Miqura – en hudplejeserie med udgangspunkt i silke.

14. november 2017
Produkterne er tilsendt mig til test og dermed sponsoreret.

Som tidligere skrevet er jeg stærkt afhængig af silkeundertrøjer. De er bløde og giver ligesom kroppen et kram samtidigt med at silken er fantastisk til at regulere kulde og varme. Derfor er det også rigtigt skønt når et dansk brand som Miqura går all in og udvikler en serie der omfavner ansigtet med det bedste af silkens egenskaber. Et blidt kram til huden.

MIQURA PREMIUM MASK COLLECTION BOX

En nyhed er : Miqura Premium Mask Collection Box Christmas Edition som er den ultimative æske når det kommer til selvforkælelse. Æsken er fyldt med skønne silke plejeprodukter til både hænder, fødder og ansigt. Oplevelsen kan være total ved at bruge alle produkterne en aften eller man kan dele den i flere skønne oplevelser fordelt på flere aftener. Jeg syntes den er den perfekt gaveidé til en du holder af og det kan både være ens mor, kollega, veninde eller datter. Du kan købe til 349k kr. og sættet mange steder og bla. lige HER.

Sættet indeholder:

1 stk Miqura 2 Layer Foot Mask Socks
1 stk Miqura Hand Mask Gloves Normal And Dry Skin
2 stk Miqura Bubble Facial Cleansing Sheet Mask
1 stk Miqura Anti Age Coconut Face Mask
1 stk Miqura Anti Blemish Pore Refining Coconut Face Mask
1 stk Miqura Moisturizing Coconut Face Mask
1 stk Miqura Try Me Tips 2 stk.

 

 

 

Den nye Boblemaske er ret vild. For det første er den helt sort, og for det andet dybderenser den ansigtet så også gamle makeuprester kommer helt af i dybden grundet bla. de effektive fibre fra trækul, der har en antibakteriel virkning, hvilket mindsker porerne og renser huden ekstra godt.

 

Miqura Golden Silk Anti Age Day Cream All Skin Types

En anden meget lækker gaveidé er Miqura Golden Silk Anti Age Day Cream, som er en luksuriøs dagcreme der giver en silkeblød hud. Den er meget let at fordele i ansigtet og trænger hurtigt ind.  Den er beriget med en unik formel, der med sit høje indhold af silkeproteiner, har en anti age effekt.  Prøv den hos din lokale forhandler fx i Salling, Magasin etc for den kan nemt blive et musthave til dig der godt kan lide at forkæle dig selv lidt ekstra i hverdagen. Den koster 445 kr. og kan bla. købes lige HER.

Fordele: Velegnet til alle hudtyper og giver godt med fugt. Plejer huden med unikke silkeproteiner der udglatter og opstrammer og beskytter mod miljømæssige påvirkninger. Giver en smuk og fornyet. Kan sagtens bruges under evt makeup.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked