Hudpleje og dufte Konkurrencer

En god hårdag med Percy & Reed

6. december 2017
Percy & Reed

I aftes var jeg på gymnasiet.

Det er den tid i mit liv hvor folkeskolen, efterskole og specialskoletiden ( for min datter )  er slut for mine børn. Voksenlivet banker på og tirsdag aften var derfor i selskab med rektor og et par af sønnens nye lærere på det lokale gymnasium. Der blev hilst på de andre unge elever i klassen og det var dejligt at se, at et par stykker af dem har fulgtes ad siden børnehaven. Herlige unge mennesker. Der blev snakket en smule om den obligatoriske udlandstur med gymnasiet, som faktisk koster adskellige tusinde kroner. Man siger at uddannelse er for alle, men det er lidt  svært at se med en tvungen studietur der koster fx 4-8.000kr…… Ikke alle har råd til det. Man kan godt få både mavepine og en dårlig hårddag eller 10 af sådanne spekulationer i nogle familier tænker jeg. Vi finder en løsning her i huset, der er god tid til at spare op, men alle kan jo ikke det, hvis man fx er ramt af kontakthjælpsloftet i en familie eller andet økonomisk svært.

Får du kompliment for dit hår?

Jeg har i perioder gode hårdage og andre dage mindre gode hårdage. Måske kender I det ? Det kan både være pga vejret, hvis det fx er meget regnvejr og høj luftfugtighed eller det kan være knasende tørt her om vinteren pga varmen fra brændeovn eller elinstallationerne. En rigtig dårlig hårdag eller periode kan også skyldes medicin, hvilket kan ramme mange i takt med at alderen ryger opad, som hos mig selv. Mine omgivelser er søde ikke at sige, når jeg har dårlige hårdage, men kan til gengæld godt se det når der er GODE dage. Det er jo dejligt og ofte skyldes det også, at jeg gør noget ekstra ud af min hårpleje i de perioder.

Percy & Reed

Gaveæske kan købes i Matas lige nu med mindre størrelser til kun 175 kr lige her.

Lav en god hårdag selv.

Der findes mange gode hårpleje serier.  En der har bidt sig fast her hos os i familen er serien Percy & Reed, som jeg har skrevet mere om lige HER.

Percy & Reed er lanceret af Paul “Percy” Percival og Adam Reed, to af Londons førende hår personligheder med ægte britisk charme. Det ses også på deres produktlinje syntes jeg, da det udstråler kvalitet, godt design og lidt “kant”. Umådelig smukt at have stående på sit badeværelse ikke mindst. Det er hos MATAS du finder dem blandt andet. Idag er konkurrencen om 3 produkter som kan give mit hår et løft og især shine fordi det giver fugt og holder på den. virkelig smukt shine uden at klistre eller falde sammen efter et par timer. Perfekt serie her til vinter og hele året til udtørret hår fx  pga alder eller hårbehandlinger måske. Kan bruges af ALLE aldre og man får en god hårdag lover jeg.

En komplet serie

Percy & Reed

Percy & Reed Moisturising Shampoo 

Matas skriver:  “ Percy & Reed SPLENDIDLY SILKY MOISTURISING SHAMPOO er den perfekte hjælp til udtørret hår. Gelé konsistensen renser med omhu, gør dit hår blødt og medgørligt, mens E vitamin og intenst fugtende ingredienser hjælper med at genskabe nødvendig fugt, bekæmpe krus og booste glans. Få fantastiske lokker med en pragtfuld glans.“ og den kan købes til 150 kr lige HER.

 

Percy & Reed Moisturising 

Mats skriver : “Percy & Reed SPLENDIDLY SILKY MOISTURISING CONDITIONER, denne flaske er fyldt med fugtgivende vidundere. Shea butter, meadowfoam seed oil, E vitamin og aloe vera gel går smukt sammen om at fugte og pleje dit hår i dybden mens hvedeproteiner hjælper med at beskytte, glatte og understrege glansen. Hurra.” Kan købes til 170 kr lige HER.

 

Percy & Reed No Oil Oil for Thick Hair – VINDER af årets styling produkt.

Magasinet Liv har lige kåret denne olie som årets styling produkt for dens fantastiske evne til at få været til at shine og som IKKE lader håret klaske eller klistre sammen bagefter. Tillykke til Percy & Reed. Den perfekte forberedelse til styling. Brug i håndklædetørt hår for at få styr på flyvsk hår og beskytte mod krus – eller kram igennem tørret hår for spejlblank glans.” Kan købes til 150 kr lige HER.

 

Slut….Konkurrence

Percy & Reed

Stort tillykke til Mai O , send mig din adresse på april24@live.dk og mobilnummer inden 3 dage, så sender vi præmien afsted til dig. 

2 heldige kan nu vinde hele dette komplette sæt bestående af shampo, balsam og hairoil fra Percy & Reed til en værdi af 470 kr pr vinder. Der trækkes en vinder her på bloggen og en på Instagram.

For at sikre dig en god hårdag kan du deltage og huske at være tilmeldt mit nyhedsbrev, for jeg tjekker vinderen ud derfra.

Du kan tilmlede dig mit nyhedsbrev lige her. Husk at tjekke dit spamfilter.

Skriv en kommentar om du bruger flere forskellige slags shampo og hårstylingsprodukter.

Vinderne udtrækkes på lørdag og skal kontakte mig på mail april24@live.dk inden 3 dage da jeg ellers trækker en ny vinder. Held og lykke. 

Du kan måske også lide

74 Kommentarer

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 10. december 2017 at 13:01

  Jeg bruger shampoo og balsam uden silikone da jeg ikke kan tåle silikone oguder er faktisk rigtig mange mærker der bruger det

 • Besvar Miatilda A 9. december 2017 at 15:00

  Jeg bruger både shampoo og sådan en spray før jeg føntørrer.

 • Besvar Emma K 8. december 2017 at 21:17

  Jeg bruger lidt forskelligt, da jeg endnu ikke har fundet ud af, hvad der passer til mit hår:/

 • Besvar Inger Marie Nielsen 8. december 2017 at 17:16

  Bruger moroccan oil , shampoo, balsam og stylings produkter. Datteren har stor gavn af olien til hendes lange hår<3

 • Besvar Camilla Nyegaard 8. december 2017 at 10:32

  Jeg kunne godt tænke mig at holde mig til bare et produktmærke, men jeg har bare ikke fundet det rigtig endnu.
  Glædelig jul

 • Besvar Julie Vadsager Fey 8. december 2017 at 7:48

  Ork ja, jeg bruger alle mulige forskellige mærker 😍 og jeg eeelsker at prøve noget nyt 😁🤞

 • Besvar Mai O. 7. december 2017 at 19:57

  Jeg bruger en almindelig, kedelig shampoo, som børnene også bruger, og så bruger jeg en varmebeskytterspray, inden jeg glatter. Det er mest det.

 • Besvar Lotte Gårn Gulstad 7. december 2017 at 15:21

  Har i lang tid brugt goldwell shampoo og styling fra Wella og Syoss. En blandet samling men det fungere til mit hår. 💕🌺er frisk på at prøve noget andet:-)

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 7. december 2017 at 14:35

  bruger forskellige mærker og fungere fornuftigt

 • Besvar Anne-Maria Visbye Hauge 7. december 2017 at 7:48

  Er sådan en af de der vanemennesker 🤣 Bruger Moroccanoil Hydrate, da jeg har meget tykt, tørt og langt hår. Bruger ikke forskellige mærker, så vidt det er muligt, Så uanset om det er shampoo, styling eller hårmasker, så er det hele fra Moroccanoil 😊
  Måske er det på tide at prøve noget nyt 🎄

 • Besvar gitte zakariasen 7. december 2017 at 0:48

  Jeg skifter lidt. Lige pt er det Aussie, jeg bruger,men ikke helt tilfreds. Kender ikke produktet her,men du sælger det jo godt 😀

 • Besvar Dorte 6. december 2017 at 23:03

  Jeg skifter lidt frem og tilbage. Mit hår bliver så fedtet her om vinteren, så det kun e være lækkert med forkælelse til håret. 🙂

 • Besvar Helle Næsted Hansen 6. december 2017 at 20:54

  Jeg bruger flere forskellige – hvad der lige falder i min smag når jeg mangler

 • Besvar Mia K. Jakobsen 6. december 2017 at 20:53

  Jep, jeg bruger også lidt forskelligt. Kan godt lide at variere engang imellem lidt ligesom med hudpleje, så udebliver effekten for mig lidt, hvis jeg bruger det samme produkt hele tiden. Derfor har jeg nogle faste go to favoritter, som jeg roterer imellem 😀

 • Besvar Anne 6. december 2017 at 20:30

  Jeg bruger lidt forskelligt – oftest Kevin Murphy til mit lange hår..😊 Men ville elske ar prøve nyt..

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 6. december 2017 at 20:25

  Lige nu bruger vi Stuhr shampoo og balsam, ellers ofte Matas de stribede.
  Vil virkelig gerne prøve de her lækre produkter fra Percy & Reed ❤️🍀

 • Besvar Elisabeth Novak 6. december 2017 at 19:28

  Bruger forskellige shampoo’er, balsam og hårkure. Elsker at ordne hår. Kan faktisk helt glæde mig til at det bliver hårvaskedag😂🍀🍀🍀

 • Besvar Pia Reetz 6. december 2017 at 18:53

  Jeg bruger matas luksus shampoo og conditioner.

 • Besvar Maria Seidelin 6. december 2017 at 18:40

  Jeg varierer faktisk ret meget – da jeg elsker ar prøve nyt. Dette resulterer i mange oplevelser, nogle bedre end andre 😉

 • Besvar Pia Rotbøl 6. december 2017 at 18:23

  Jeg bruger produkter fra Purely Professionel, de gør det helt rigtige for mit hår

 • Besvar Lisbeth Boesgaard Mortensen 6. december 2017 at 16:30

  bruger forskellige hår produkter og fra forskellige serier … og vil da være dejligt at prøve disse produkter

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 6. december 2017 at 16:19

  Jeg bruger Lakme shampoo og Balsam, GHD heat protection og nogle gange lidt hårlak

 • Besvar Marlene Høj 6. december 2017 at 15:58

  Jeg bruger flere forskellige serier – Nogle gange frisørserier og andre gange fra supermarkedet. Mit hår er tykt og kort, så jeg behøver ikke den store pleje. Min datters hår er derimod langt mod tykt og kræver en del pleje. Men her skifter vi også i mellem mærkerne 🙂

 • Besvar Bebiane 6. december 2017 at 15:42

  Mit hår er fint og tyndt, det kan være en udfordring at finde den rigtige shampoo. Jeg bruger en fra Matas lige p.t.

 • Besvar Liss Jepsen 6. december 2017 at 15:15

  Ja jeg bruger og forsøger mig med forskellige produkter til mit tynde skandinaviske hår som er helt uden fylde

 • Besvar Birna Lambaa 6. december 2017 at 14:54

  Ja, jeg bruger flere mærker – har lige købt Fudge silvershampoo og balsam. Tørshampo og varmebeskytter er fra Maria Nila, bruger ellers ikke stylingprodukter.

 • Besvar Pia Hansen 6. december 2017 at 14:52

  jeg bruger shampoo balsam og skum for at få mit tynde hår til at fylde lidt 😀

  Den skønne præmie kan jeg bestemt godt bruge SMILER STORT 😀 Jeg krydser finger og håber jeg er den heldige. I ønskes ALLE en SUPER DEJLIG dag, og jeg venter i spænding på den store udtrækningen 🖤 SMILER STORT

 • Besvar Jenny Clausen 6. december 2017 at 14:48

  jeg skifter lidt mellem redken og purely professional og hvad jeg ellers lige kan få fat i på tilbud til mit meget tynde hår med sart hovedbund 🙂 er tilmeldt dit nyhedsbrev

 • Besvar Lis 6. december 2017 at 14:15

  Jeg bruger ikke rigtig noget for tiden

 • Besvar Mette 6. december 2017 at 14:08

  Jeg bruger pt FVS -frisørens Vital System, som er super godt til min hovedbund. Har nemlig tit kløende og irriteret hovedbund, så det afhjælper en del…
  Udover det, bruger jeg ofte hårkure og olie til spidserne i mit lange hår😀😀😀

 • Besvar Eva Bacher 6. december 2017 at 13:29

  Hårklinikken siger at silikone lukker hårbunde inde, og fx hårpudder som var mit foretrukne valg til volume, er det ikke lykkedes mig at finde en ligeså god som det billige produkt jeg købte før. Så nu bruger jeg Oribe, Living Proof, Less is more, og Hårklinikkens produkter. Det tærer helt ind til lommeulden men mit hår vokser og jeg har ikke mere troldekonefrisure😍 Percy & Reed har jeg aldrig fået købt endnu men det skulle jo være rigtigt godt.

 • Besvar Molly Christensen 6. december 2017 at 12:13

  Jeg bruger shampoo uden parfume og kemi og så bruger jeg 100% arganolie i spidserne en gang imellem efter hårvask 🙂

 • Besvar Tania Væggemose. 6. december 2017 at 11:42

  Bruger gerne produkter fra Sebastian.

 • Besvar Katharina Stendys Hammer 6. december 2017 at 11:03

  Jeg skifter engang i mellem, men har den seneste tid, brugt produkter fra Australian bodycare.

 • Besvar Pia Eriksen 6. december 2017 at 10:58

  Ja det er en blandet landhandel

 • Besvar Carins Wolff 6. december 2017 at 10:54

  Ja, jeg har en tendens til at prøve lidt af hvert 🙊

 • Besvar Christina Buhl 6. december 2017 at 10:43

  Jeg er altid på jagt efter det bedste til mit hår, så jeg køber sjældent det samme hver gang. Men jeg køber gode shampooer og det gør en stor forskel❤️🎄

 • Besvar Lise Olsen 6. december 2017 at 10:29

  Jeg bruger en blanding af shampoo/balsam produkter, men er mest glad for at sørge for ekstra fugt i form af olie til håret.

 • Besvar charlotte arp 6. december 2017 at 10:16

  Jeg bruger lidt forskelligt shampo og balsam alt efter hvad der er på tilbud 😃 og så bruger jeg også hårlak. Denne præmie ser virkelig lækker ud 💕💕 Glædelig jul 💝🎄🎅

 • Besvar Gitte Leth 6. december 2017 at 10:00

  Jeg bruger forskellige shampooér alt efter hvad jeg lige falder over. Derudover bruger jeg maske, balsam og olie. Skøn præmie, kunne være så skønt at vinde;-)

 • Besvar Kathrine Eriksen 6. december 2017 at 10:00

  Ja jeg bruger flere forskellige 😊

 • Besvar Katja Kofoed-Hansen 6. december 2017 at 9:46

  Jeg bruger forskellige shampoo´er. Men til at style mit hår, er jeg faktisk blevet VILD glad for Percy & Reed, Wonder Balm. Den kan anbefales

 • Besvar Cecilia 6. december 2017 at 9:46

  Jeg har mange forskellige slags shampoo og balsam. Bruger ingen stylingprodukter

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 6. december 2017 at 9:39

  Det varierer efter hvad der er på tilbud, men bruger gerne Tresume

 • Besvar Tina H 6. december 2017 at 9:34

  Glædelig 6.december til du og dine:-)
  Jeg kan godt huske da vores børn var i den næsten voksen alder, tiden går hurtigt og snart er de væk.
  Alle mine er fløjet fra reden.
  Mit hår er ikke for super, jeg ville så gerne forkæle mit hår, hud, tænder osv. men efter en ulykke, 100 procent erhvervsevnetabt så slår pengene ikke til selvforkælelse. Jeg bruger en billig shampoo fra supermarkedet, desværre intet superp over det.
  Dejlig gave du har der og jeg vil meget gerne deltage:-)
  Rigtig god onsdag til du og dine…………

 • Besvar Mie R 6. december 2017 at 9:29

  Jeg har aldrig rigtig fundet den optimale plejerutine til mit hår, som er kraftigt med tendens til at kruse. Så jeg ender tit med en masse små fimrehår, og det ser lidt fjollet ud 😊

 • Besvar Line 6. december 2017 at 9:15

  Jeg bruger lidt forskelligt. Men forsøger at bruge så rene produkter som muligt. Det kan svinge mellem Matas naturserie og de løfte fra Zenz, som jeg bruger lige nu 😀

 • Besvar Anne-Dorthe 6. december 2017 at 9:15

  Jeg skifter lidt da jeg har svært ved at finde den shampoo som lige passer til mit hår. Så det kunne være super fedt at se om produkterne man kan vinde lige er det mit hår mangler 🙏🏻🙏🏻❤️❤️🎄🎄🎅🏻🎅🏻🎁🎁

 • Besvar Lis Vinter 6. december 2017 at 9:05

  Jeg skifter lidt for at prøve noget nyt !

 • Besvar Line 6. december 2017 at 9:03

  Jeg veksler en del ml en dyr fra frisøren til Matas’ striber, som mit hår faktisk har det rigtig godt med 🙂

 • Besvar Teresa Mello 6. december 2017 at 9:01

  Kun en slags shampoo, men skifter mellem balsam og olie

 • Besvar Lone H 6. december 2017 at 8:58

  Jeg skifter mellem kerastase til krøller og John frieda. Det går ikke for mit hår at bruge den samme hele tiden og er altid klar på noget nyt.

 • Besvar Pernille 6. december 2017 at 8:50

  Jeg bruger fon samme shampoo og balsam som jeg har brugt de sidste 20 år 😄😊👍

 • Besvar Line Lustrup 6. december 2017 at 8:40

  Jeg er glad for flere mærker. Køber det Matas har på tilbud. Undgår dog alt for klistrede styling. Elsker den rene fornemmelse i håret.

 • Besvar Yrsa Andersen 6. december 2017 at 8:34

  Jeg forsøger at bruge de samme produkter, men til tider er der ikke økonomi til det og så må jeg skifte til nogle billige produkter.

 • Besvar Annette 6. december 2017 at 8:22

  Vanens magt.. Ender ofte med de to sædvanlige produkter og har i den grad fladt “vinterhår”, så ville være godt med ny inspiration 😀

 • Besvar Nina Wedderkopp 6. december 2017 at 8:12

  Er lige gået fra at have lilla elumen i håret til at prøve alm brun men… Elumen er ikke nemt at få ud så mit hår er hø hår lige for tiden.

 • Besvar Cecilie W 6. december 2017 at 8:09

  Matas naturshampoo da jeg er gravid 🙂

 • Besvar Natascha Appel 6. december 2017 at 8:04

  Ja jeg har lidt forskelligt alt efter hvad der er på tilbud

 • Besvar Alberte Sloth Olesen 6. december 2017 at 7:57

  Jeg plejer at bruge forskellige mærker, og intet luksus overhovedet, så mit hår kunne bestemt godt trænge til en kærlig hånd med en god shampoo og balsam 😍

 • Besvar Gitte Jensen 6. december 2017 at 7:52

  Det varierer meget. Ofte køber jeg det som er på tilbud, men går ikke alt for meget på kompromis med kvaliteten. Jeg har endnu ikke prøvet produkterne fra Percy & Reed, så det ville være skønt at vinde så jeg kunne afprøve dem 🙂

 • Besvar Fie Øvlisen 6. december 2017 at 7:48

  Bruger forskellige mærker – har endnu ikke fundet det mærke, der altid fungerer for mig 🙈

 • Besvar Helle D 6. december 2017 at 7:47

  Jeg bruger skiftende. Synes det passer mit hår bedst. Glædelig jul.

 • Besvar Rikke Langkow 6. december 2017 at 7:46

  Jeg bruger det min frisør anbefaler så det er primær mærket Kevin Murphy . Har længe ønskede mig lige netop denne serie😘 håber så meget jeg vinder 🙏🏻

 • Besvar Trine 6. december 2017 at 7:36

  Jeg bruger forskellige produkter (og resten af familien holder snitterne fra mors hylde – de har deres egne (billigere) produkter). Med 4?unger – og 3 af dem med langt hår – fylder shampoo/balsam godt i budgettet, så ungerne må tage til takke med knapt så luksuriøse produkter som moren.

 • Besvar Maria Ørum 6. december 2017 at 7:26

  Jeg bruger mange forskellige produkter til håret, men altid gode lækre produkter

 • Besvar Mahfam 6. december 2017 at 7:25

  Tænker ikke meget over hvilket slags shampoo jeg bruger

 • Besvar Ulla Wolter 6. december 2017 at 7:25

  Jeg bruger det der lige pt er på tilbud. Ikke altid det bedste for mit tykke krøllede garn 😊 Kunne være fedt at vinde, og forhåbentlig mærke forskellen på kvalitet.

 • Besvar Bonnie 6. december 2017 at 7:24

  Jeg bruger flere forskellige afhængig af sæson..

 • Besvar Jannie Möser 6. december 2017 at 7:22

  Varierer gerne:-)

 • Besvar Britt S 6. december 2017 at 7:21

  Bruger flere forskellige . Kommer an på hvad jeg lige falder over 🎄

 • Besvar Pernille Vincentz 6. december 2017 at 7:19

  Jeg bruger neutral. Det bruger vi nemlig også til pigerne, så det er dejligt nemt 🙂

 • Besvar Lene Haumann Jensen 6. december 2017 at 7:17

  Jeg bruger ofte de samme produkter, et stykke tid. Når jeg har fundet produkter jeg kan lide.

  Produktet her kender jeg ikke, det lyder lækkert så det vil jeg meget gerne prøve 🎄

 • Besvar Louise 6. december 2017 at 7:08

  Pt. læser jeg på universitetet…så på SU og led familie bliver det til hvad der nu er på tilbud😉

 • Skriv en besked