Kedelige krøller eller spændstige? Det er dit valg.

11. november 2017

Er det kedeligt at have naturkrøller ? Det kan der være mange forskellige meninger om. Min barndomsveninde var “begavet” med bitte små naturlige krøller som krusede og som hun derfor var umådeligt kede af. Dengang var der ikke udviklet gode hårprodukter til krøllet som hendes heller. Hun gav faktisk mange penge i 80’erne og 90’erne for at få dem trukket ud ved frisøren. På samme tid var vi mange som købte os behandlinger ved samme frisører for at få flotte bløde  “krøller” eller fald  som Susan Himmelblå :

Jeg var en af dem som købte mig til krøller, i samme salon som min veninde Anette. 20 år senere fik jeg foræret de skønneste naturkrøller ved min 2. graviditet og har været lykkelig for dem i 16 år indtil de begyndte at blive mere og mere tynde og slappe i det. Måske skyldes det både mit eksem der er i periode bryder ud i hovedbunden. Det er der råd for nu om dage, for der findes hårprodukter der får mine slappe kedelige krøller til at stå spænstige og flotte omkring mit ansigt igen. Fedt .

 

Sebastian Twisted er en serie der er formuleret til krøller (og bølger ) og giver håret ekstra elasticitet,  efterlader håret mere gennemfugtet (ja det er ikke kun vores hud som kan blive knas tør ) og klar til at skabe langvarige, stærke krøller. Ikke krøller der blot bliver flade igen efter 4-5 timer. Næ nej, krøller med spænd .

 

 

Jeg har testet serien.

 

Jeg har testet serien grundigt i mit ellers lidt kedelige krøllede vinter  hår og det liver op allerede efter første gangs brug. Det første jeg har gjort, har været at benytte SEBASTIAN Twisted Elastic Cleanser og så givet håret en lækker maske med SEBASTIAN Twisted Mask for at give godt med næring  og styrke til mine hårfibre. Masken benyttes derefter kun en gang om ugen eller hver anden uge for mit vedkommende. Til daglig har jeg selvfølgelig brugt SEBASTIAN Twisted Conditioner efter hårvask. Når håret var håndklædetørt har jeg kunnet vælge imellem at bruge seriens Styling Foam eller Styling cream, som begge er nemme at bruge uden at håret føles klistret. Foam er mine foretrukne pt, men mit hår forandrer sig i forhold til vejret så cream kan sagtens komme i spil også. 

 

 

Sebastian Twisted curl spray/ Styling Spray er en Mega god  hjælper til at lave de lette vægtløs, elastisk krøl jeg ønsker  til frisuren på dagene efter hårvask i mit tilfælde. Denne professionelle hår styling spray er specielt dannet til at forme bølget eller krøllet hår og gør det muligt at skabe krøller der på få minutter viser sig fra deres bedste side i mit hår. Jeg bruger den i TØRT hår på 2. og 3. dagene efter hårvask, for den er super til at få krøllerne til at spænde op igen. Mit hår er altid mere kedeligt fladt efter en nats søvn.

 

Serien er LÆKKER og du kan købe eller efterspørge den hos din lokale frisør lande over . Priserne ligger fra 245kr og opad. Produkterne er tilsendt mig til test men mine holdninger er absolut mine egne som altid her på bloggen.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked