Tweezerman

14. december 2017

 

Det er jo absolut den tid på året hvor os der bor i 100 år gamle huse, uden gulvvarme, fryser om tæerne. Jeg elsker at gå i bare tæer og gør det herhjemme helt indtil oktober. I mange år har jeg så elsket at hoppe i hjemmestrikkede sokker i vintermånederne, men de sidste år er der fundet en bedre løsning for mig. Strømperne er nemlig for glatte på gulvet med mine gigtramte ankler, og for upraktiske når jeg skulle smutte ud med skraldespanden, i postkassen eller lignende.

 

Glerups

 

En løsning der fungerer godt, er filtede futsko der varmer og samtidigt er pragtfulde at gå på, fordi de er stødabsorberende for min hæle. Det skal være med sjæl og omtanke for mig når jeg vælger andet end sokker, så 100% ren uld og Dansk design tiltaler mig meget.

Hvem elsker ikke GLERUPS futsko? Kender I dem ?

Der er nok at vælg imellem i både højde og farver fra Glerups og jeg skal vælge nye nu. Hjælp mig lige, hvilke skal jeg vælge ? Kik med HER og fortæl mig hvad du syntes, at jeg skal vælge: høj eller lav model ? Farve ?

 

Glerups futsko

Tweezerman

Ikke kun fødderne hygges der om nu i december. Mine neglebånd kan godt flosse og drille her i kulden og den tørre luft. Tweezerman’s Dual Sided Pushy er et nyt manicure og pedicure redskab med soft touch gummi krop hvilket giver et sikkert greb når neglebåndet skal fikses. Det rustfrie stål er premium kvalitet, langtidsholdbar og er nem at rengøre efter brug. Findes i bla. Magasin til 189 kr. lige HER.

 

 

Når neglene skal files, er det rart, at der er flere muligheder i samme redskab. Deres Shape and Shine redskab har 6 forskellige overflader. Den har nemlig tre forskellige filflader, to pudseflader og en poleringsflade og bruges til at forme og give neglene en naturlig glans. Kan købes i Mats til ca 100kr lige HER.

En god pincet til både at rette bryn med, men også at fange de splinter jeg får i fødderne mange gange i løbet af året fra vores gamle trægulve, er uundværlig og Tweezerman har igen lavet en lille perfekt sag: En unik designet pincet som kombinerer egenskaberne fra deres klassiske Slant pincet med præcision fra deres Point pincet. Jeg syntes min skråpincet kan det hele. Findes i Magasin til 219kr lige HER.

Tweezerman

Slut…..Konkurrence

 

1.000 TAK fordi I ville være med til at give mig et lille indblik i jeres hverdag med arbejde, uddannelse eller fritid. Stort tillykke til Liss Jepsen. Send mig en mail på april24@live.dk inden 3 dage.

2 heldige ( 1 her på bloggen og 1 på IG) kan nu vinde ovennævnte 3 kvalitetsprodukter fra Tweezerman samt en fin lille lilla læderclutch dertil, som samlet har en værdi på over 500 kr pr vinder. For at deltage i konkurrencen skal du:

-følge mig her på bloggen via mit nyhedsbrev, da jeg tjekker vinderen ud derfra bagefter.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Husk at tjekke dit spamfilter.

– skriv hvilket arbejde du har ( eller venter på at få fordi du studere til ..xxx…eller er arbejdssøgende ) pensioneret eller andet, så jeg kan lære jer lidt bedre at kende.

Vinderne trækkes på fredag og skal vende tilbage på mail april24@live.dk inden 3 dage da der ellers findes en ny vinder. Held og lykke. 

Du kan måske også lide

55 Kommentarer

 • Besvar Marlene Høj 15. december 2017 at 8:00

  Jeg blev uddannet som social- og sundhedsassistent sidste efterår og har siden 1. januar haft en fast stilling på et lokalt plejecenter. Jeg er glad for mit arbejde; dog ønsker jeg lidt flere timer. På den anden side har jeg kun 14 arbejdsdage på 4 uger, så jeg har altså også 14 dages fri ?

 • Besvar Camilla m 15. december 2017 at 7:21

  Jeg studerer og ender med at blive revisor ?

 • Besvar Bebiane 14. december 2017 at 21:36

  Jeg er sosu assistent i hjemmeplejen.
  På min ønskeseddel til jul står Glerup tøfler og farven må gerne være frisk ?

 • Besvar Mette poulsen 14. december 2017 at 21:13

  Jeg er ernæringsassistent i en børnehave med 140 børn… ???
  Elsker din blog ❤️????????

 • Besvar Annette N 14. december 2017 at 20:49

  Jeg er controller, så nørder med regnskaber, budgetter, projektopfølgning, risikominimering, it-systemer mm 🙂

 • Besvar Liss Jepsen 14. december 2017 at 19:41

  Jeg er pædagog og vil blive glad for den fine præmie ??

 • Besvar Betina Frandsen 14. december 2017 at 19:23

  Jeg er førtidspensonist pga kroniske smerter efter arbejdsskade

 • Besvar Jannie Möser 14. december 2017 at 19:21

  Lønkonsulent

 • Besvar Emma Haldan 14. december 2017 at 18:07

  Pt er jeg sygemeldt, så mit fuldtidsjob er at komme på benene igen og få styr på hoved oh tanker ?

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 14. december 2017 at 17:31

  Lækker give-away, jeg går sygemeldt

 • Besvar Karen Reenberg 14. december 2017 at 17:30

  Lækker gave, jeg er pensionist

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 14. december 2017 at 17:26

  Jeg er hjemmevejleder :O)

 • Besvar Birgitte 14. december 2017 at 17:23

  Tja…jeg får tabt arbejdsfortjeneste fordi jeg er hjemme med min søn.

 • Besvar Lone H 14. december 2017 at 16:08

  De blå er altså noget så fine?
  Er driftsansvarlig i et supermarked. Så der gåes mange skridt hver dag faktisk aldrig under de 10000 stk. Så jeg elsker også at hoppe i et par uld sokker eller hjemmefutter når jeg kommer hjem selvom jeg har gulvvarme.

 • Besvar Helle D 14. december 2017 at 15:33

  Jeg arbejder som administrativ konsulent ???

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 14. december 2017 at 15:10

  Jeg er førtidspensionist pga psykisk sygdom

 • Besvar Pia Leth 14. december 2017 at 13:31

  Jeg er sosu assistent på et bosted med udviklings hæmmede ?❤️

 • Besvar Cecilia 14. december 2017 at 13:25

  Jeg er jobsøgende

 • Besvar Helle Stelmach 14. december 2017 at 13:09

  Bioanalytiker

 • Besvar Elisabeth Novak 14. december 2017 at 13:00

  Jeg er lægesekretær på en akutmodtagelse
  ❤️????

 • Besvar Yrsa Andersen 14. december 2017 at 12:59

  Jer er førtidspensionist efter at jeg er blevet op i ryggen 2 gange med nerveskader i fødder og ben.

 • Besvar Lis 14. december 2017 at 12:58

  Jeg er pensionist

 • Besvar Pia Reetz 14. december 2017 at 12:43

  Jeg er socialrådgiver.

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 14. december 2017 at 12:32

  Jeg er førtidspensionist i en alder af 38 år pga sclerose. Havde mit drømme job som truckfører/afsendelse af hårdehvidevarer, men de havde desværre ikke plads til en der var syg… det er 5 år siden og min sygdom er desværre også blevet værre siden. Så træner nu alt det jeg kan, for at holde mig mobil længst muligt. Ingen sygdom skal fortælle mig hvad jeg kan og ikke kan, men er jo nødt til at lytte til min krop selvom det gør ondt.

 • Besvar Lone Charlotte Sørensen 14. december 2017 at 12:25

  Dejlig gave ? Glædelig jule til dig og alle os følgere ❤️
  Jeg arbejder som social og sundhedshjælper ??

 • Besvar Mirela Mesic 14. december 2017 at 12:12

  Jeg er sygeplejerske på en mave tarm kirurgisk afdeling og har været der i 8 år.
  Kunne godt bruge lidt forkælelse ?

 • Besvar Charlotte K 14. december 2017 at 11:31

  Jeg er sygemeldt med stress og desværre også fyret, så når jeg har fået krøllet min hjerne helt ud, skal jeg ud og finde et helt nyt job i en ny branche.. så indtil da, vil jeg elske at futte rundt i de skønne sko ????

 • Besvar Mette Kjærulff 14. december 2017 at 11:05

  Jeg er førtidspensionist

 • Besvar Carina Wolff 14. december 2017 at 10:53

  Jeg er handelsskolelærer 🙂

 • Besvar Betina Hansen 14. december 2017 at 10:05

  Jeg arbejder på et turistbureau og tager mig mestendels af feriehusudlejning, men har efterhånden også fået mange andre opgaver ind under neglene 😉 ud over, at vi selvfølgelig ekspederer alle dem, der kommer ind på bureauet.

 • Besvar Pia Eriksen 14. december 2017 at 9:54

  Jeg er hjemmegående

 • Besvar Jenny clausen 14. december 2017 at 9:25

  Jeg er sygemeldt med kroniske smerter. Angst og flere triste ting.

 • Besvar Tina H 14. december 2017 at 9:22

  Glædelig 14.december til dig fra mig:-)
  Jeg synes du skal vælge de brune tøfler, lav model. Det ville jeg gøre, da højt om gigtramte ankler ikke er godt, synes jeg, som selv har gigt. For øvrigt dejlig præmie alt i alt 🙂

  Jeg er uddannet speciallærer, leder, indenfor det psykiatriske og som neuropsykologisk testkonsulent.
  Jeg har i mange år arbejdet som skoleleder på specialskoler og også testet elever.
  Desuden har jeg ved siden af mit lederjob arbejdet med psykiatriske plejebørn og indenfor psykiatrien.
  Så altid arbejdet meget. Desværre blev jeg overfaldet af en psykisk syg på mit arbejde for 7 år siden, han ville ikke igennem tid tage sin medicin og det gik så en dag udover mig. Jeg er i dag 100% erhvervsevnetabt, desværre. For jeg var også meget aktiv i min fritid med heste, jagt, natur, gården osv. Men nu er det kun de meget stille aktiviteter som at følge din gode blog og andres blogge der er muligt for mig.
  Håber det var info nok.
  Ønsker du og dine en god dag med julefred:-)

 • Besvar Camilla Nyegaard 14. december 2017 at 9:18

  Jeg arbejder på en stor dansk virksomhed som kontorassistent.

 • Besvar Mette Holmgaard 14. december 2017 at 9:10

  Er førtidspensionist !

 • Besvar Kenneth Glerup Schøn 14. december 2017 at 9:03

  @annekakadu “DONE” ✍??? WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en (Glædelig jul)-præmie til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍???

 • Besvar Kathrine Eriksen 14. december 2017 at 9:00

  Jeg er sygeplejerske ?

 • Besvar Maria Seidelin 14. december 2017 at 8:58

  Jeg er sygeplejerske og arbejder på er misbrugscenter som behandler. Før arbejdede jeg 7 år i psykiatrien.

 • Besvar Camilla 14. december 2017 at 8:56

  Jeg studerer dansk og medievidenskab ved SDU, og mit ønske at komme til at undervise ??

 • Besvar Fie Øvlisen 14. december 2017 at 8:53

  Er jobsøgende og uddannet indenfor markedsføring og handel ?

 • Besvar charlotte krog sørensen 14. december 2017 at 8:49

  Er fysioterapeut gennem 21 år, og lige blevet selvstændig 🙂 Mange timer på fødderne, så kan leve mig ind i problematikken med ømme fødder 🙂 🙂

 • Besvar Teresa Mello 14. december 2017 at 8:46

  Arbejder i rejsebranchen på snart 19 år….
  og de røde ankelstøvler synes jeg du skal have…de ser så varme og hyggelig ud!

 • Besvar Lis Vinter 14. december 2017 at 8:38

  Jeg har bogholder i mange år, er lige gået på pension !

 • Besvar Dorthe Ras 14. december 2017 at 8:37

  Jeg er IT-supporter

 • Besvar Natascha Appel 14. december 2017 at 8:35

  Forventer at blive ansat på hospital eller laboratorie da jeg om 1 år bliver bachelor i bioanalyse.
  Synes de korte blå futter så dejlige ud

 • Besvar Mariann Knude 14. december 2017 at 8:34

  Først uddannet afspændingspædagog, siden Socialpædagog. Arbejder på aflastningsinstitution i Århus ?

 • Besvar Gitte Leth 14. december 2017 at 8:30

  Jeg er egentlig uddannet ergoterapeut, men arbejder nu som receptionist i en fagforening. En noget andet boldgade end at arbejde i psykiatrien, men jeg nyder roen;-)

 • Besvar Pia Petersen 14. december 2017 at 8:29

  Jeg er langtidssygemeldt ergoterapeut, med slidt nakke/skulder fra da jeg arbejdede på fabrik. Hvis det var mig der havde gigtramte ankler så ville jeg nok vælge den model glerup, der går op om anklen og i en mørkegrå – til mig selv ville jeg vælge dem der var nemme at smutte af 😉 jeg får det pludseligt for varmt både pga overgangsalder men også når det gør ondt så får jeg det varmere og så skal det være nemt at smutte af hehe
  Lækker gave også i dag jeg krydser fingre

 • Besvar Helle K 14. december 2017 at 8:22

  Specialkonsulent – data og analyse ?

 • Besvar Lene Haumann Jensen 14. december 2017 at 8:14

  Jeg er førtidspensionist, det har jeg desværre været siden jeg blev 50 år.
  Trist at miste erhvervsevne, men jo godt mulighed for pension findes, når det nu er det bedste ?

  De flotte blå, lav model ønsker jeg til jul. Umiddelbart efter jul, skal jeg opereres i fødderne, det vil jo være skønt med et par lækre bløde hjemmesko, når jeg igen kan begynde at gå ?

 • Besvar Anna e 14. december 2017 at 8:11

  Jeg er desværre sygmeldt på 3 år nu.
  Gik ned med stres for 2 gang og gik helt i stå. Fik også en diagnose (emotionell instabil personlighedsforstyrrelse) og har lært meget om mig selv i den periode. Så jeg plejer at sige at jeg arbejder med mig selv lige nu, det er et hårt arbejde… ? Hav en dejlig dag! ❤️

 • Besvar Trine 14. december 2017 at 8:10

  Jeg er så heldig, at min hobby er mit levebrød pt. Arbejder i verdens bedste stofbutik, syer og afholder workshops ❤️

 • Besvar Lene Jensen 14. december 2017 at 8:09

  Jeg er førtidspensionist på grund af sygdom ?

 • Besvar Maria Ørum 14. december 2017 at 8:05

  Jeg starter på PAU uddannelsen til januar.

 • Besvar Anne K. 14. december 2017 at 7:57

  Hvor er det en fin gave ? Jeg studerer i øjeblikket Idræt og Sundhed, og håber på at komme til at arbejde med sundhedsfremme i bred forstand enten i privat eller kommunalt regi ☺️

 • Skriv en besked