Vegansk hudpleje fra Pestle & Mortar

22. november 2017
Superstar Oil

Enkel vegansk hudpleje

Det prisvindende hippe irske og vegansk hudpleje  Pestle & Mortar er landet i Danmark dette år og jeg har med begejstring testet deres produkter tidligere, hvilket du kan læse mere om lige HER.

Less is More

Serien har fokus på at minimere et mix af meget forskelligt og istedet udvælge få men effektive ingredienser. Vi taler om en serie der er vegansk, 100% fri for animalsk afledte råstoffer, parabener, organisk opløsningsmiddel, samt uden parabener og parfume. Her er virkelig noget der tiltaler mange der ønsker naturlige produkter der også skaber resultater. Vegansk hudpleje der funker.

 

Pestle & Mortar

 

Den nye SUPERSTAR  natolie er spækket med retinol ( anti-age) og fedtsyrer der giver huden fugt, minimerer fine linjer og stimulerer hudens egne celler, mindske porerne og strammer i det hele taget huden op alt imens du sover sødt. Den er lækker at massere ind i huden og optages lyn hurtigt må jeg indrømme, olier er ellers ikke mit favoritprodukt til ansiget. Den efterlader huden blød og smidig og der er ingen fedtede midterpartier om morgenen på min hud i ansiget, som jeg ellers har oplevet ved andre olier. Den her trænger ind perfekt.

 

Superstar er en ikke-irriterende anti-aging retinol natolie, som reparerer og revitaliserer huden, mens du sover. I betragtning af at vi har vintermånederne foran os, så er der ingen tvivl: bare sæt igang. Denne veganske hudpleje Superstar er også pakket med vitamin E, C og B, sammen med Omega 3 og 6, der tilsammen giver huden det maksimale  udbytte. Serien kan købes hos Rabens Saloner og hos Miinto lige HER. Prisen er 570 kr. for 30 ml. og forhandles også hos Doozy.dk lige HER.

Konkurrence

 

Stort tillykke til Malene R 🍀🍀🍀send mig en mail med din adresse og mobilnummer inden 3 dage, så får vi sendt pakken afsted til dig. 1.000 tak til alle jer som har deltaget. Husk at deltage i alle de ande skønne konkurrencer jeg har. 

Deltag i konkurrencen om vegansk hudpleje fra Pestle & Mortar med en SUPERSTAR til en værdi af  570 kr. ved at:

– være tilmeldt mit nyhedsbrev ( se i bunden af siden eller ude til højre for at tilmelde dig)

– skrive en kommentar om hvor du holder jul i år.

Der findes en vinder på min instagram @annekakadu og en her på bloggen, så man har dobbelt chance ved at deltage begge steder. Vinderne udtrækkes på søndag og skal melde sig inden 3 dage da der ellers udtrækkes nye vindere.

 

Du kan måske også lide

35 Kommentarer

 • Besvar Malene R 27. november 2017 at 9:54

  Lækkert, det glæder jeg mig så meget til at modtage 🙂 Jeg kunne ikke lige finde en mail-adresse herinde jeg kunne skrive til, så jeg har svaret på et af dine nyhedsbreve med min adresse, så håber jeg at du har modtaget det 🙂

 • Besvar Maiken hermansen 26. november 2017 at 18:09

  Hjemme ved jordens bedste far ❤️🎅🏻🎁🎄⛄️❄️

 • Besvar Lis Vinter 25. november 2017 at 16:57

  jeg holder jul hjemme sammen med familien !

 • Besvar Teresa Mello 25. november 2017 at 16:10

  Ved det ikke endnu. Vi laver ikke noget specielt når vi ikke har ungerne

 • Besvar Christina ulrikka jensen 25. november 2017 at 15:23

  Jeg skal for første gang arbejde juleaften, men det er ok😉🎄

 • Besvar Helle D 25. november 2017 at 9:23

  Vi holder jul hos svoger og svigerinde og deres børn❤️🎄

 • Besvar Lene Haumann Jensen 25. november 2017 at 9:15

  Jeg er inviteret hjem til min datter & børnebørnene 🎄

  Glæder mig, det bliver helt sikkert hyggeligt og det er jo rart, det i år er mig, der skal være gæst 🎄

 • Besvar Birgitte 24. november 2017 at 19:00

  Jeg skal holde jul hos mine forældre, med min bror og hans kone og to børn, med min mands ex-kone, og med min mand og tre børn…hvis det går…måske går min mand og søn lidt fra og til, fordi min søn har Aspergers og OCD, så ER al den festivitas en stor mundfuld…jeg krydser mine fingre 🙂

 • Besvar Kenneth Glerup Schøn 24. november 2017 at 17:03

  @annekakadu “DONE” ✍😃👍🍀 (BYENS BY KBH) WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en (Pestle & Mortar)-præmie til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍🍀

 • Besvar Camilla Jacobsen 24. november 2017 at 13:07

  Vi holder jul hjemme i år, som vi stort set altid gør, har forsøgt at minimere antallet lidt, så vi bliver kun 10 personer 😉🎄🎅🏻

 • Besvar Cecilie Nielsen 23. november 2017 at 19:12

  I år skal jeg igen holde jul derhjemme sammen med min skønne familie 🙂

 • Besvar Malene R 23. november 2017 at 13:47

  Jeg skal holde jul hjemme ved mine forældre 🙂

 • Besvar Dorthe Bille 23. november 2017 at 10:11

  Jeg skal holde jul med min familie i Aalborg

 • Besvar Mia Klit Jakobsen 23. november 2017 at 6:59

  Jeg holder jul i København i år sammen med min skønne søn, min ex og hans familie 😀 Vi er ikke så mange, så det er dejligt at vi kan holde det sammen ❤️

 • Besvar Jannie Möser 23. november 2017 at 6:01

  Jul i New York med min mand og mine forældre hos min lillebror og kæresten og hans familie fra Venezuela:-)

 • Besvar Karina Hansen 23. november 2017 at 5:44

  Vi holder jul hjemme med vores fem skønne unger. Formiddagen skal bruges i Tivoli – en supergod tradition, som gør børnene knap så utålmodige ☺️

 • Besvar Yrsa Andersen 22. november 2017 at 20:38

  Jeg skal holde jul sammen med min mand, datter og søn og vi holde juleaften hos min datter, bagefter kører vi hjem til os og fejre videre.

 • Besvar Lisa Nielsen 22. november 2017 at 19:18

  Holder jul ved min mormor d. 24, sammen med min mor, to søskende og min mors bror og hans kæreste. Glæder mig allerede, det er to år siden jeg har holdt jul med min mor og mormor! Lillejuleaften fejrer jeg sammen med mine søskende og min far. Det gode ved at være skilsmissebarn er, at man får lov at holde jul to gange i streg 😉

 • Besvar Mai O. 22. november 2017 at 19:15

  Jeg skal holde jul HJEMME! Andet orker vi i k k e, med alle vores børn og alt det hejs og.. ÅH, vi vil bare slappe af og sniffe til gran og spise vildt mange pebernødder 🙂

 • Besvar Maria Seidelin 22. november 2017 at 18:55

  Vi skal holde hjemme for første gang. Jeg er sygeplejerske – og har altid arbejdet i julen, ikke juleaften, men der har aldrig været ro og hele fridage. Men jeg har fået nyt job og arbejder i et misbrugscenter hvor vi har lukket i helligdagene, det er en KÆMPE GAVE <3

 • Besvar Lotte Lux Larsen 22. november 2017 at 18:40

  For første gang skal vi holde jul hjemme. Det bliver helt underligt, men vi glæder os. Det bliver så hyggeligt (og voksent 😄).

 • Besvar Karina mathiesen 22. november 2017 at 18:37

  Vi skal holde jul hjemme med hele familien 🎅🏻🙏

 • Besvar Miatilda A 22. november 2017 at 18:36

  Vi holder jul i San Francisco i år.
  Lidt af et sats, for min søn er autist og det betyder at ALT skal planlægges i detaljer. Han har selv valgt det, i stedet for konfirmation,, så jeg tænker at det går godt. Først Vegas og så San Francisco. Kryds fingre. 😊
  Mia

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 22. november 2017 at 15:20

  Jeg holder jul, som altid, hos mine kære forældre. Min skønne mor laver altid alt maden helt fra bunden af og serverer både and, flæskesteg og medister med alt tilbehør til. Til dessert både citronfromage og ris a la mande og hvem kan sige nej til alle de lækkerier! Foruden maden, er det altid super hyggeligt at være samlet med mine 2 søstre og deres 6 børn, vi spiller spil og danser om juletræ. Senere på aftenen kommer min kæreste hjem til mig og så fejrer vi jul sammen. Kan det blive en bedre aften? Nej vel?😄

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 22. november 2017 at 15:00

  Vi skal holde jul herhjemme sammen med mine forældre 😀

 • Besvar Louise 22. november 2017 at 14:53

  Jeg holder jul hjemme i år sammen med min mand og vores to børn. Børnenes morfar og deres to mostre kommer✨ Vi glæder os🎄

 • Besvar Kathrine Eriksen 22. november 2017 at 13:48

  Skal holde jul hjemme hos min mor sammen med familien ❤️🎄☃️

 • Besvar Leafysmoothie 22. november 2017 at 12:57

  Jeg holder jul hjemme med familien og en masse god mad og hygge, samt lidt gæster i dagene omkring. Glæder mig!

 • Besvar Camilla Nyegaard 22. november 2017 at 12:41

  Hjemme, sammen med min mand, vores børn, min mor og min bror.

 • Besvar Pia Reetz 22. november 2017 at 12:35

  Vi skal holde jul hjemme sammen med min søde datter og svigersøn og min far og hans kæreste og min lillebror. Det glæder jeg mig til.

 • Besvar Mette Holmgaard 22. november 2017 at 12:20

  Sammen med min familie hos min søster!

 • Besvar Gitte Leth 22. november 2017 at 11:52

  Wow hvor er det en virkelig skøn præmie, ville elske at vinde så lækre produkter;-) Jeg skal holde jul hos min mands bror og familie, det bliver helt sikkert super hyggeligt;-)

 • Besvar Natascha Appel 22. november 2017 at 11:46

  Hjemme

 • Besvar Carina Wolff 22. november 2017 at 11:44

  I år skal jeg holde jul hjemme, sammen med min kæreste. Det bliver kun os to, så mon ikke det bliver dejlig afslappende 🙂

 • Besvar Betina Hansen 22. november 2017 at 11:44

  Nøj, hvor det lyder lækkert. Det lyder næsten for godt til at være sandt, det kan så meget med så få og naturlige produkter.

  Jeg skal for andet år i træk holder jul hjemme i eget hus. Det er vores nye tradition, siden sønnen kom til i 2016, og vi nyder, at vi kan lege med ham og lægge ham i egen seng, når dagen er forbi, i stedet for at skulle ud i en bil og hjem.
  Jeg er endda så heldig, at jeg har fødselsdag her i slut november, så der mødes mine og kærestens forældre hos os, og så planlægger vi hvem, der medbringer hvad, så vi ikke står med det hele selv.

 • Skriv en besked