Julekalenderen der er smukkere end smuk fra Decléor.

7. november 2017

 

Sponsoreret kalender.

Decléor har designet den smukkeste julekalender, som er landet i mine arme med er stort lykkeligt smil på munden, men dagen startede knapt så pænt.

 

Sikke en dag. Vi startede faktisk allerede i aftes, med at forberede os til dagen idag. Vi, min datter, jeg og vores dygtige autismerådgiver, var indkaldt til møde på Forvaltningen i Specialrådgivningen. Jeg får kuldefrysninger, ondt i maven og PTSD tegnene blafrer derude af hver gang jeg skal til møde i den bygning. Gamle dårlige krisemøder og resultaterne heraf sidder dybt i min krop og mit sind desværre. Uheldigvist kom der også en sms ret tidligt, at vores autismerådgiver blev 1/2 time forsinket til mødet og vi kan mentalt ikke gå til møde uden hende,så der kom lidt ekstra stress oveni der. Vi bor heldigvist ikke i Københavns Kommune hvis Handicappolitik er et kapitel for sig, selvom rådhuset er ganske smuk arkitektur.

Møder vi helst vil undvære.

Vi vil helst undvære de her møder, for vi vil helst klare os selv. Det er bare ikke muligt med autismen i de her år, der skal specialviden og støtte til, så møder må der være. Da vi endelig kom til mødet, var det endnu en ny socialrådgiver vi mødte. Tænker vi er på nummer 9 eller 10 måske i rækken. Heldigvist er der også et velkendt ansigt og han vil vores datter det bedste føler jeg, indenfor de rammer han nu har. Det var nettop rammerne der skulle tages fat på idag . Et nyt kommunalt registrerings system. Det giver ikke mening for borgeren i det her tilfælde, men det accepteres og vi må prøve at beskrive så godt som muligt.

Pakken.

Da vi landede hjemme igen, skulle der laves æblekage godt med flødeskum til datteren og så kom den: den orange bil som er pakket med pakker i alle mulige størrelser. Idag var det i form af PostNord (som vi nogle gange kalder Post Mord pga alle de pakker der forsvinder ) og den glade postmand kom med en stor æske i armene til mig. Den blev flået op og ud kom “barnet”: den nye julekalender fra Decléor.

Fordi jeg er så nysgerrig af natur, bliver det utroligt svært at være i december, hvor jeg må åbne kun én låge hver dag i denne fantastiske kalender fra Decléor. 

 

Den lækre adventskalender har en samlet værdi på hele 2.780kr og indeholder et bredt udvalg af de 24 bedst sælgende Decléor produkter fra bla. den populære Hydra Flora, og Aurabsolu serie. Der er både mange deluxe travel size produkter samt 3 full size produkter. Kalenderen kan bla. købes i Magasin til kun 695kr lige HER.

 

Der findes også andre gode fristelser fra serien – se med her:

 

Trio collection gaveæske til 130kr og med fri fragt lige nu og HER.

Harmonie calm gaveæske til 510kr for alle 3 dele og inkl fri fragt lige nu og HER.

 

Kalenderen er sendt mig som gave til test, men ord og holdninger er absolut mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked