Bloggen fylder 1 år 🇩🇰 i december.

12. november 2017

 

Sikke et år.

Midt i december er det et år siden, at jeg startede min lille blog, med det formål at få sat ord på mange af de ting som fylder i min hverdag : familieliv, håndarbejde, bagetid i køkkenet og livet med autisme hos min datter. Det var mine skønne unger, som i lang tid havde skubbet til mig om at få startet denne blog, som en opsamling men også uddybning af min IG @annekakadu. Samtidigt havde flere og flere af mine samarbejdspartnere på IG spurgt til ” Hvad hedder din blog Anne ?” , så der var også et lille skub derfra.

 

Når man er mor 24/7.

Nu er der gået et forrygende år, hvor der både i familien, på Instagram men også bloggen er sket rigtig mange også positive ting. Jeg kan nævne i flæng at yngste medlem i familien, min søn, har haft et fantastisk musikår som ikke mindst skyldes et år på Klejtrup Musikefterskole, min datter er blevet myndig og har gennemført at tage kørekort og et par eksamener mere og manden planlagde en tur til London med os alle som vi gennemførte i oktober. På bloggen og Instagram er det boomet med gode samarbejder fra forskellige firmaer, store som små, med et bredt udvalg af skønne produkter, som jeg elsker at teste. Mine samarbejdspartnere udviser mig stor tillid og jeg føler mig værdsat på en helt anden måde end det at være mor  24/7.

 

Gaveregnen starter snart.

I anledningen af at bloggen fylder år, og julen står for døren, har jeg teamet op med mine samarbejdspartere til en gaveregn af luksusprodukter, som vil bringe glæde til rigtig mange af mine følgere. Der trækkes vindere hver dag og det bliver vildt. For at deltage og vinde her på bloggen skal man være tilmeldt mit Nyhedsbrev , så meld dog meget gerne til med det samme, så du er sikker på at få sidste nyt fra bloggen.

 

Hav en skøn søndag

Anne

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked