Find den bedste mascara med EYEKO.

23. november 2017
EYEKO mascara

Verdens bedste mascara

Målet var at skabe den ultimative bedste mascara og EYEKO er nu prisbelønnet med deres 3-i-1 formel for volumen, længde og smukt vippebuk. Tadaaaaa det er da noget vi kvinder kan lide at læse. Hvem har ikke prøvet at stå med 2-4 forskellige mascara i hånden i Matas for at finde lige præcist: Den bedste mascara ? Læs så lige med her om London brandet EYEKO’s kosmetik produkter, som kan vindes i denne konkurrence:

Eyeko Black Magic mascara

Den prisvindende mascara indeholder en cocktail af naturpræparater som nærer og i visse tilfælde booster vipperne. EYEKO kom først med deres ”zero-waste squeeze” mascara tube som aldrig tørrer ud. Genialt, for hvor er det irriterende, når ens ellers smådyre bedste mascara sidder som tørre klumper inde i plastikhysteret. Det sker ikke her, det har jeg testet. Vi taler om fedt design, håndlavede børstehår som løfter, former og giver volumen. Dertil kan jeg fortælle, at den kan vaskes af med varmt vand. Kan bla. Købes i Matas til 180 kr lige HER.

Du kan læse mere om min begejstring og de langt mere kendtes erfaringer med kosmetik fra EYEKO lige HER.

Flotte bryn med Eyeko Brow gel

Hvordan får man flotte bryn ? BROW GEL FORM & FREMHÆV er en farvet gel, som indeholder vitaminer, antioxidanter, keratin, ginkgo biloba og naturlige proteiner som stimulerer væksten. Jeg har prøvet den og den giver super effekt, som holder længe uden at skalle af eller størkne og er meget nem at forme sine bryn med samtidigt. Tips:Fjern overskydene gel fra børsten inden påføring, børst på og brug så spidsen til at skabe smukke definerede øjenbryn. Kan bla. købes i Matas til 180 kr. lige HER.

 


Eyeko Black Magic eyeliner.

Black Magic Liquid Eyeliner giver PERFEKT PRÆCISION med en jævn og blank finish. Den er så spids og alligevel blød at selv den mest klumpedumpede til øjenmakeup, som fx mig selv, kan tegne smukke linjer om øjnene nu. Her er EYEKO også langt fremme med kvalitets produkter. Man får en smuk kulsort farve med et enkelt strøg. Holder længe uden at blive tværet ud og klatter ikke. Tips:Begynd ved den yderste kant af øjet og påfør også mellem vipperne for at opnå et perfekt cat eye look. Kan købes i Matas til 135 kr. lige HER.

 

Hvis du sukker over min retrotaske

Så kik med hos Solon-Handmade lige HER. Alle hendes tasker er håndsyende og pudset op med de helt lækre finishteknikker, så de fremstår både nymoderne samt med et fedt retro look. Jeg ønsker mig fx den HER og den HER. De bliver, som meget få tasker ellers, flottere og federe at se på jo mere patina de får med tiden.

EYEKO blog fyldt med tips

På EYEKO’s hjemmeside kan du under bjælken BLOG finder massevis af gode tips og guides til hvordan du laver den perfekte makeup med deres produkter, så se med lige HER.

 

Slut……Konkurrence

 

 

 

Stort tillykke til Teresa Mello ( da den først udtrukne vinder  Betina Thy ikke meldte sig inden 3 dage desværre ) ???Send mig din adresse på april24@live.dk  inden 3 dage og vi får sendt præmien til dig. 1.000 tak til alle som har deltaget og husk at deltage i de andre konkurrencer også.

Deltag i konkurrencen om at vinde 3 ovennævnte EYEKO produkter  til en samlet værdi på ca. 500 kr. ved at

være tilmeldt mit nyhedsbrev ( se i bunden af siden eller ude til højre på siden )

Du kan også tilmelde dig ved at klikke her…

– skrive en kommentar om hvilken mascara eller eyeliner du bruger pt.

Der findes en vinder både på min IG @annekakadu og en her på bloggen, så man har dobbelt chance ved at deltage begge steder. Vinderne udtrækkes søndag den 26. November. De heldige skal melde sig seneste 3 dage efter udtrækningen, da præmierne ellers vil blive genudtrukket.

Du kan måske også lide

23 Kommentarer

 • Besvar Teresa Mello 25. november 2017 at 16:06

  Jeg elsker min Dior mascara

 • Besvar Caroline 25. november 2017 at 12:31

  Nilens jord

 • Besvar Helle K 24. november 2017 at 20:53

  Ingen – kun ved ABSOLUT festlige lejligheder. Men mine niecer går virkelig op i øjen-male ip, så det ville blive en gave til en af dem, hvis jeg vandt ?

 • Besvar Majbritt Birkebo Ravnholt 24. november 2017 at 19:03

  Jeg har en Rimmel liggende – men den er tom! 😮 Jeg mangler en ny mascara! 😀

 • Besvar Malene R 24. november 2017 at 14:14

  Jeg bruger Max Factor.

 • Besvar Nina Wedderkopp 24. november 2017 at 0:05

  Jeg bruger Lancome Monsieur Big lige nu. Er ALTID klar på at prøve nye mascaraer:-)

 • Besvar Betina Thy 23. november 2017 at 23:53

  Jeg bruger pt meget Loreal Paris Miss Manga mascaraen, men vil super gerne prøve disse lækre produkter da jeg har læst SÅ meget godt om mærket og længe har haft det stående på min ønskeliste! Uhhhh krydser fingre ✨??

 • Besvar Pernille Thorsted 23. november 2017 at 21:26

  Lige nu bruger jeg en rigtig skøn mascara fra det danske firma Löwen ❤️??

 • Besvar Kathrine Eriksen 23. november 2017 at 19:34

  Nilens jord mascara ?

 • Besvar Cecilie Nielsen 23. november 2017 at 19:14

  Lige nu bruger jeg en mascara fra Maybelline: Har brugt den samme slags i mange år nu, så det kunne da godt være man skulle bruge noget nyt.

 • Besvar Natascha Appel 23. november 2017 at 17:15

  Clinique High impact mascara, men leder efter en ny. Har også en Nilens jord der er god

 • Besvar Birna Lambaa 23. november 2017 at 15:57

  Jeg bruger telescopic og Better than sex❤️?

 • Besvar M 23. november 2017 at 15:22

  Lige pt. bruger jeg “Unforgettable” fra Kiko ??

 • Besvar Line 23. november 2017 at 14:49

  Jeg bruger altid den samme fra L’oreal da den giver den bedste længde på vipperne. Det er det jeg allerhelst vil opnå og det lyder til at den her lækre fra EYEKO kan gøre det endnu bedre! Så den vil jeg vildt gerne vinde ✨???

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 23. november 2017 at 14:48

  Jeg bruger Max Factors Masterpiece

 • Besvar Karina Hansen 23. november 2017 at 14:04

  Jeg bruger den vandfaste fra Gosh. Kunne virkelig godt tænke mig at prøve noget andet ?

 • Besvar Miatilda Andersen 23. november 2017 at 13:59

  Jeg bruger en fra Kat von D. Købt på bud, og god til prisen.

 • Besvar Trine 23. november 2017 at 13:52

  Min favorit gennem de seneste år har været Maybellines ‘Lash Sensational’. Jeg elsker mascaraer ♡

 • Besvar Zita Jensbye 23. november 2017 at 13:42

  Jeg har brugt mirenesse de sidst to år. Den har været lækker. Og kan også fjernes ved varm vand.
  Jeg vildt gerne prøve de nye produkter. Jeg har aldrig kunne med en våd eyeliner, så det ville være lækkert hvis denne kunne gøre tricks for mig ?

 • Besvar Ditte 23. november 2017 at 13:32

  Jeg bruger en fra YSL, som gør mine vipper meget stive og tunge, så jeg skal finde en ny. Måske en EYEKO ??

 • Besvar Betina Hansen 23. november 2017 at 13:29

  Jeg er en tumpe til at huske mascara, men når jeg endelig husker det har jeg næsten altid brugt Rimmel, og det er også den eneste jeg har stående hjemme pt.

 • Besvar Dorthe 23. november 2017 at 13:27

  Jeg bruger pt. EA Grand Entrance mascara, som jeg indtil for nylig syntes var verdens bedste. Men jeg har fået noget udslet på øjenlåget og har en fornemmelse af at det må være den mascara. Så jeg bruger den kun til festlige lejligheder. Ville elske at prøve Eyeko Black Magic mascara

 • Besvar Mette Holmgaard 23. november 2017 at 13:26

  Max Factor har jeg brugt i mange år!

 • Skriv en besked