Vil du prøve sheetmask fra MaskerAide ?

24. november 2017
MaskerAide

Julefrokost og sheetmasks.

MaskerAide er en serie af fabelagtige, superfugtgivende sheetmasks, der afhjælper hverdagens små hudplejeproblemer. At man kan lave et super match med  en julefrokost og sheetmasks fra MaskerAide er kun smart. Jeg faldt for dem med et brag da jeg fik en æske i julegave sidste år med 5 forskellige masker af mine børn. Der er masser af serum i pakkerne og den er nem at folde ud og sætte på ansigtet til en skøn hjemmebehandling. Jeg nyder gerne en kop the og en bog eller ser film imens jeg nyder masken på huden 10-20 minutter. Der er kommet er par skønne nye masker i serien og dem man kan læse og her, og måske være heldig at vinde også. En sheetmask er et tyndt stykke papir eller stof der er mættet med serum.

En smuk trutmund med sheetmask

 

 

Hemmeligheden bag den perfekte trutmund? Intensiv fugt og fylde siger MaskerAide!

Disse læbemasker / sheetmasks er fyldt med en ultra-fugtighedsgivende blanding af Manuka honning, fermenteret rose, grapefrugtolie og et unikt antioxidant bærkompleks, for omgående at gøre læberne glatte, primet og kysseklare. Købes samlet i en kasse med 4 stk.

Læbe-geleplastrene giver tørre, sprukne læber et øjeblikkelig boost af fugt, mens udglatning og plumping af læberne kan ses efter de har virket på læberne 10-15 min.

Øjne der trænger til 1. hjælp måske ?

Sig farvel til de irriterende mørke rande under øjnene og små rynker, og sig goddag til friske, klare og strålende øjne lover maskerne.
ALL EYES ON ME undereye gels er spækket med superfugtgivende, opfriskende, klarende, og opstrammende ingredienser, bl.a. en unik ”100 Herb Complex ” formel og hyaluronsyre, der vil give dig et langvarigt fugtboost.

De innovative eye gels hæfter sig let og tilpasser sig huden under øjnene, og absorberingen af de mange ingredienser maksimeres, med efterfølgende optimale resultater. Vil du læse min holdning om andre typer masker kan du læse med lige HER.

 

 

MaskerAide kan købes overalt i landets Matas butikker, i Salling, Magasin samt WEGAbeauty lige HER.

Wegabeauty

SLUT…….Konkurrence

 

 

Stort tillykke til Christina Ulrikka som har vundet . Send mig din adresse og mobilnummer til pakkelabel på april24@live.dk inden 3 dage. 1.000 TAK til alle som har deltaget.

Deltag i konkurrencen om at en æske “All eyes on me” samt “Tell me ‘pout it “   Til en samlet værdi af

358 kr. for ialt 8 masker, ved at:

– være tilmeldt mit nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER.

– skrive en kommentar om hvor du skal til julefrokost i år.

Der findes en vinder på min instagram @annekakadu og en her på bloggen, så man har dobbelt chance ved at deltage begge steder. Vinderne udtrækkes onsdag den 29. November og skal melde tilbage med navn og adresse inden 3 dage på april24@live.dk da der ellers udtrækkes en ny vinder.

Du kan måske også lide

26 Kommentarer

 • Besvar Christina ulrikka jensen 30. november 2017 at 20:37

  Jubiiiiii, ?????????? mega lækkert, har sendt en mail❤️

 • Besvar Anna-Kathrine 29. november 2017 at 8:02

  Jeg skal til rigtig mange julefrokoster i år, med arbejde, venner og familie. Det er skønt! Julefrokoster er de bedste fester ????❤️

 • Besvar Gitte Leth 28. november 2017 at 14:22

  Jeg skal til julefrokost med jobbet på fredag, glæder mig til at danse på bordene;-)

 • Besvar Tina Lu Madsen 27. november 2017 at 23:36

  Jeg skal til julefrokost med nogle gamle kollegaer/veninder som jeg arbejdede sammen med for 7 år siden, inden jeg i en trafikulykke fik mig et piskesmæld og blev sygemeldt ☺️
  Det var de skønneste kollegaer man kunne ønske sig, og vi havde et fantastisk sammenhold, så selvom vi bor helt spredt rundt i hele Jylland, mødes vi stadig den dag i dag på café ca. hveranden måned ?

 • Besvar Emma 27. november 2017 at 10:26

  Jeg skal både til julefrokost på mit arbejde, med mine veninder og med min familie <3 Det bliver så hyggeligt

 • Besvar Joan Østergaard 27. november 2017 at 10:04

  Vi har holdt julefrokost sidste fredag, og derudover skal jeg til svigerfamiliens julefrokost D 25/12. ????

 • Besvar Patricia 27. november 2017 at 9:55

  Jeg skal til julefrokost sammen med mine barndomsveninder. Vi har ikke set hinanden i snart 1/2 år, så jeg glæder mig meget!

 • Besvar Britt s 27. november 2017 at 7:54

  Skal til julefrokost hos familien ?

 • Besvar Maria Seidelin 26. november 2017 at 20:01

  Jeg skal med jobbet. Jeg er relativit nyansat – i en lille enhed, vi er 4 ansatte. Så glæder mig til at møde alle de andre jeg ikke ser til dagligt, kun emailer med og taler i telefon med.

 • Besvar Maiken hermansen 26. november 2017 at 18:08

  Jeg var til julefrokost ved min far igår ❤️⛄️❄️????

 • Besvar Helle K 26. november 2017 at 12:00

  De ser sjove ud. Skal til julefrokost hjemme… ?

 • Besvar Lisa Nielsen 26. november 2017 at 9:34

  Jeg skal ikke til julefrokost i år, men det gør mig absolut ikke spor. Har lidt travlt med studiet.. 🙂

 • Besvar Jannie Möser 25. november 2017 at 18:01

  Skal til julefrokost i Øksnehallen 1/12 med mit arbejde?????

 • Besvar Teresa Mello 25. november 2017 at 16:03

  Holdt den første julefrokost for 3 uger siden….

 • Besvar Christina ulrikka jensen 25. november 2017 at 15:19

  Der er kun 1 julefrokost i år, nemlig hos svigerfamillien, da jeg har fået fornøjelsen af at jeg skal arbejde i hele julen ??

 • Besvar Birna Lambaa 24. november 2017 at 17:45

  Jeg skal med min arbejdsplads d. 8/12 på Rådhuset i Svendborg og med min strikkeklub d. 15/12 hjemme hos en af os❤️??

 • Besvar M 24. november 2017 at 14:33

  Jeg skal ikke til julefrokost i år, da jeg er på udlandsophold i Spanien 🙂

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 24. november 2017 at 14:10

  Jeg skal til pige-julefrokost hos min dejlige nabo Sarah 😀

 • Besvar Camilla Jacobsen 24. november 2017 at 13:03

  I år springer jeg julefrokosten over ?.
  Rigtig god weekend til dig ?

 • Besvar Leafysmoothie 24. november 2017 at 12:05

  Jeg er ikke blevet inviteret til nogen julefrokost (endnu), men planerer at lave julekonfekt vennerne om ikke så længe, tæller det ikke næsten? Vi skal i hvert fald hygge, være svært kreative og få lidt gløgg og høre julemusik.

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 24. november 2017 at 11:29

  Jeg skal til julefrokost ved mine skønne forældre, hvor hele familien kommer, det bliver så hyggeligt?

 • Besvar Kathrine Eriksen 24. november 2017 at 10:02

  Sammen med hele familien hjemme hos mig ?❤️?

 • Besvar Zita Jensbye 24. november 2017 at 8:52

  Jeg skal til julefrokost med mødregruppen ❤

 • Besvar Natascha Appel 24. november 2017 at 8:46

  Ingen steder

 • Besvar Betina Hansen 24. november 2017 at 8:45

  Vores “julefrokost” består i år af forestillingen Crazy Christmas Cabaret i Tivoli. Ikke så meget frokost, men masser af hygge derover og hjem + kunne nok helt klart bruge lidt hjælp dagen derpå, når vi skal på arbejde igen, da vi tager afsted en onsdag 😉

 • Besvar Pia Reetz 24. november 2017 at 8:35

  Jeg var til julefrokost i går. Rigtig god weekend.

 • Skriv en besked