Akademikliniken julekonkurrence.

7. december 2017
Akademikliniken

Et trin før kirugi

Akademikliniken er for nyligt lagt sammen med Nygart privat hospital og hedder nu AK Nygart. Deres produktserie af samme navn kan stadig købes rundt om i landet heldigvist. Serien er udviklet til at gøre størst mulige positive forskelle på huden, uden man behøves kirugi til fx. at minimere rynkerne lidt.  Jeg har tidligere testet produkter fra serien hvilket du kan læse mere om hvis du har lyst HER.

 

Faktisk var det en af de aller første hudplejeserie, jeg fik lov til at teste for Amaze Communikation og jeg er stadig meget stolt over at være “i hus” ved dem må jeg indrømme. Dagens præmie er igen en absolut LUKSUS præmie og den er egnet til den voksne kvinde (25+ tænker jeg ) for den bidder lidt i huden og arbejder målrettet på at friske og stramme op skal jeg hilse og sige.

Pure Antioxidant Creme

Akademi klinikken

 

Magasin skriver “ Det er en let creme med intensive fugtgivende egenskaber, som bidrager til at udglatte fine tørhedslinjer. Indeholder rigeligt med beskyttende vitaminer og botaniske ekstrakter, blandt andet A- og C-vitamin som aktivt hjælper huden med at forebygge for tidlig ældning. Hudens spændstighed og glans forbedres, samtidig med at hudbarrieren forstærkes og genopbygges. Dufter frisk af naturlige olier fra beskyttende rosmarin og glansgivende citrus.”

Kan købes i Magasin til ca 700 kr lige HER.

Pure Lift Serum

Akademiklinikken

 

Magasin skriver “Pure Lift Serum – En letabsorberbar anti-age serum som virker intensivt fugtgivende og udglattende. Pure Lift Serum indeholder en højkoncentreret blanding af aktive peptider som styrker og forbedrer hudstrukturene. Hyaluronsyre sammen med andre fugtgivende koncentrater hjælper med at efterfugte huden i løbet af hele dagen/ natten. Ceramider, Allantoin og Panthenol hjælper med at holde huden balanceret og i ro. Er god til hele ansigtet, ved øjenzonen og på hals og dekolletage. Fugtgivende & stimulerende anti-age serum. “ Kan købes bla. i Magasin til 760 kr lige HER.

Konkurrence 

 

Akademikliniken

 

Stort tillykke til Helene L som har vundet præmien. Send mig din adresse på april24@live.dk inden 3 dage. 1000 tak for alle jeres svar om juleknas, jeg har nu masser af god inspiration fra jer. TAK.

 

2 heldige kan nu vinde disse top eksklusive hudplejeprodukter fra Akademikliniken til en samlet værdi på 1.460 kr pr vinder. Det er vildt luksus og ikke til den pur unge hud. En vinder her på bloggen og en på FB.

 

For at deltage skal du være tilmeldt mit nyhedsbrev, for det er derfra jeg tjekker vinderen ud bagefter.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Husk at tjekke dit spamfilter

Skrive en kommentar om hvilken konfekt du evt laver eller spiser til jul.

 

Vinderne udtrækkes på søndag og skal henvende sig inden 3 dage på min mail april24@live.dk da jeg ellers trækker en ny vinder. Held og lykke .

 

Du kan måske også lide

82 Kommentarer

 • Besvar Mette poulsen 14. december 2017 at 21:20

  Uhhh… brændte mandler og karameller skal laves hvert år…. selvfølgelig også marcipanen 👏🏼👏🏼👏🏼❤️

 • Besvar Karen Reenberg 10. december 2017 at 13:06

  Vi lave ikke konfetti denne jul

 • Besvar Helene L 9. december 2017 at 17:06

  Tusind tak hvor er jeg glad! <3

 • Besvar Nina Wedderkopp 9. december 2017 at 9:18

  Det helt traditionelle. Marcipan og nougat:-)

 • Besvar Emma K 8. december 2017 at 21:15

  Alt det med chokolade og nougat er lige mig 🙂

 • Besvar Cecilie W 8. december 2017 at 19:12

  Marcipan med lakridspulver

 • Besvar Iben 8. december 2017 at 17:52

  Marcipan i forskellige kombinationer – med nougat, dadler, pistacie- eller sherryfyld mm og overtrukket med en god mørk bitterchokolade 👌🏻😋

 • Besvar Inger Marie Nielsen 8. december 2017 at 17:02

  Det er vores skønne datter der står for konfekten her hjemme, og favoritten er helt klart marcipanrouladen overtrukket med mørk chokolade <3

 • Besvar Camilla Nyegaard 8. december 2017 at 10:29

  Plejer at lave den helt klassiske nougat/marcipan rulle (træstamme) overtrukket med mørk chokolade og lidt pynt på toppen.
  Glædelig jul

 • Besvar Kirsten Nørgaard 8. december 2017 at 8:35

  jeg køber en stor bøtte bronze chokoladekugler fra Johan Bülow, og så lader jeg ellers stort set børnene om at lave konfekt, dvs. diverse variationer af den klassiske marcipan / blød nougat / chokolade-blanding piftet op med en hasselnød eller to.

 • Besvar Julie Vadsager Fey 8. december 2017 at 7:49

  Jeg er ikke så tosset med konfekt 😝 Men jeg elsker nødder og juleslik😍👏❤

 • Besvar Tina Lu Madsen 8. december 2017 at 3:11

  Jeg laver ikke rigtige noget konfekt, men laver en del brændte mandler samt pebernødder ❤️

 • Besvar Maja Nilsson 7. december 2017 at 23:23

  Lakridssmåkager med tranebær er en klar favorit sammen med juleteen! 😊

 • Besvar Mette Poulsen 7. december 2017 at 23:00

  Klassikeren herhjemme er altid Baileys-kugler rullet i kakaopulver 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

 • Besvar Elisabeth Novak 7. december 2017 at 21:58

  Ikke så meget konfekt men hjemmelavede klejner og jødekager i rigelige mængder🙈🤪

 • Besvar Birna Lambaa 7. december 2017 at 20:47

  Jeg er meget lidt “husmoragtig”, men spiser lystigt af mine mors havregryndkager🍀❤️

 • Besvar Eva Bacher 7. december 2017 at 20:40

  Den nemmeste! Marcipanrouladen, som rulles ammen m nougat og overtrækkes m chocolade. Den blir hurtigt spist 😊

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 7. december 2017 at 20:25

  Er vild med nugat og marsipan snitter :O)

 • Besvar Lisbeth Boesgaard Mortensen 7. december 2017 at 20:18

  indrømmer blankt jeg er ikke super god til at lave konfekt selv … så kommer til at spise det andre laver af konfekt og så køber jeg mig gerne til det … må bare erkende mine svagheder 🙂 og når jeg forsørger at lave konfekt spiser jeg for meget af det undervejs .. en mere af mine svagheder 🙂

 • Besvar Mai O. 7. december 2017 at 20:00

  Min hud er virkelig begyndt at brokke sig, efter jeg er begyndt at sidde på kontor. Tør og sådan lidt grå. Jeg er også for dårlig til det med alle de sunde ting, så lidt hudkærlighed ville blive taget imod med kyssende hænder.. Eller mund 😉

  kh én på lidt mere end 30

 • Besvar Line Johansen 7. december 2017 at 19:41

  Nougat juletræer

 • Besvar Marlene Høj 7. december 2017 at 18:21

  Kokoskugler laver vi altid – Og så et eller andet med marcipan, hvis jeg når det, da min kæreste elsker at hapse marcipan fra køleskabet 😂

 • Besvar Pia Rotbøl 7. december 2017 at 18:07

  Vi laver lækre brændte mandler, og så køber vi altid snebolde

 • Besvar Lis Vinter 7. december 2017 at 17:05

  Havregrynskugler og chokolade med fyld

 • Besvar Lotte Gårn Gulstad 7. december 2017 at 15:34

  Elsker konfekt😋 Vi laver en masse forskelligt men nougat og marcipan m. chokolade og mandler er favoritten 🙂 men også snebolde og chokolade kringler, dadler med chokolade og hindbær😋☃️🌺🎄🧚‍♀️🍀🎺❤️🎁🌟

 • Besvar Bebiane 7. december 2017 at 14:45

  Marcipan i daddel og dernæst dyppet i chokolade er et hit her.

 • Besvar Caroline 7. december 2017 at 14:44

  Brændte mandler

 • Besvar Maria Seidelin 7. december 2017 at 14:37

  Vi laver den helt klassiske —marcipan dyppet i chokolade og med nød på.

 • Besvar Mia K. Jakobsen 7. december 2017 at 14:24

  Jeg spiser ALT hvad der rimer på konfekt og julegodter 😍 Jeg er ikke selv så produktiv udi dette, men er flittig til at svinge dankortet til gengæld;)

 • Besvar Cecilia 7. december 2017 at 14:24

  Vi laver ikke konfekt her, men spiser gerne hvis jeg kommer i nærheden af noget 😉

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 7. december 2017 at 14:19

  Min favorit er hjemmelavede marcipansnitter

 • Besvar Tania Væggemose. 7. december 2017 at 13:19

  Brændte mandler og snebolde.

 • Besvar Malene R 7. december 2017 at 13:19

  Den klassiske hjemmelavede med marcipan, nougat og chokolade og cornflakestoppe 🙂

 • Besvar Sandra Sinkbæk 7. december 2017 at 13:12

  Hjemme hos os laver vi altid dadelkugler (dadler, kakao, romessens, hakket mandler) og ruller dem i kokos, lakridspulver eller hakket mandler. MUMS! De er såå gode – og endda liiidt sunde 😉

 • Besvar Betina Frandsen 7. december 2017 at 12:35

  Marcipan brød. De smager så godt.

 • Besvar Pia Reetz 7. december 2017 at 12:35

  Jeg laver marcipan brød og spiser alt.

 • Besvar Pia Leth 7. december 2017 at 12:25

  Jeg er ret vild med Baileys kugler… De er et kæmpe hit her 😍🤶🇩🇰❤️

 • Besvar Jannie Möser 7. december 2017 at 12:01

  Havregrynskugler

 • Besvar Yrsa Andersen 7. december 2017 at 11:25

  jeg laver desværre ikke konfekt, men jeg elsker at spise konfekt.

 • Besvar Lise Olsen 7. december 2017 at 11:00

  Alt med nougat!

 • Besvar Susanne Henriksen 7. december 2017 at 10:59

  Jeg laver havergryns kugler -2 dage så er de spist 😋

 • Besvar Lis 7. december 2017 at 10:34

  Jeg laver chokolade

 • Besvar Gitte 7. december 2017 at 10:22

  Vi laver altid havregrynskugler med ægte rom i🌲🎅

 • Besvar Helene L 7. december 2017 at 10:21

  Vi laver altid noget konfekt sammen med en gruppe venner og børn. Marcipan, nougat, lakrids, et hav af nødder og alle tre typer chokolade, hvid, lys og mørk (70%),hvor den senere er den jeg selv foretrækker, forvandler vi til praliner. Spiser faktisk lidt mørk chokolade hver dag, men den her mere avancerede og pyntede konfekt er noget som vi kun laver til jul! Det er så hyggelig og smager så godt når man lavet det selv. De lækreste produkter du udlodder, som min 40+ hud ville elske!

 • Besvar Natascha Appel 7. december 2017 at 10:08

  Alt med marzipan of chokolade 😁

 • Besvar Kathrine Eriksen 7. december 2017 at 10:05

  Lækker præmie 😊🍀
  Jeg spiser alt med marcipan og chokolade ❤️ Laver ikke så meget selv..

 • Besvar Tina H 7. december 2017 at 10:00

  Glædelig 7.december til Fruen i stuen!
  Spændende produkt gode forhold:-) Ville min hud skrige efter..
  Til jul plejer jeg at lave: karameller, træstamme med marcipan, blød nougat, mandler og rosiner lagt i blød i portvin, drysset med flormelis som sne:-) Har jeg børnebørnene til hjælp farver vi marcipan og laver julefigurer. Nogle gange laver vi julebolsjer, vingummi og andet efter deres ønsker:-) I år skal jeg prøve en lækker opskrift af Herman på specielle romkugler:-)
  Ønsker dig en dejlig dag!

 • Besvar Pia Petersen 7. december 2017 at 9:53

  uh vi laver den helt store konfekt / bagedag og har indtil videre bagt brunekager, pebernødder, lavet masser af marcipankonfekt med nougat og overtrukket med chokolade både fri leg og i forme, puttet nødder i og ovenpå, farvet og hvid marcipan, lavet marcipannisserumper, grise, nissehuer, kogt klejner mine 2 voksne døtre og den ene svigersøn var med, nårh ja han lavede også snickerskugler, de er godt nok også lækre. Vi har i øvrigt “opfundet” at dyppe klejnerne halvt i smeltet chokolade, ih de smager også godt 😀 Glædelig december 😀 Kommer lige i tanke om at min kæreste havde bestilt en træstamme med nougat i så en træstamme på tykkelse med en marcipanrulle med nougat i overtrukket med chokolade, der satte jeg et par marcipanvinger på og en lille nissegris som pilot, det var den “træstamme” han fik i år 😀 hihihi

 • Besvar Emma Haldan 7. december 2017 at 9:42

  Vi laver en del forskellige slags, men pebermyntepastiller er et kæmpe hit – frisk og let og rigtig dejlig mellem alt det søde ✨✨

 • Besvar Joan Østergaard 7. december 2017 at 9:39

  Jeg elsker at lave konfekt, det er et af de bedste barndomsminder jeg har, og derfor laver jeg også den helt store omgang hvert år, så meget at selvom vi giver en masse væk, ender vi med at have nok til flere måneder.😄😋

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 7. december 2017 at 9:36

  Jeg laver ikke konfetti i år, da det kun er min mor og mig i år

 • Besvar Gitte Leth 7. december 2017 at 9:28

  Jeg laver ikke noget konfekt, men spiser meget gerne alt;-)

 • Besvar Mette Holmgaard 7. december 2017 at 9:12

  Jeg spiser alt, men laver intet!

 • Besvar Yrsa Andersen 7. december 2017 at 9:03

  Jeg laver desværre ikke konfekt men jeg elsker at spise konfekt hvilken slags, ja det er luge meget bare ind i munden med det og spis er min moto.

 • Besvar Lene Jensen 7. december 2017 at 8:58

  Her i familien står den på havregrynskugler og marcipanroulade med nougat🎄

 • Besvar Helle K 7. december 2017 at 8:47

  Lidt marcipan med nougat og chokoladeovertræk 😊

 • Besvar Trine 7. december 2017 at 8:43

  Min mors konfekt er det bedste i verden 🤞🏻 🍀 👏🏻 ☝🏻

 • Besvar Lene Haumann Jensen 7. december 2017 at 8:37

  Brændte mandler ❤️

 • Besvar Pia Hansen 7. december 2017 at 8:22

  Jeg elsker at hygge med min datter og lave konfekt i lange baner af alle slags. det smager også meget bedre end det man køber færdiglavet og så bestemmer vi jo også selv med hvilken smag de forskelle skal have 😀

  det vil være så skønt at forsøde min datter med den flotte julegave <3 julen handler jo om at forkæle vores kære og min datter er 30 så sikker på hun vil elske at få så flot en gave 😀

  ønsker jer alle en RIGTIG GLÆDELIG JUL

 • Besvar Aja 7. december 2017 at 8:20

  Vi skal bare lave de klassiske med marcipan og nougat. Det er på børnenes premisser.

 • Besvar Jenny Clausen 7. december 2017 at 8:12

  Jeg skal stå for konfekt i år jeg har tænkt mig at bruge marcipan, nougat, lakridspulver, hvid og mørk chokolade samt spiseligt guldpulverslikstøv og prøve at være lidt kreativ 🙂 åhhh har altid villet prøve akademiklinikken lækkerier så krydser virkelig fingre, jeg er kommet i en alder hvor de fine linjer omkring øjne mund og pande er begyndt at pible frem i massevis ..får dine mails så er medlem af nyhedsbrev

 • Besvar Line 7. december 2017 at 8:11

  Gammeldags brosten med tyk glasur – nemme at lave og meget nemme at spise…. hmmm

 • Besvar Rikke Langkow 7. december 2017 at 8:10

  Havregrynskugler ❄️🙏🏻

 • Besvar Lis Vinter 7. december 2017 at 8:07

  Jeg vil lave pebernødder og vanillekranse !

 • Besvar Molly Christensen 7. december 2017 at 8:01

  Jeg er meget vild med marcipan overtrukket med chokolade, som jeg plejer at lave med min farmor til jul 🙊

 • Besvar Pernille 7. december 2017 at 8:01

  Havregryns kugler 😊

 • Besvar Betina Hansen 7. december 2017 at 7:56

  Jeg er ikke så stor fan af konfekt, men jeg elsker at lave og spise brændte mandler. Derudover finder jeg gerne en ting, som jeg gerne vil prøve at lave, men det er ikke fast hvilken slags det er. Måske, når sønnen bliver ældre. Så må vi hellere udvide udvalget 🙂

 • Besvar Carins Wolff 7. december 2017 at 7:55

  Jeg laver altid kugler med rosiner der har hygget i rom🙊❤️

 • Besvar Amanda Pedersen 7. december 2017 at 7:53

  Vi plejer at lave marcipan konfekt og bage vaniljekranse og klejner. I år har vi dog ikke planer om at lave noget 🙂

 • Besvar helle D 7. december 2017 at 7:53

  I år bliver det blandt andet kokosstænger og forskellige former for marcipan.

 • Besvar Miatilda Andersen 7. december 2017 at 7:52

  Jeg er faktisk lige i gang med pebernødder i 7. U – er lærer. Derhjemme laver vi gerne noget med nødder og krokant og chokolade. Is-chokolader er også nemme og lækre i mindre portioner.
  Glædelig december.

 • Besvar Gitte Jensen 7. december 2017 at 7:49

  Jeg laver bare brunkager og jødekager. Og så spiser jeg alle julegodter jeg kan komme i nærheden af 😀

 • Besvar Tania Pedersen 7. december 2017 at 7:48

  Vi laver altid havregrynskugler efter min afdøde mormors opskrift 💕 De smager af jul, barndom og nostalgi 🎄🙌

 • Besvar Maria Ørum 7. december 2017 at 7:47

  Her er det bare den nemme marcipan roulade med nougat og overtrukket med chokolade.

 • Besvar Heidi Koed Nielsen 7. december 2017 at 7:45

  I år skal vi som noget nyt lave fyldte chokolader og brændte mandler, men mon ikke vi også får lavet lidt marcipan, som vi plejer🌲

 • Besvar Line 7. december 2017 at 7:44

  Vi laver altid haveegrynskugler og et “julebrød”. Marcipan, nogle gange med nougat mellem lagene, bygget op som et brød der kan skæres af. Ofte med valnødder og altid overtrukket med chokolade og drysset med guldstøv! 🌟🤤🤶🏼🎄

 • Besvar Teresa Mello 7. december 2017 at 7:43

  Buckeyes, en amerikansk konfekt

 • Besvar Ditte merfeldt 7. december 2017 at 7:43

  Uh, dadler med marcipan og dyppet i chokolade 😋👏🏻

 • Besvar Fie Øvlisen 7. december 2017 at 7:42

  Vi bager altid brunkager og spiser marcipan snebolde 👍🏼😉🍀

 • Besvar Pernille Vincentz 7. december 2017 at 7:42

  Bare det indeholder marcipan- så er jeg glad.. måske lidt lakrids også 🎄❤️🙌🏼

 • Besvar Kristina 7. december 2017 at 7:39

  Jeg laver altid brændte mandler og fyldte chokolader…. det er super hyggeligt og falder altid i god jord 🍫

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 7. december 2017 at 7:30

  Jeg laver konfekt roulade, dvs ruller marcipan ud, ligger nougat på og ruller den til en roulade. Så skærer jeg den i skiver og vender skiverne i mørkt smeltet chokolade og lader dem tørre. Mums😄

 • Skriv en besked