Ingen double trouble her.

17. november 2017
Sponsoreret sendt til test.

Der er nok at tage stilling til i November hvert år. Fx hvor skal man holde Jul? Med hvem og hvilke dage måske også hvis man er en delt familie. Andre ting der også er væsentligt i en travl november er egenomsorg. At gøre ting for sig selv som giver ro og nydelse. Jeg vil fortælle om en ting der kan give ro og nydelse idag :

I Japan gør man mange ting med store overvejelser i forhold til at opnå mere nydelse, bedre resultater og mere ro. Der er en mangeårig tradition for at gøre ting på det rette tidspunkt og i den rette rækkefølge for at opnå den maximale nydelse. Her er deres te-ceremonier et rigtig godt billede. Det kaldes Saho. SAHO er også navnet på et dobbeltrense sæt Sensai har udviklet. Sensai er berømt  for deres evne til at bruge den specielle luksuøse Koshimaru silke i deres produkter. Du kan læse mere om Sensai i mit tidligere indlæg lige HER.

Sensai

Sensai har præsenteret mig for dette dobbelt rense system med step 1 og step 2 og det gav anledning til, at nu skulle det afprøves. Jeg tænkte første gang, jeg hørte om dobbelt rens ” Suk, hvor skal jeg nu finde tid til det og ikke mindst at huske det ? Og hvorfor er to gange rens bedre end én gang?”

Svaret er, at der findes to slags snavs på huden, når dagen er omme: det fedtopløselige fra rester af dagcreme, solcreme og/eller makeup samt det vandopløselige fra støv, døde hudceller etc. Begge former for urenheder fjernes på hver sin måde og derfor er det nødvendigt med to typer renseprodukter. Dermed er det også sagt, at dobbeltrens er til aftenritualet. Enkeltrens til om morgenen.

 

Hvordan gør man så ?

Double trouble …no no, det er helt enkelt og lige til.

Trin 1: Brug den der hedder Cleansing Oil og fordel den let i ansigtet for at opløse fedtet snavs og makeup.

Trin 2: Brug den som hedder Creamy Soap der er en lækker skummende vask der renser det sidste i bund.

Nu er huden blød og ren som hos en nyfødt og tid til fugt, som også består af to trin.

Trin 1: Essence, Cellular Performance Lotion II der fugtprimer og forbereder huden til at optage den efterfølgende pleje optimalt. Spring aldrig dette trin over siger jeg bare.

Trin 2: Cellular Emulsion II der fuldender den totale silkefugtbløde fornemmelse, som Sensai er så berømt for.

Så dobbelt rens og dobbelt påføring.

Resultater tak

Virker det?
JA, ikke blot som nydelse men også som resultat. Nu oplever jeg at med Sensai SAHO dobbeltrens er der stadig en maile rester af snavs efter trin 1 så trin 2 er absolut værd at bruge tid på. Ups. Keg har dobbelttjekket med nogle af mine renseprodukter. Konceptet er dobbelt rens og dobbelt fugt. En anden rigtig god oplevelse er, at huden ikke kun er renset af godt og grundigt samt blidt, men også er velplejet og lækker efter sådan en rutine efter få dage. Absolut anbefalelsesværdigt og en super god ide at have på sin ønskeliste.

Sensai kan købes landet over samt hos Magasin HER. 

Prisen for er sæt som på ovennævnte foto ligger på 720 kr.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked