofler – og lidt mere sovs ?????? Til dessert risalamande med varm kirsebærsovs ?? Derefter kommer fadet med knas på bordet, uhm… mums! Og god jul ❤️✨?

 • Besvar Julie Vadsager Fey 18. december 2017 at 16:28

  Vi starter med en drink som er ægte amerikansk eggnog som jeg laver ?? Så får vi and og flæskesteg med alt til, og så laver jeg altid en lækker rødkålssalat til ♥️ Med blandt andet appelsin, valnødder, granatæblekerner og en skøn vinaigrette ?♥️? Mmh det smager såå godt til den fede julemad ??

 • Besvar Lene Jensen 18. december 2017 at 5:36

  Vi spiser and og flæskesteg med det hele samt risalamande med kirsebærsauce?

 • Besvar Malene Holm 17. december 2017 at 22:44

  Hjemme god mine forældre får vi flæskesteg og and, risalamande med kirsebærsauce og jordbærsauce. Hos mine svigerforældre får vi også flæskesteg og and, men her får vi også medister. Også får vi risalamande med kirsebærsauce ☺️ I år skal vi holde jul hos mine svigerforældre og jeg tror, at jeg skal have jordblrsauce med, da det bare smager himmelsk ?

 • Besvar Susanne 17. december 2017 at 19:07

  Vi plejer at få både and og flæskesteg … men i pr bliver vi kun 3 og vi nøjes med stegen. Selvfølgelig med alt hvad dertil hører – hvide og brunede kartofler, rødkål, asier, ribsgelé og selvfølgelig brun sauce ?
  Normalt plejer vi også at få ris a la mande – min mor laver den allerbedste … men i år står den altså på is – måske i en chokolade- eller nøddeskål og med lækkert topping ?

 • Besvar Gitte Jensen 17. december 2017 at 18:15

  Vi spiser meget traditionelt. Det er and, flæskesteg, kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs, rødkål, æbler og svesker. Og som dessert som altid den populærere Ris a la mande ?

 • Besvar Tine Bjerre 17. december 2017 at 16:55

  Vi får and med mors brune sovs. Min mand kan ikke leve uden medister også så det får vi også.
  Og Chips ikke at forglemme ? Og brune kartofler. Vi er mange forskellige mennesker med mange forskellige behov, derfor er der traditionel rødkål, rødkålssalat, grønkålssalat, og fisk af en slags og sikkert også en spegepølsemad ?
  Og vi slutter af med risalamande.
  Glædelig jul ❤️

 • Besvar Charlotte krog sørensen 17. december 2017 at 16:43

  Helt traditionelt , men i år laver jeg en ny sovs til risalamanden med passionsfrugt, appelsin og mango ??❤️ Glæder mig til et frisk pift til en lidt tung ret ❤️❤️❤️ Rigtig glædelig jul og givende at følge din blog ??⭐️⭐️⭐️

 • Besvar Dorthe Ras 17. december 2017 at 16:38

  I vores familie spiser vi det mest traditionelle andesteg. Glædelig jul til dig og din familie. Og tak for dinnfede blog ??

 • Besvar Caroline 17. december 2017 at 15:45

  Både and og flæskesteg 🙂 med alt hvad der dertil hører

 • Besvar Lene Haumann Jensen 17. december 2017 at 5:59

  Her spiser vi altid and, flæskesteg og en god julemedister, selvfølgelig med al tilbehør. Og selvfølgelig spiser vi også ris alamande med lækker kirsebærsovs ?

  Sikke en skøn julegave, håber julemanden læser med her ?

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 17. december 2017 at 0:39

  Vi får andesteg og flæskesteg med hvide og brunede kartofler, skysauce, rødkål, rødkålssalat, julemedister.
  Til dessert ris a la mande med jordbær sauce.
  ?❤️???

 • Besvar Helle R 16. december 2017 at 22:54

  And og flæskesteg, og ris a la mande med kirsebærsovs

 • Besvar Teresa Mello 16. december 2017 at 19:48

  Kalkun og flæskesteg

 • Besvar Lis Vinter 16. december 2017 at 19:23

  Vi spiser andesteg og flæskesteg, med brune kartofler og rødkål !

 • Besvar Bebiane 16. december 2017 at 19:15

  Her laves andesteg, brune og hvide kartofler, den bedste sovs, rødkål, chips.
  Dessert ris ala mande

 • Besvar Maria Kofod 16. december 2017 at 18:24

  Vi spiser and, flæskesteg, rødkål, brune og hvide kartofler, sovs og franske kartofler. Og SELVFØLGELIG ris a la mande 😉

 • Besvar Birna Lambaa 16. december 2017 at 18:24

  Vi spiser kalkun med hvide og brune kartofler, hjemmekogt rødkål, waldorfsalat og lækker fed brunsovs❤️?

 • Besvar Camilla Nyegaard 16. december 2017 at 18:16

  Vi har altid fået andesteg med brunede kartofler, hvide kartofler, rødkål, franske kartofler og en virkelig god sovs.

 • Besvar Inge-Britt 16. december 2017 at 17:39

  I år er der and, flæskesteg og medister. Hjemmelavet rødkål og ribs gele, hvide og brunede kartofler, sovs og chips. Og selvfølgelig ris a la mande med kirsebærsovs?

 • Besvar Lene 16. december 2017 at 15:39

  Vi får and med kartofler, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål, ribsgelé, sovs og nogle gange waldorfsalat. Desserten er ris ala mande

 • Besvar gitte zakariasen 16. december 2017 at 15:04

  Vi får flæskesteg,og sommertider and også,alt efter gæsterne.I år er der kun mine to børn og jeg,så står den på flæskesteg-brunede og hvide kartofler, rødkål osv.dessert- ris ala mande 🙂
  Glædelig Jul

 • Besvar Marlene Sagi 16. december 2017 at 14:58

  Vi spiser kalkun tilberedt som and – dvs den er helstegt fyldt med æbler og svesker. Tilbehøret er det traditionelle hvide og brune kartofler, brun sovs, bønner, asier, rødkål, tyttebær og selvfølgelig Chips. Efter familien er blevet større og min mands traditioner også kommer mere ind, bliver der nogle år suppleret med and eller flæskesteg udover kalkunen, i år går vi all-in og skal både have kalkun, flæskesteg og and. Desserten er ris ala mande. Mums det bliver lækkert 🙂 Glædelig jul.

 • Besvar Lis Vinter 16. december 2017 at 14:09

  Vi spiser andesteg og flæskesteg, med rødkål og brune kartofler, dessert er risalamande med kirsebærsovs <3

 • Besvar Maria larsen 16. december 2017 at 14:01

  Vi spiser både flæskesteg og and med alt tilbehør i vores familie???☃️❤️

 • Besvar Annette N 16. december 2017 at 13:54

  Her står den også på and og flæskesteg, hvide og brune kartofler, 2 slags sauce, rødkål, æbler med ribsgele og selvfølgelig menu chips. Desserten er risalamande, men der er også rødgrød, for vi har et par stykker, der ikke bryder sig om risalamande. Der er én mandel i risalamanden, (ungerne er blevet store nu), men vi rafler nok om en “mandelgave” mere, så dem på grød-holdet også har en chance. God weekend til dig og din familie.

 • Besvar Liss Jepsen 16. december 2017 at 13:25

  Vi spiser and, flæskesteg og medister med det hele og så risalamande

 • Besvar J. Hansen 16. december 2017 at 13:16

  Vi får Andesteg på weber grillen, hjemmelavet rødkål , gammeldags hvidkål, brune samt hvide kartofler. Risalamande til dessert og en rigtig god rødvin og dessert vin. Aftens kaffe med julesmåkager og kaffe Glædelig Jul ???☃️?????❤️????☃️???

 • Besvar Elisabeth Novak 16. december 2017 at 12:50

  Andesteg og flæskesteg??

 • Besvar Jenny clausen 16. december 2017 at 12:36

  Vi spiser and, flæskesteg rødkål brune og hvide kartofler brun andesauce og kartoffelchips samt ribsgelé 🙂

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 16. december 2017 at 12:33

  And. Flæskesteg. Andesauce. Hvide- og brune kartofler. Rødkål og gammeldags sønderjysk hvidkål med muskatnød. Derefter Ris ala mande med lun kirsebærsauce <3

 • Besvar Yrsa Andersen 16. december 2017 at 12:33

  Vi spiser and, med sovs, kartofler, brunede kartofler, halve æbler med ribsgele, og meny kartofler. Til dessert får vi Ris ala mande med men 1 mandel i.

 • Besvar Lisbeth Boesgaard Mortensen 16. december 2017 at 12:28

  spiser flæskesteg med tilbehør og ris ala mande og masser af jule slik og clementiner

 • Besvar Gitte Leth 16. december 2017 at 11:56

  Vi spiser andesteg og flæskesteg med alt hvad der dertil hører, og selvfølgelig ris ala mande til dessert;-)

 • Besvar Nina Wedderkopp 16. december 2017 at 11:54

  Vi spiser kun flæskesteg. Det har vi altid gjort:-). Og selvfølgelig risalamande:-)

 • Besvar Lis 16. december 2017 at 11:47

  And og risalamande – kan man spise andet? 🙂

 • Besvar Dorthe Thomsen 16. december 2017 at 11:37

  Hos os står den på and, rødkål, pariserkartofler, brune kartofler, hvide kartofler, halve æbler med gele, brun sovs – og til dessert ris a la mande med amarettikirsebær. ❤️??? God jul!

 • Besvar Cecilia 16. december 2017 at 11:35

  Vi er kun 4 personer juleaften og får altid andebryst. Prøvede flæskesteg ét år, men det var der ingen der brød sig om 😀 Og så self. kartofler med brun sovs, brunede kartofler, rødkål og risalamande til dessert

 • Besvar Helene L 16. december 2017 at 11:24

  Vi laver altid et buffetbord, hvor man kan vælge. Der er pølser, kyllingepølser, andesteg eller anden steg/skærekød, noget kylling eller kalkun (for dem der ikke spiser flæsk eller rødt kød) og mindst et vegetar/vegan alternativ til kød, masser af salat og forskellig grønt, kartofler, forskellige dips og saucer, mayonnaise, forskellige sild, krydderurter, kogte æg med mere, og så dessertbord med risengrød, risalamande, chokolader, praliner og apelsiner. Åh, nu fik jeg helt julestress af at skrive det ned, lol. Jeg har nemlig også et par shoppe ture tilbage ligesom dig!

 • Besvar Pia Rotbøl 16. december 2017 at 11:16

  Vi spiser altid andesteg med det hele, der er ikke jul uden and!!! Og desserten er selvfølgelig risalamande efterfulgt af rigelig søde sager

 • Besvar Karina Andreasen 16. december 2017 at 11:04

  Vi skal have grillet andesteg og for første gang i år flæskesteg, fordi børnene ønsker sig det og ikke er så vild med and som os andre. Men det vigtigste af det hele er her i huset gammeldags hvidkål på den sønderjyske cremede flødemåde. Det elsker vi og vi øver os i at lave den ligeså god som min mors 🙂

 • Besvar Tina H 16. december 2017 at 10:39

  Kære Anne glædelig 16.december til du og din familie:-)

  Det er en skam I må melde afbud til julehygge, men jeg ved jo også hvor meget påstyr det kan bringe for jeres datter og dermed hele familien. I må lave jeres egen julehygge i rytme derhjemme.

  Jeg vil gerne prøve sådan en duft jeg kan blive afhængig af:-)
  Nyd weekendens smukke vejr:-)

 • Besvar Pia Eriksen 16. december 2017 at 10:39

  Farseret kalkun, almindelige kartofler, brune kartofler, rødkål, surt og sovs.
  Risalamande med kirsebærsovs

  • Besvar Tina H 16. december 2017 at 19:04

   Vi spiser flæskesteg og and og før i tiden fik vi økologisk gås købt af en kollega:-)
   Vi spiser lidt men godt og , så økologisk som muligt.
   Jeg plejer selv at dyrke kartofler og lave rødkål og surt osv. så det er så hjemmegjort som muligt med så lidt e nr. og andre usunde ting som muligt.
   Aften hilsner til dig.

 • Besvar Tania 16. december 2017 at 10:21

  Vi spiser som regel kalkun juleaften.

 • Besvar Maria Ørum 16. december 2017 at 10:17

  Vi spiser and, flæskesteg, brunede kartofler, rødkål,hvide kartofler,sovs og franske kartofler og til dessert risalamande med kirsebærsovs.og kun 1 mandel

 • Besvar Karina Hansen 16. december 2017 at 10:17

  Vi spiser and, flæskesteg med al den traditionelle tilbehør. Derudover får vi meget gerne medister med julekål ☺️

 • Besvar Britt S 16. december 2017 at 9:55

  Vi spiser and og flæskesteg med hele svineriet ???

 • Besvar Tania 16. december 2017 at 9:54

  Vi spiser and og flæskesteg “mæ’ det’ heeel” ? Brune- og hvide kartofler, rødkål, agurkesalat, franske kartofler og den lækreste sovs (glæder mig til den hele året!) Jeg laver altid sådan en lille “pot purrie” på tallerknen af sovs, rødkål og brunkartoffelsnask, som jeg bogstaveligt talt skovler ind på chips ~ det er himmelsk! ?? Til dessert får vi risalamande med kirsebærsauce ? Rigtig glædelig jul til dig og dine ☃️??

 • Besvar Natascha Appel 16. december 2017 at 9:48

  Vi har ikke planlagt noget endnu

 • Besvar Ditte Soll Hansen 16. december 2017 at 9:41

  Vi spiser dyreryg, hvilket der jo er ret utraditionelt. Traditionen er noget min mand har bragt ind i familien. Han er opvokset på en gård og hans far var jægerbog skød altid et rådyr op til jul.
  Jeg synes det er vildt lækkert, så jeg var med det samme med på ideen da vi første gang skulle holde vores egen jul.

 • Besvar Camilla 16. december 2017 at 9:40

  Vores yndlingsspise juleaften er and med brunede kartofler, rødkål og lækker sovs ? Efterfølgende får vi altid risalamande, som helt bestemt er en livret ??? krydser fingre for at vinde denne lækker præmie ???

 • Besvar Molly Christensen 16. december 2017 at 9:34

  Min familie skejer rigtigt ud juleaften og får både and og flæskesteg <3 dertil hører brun sovs, hvide og brune kartofler, kold og varm rødkål og ovnbagte æbler med ribsgele. Og så selvfølgelig risalamande til dessert, med en masse grove mandler i – MUMS!

 • Besvar Mette Kjærulff 16. december 2017 at 9:33

  Vi spiser både and, flæskesteg og hjemmelavet medister og risalamande til dessert og med både en andre og stege sovs uhmm.

 • Besvar Malene Nielsen 16. december 2017 at 9:32

  Vi spiser and, flæskesteg og selvfølgelig ris ala mande.. Det vigtigste ved middagen er at flæskestegen er langtidsstegt på weber grill og at den er med ben på. Benene slås vi om ligesom med flæskesværen ??

 • Besvar Natalie Velbæk 16. december 2017 at 9:29

  Vi spiser kalkun og and? med brune og hvide katoffler og sovs❄ og self risalamande til dessert???

 • Besvar Emma Haldan 16. december 2017 at 9:23

  Vi plejer altid at få and, men i år bliver vi flere end vi var været i mange år, så det bliver kalkun i stedet!
  Og så selvfølgelig sønderjysk hvidkål – det er min onkel fantastisk til at lave! ?

 • Besvar Helle D 16. december 2017 at 9:17

  Vi spiser and, flæskesteg med alt der hører til og så selvfølgelig ris alamande.??

 • Besvar Pia Reetz 16. december 2017 at 9:06

  Vi spiser and og flæskesteg og til dessert ris a la mande.

 • Besvar Pia Hansen 16. december 2017 at 9:06

  vi skal have Andebryster med alt hvad hjertet begære og til dessert skal vi have citronfromage, da ingen af os er til ris a la mande

  jeg holder en lidt atypisk jul i år, da der er så mange der ikke har noget sted at holde jul, så jeg har invitere et par veninder som også har små børn og ikke nogen familie at holde det med – så de kan få en rigtig hyggelig jul – hvilket også gør til at da jeg ikke har så mange penge – bliver det til andebryst da hele ænder koster en bondegård 😀

  men alle har ret en en rigtig jul og mit hjerte tåler ikke at andre ikke har et sted at holde jul 😀

  glædelig jul

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 16. december 2017 at 8:54

  Vi spiser både and, flæskesteg og medister, der er noget for enhver smag? og selvfølgelig ris A la mande til dessert

 • Besvar Camilla m 16. december 2017 at 8:46

  And, flæskesteg og alt hvad der hører med ? Jeg er især vild med de søde kartofler og sovsen ?

 • Besvar Marlene pagh degenkolw 16. december 2017 at 8:44

  Vi får and og nakkekam. Alm hvide kartofler, brune, franske kartofler (lunede) rødkål, div surt/sødt samt en kålsalat og selvfølgelig en god kraftig sovs. Efterflg ris a la mande m/kold/varm kirsebærsauce

 • Besvar Mie R 16. december 2017 at 8:43

  Vi får and og flæskesteg med alt det klassiske tilbehør. Og så selvfølgelig risalamande til dessert ?

 • Besvar Mirela Mesic 16. december 2017 at 8:40

  And, alm og brune kartofler sovs og ris a la mande med kirsebærsovs…lækkert ?❤

 • Besvar Pernille Vincentz 16. december 2017 at 8:38

  Både and, flæskesteg og medister. Og selvfølgelig risalamande til dessert med hjemmelavet kirkebærsovs fra havens kirsebær i sommers. Og jo selvfølgelig….. alle de julesmåkager, konfekt og juleslik som maven tillader det efterfølgende ♥️?

 • Besvar Pia Leth 16. december 2017 at 8:31

  Vi får både and, medister og flæskesteg med det hele. Der skal være noget vi alle kan lide sagde min mor altid ?.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 16. december 2017 at 8:29

  Vi får andesteg/gås og flæskesteg med lækker brun sovs. Brune og hvide kartofler. Og ris ala mande til dessert <3

 • Besvar Lisa Nielsen 16. december 2017 at 8:28

  I min familie har vi altid fået enten and eller kalkun, samt søde kartofler, normale kartofler, franske kartofler (aka chips), gammeldaws hvidkål, rødkål og brun sovs. Og så ris a la mande selvfølgelig. 🙂

 • Besvar Marlene Høj 16. december 2017 at 8:26

  Vi får and og flæskesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, asier, ribsgéle, franske kartofler, brun sovs (ikke sauce ?) og nogle gange frisk rødkålssalat. Vi slutter af med risalamande og kirsebærsauce.
  Til maden får vi en god rødvin, en juleøl, sodavand, vand og hvidtøl afhængig af alder og præferencer ?

 • Besvar Jannie Möser 16. december 2017 at 8:24

  Flæskesteg med det hele og ris a la mande!

 • Besvar Carins Wolff 16. december 2017 at 8:24

  Vi spiser and, flæskesteg og julemedister – og Ris a la Mande til dessert ??

 • Besvar Lone Charlotte Sørensen 16. december 2017 at 8:19

  Jeg får flæskesteg med kartofler, brune kartofler, lunede Chips, brun sovs, rødkål og risengrød ?

 • Besvar Berit Normann Overgård 16. december 2017 at 8:16

  Vi får traditionel julemad med and, flæskesteg, brune og hvide kartofler. Waldorfsalat og æbler med gelé. Vi har også rødkål på bordet, men gerne i en mere moderne version end den gængse. Vi har altid kartoffelchips på bordet, og jeg kunne høre på mine kollegaer, at det også var noget der delte vandene ?
  Glædelig 3. advent ❤️

 • Besvar Maria Seidelin 16. december 2017 at 8:11

  Vi spiser flæskesteg, kalkun og and – med hele svineriet 🙂 Så spiser vi rester d. 25.12.

 • Besvar Kathrine Eriksen 16. december 2017 at 8:11

  Andesteg med det hele ???

 • Besvar Mai O. 16. december 2017 at 8:11

  Mmm! Jeg er lidt forelsket alene bare i navnet ÆTHER! Vi spiser flæskesteg og and – og frisk rødkålssalat, brune og hvide kartofler, og til dessert ris a la mande 🙂

 • Besvar Christina ulrikka jensen 16. december 2017 at 8:09

  Hos os er det blandet, da min kæreste er vokset op med kød og sovs, jeg kommer fra en næsten vegetarfamilie. Så vi holder altid juleaften hos mine svigerforældre og det er traditionelt med and og alt det, jeg kan godt spise lidt fjerkræ, men jeg laver altid min mors opskrift som er en Nøddepostej med æbler og svesker, så den har jeg altid med.???

  I år skal jeg arbejde juleaften, så den har jeg også med, sovs har jeg ikke spist i 15 år, men min mave ikke er glad for dette. Risalamande laver jeg også selv, da jeg hæver som en spærreballon med mælkeprodukter, så laver den med sojamælk og sojafløde og må sige at det smager mega godt.

  Glædelig jul????

 • Besvar Rikke Langkow 16. december 2017 at 8:08

  Andesteg,flæskesteg, hjemmelavet rødkål , brune samt hvide kartofler. Risalamande til dessert ❤️??

 • Besvar Mariann Knude 16. december 2017 at 8:03

  I vores familie får vi både and og flæskesteg, brunede og hvide kartofler, og sovsen laver mormor. Ifølge mine store drenge er sovsen det bedste ??

 • Besvar Majbritt Birkebo Ravnholt 16. december 2017 at 8:02

  Vi spiser helt traditionel juleaftensmad: And, brunede kartofler, rødkål osv. Men Der skal også være lidt de selektive, så medisterpølse og måske en grønssagstærte skal også på bordet. 🙂
  Hvis jeg kan, vil jeg gerne give mit lod her til en veninde – nu har jeg jo lige vundet noget for nylig! 🙂 <3

 • Besvar Ulla 16. december 2017 at 8:02

  Vi får både flæskesteg og and. Hjemmelavet rødkål, brunede kartofler og lækker sovs.

 • Besvar Karina mathiesen 16. december 2017 at 7:56

  Vi får både and og flæskesteg ???? med alt det høre til

 • Besvar Betina Frandsen 16. december 2017 at 7:51

  Vi får andesteg og flæskesteg med lækker brun sovs. Brune og hvide kartofler. Og ris ala mande til dessert

 • Skriv en besked