Lidt om intelligens og Wella Fusion.

11. december 2017
Wella Fusion

Det blev så 2. søndag i advent vi fik brugt der, og det nærmer sig noget der er JUL, fordi vi også fik det fineste sne at vågne op til her i Himmerland. Det giver nu et helt unik stemning op til jul, at se det fine hvide landskab.

Vi har været en smut i Vejle for at besøge nogle skønne venner og det var så smukt på turen derned. I Vejle har vi lært en familie at kende, som har mange fælles træk med os, og så alligevel meget forskellig. Der er også en datter på samme alder med en Autismediagnose og der er absolut også hjerner der kører ekstra hurtigt, hvilket bare er så dejligt nemt for os at navigere i. Janteloven eksisterer ikke hos os omkring intelligens. At tænke hurtigt og komplekst kan være en gave, men også være ret udfordrende især med en Autismediagnose oveni. Pigerne synes “ helt almindelige” men pga af deres meget høje intelligens kompenserer de hele tiden med deres IQ for deres autisme. De er på konstant overarbejde for at tilpasse sig omverden, hvilket de kan netop pga deres høje IQ. Det betyder at de hjemme i deres trygge rammer så ramler bunden, når der ikke er mere energi at tage af. Det ser skolen ikke og her opstår meget ofte misforståelser om hvad trivsel er. Begge piger er testet højt begavet, så vi snakker helt åbent om det, ligesom hvis man er hamrende dygtig til fodbold eller klaver.

 

Wella Fusion

Nu til dagens konkurrence.

Wella Fusion er en luksuriøs serie til farvet eller skadet hår. Den er fyldt godt op med bla. spidersilk som er et af de stærkeste fibre i naturen, skriver Wella.

Dagens præmie er 3 luksusprodukter fra serien.

Wella Fusion Intense Repair Shampoo Shampooen reparerer beskadiget hår, og genopretter hårfibrene, trænger dybt ind i hvert enkelt hårstå, hvilke resulterer i et lækkert blødt og modstandsdygtigt hår. Værdi 199 kr.

 

Wella

Wella Fusion Intense Repair Mask er en super skøn og luksuriøst cremet hårkur til et skadet hår. Masken hjælper med, at reparerer og beskytter håret mod knækkede hårstrå. Den genopretter hårfibrene, trænger dybt ind i hvert enkelt hårstå, hvilke resultere i et lækkert blødt og modstandsdygtigt hår. Denne hårkur er ideel til et hår der farves og styles ofte. Værdi 215 kr.

 

Wella Professionals Fusion Conditionerintenst er en reparerende conditioner, som jeg bruger lige efter hver hårvask. Mit hår suger de gode ting til sig lyn hurtigt og den giver et BLANKT smukt hår. Der er tydelig forskel, hvis jeg springer dette trin over, fordi jeg måske er lidt for hurtig i badet. No go. Med denne balsam vil du beskytte dine hårstrå fra at knække når du reder hår, samt mod skade fra fx krølle eller glattejern etc. Jeg føntørrer mit hår en smule efter hver vask for især at give det fylde, så her en en god balsam et must. Værdi 215 kr.

 

Slut…..Konkurrence 

 

Wella Fusion

Stort tillykke til Rikke Bisgård,  send mig din adresse samt mobilnummer på,april24@live.dk inden 3 dage, ellers trækker jeg en ny vinder.

Skønt med alle jeres forslag til hvad I gerne vil læse om på bloggen, dem vil jeg have i baghovedet fremadrettet.

 

2 heldige kan nu vinde ovennævnte sæt til en samlet værdi af ca 630 kr pr sæt. En her på bloggen og en på FB.

For at deltage skal du:

-være tilmeldt mit nyhedsbrev, da jeg tjekker vinderne ud herfra bagefter.

– skrive en kommentar om hvad DU gerne vil læse mere om her på bloggen.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER. Husk at tjekke dit spamfilter.

 

Du kan måske også lide

75 Kommentarer

 • Besvar Julie Vadsager Fey 13. december 2017 at 3:15

  Jeg elsker blogs hvor jeg føler jeg lærer noget nyt og brugbart ?? Der er forskellige ting jeg interessere mig for. Men mest er det makeup, hudpleje til fedtet hud, og info omkring alle former for alternative ting ❤❤

 • Besvar Rikke Bisgård Sørensen 12. december 2017 at 19:47

  Jeg elsker at læse alt fra modetips til DIY og til opskrifter. Personlige indlæg om din hverdag og familien er også spændende læsning. Specielt når det ikke kun er de “gode” dage, som man beskriver, men også de problematiske, som vi jo alle har ?

 • Besvar Camilla Nyegaard 12. december 2017 at 10:19

  Jeg er mega glad for din blog som den er, synes der er lidt af det hele også de ikke så rosenrøde ting.
  Så tak for din ærlighed og rigtig god jul.

 • Besvar Gitte Leth 12. december 2017 at 9:01

  Jeg synes allerede du dækker lidt af hvert, det er hyggeligt at læse med, så blot mere af det du allerede gør;-)

 • Besvar Tina Lu Madsen 12. december 2017 at 4:30

  Jeg kunne godt tænke mig at vide noget mere om hudpleje.
  Tænker specielt hudpleje til forskellige hudtyper, aldersgrupper samt udfordringer Såsom acne , mørke rande, pigmentforandringer ovs.

  På forhånd tak ❤️

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 11. december 2017 at 23:30

  døjer meget med uren hud i ansigtet for tiden. Meget træls at få teenage-hud igen, i en alder af 43 år. ??
  Så tænker du måske ved noget om det.??

 • Besvar Marlene Høj 11. december 2017 at 21:23

  Gerne noget mere om det at have et barn med diagnose. Min dreng har jo aspergers og han først diagnosen for 4 år siden og der er bare sket så meget i teenårene. Gerne med tips og råd til at tackle diverse problemer, hvis du skulle ligge inde med sådan nogle 🙂

 • Besvar gitte zakariasen 11. december 2017 at 19:59

  Måske noget om at få hjælp-søge den,hvor,hvordan osv <3

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:19

   Det deler jeg gerne for hold da op en jungle at finde rundt i.

   • Besvar gitte zakariasen 13. december 2017 at 7:58

    ja 🙁

 • Besvar Jannie Möser 11. december 2017 at 19:58

  Nogle videoer med dig om make up tips eller gode hjemmesider med billige beautyprodukter på tilbud!

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:21

   Der må keg skuffe dig Jannie, ingen videoer med makeup og mig, sorry , jeg forbliver mere anonym. Deler til gengæld altid sider med hvor produkterne kan købes. Måske jeg skulle dele mere med tilbud som du skriver, tak for inspiration.

 • Besvar Tania Væggemose. 11. december 2017 at 19:41

  Evt. noget mere information om dig.

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 11. december 2017 at 19:12

  Bliver i godt humør af at læse dine indlæg, super hyggeligt ?❤️?

 • Besvar Malene 11. december 2017 at 19:00

  Dine DIY julestjerner er så fine og nemme at lave, jeg kunne godt tænke mig flere DIY’s her i julen. Det er også spændende at høre om din datters udfordringer, idet jeg ser nogle af de udfordringer og elementer, der f.eks kan stresse hendes sanser i min egen søster. ?❤️

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 19:11

   Det vil jeg gerne lave mere af.

 • Besvar Pia Rotbøl 11. december 2017 at 18:42

  Jeg vil gerne læse noget mere om dig, og hvad der udfordre dig i hverdagen. Hvor går din grænse for, hvor meget du deler på bloggen?

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 19:19

   Min grænse på bloggen tager udgangspunkthvor i at jeg stadig er en del anonym bla. af hensyn til min families privatliv. Måske ændres det i takt med at mine børn er på vej til at være voksen og fylder mindre på bloggen om nogle år. Derudover skal man ikke forvente private beretninger som “Mine fødsler” osv. det er simpelthen slet ikke mig. Så en lidt “privat/ anonym” profil med respekt for min familie, min hverdag og samarbejdspartnere også på autismesiden.

 • Besvar Natascha Appel 11. december 2017 at 18:27

  Kan godt lide dine indlæg om de udfordringer der følger med når man har diagnoser helt inde på livet, gerne flere af dem

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 19:19

   Det skal du få, det er nemlig hele meningen med bloggen.

 • Besvar Pia Hansen 11. december 2017 at 18:12

  JEG VIL GERNE LÆSE lidt mere om dig selv som person 😀 det er altid spændene at høre om personen bag bloggen og hvorfor du startede M:M

  mht din konkurrence, så vil det være godt for mit hår som er skadet efter favning så måske det kan få liv i mit hår igen 😀

  Glædelig Jul

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 19:21

   Jeg har skrevet om mig selv på bloggen lidt, og ellers er det ikke det jeg vil borre helt vildt meget i som tingene er lige pt. Kan sagtens se ideen i det udfra hvad du skriver så måske jeg kan fylde lidt på her og der uden at jeg føler jeg bliver en offentlig person, for det ønsker jeg ikke som sådan.

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 11. december 2017 at 18:06

  Gerne noget om ar efter acne, måske kender du el andre til noget hjælp til det og hjælp til at komme appelsin hud til livs?

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 19:22

   Uh nogle kedelig hudproblemer . Hvor har du ret, det ville da være skønt at få lidt hjælp til. Skal have dig i tankerne kan du tro.

 • Besvar Birna Lambaa 11. december 2017 at 17:46

  Jeg tænker, at din blog er åben og alsidig, som den er nu – kan virkelig godt lide dine indlæg:)
  Måske indlæg om tiden før din datter fik sin diagnose og tanker og bekymringer, I sim forældre, gjorde jer dengang❤️

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 19:22

   Tak for svar, det vil eg herne skrive om, tiden før…

 • Besvar Jenny Clausen 11. december 2017 at 17:43

  Produkter budget vs luksus. Jeg ville gerne pleje mig selv mere men som kronisk Udfordret (syg) er pengene der bare ikke til luksus så hvis man kunne få nogle tip om gode produkter til små penge. Derudover er det hyggeligt at læse om hverdagsting og dagligdagens udfordringer med Autisme. Har selv meget sygdom inde på livet også i omgangskredsen.
  Ser ud til at være nogle skønne hårprodukter, har selv lidt af hårtab i mange år uden lægerne har kunnet finde en grund. Og det bliver ved! på 6 år så alt pleje til håret ville jeg knuselske. Krydser fingre. Og tak for de fine konkurrencer du afholder.

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 19:23

   Super ide Jenny. Tak for svar

 • Besvar Helle D 11. december 2017 at 16:48

  Generel om “ rene” produkter og ikke dyrtestede.
  Ellers en spændende blok??

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:12

   Tak skal du have. Der kommer helt sikkert mere om rene produkter så som økologiske og veganske. Der er allerde en hel del af dem hvis du søger på dem.

 • Besvar Pia Reetz 11. december 2017 at 16:45

  Gerne noget mere fra din hverdag.

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:12

   Det vil jeg overveje, tak for svar Pia

 • Besvar Cecilia 11. december 2017 at 16:39

  Hyggelige hverdagshistorier 🙂

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:13

   Min hverdag er ikke så hyggelig Cecilia 🙂 men tak for svar, vil prøve at få mere ind af det.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 11. december 2017 at 16:28

  Noget om dufte :O)

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:13

   Det har jeg allerde en del med 🙂 og der kommer flere lover jeg dig

 • Besvar Camilla Hovej 11. december 2017 at 16:23

  Jeg er en sucker for at læse om andres hverdags udfordringer og gode stunder, så altid gerne mere af det 🙂

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:14

   Mere hverdag og udfordringer , jeg har stort set ikke andet så det skal du få 🙂

 • Besvar Lis Vinter 11. december 2017 at 16:16

  Hvordan får jeg mest ud af mine krøller og får flere krøller <3

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:15

   God ide, har selv krøller . Har du læst mine indlæg om hårprodukter til krøller ? 🙂

 • Besvar Maria Seidelin 11. december 2017 at 16:16

  Gad godt læse et indlæg omhandlende din drivkraft, inspiration og motivation.

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:16

   Uh, tak …den er svær, men den er der og jeg deler gerne. Tænker du på specialområdet eller håndarbejde ?

 • Besvar Annette N 11. december 2017 at 16:08

  Jeg er selv mor til en skøn pige på 18 med ADD diagnose, som har mange af de samme udfordringer som din datter. Din blog er et af de steder, jeg får bekræftet, at vi ikke er alene og at det betaler sig at kæmpe – og så er der en masse konkrete råd og beskrivelser, der hjælper mig mere, end du aner. Så mange tak – og jeg er da også glad for skønhedstip og konkurrencerne 🙂

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:16

   Du er slet ikke alene ?

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 11. december 2017 at 15:56

  Puhh det ved jeg ikke, synes du skriver så alsidigt allerede 😀 Så jeg vil bare ønske jer alle en Rigtig Glædelig Jul <3

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:17

   Jammen tak Annette og i lige måde

 • Besvar Caroline 11. december 2017 at 15:54

  Mere om din hverdag

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:17

   Ok det må jeg få flettet lidt ind, tak for svar 🙂

 • Besvar Charlotte krog sørensen 11. december 2017 at 15:52

  Ku være skønt med lidt inspiration til pleje af trætte naturkrøller ❤️ Og fortsæt med hverdagshistorier som inspirerer og er dejligt nærværende. ?

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:18

   De skal have masser af fugt og en god krøllecreme og luft 🙂 Jeg laver gerne et indlæg

 • Besvar Helle 11. december 2017 at 15:12

  Synes det er hyggeligt med hverdagshistorier og konkurrencer ?

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:18

   Dejligt med interesse for hverdagen. Konkurrencer kommer når der er faste læsere på bloggen i hverdagen også 🙂 så kik endelig ind i hverdagen også

 • Besvar Lis 11. december 2017 at 14:07

  Jeg savner ikke noget

  • Besvar Anne 11. december 2017 at 20:18

   Det var da perfekt

 • Besvar Eva Bacher 11. december 2017 at 13:53

  Jeg er først lige begyndt at følge med, så kan ikke lige overskue noget endnu ?

 • Besvar Tina H 11. december 2017 at 11:20

  Glædelig 11.december:-)
  Jeg vil gerne deltage i din skønne konkurrence.
  Det lyder dejligt, at I har fundet en familie som matcher jeres, det er vigtigt at I netop så forstår hinanden. Det er ikke nemt med diagnoser og forståelse i dag.
  Ved ikke om jeres store børn får medicin, men ellers kan de også hjælpes med mere sund naturlig medicin, ved ikke om I kender læge Carsten Vagn-Hansen men han har gode råd at give ud af:-)
  Søde juletanker jeres vej……….

 • Besvar Teresa Mello 11. december 2017 at 10:43

  Mere om opskrifter og DIY. Det bliver til nogle hyggelige tider med min bonus datter når vi prøver din DIY

 • Besvar Camilla m 11. december 2017 at 10:38

  Det lyder dejligt at kunne mødes med nogen, som er i samme situation som jer 🙂 jeg tror, det kan blive ret ensomt at kæmpe mod et system, som ikke tager hensyn til den enkelte ?
  Jeg kan godt lide at læse om din/jeres hverdag og oplevelser med systemet 🙂

 • Besvar Gitte Jensen 11. december 2017 at 9:59

  Jeg syntes at du kommer godt rundt om mange spændende ting. Og amindelige ting fra hverdagen, som er super interessante at læse om. Det er spændende at få indblik i hvordan andre lever, og hvordan du lever. Mere af…. hmmm… faktisk i samme stil som du har kørt indtil nu <3

 • Besvar Maria Ørum 11. december 2017 at 9:02

  Jeg syntes at det er hyggeligt at læse om helt almindelige hverdagsting, følge med i hvordan dit liv ser ud og gerne om kedelige hverdagsting som man kan relatere til.

 • Besvar Malene Nielsen 11. december 2017 at 9:01

  Øko hudpleje til sart hud ?

 • Besvar Anna Cecilia ehn 11. december 2017 at 8:36

  Det lyder som en dejlig tur! Er helt missundelig på den sne!?
  Ej hvor dejlig give away! Det ville mit hår elske dig for!?
  Jeg synes du har en god blandning på din blog.
  Har selv arbejdet med børn det har autisme og synes at det er så vigtigt at du skriver om den “usynlige” autisme. Som du skriver er det mange der virker helt normale udadtil fordi de er så gode til at kompensere. Og det kræver så meget af dem. Håber at samfundet bliver bedre til at acceptere forskelligheder! Tror og håber at vi er godt påvej. ❤️
  Synes altså det er interessant at læse om jeres liv med autisme men det er også dejligt med lidt “lettere” ting som når du bager! ?
  Hav en dejlig mandag! ?

 • Besvar Eva 11. december 2017 at 8:19

  Om øko hudpleje

 • Besvar Lene Jensen 11. december 2017 at 8:13

  Mere fra din hverdag ?

  Jeg krydser fingre??

 • Besvar Line Lustrup 11. december 2017 at 8:07

  Jeg vil gerne høre mere om grøn økologisk hudpleje til både krop og ansigt, samt hårpleje og produkter til håret.

 • Besvar Mette poulsen 11. december 2017 at 8:04

  Synes du kommer vidt omkring, men måske noget om urenhed og årsager hertil, husanalyse og gode råd til sund hud. Men som sagt så synes jeg allerede du er omkring problemstillingen ???

 • Besvar Miatilda A 11. december 2017 at 7:55

  Gerne mere om hvordan I strukturer jeres hverdag. Det synes jeg er inspirerende.

 • Besvar Pernille Vincentz 11. december 2017 at 7:28

  God jul ?❤️
  Jeg synes, at din blog kommer vidt omkring. ☺️

 • Besvar Pia Leth 11. december 2017 at 6:50

  Gerne mere om din datter og autisme . Det er et vigtig emne . ??
  Rigtig god dag

 • Besvar Carina Wolff 11. december 2017 at 6:50

  Sikke nogle skønne produkter. Jeg tænker på, om der er andre end mig der ligner en appelsin på lårene? ?

 • Besvar Mette Kjærulff 11. december 2017 at 6:49

  Det er en hel ny verden for mig at få beskåret alle de lækre produkter der findes til hud og hår, lige indtil jeg opdagede dem her på din blog. Det er spændende. Men synes du skriver om mange spændende ting.

 • Besvar Lene Haumann Jensen 11. december 2017 at 6:49

  Nemlig, Janteloven skal man ikke bruge til noget ❤️
  Jeg nyder at læse om jeres hverdag med autisme ❤️

  Negle og neglepleje vil jeg gerne læse om ?

 • Besvar Amanda Pedersen 11. december 2017 at 6:48

  Jeg syntes det er spændende at læse om din datters udfordringer med sin autisme. Det er en usynlig “diagnose” som ellers tit bliver overset så jeg syntes det er ret dejligt at få lov til at få et lille indblik i hvilke situationer der kan forekomme og hvordan de håndteres bedst.

 • Besvar laila bindzus 11. december 2017 at 6:43

  God jul
  Hvor lyder det bare som super lækre produkter . Følger både på facebook og her . Ville elske at høre lidt nyt om produkter til tør hud måske .

 • Besvar Liss Jepsen 11. december 2017 at 6:42

  Evt noget om ar efter acne ?

 • Skriv en besked